Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát te lehet, hogy kauzal vagy, én a magam részérõl max kazuár 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
A TR-es megoldás elég jo volt, ott kb. 5percenként mentett és manuálisan is tudtál menteni a tábornál.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Minden ember kazuár gémer, aki dolgozik és van családja😊

[merlinw.org]

Fpocok
Abszolút egyetértek. A quicksave/quickload bárhol tényleg felér egy csíttel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
"Van a PCrõl jött, mindenhol menhetek, ami azon a szinten mozog, hogy gyorsogmba blindelve a quick save, amit nyomogat az ember minden leõlt ellenfél és helyzet után... beépített csít. "

Ámen. Ez sem jobb.
Ki is a kauzal gémer akkor?
Ha meg kell szenvedni adott részeket vagy ha minden pisztolylövés után elmentheted?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
A jó megoldás létezik a jó checkpoint rendszer.

Van a PCrõl jött, mindenhol menhetek, ami azon a szinten mozog, hogy gyorsogmba blindelve a quick save, amit nyomogat az ember minden leõlt ellenfél és helyzet után... beépített csít.

Van a konzolról jött elvetemült hülye japán checkpoint, ahol akár órákig nincs lehetõég menteni...

A legjobb megoldás a középút. Magától ment 1-1 olyan esemény után amit ha bukunk, akkor kelljen újra küzdeni, de ne 1 órát szopni feleslegesen, és ne is minden lépés után ugyan oda tegyen vissza meg meghal az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Az általában másfél órás utam Budaörsre közel 3 óráig tartott. 😊 Annyi balfaszt, körforgalomban felborult, árokba csúszott kamiont régen láttam, mint most. Meg a hóátfúvásokat imádtam még nagyon. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Hééé!

A konzolosok is utálják ám eléggé a csekkpöttyös rendszert... a fejlesztõket szidd, hogy PC-re konzolportokat pukiznak kifelé. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Hát valoban aki a Bioshock-nál kitalálta ezt a checkpoint-ot azt le kéne löni...sétálok 10percet, kilépet mert dolgom van, bumm kezdhetem elölröl a pályát...köszönjük ezt is a konzolosoknak -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Igazad van, hogy ez nem jutott eszembe. 😄

Meg mikor végigsétálok egy sima erkélyen, semmi látvány, és beszaggat a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Persze,. mert a video tömörítés jótékonyan hatott rá 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Kb le is írtad 1 mondattal a játékot. 😄

DarkSector
A-a ott jobbnak tûnt azé.

Shep
Egyébként meg sweetfx-el vetesd lejjebb a fényerõt (I)

Shep
Mert neked sem jön át, ez van, majd elkezdek már smileyzni keményen ,hogy mindenki számára érthetõ legyen. Rájöhettetek volna már, hogy én mindenbõl viccet csinálok, amit komolyan mondok azt meg lehet érezni. Persze mivel mindenki bedobott a -ja az a kötekedõ hülyegyerek- ládába így senki nem veszi a fáradtságot, hogy megértse a mondandómat, hogy érzékelje, mikor szórakozok és mikor nem. Mondjuk nincs ebben semmi meglepõ csak úgy leírtam.

én csak videókon láttam a cry3at de az biztosra mondhatom hogy az elsõ játékok egyike ahol talán már nem ciki a 2ds fû

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Crysis 3 meg élettelen szarság."

van benne víz, sok fû, béka, vadak
milyen az élõ? 😄

Shep
Videokból is látszott, hogy ilyen lesz, akkor meg mit vártál? 😊

DarkSector
Crysis 3 meg élettelen szarság.

Nem csak a látvány számít, csak mondom hogy az tök középszerû.
A mesés világa nekem alapon gáz, ha azt nevezed art-nak akkor igen az nekem annyira nem fekszik.
Színek fakóak, minden világos, meg amiket írtam, Nem tragédia, de azt hittem szebb lesz kicsit.

úgy látszik te az artra magasan szarsz, crysis3 való neked

DarkSector
Nyomok a Bio INF-el, de ez egyeltalán nem szép, szerintem középszerû a látvány, éppen a játékhoz elég, mindent maxra raktam, de elég sovány a látvány, lehet azért hogy a nagy helyszíneken minden klappoljon...

Bio1-2 szerintem látványosabb volt.

genndy
Az a baj, hogy tényleg csak a baszakodást érzem ki én is a hsz-eidbõl, és nem a poént. De korábban már direkt írtam, pont erre: felesleges olyannal megpróbálni poénkodni, aki nem vevõ a poénkodásra. (ez az, Imy helyett most szálljunk rá Shepre! <#hehe>)
Ja, nem vagyok savanyú, ezt a hsz-t így írtam: <#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
😛

nem játszottam vele bár ettõl még lehetne véleményem de megmondom õszintén én a TRnél már a 3. rész után elvesztettem a fonalat hogy melyik rész micsoda

Tehasut
PS3-ra sincsnek, Xbox exkluzív patkánykodás.
Shep
Jól van úgy látom te is elhitted. Tényleg nem lehet itt csak halál komolyan beszélni de, mint a mai példa is mutatja még azon is képesek páran megsértõdni. Ez az állandó savanyúság fog titeket a sírba vinni!

Tinman
Nem is értem PC-re ezek miért nincsenek... na majd mesélek hamarosan ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Látom, tényleg az képezi vágyaid netovábbját, hogy kihúzt a gyufát nála. Miért szeretnéd minden áron elérni ezt? Nagyon jól tudod, hogy nem vevõ a b*szakodásodra.
Shep
Most eleve azt sem értem ,hogy ezt most, hogyan tudtad idekapcsolni. 😊 Egyébként is én csak azért járok ide, hogy a Mestert bosszantsam, hátha õ is letér hozzánk a mellékvágányra 😊

Tehasut
Hú, a 2 DLC-rõl majd számolj be légyszi, évek óta csorog a nyálam utánuk!
MerlinW
5, de attól még 2x végigjátszottam, mert attól még jó😊

[merlinw.org]

DarkSector
most ha letagadnád, akkor maga az sg-s életedet tagadnád meg, hiszen nap mint nap ez ad értelmet neked és sok más szürke halandónak hogy sg-n kommentelhessen , részben vagy egészen összefüggõ monológokat. 😄

Tinman
Eskü nem lett az.

Csak nagyon sajnálom, hogy olyan iszonyat jó kezdés után az apró, de bosszantó dolgok, mennyire elvették a kedvem. Pedig akarom én hidd el!

Végig is fogom vinni, sõt a 2 DLC-t is megvettem!

Tinman
Igen, megvettem. Aztán rájöttem, hogy ha ez tényleg ilyen jól sikerült, akkor majd tényleg a GOTY/all DLC-s verzió kell nekem, így elvitte egy ismerõsöm.

Shep
Persze 😊

DarkSector
Az a pöcs aki a hüly trnasfingos filmeket csinálta? 😄

DarkSector
Alan Wake-et védte a pöcsöm.
Azt nem kell védeni az önnmagát védi. 😊

én kritizálni szoktam. 😄

MerlinW
Nem szeretem ezeket a háborús cuccokat, de ez a videó felért egy jó kis Michael Bay akciófilmmel😊

[merlinw.org]

Shep
Ok de az érdekelne, hogy ez a nap miben más, mint a többi? Szülinapod van, vagy ilyesmi?

Shep
Hát mert õk a nagy AC-sok, persze ,hogy védték. Te is véded az Elen Kéket, ahogy én a Crysisokat és az akció filmeket, mindenki azt védi leginkább ami számára kedves és nem azért teszi, mert más nem érdekli és mást nem játszik/vagy néz ahogy azt az egyik illetõ itt a minap felvázolta.

DarkSector
Csak 2 valaki védte, legalább MerlinW és Ratgab-ra emlékszem, de ha rosszul, javítsatok ki, most lehet nem 10/10-eztek, ezt csak poénnak írtam, de nagyon pártfogoták. 😊
Pedig semmi rosszat nem mondtam. 😄

IMYke2.0.0.0
Ne kezdd a bolondozást - legalább most ne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Hihi, úgy látom neked õsellenséged lett a TRU. <#nevetes1>
De megbocsátom, mert tetszik az aláírásod.
Shep
Te amúgy megvetted Lara új kalandját?

Shep
Mindenkit mellékvágányra terelt az állomásfõnök csak téged hagyott a fõvonalon. 😊

Shep
DE 10/10-rõl emlékeim szerint sosem volt szó és az elsõ részt is csak egy valaki védte nagyon ha jól emlékszem, a többiek mind leírták, hogy monoton az egész.

IMYke2.0.0.0
Mennyire tévúton jársz, mennyire...
Ne válaszolj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Na, megjött a GameStartól a Heart of the Swarm-om. Nem értem mi értelme van magyar borítót csinálni egy játéknak, ha a játék maga angol nyelvû. Most hogy fog mutatni a polcomon az angol tokos WoL mellett?
DarkSector
Jó csak egyik alkalommal itt nagyon bevédtétek. 😄

Tinman
TR: UW-rõl neked mi a véleményed? Puszta kíváncsiság.