Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját, plusz tápom meg nincsen, mert sem szükségem, sem pénzem nincs rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Éltem a gyanúperrel, hogy kábé soha az életben nem látom az anyagaimat, így backupoltam, amit csak lehetett (sajna, helyhiánnyal küzdök otthoni és hordozható HDD-n is).
Öröm az ürömben, hogy 10 nap múlva bár, de itt a gép.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
* két oldalcsavar és oldallap eltávolít
* 4 rögzítõ csavar, és alaplapi csatlakozás, tápkábelek kihúzása
* régi tápegység kivesz
* új egység betesz, visszacsavaroz, csatlakoztat
* oldallap és 2 csavar viszatesz
Done.
A gép elvitele elõtti napon szépen BIOS jelszót is beállítottam, és a gépre feltettem a Folder Lock programot, 22 karakteres (kis/nagybetûk, számok, különleges karakterek) master jelszó és számos könyvtár elzárása (láthatatlanná válnak, és a program nem uninstallálható).
Összeraktam a gépet (most már arról írok), bekapcsolom, és... nincs BIOS jelszó...
Kérdem én (költõi): mi a jó büdös francnak kell egy szerelõnek a BIOS-ban (és vélhetõen a Windows-ban is!) matatnia, amikor egy tápcserérõl (!!!!) van csak szó.
Még szerencse, hogy minden érzékeny adatot lementettem, és minden fontos könyvtárat (köztük a STEAM-et is) Folder Lock-oltam.
Fákk!
Majd akkor megvizsgálom ezt az újabb BF3 mappackot amit BF4 néven akarnak
majd rásózni a népre és eldöntöm, hogy érdemes-e pénzt áldozni rá.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A szerelési költségekrõl nem tudok, de elég jó a fantáziám.
Egy tápegység kicserélése egy magamfajta, kevésbé gyakorlott emberke számára is maximum 3 perc...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én próbáltam a 4et, de sajnos csak az esetek 85%-ában van meg a max fps, a többiben kicsit leesik, én meg ugye nagyon igényes vagyok és így nem az igazi.
bár elötte még egy normálisan mûködõ GT4 emulátor is jöhetne PC-re 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Szedd is szét azért elõtte, biztos ami biztos 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Most összerakom, és megnézem, mit mûveltek vele.
Amikor olvastam a kommentedet, pont a 100km-es Seattle-t nyomtam. 35/40 körben voltam... jól be is paráztattál, elmentettem biztonság kedvéért 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Nulla tenaci invia est via"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Errõl a játékról nem tudnék negatívat mondani. Bár...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én nem bátorítom az ilyetén viselkedést. Kizárólag olyan DLC-ért adok pénzt, ami nem kivágott tartalom. 😊
*Damnation 3.05€
*DiRT 2 3,24€
*DiRT 3 6,79€
*DiRT Showdown 8,49€
*F1 2010 4,99€
*F1 2011 8,49€
*F1 2012 12,99€
*F1 Race Stars 7,49€
*FUEL 3,05€
*GRID 4,41€
*Hospital Tycoon 2,24€
*Maelstrom: The Battle for Earth Begins 2,24€
*Operation Flashpoint: Dragon Rising 6,49€
*Operation Flashpoint: Red River 6,49€
*Overlord 2,24€
*Overlord: Raising Hell 3,05€
*Overlord II 3,05€
*Overlord Complete Pack 9,99€
*Rise of the Argonauts 4,49€
-20%-os kupon kód április másodikáig: GMG20-FDSCL-AQQXD
Next PC upgrade: 2022
Idézve a CD Galaxis oldaláról:
"12990 Ft helyett, 10% kedvezménnyel 11690 Ft.
Elõjegyzõink várhatóan ajándék kiegészítõt (egy Premium Expansion Pack) kapnak a játékhoz a megjelenéskor, letöltési kód (DLC) formájában."
Most jelentették be, de máris kihagynak valamit a játékból (és eladják külön)! WTF?!
Persze azóta már a SimCity árát is feltolták, de elõrendeléskor még 8000 Ft környékén dobálták. Ahhoz képest eléggé magas ez az ár!
(Fõleg úgy, hogy 2014-ben ebbõl is lesz majd egy Battlefield 4 Premium Edition). <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022