Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hova vitték a pc-det Imy?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Húú basszus az kemény. Kíváncsi leszek az én következõ fizum ezúttal idõben jön-e (jövõ héten lenne esedékes).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
én is végigvittem, van pc-n trainer...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nemá basszus o.O. Már végig is vitted a Bio-t?

Tinman
Nálam az van az elit körbe, aki Super Meat Boy-t kimaxolta. Attól gyereket akarok és Zó lesz a keresztanyja!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bio inf azért nem olyan erõforrásigényes. Csak nézd meg a minimum gépigényt mennyire baráti.

Komolyan mondom neked Darki, aki végigvitte a Darksouls-t, annak maximális tiszteletem. Valahol bekerül nálam egy elite gamer körbe a szememben, aki azt végigvitte (és ezt most mindenféle rosszindulat és hülyülés nélkül mondom halál komolyan, maximális tisztelt nektek Demigod Achi-t megkaptátok nálam!). Az már nem piskóta!

Egyszer szeretnék én is ebbe a körbe tartozni (még egy controller és egy eredeti példány választ el ettõl az élménytõl, meg persze 30 kg nyugtató....XD)

Tinman
Máig nem értem, ha odáig elvitte, ott miért adta fel... :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
<#hehe>
MerlinW
Aztán O&S-nél megint p*nci lett😊

[merlinw.org]

Solid Snake
Fpocok
Akkor se legyen ott alapból egy csít.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ha a Wolverine filmrõl van szó (nem látom pocok hozzászólásait), akkor egyetértek. Az elsõ is borzalmasan gyermeteg volt. Talán az X-Men 2 volt az egyetlen említésre méltó mozi az X univerzumból. Na jó, az elsõ is elment szódával.

[merlinw.org]

Tinman
De miután legyûrted férfivá értél nem?

Azért, amikor a Capra démon vagy mi a tö...öm (átok hulljon nevére is XD) 50.-jért kinyírt már anyáztam a hozzá vezetõ 2 percnyi úton is annyit, mint gamer pályafutásom elõzõ 13 évében összesen...XD

És ül valaki a nyakadban aki rúgdos hátulról, hogy nyomd meg a quicksave-t? :-)

MerlinW
Így van, így van. Nevezzenek át egy kukásautó szimulátort AC-re és mi imádni, védeni fogjuk😊 Mert pontosan így megy ez ám😊

[merlinw.org]

Shep
Jól van úgy látom ez is gyerekfilm lesz amivel megint elvész a Rozsomák képregények egyik lényegi része a véresség. Elõzõ részben is milyen komolytalan volt, mikor belenyomta a tagba a pengét és csak úgy eltûnt benne, mintha csak trükkös kés lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
BF3 premiumosok, tehát én is, alapból kaptunk bf4 exklúzív béta meghívót. Fuck yea!

ÕSAC-s fan vagyok, nekem egy rakás szarra ráírjátok, hogy AC én azt is védem majd....XD

Fpocok
Wolverine

Nem nagy kaland. Ott ugye már nem segít a sárga "kondenzcsík", amit a kard húz maga után, de az ütemet még így is könnyedén lehet tartani. Kicsit talán jobban kell figyelni rá.

Hardot próbáltam, csak egy picivel nehezebb a harc, de simán abszolválható mondjuk egy normál végigjátszás után.

Shep
De legalább van helyette laptopod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem baj, ettõl még nekem lehet az egyik legjobb 😊

DarkSector
Egészen pontosan:

1280x800 (ablakmód)
Élsimítás felesleges, de ha on akkor kicsit lassú, ha off, akkor meg sem érzem hogy akár egy pillanatra belassulna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem, de a respawn miatt elvárom hogy legyen.

Sima csapkodás van a W2-ben. Véleményem szerint semmi extra. 1000+1 ilyen volt már.

IMYke2.0.0.0
Nem egy kategória, csak érdekesség: ma egy hete vitték el a PC-t, és még mindig nincs visszahozva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Viszont nekem még mindig nincs fizetésem :-D

Amúgy az elõbb javítottam meg egy noti DVD olvasót, elõtte árajánlatot írtam, elõtte garügyet intéztem, elõtte foglalásokat csináltam, árakat egyeztettem nagykerek között.

Ma laza napom van :-)

MerlinW
Oh, az még a játék elsõ tizede😊 Nekem 18-20 óra volt a játék.

[merlinw.org]

MerlinW
Igen.

Illetve van konzolon a fõmenüben egy oldschool Konami kombóval is fel lehet oldalni:
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, (Cancel), (Confirm)
Hogy PC-n mûködik-e, azt nem tudom.

[merlinw.org]

Rapid81
Én eddig egyszer sem vettem semmit, pedig már a Monument Island után vagyok javában.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Az egy végigjátszás után érhetõ el?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ezen én is meglepõdtem, de gondoltam inkább hallgatok, nehogy tûzzel közelítsenek felém.

MerlinW
Tedd azt, mert még nálam is ki kell lõni az AA-t ultra-n, hogy 30 felett maradjak.

[merlinw.org]

Kicsit irigyellek, hogy van idõd melóban játszani... Nekem nincs! 😛

Bocs, ezt nem bírtam kihagyni...XD

MerlinW
1999 módban vidám igazán. Nincs nyíl, merre menj, a pajzs 1-2 találat és az életerõnek sem kell sokkal több. Ha 3x meghalsz egy helyen, elölrõl kell kezdened a chapter-t. Ráadásul van egy achievement, hogy vásárolni sem szabad a töltényes boltból. (így kezdtem most el).

[merlinw.org]

Rapid81
Az aláírásodban szereplõ géppel minden maxon? Nálam minden Ultra beállításon van és néha napján meg-megakad (gondolom vinyó miatt). Mindig sírsz, hogy sz*r a géped, a Bio Inf meg maxon megy... Gond, ha most nem hiszek neked? 😊

Encore
A mentés témához: Valamelyik régebbi Hitman-ben volt nehézség függõ, hányszor menthettél. Legkönnyebb nehézségnél egy adott pályán azt hiszem 7-szer menthettél, legnehezebb szinten egyszer sem. Valami ilyesmi lenne a középút, mert nálam is kizáró tényezõ az a fajta CP rendszer, aminél 5-10 perceket újra kell játszani....
IMYke2.0.0.0
És általában a mai játékok esetében nem érhetõ el a Hard nehézség az elején...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Általában manapság a hardon vagy egyéb fokozaton való végigjátszás felold 1 vagy azt követõen több nehézségi fokozatot, maik korábban nem voltak elérhetõek. Én a Bio Inf-et most hardon kezdtem el, és van kiívás, de nem vért izzadósan. Jó, hangulatos, nem hal meg mindenki egy golyótól a kispisztolyból...

RatBaG
eszembe jut régrõl az Operation Flashpoint...
egy küldetés alatt csak egyszer menthettél. elég meredek, annak tekintetében, hogy akár 1-2 órán át kúsztál-másztál, és egy találattól is game over.
ezért jól jött a maszek quicksave: játékból kitaskolva törölhetted a save filet, és ismét aktív lett a save gomb 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
De nem is sandbox.

Tinman
Sõt áramszünet esetén sincs gáz... dettó ott folytathatod ahol elment a kép :-)

Így kell ezt ;-)

Hint: Valójában a DaS/DeS nagyon gyakran ment...

DarkSector
Azért a Dark Souls egy külön kategória.
Nem éppen csõjáték, és a sok respawn miatt ott nem csoda ha magad menthetsz.

Tinman
Igen, de mi voltunk bénák, nem a játék rendszere :-)

MerlinW
Oké, de elsõ végigjátszáskor azok a 4-5 percek óráknak tûntek, sõt sokszor addig is tartottak😊

[merlinw.org]

Tinman
Egyetértek.

Ezért is volt jó a Dark Souls, ahol te dönthetted el, hogy mentesz-e a tábortûznél (de akkor bünti = enemy respawn), vagy bevállalod és elmész mellette mentés nélkül.

A tábortüzek pedig 4-5 percekre voltak egymástól (és akkor lehet, hogy most sokat mondtam.)

DarkSector
egykutya. 😄

Shep
Szerintem ez nem igaz, csomó olyan ember van aki pont emiatt szinte csak egy játékkal játszik de abban már nagyon el van merülve. Gondolok itt pl. az ilyen repkedõ, buszos meg egyéb szimulátoros játékosokra, szerintem õk ugyanolyan hardcore-ok a saját játékukban, mint Pistike aki 8 órában CS-zik.