Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Jaaa... így már érthetõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nem saját gép. Könyvtári.
Saját, plusz tápom meg nincsen, mert sem szükségem, sem pénzem nincs rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem én vittem - nem saját gép, könyvtári (egyetlen) - hanem polgármester asszony, akivel nem vagyunk puszipajtások.
Éltem a gyanúperrel, hogy kábé soha az életben nem látom az anyagaimat, így backupoltam, amit csak lehetett (sajna, helyhiánnyal küzdök otthoni és hordozható HDD-n is).
Öröm az ürömben, hogy 10 nap múlva bár, de itt a gép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
De ezt én értem, de miért kellett odavinned? Nem volt más tápod otthon, vagy nem értem...

HeadHunter86
Ezért miért vitted szervizbe?

Fabio Capello
nem feltétlen túrkált benne, resetelhetett is a BIOS.

IMYke2.0.0.0
Már régen nem garis - de ahogy korábban írtam, pusztán csak egy tápegység probléma volt. Gyakorlatilag ennyibõl állt volna a munkamenet:
* két oldalcsavar és oldallap eltávolít
* 4 rögzítõ csavar, és alaplapi csatlakozás, tápkábelek kihúzása
* régi tápegység kivesz
* új egység betesz, visszacsavaroz, csatlakoztat
* oldallap és 2 csavar viszatesz
Done.

IMYke2.0.0.0
Ja és a legszebbet nem is említettem:

A gép elvitele elõtti napon szépen BIOS jelszót is beállítottam, és a gépre feltettem a Folder Lock programot, 22 karakteres (kis/nagybetûk, számok, különleges karakterek) master jelszó és számos könyvtár elzárása (láthatatlanná válnak, és a program nem uninstallálható).

Összeraktam a gépet (most már arról írok), bekapcsolom, és... nincs BIOS jelszó...

Kérdem én (költõi): mi a jó büdös francnak kell egy szerelõnek a BIOS-ban (és vélhetõen a Windows-ban is!) matatnia, amikor egy tápcserérõl (!!!!) van csak szó.

Még szerencse, hogy minden érzékeny adatot lementettem, és minden fontos könyvtárat (köztük a STEAM-et is) Folder Lock-oltam.

Fákk!

Állítólag a BF3 prémiumosok mehetnek majd BF4 closed beta-ra is alanyi jogon .
Majd akkor megvizsgálom ezt az újabb BF3 mappackot amit BF4 néven akarnak
majd rásózni a népre és eldöntöm, hogy érdemes-e pénzt áldozni rá.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
De mi történt? Garis volt vagy mi?

IMYke2.0.0.0
Én már az 1. nap óta azt a bizonyos két szót mantrálom... Döbbenetes, mi folyik ebben az országban.
A szerelési költségekrõl nem tudok, de elég jó a fantáziám.

IMYke2.0.0.0
Hát igen 😊
Egy tápegység kicserélése egy magamfajta, kevésbé gyakorlott emberke számára is maximum 3 perc...

kill3r21

2500ftért ez nagyon megérte asszem 😊
Tinman
Nem akarok negatívoskodni, de a qrva anyjukat -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Mit is mondtam múlt héten?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Valószínû, hogy jön pcre is 😄
Én próbáltam a 4et, de sajnos csak az esetek 85%-ában van meg a max fps, a többiben kicsit leesik, én meg ugye nagyon igényes vagyok és így nem az igazi.

Szabi
remélem lesz majd GT6 pc-re 😊)

bár elötte még egy normálisan mûködõ GT4 emulátor is jöhetne PC-re 😄

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
<#taps>
Szedd is szét azért elõtte, biztos ami biztos 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
10 nap alatt kicserélni egy tápot szerintem világrekord. Már csak az összegre lennék kíváncsi, amit kipengettek ezért. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Juhhhééé: meghozták a PC-t - 10 nap után.
Most összerakom, és megnézem, mit mûveltek vele.

Fpocok
A Warframe nevû játékban húsvéti event van: Tojásokat kell szétverni és az összes ellenfélnek van nyuszifüle 😄

Fpocok
wtf? Mirõl beszélsz? 😄

Fpocok
Próbáltam én is, de analóg nélkül nem az igazi.
Amikor olvastam a kommentedet, pont a 100km-es Seattle-t nyomtam. 35/40 körben voltam... jól be is paráztattál, elmentettem biztonság kedvéért 😄

Maak
Nyerted vagy vetted? Ha vetted mert nem szoltal? Bar amennyi idom van manapsag...<#sniffles>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Jaja, én behúztam, sõt, reggel mentem is pár kört. Erõsen koptak a reflexeim, így belegondolva, nem volt PC-re értelmes autós stuff a Grid óta 😞

Rapid81
Még mindig keresek. Már nézegetem az ebay-t is, de nagyja nem szállít ide, aki meg igen, ott 50$ (!) a szállítási díj. Van amelyik gép nem kerül ennyibe. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
én mobilon akartam végigjátszani, de a hosszútávú versenyek végén befagy :-(

"Nulla tenaci invia est via"

kill3r21
Meg Wesker bevállalta nekem, köszönet érte ismét...😊
Fpocok
Nah, megoldódott? Király <#eljen>

Tikal
Nem kell dombornyomott kártya.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kill3r21
Köszi Wesker24!!! 😉
kill3r21
Hi srácok....steamen brutál GTA akció van, az összes GTA 8 euro....megvenném, de nemtudok paypalozni és dombornyomott kártyám sincs...tudna valaki segiteni? Aztán én meg átutalnám neki a pénzt....aki tud segiteni irjon privátban, köszi 😊
Fpocok
A könnyebbik felével már megvagyok. Elmúlt pár napban nagyon belehúztam. Márcsak két hét és kész is a 100% <#vigyor4>
Errõl a játékról nem tudnék negatívat mondani. Bár...

Rapid81

wesker24
Ez nagyon jó kérdés én is nagyon hiányolom steamröl 😄
Prince23
X-men Origins Wolverine miért nincs fent steamen?

Az a legszebb, amikor megveszek egy dlc-t és nem tölt le semmit a játék, hanem már is lehet játszani. Akkor elmondok magamban egy fákkjút.
Hm. Dirt 2 már ennyit lehet megér nekem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Ez sem kivágott tartalom. A játék lemeze tartalmazza és a játékkal együtt települni is fog. Csak a feloldásához kell a pénztárcába nyúlni! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
"Most jelentették be, de máris kihagynak valamit a játékból (és eladják külön)!"

Én nem bátorítom az ilyetén viselkedést. Kizárólag olyan DLC-ért adok pénzt, ami nem kivágott tartalom. 😊

grebber
*Clive Barkers Jericho 2,49€
*Damnation 3.05€
*DiRT 2 3,24€
*DiRT 3 6,79€
*DiRT Showdown 8,49€
*F1 2010 4,99€
*F1 2011 8,49€
*F1 2012 12,99€
*F1 Race Stars 7,49€
*FUEL 3,05€
*GRID 4,41€
*Hospital Tycoon 2,24€
*Maelstrom: The Battle for Earth Begins 2,24€
*Operation Flashpoint: Dragon Rising 6,49€
*Operation Flashpoint: Red River 6,49€
*Overlord 2,24€
*Overlord: Raising Hell 3,05€
*Overlord II 3,05€
*Overlord Complete Pack 9,99€
*Rise of the Argonauts 4,49€

-20%-os kupon kód április másodikáig: GMG20-FDSCL-AQQXD

Next PC upgrade: 2022

Mikrotranzakció? "Szép" lenne. Már az is elég gusztustalan, hogy a 3. részhez vannak olyan dlc-k, amivel azonnal feloldható minden a multihoz.
TBTPumpa
Gondolom a Battlefield 4 esetében a mikrotranzakció már alapvetõ dolog lesz... <#idiota>

Idézve a CD Galaxis oldaláról:
"12990 Ft helyett, 10% kedvezménnyel 11690 Ft.
Elõjegyzõink várhatóan ajándék kiegészítõt (egy Premium Expansion Pack) kapnak a játékhoz a megjelenéskor, letöltési kód (DLC) formájában."

Most jelentették be, de máris kihagynak valamit a játékból (és eladják külön)! WTF?!

Rapid81
Nekem a 8k is mocsok drága. 5.5k is már foghúzás volt a Tomb Raider + Bioshock Infinite pakkért.

Ha évenkénti sorozatgyártásra kezdenek itt is, akkor szerintem a 4-et úgyis kihagyom és jó lesz majd az 5. vagy 6. Nem rég vettem 3-at + prémiumot. Jól el leszek én ezzel sokáig 😊
TBTPumpa
Mostanában... A megjelenés napján a 8000 Ft-os Dead Space 3, Crysis 3 (Hunter Edition) és SimCity (Különleges kiadás) barátibb ár volt, mint most a 11690 Ft!
Persze azóta már a SimCity árát is feltolták, de elõrendeléskor még 8000 Ft környékén dobálták. Ahhoz képest eléggé magas ez az ár!
(Fõleg úgy, hogy 2014-ben ebbõl is lesz majd egy Battlefield 4 Premium Edition). <#idiota>

grebber
Kedvem lenne 0 day venni,de mivel tuti lesz itt is premium meg minden szarság inkább várok addig!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Volt olyan, hogy az EA nem drágán adta a játékait???

TBTPumpa
CD Galaxisnál is. Most csak 11 690 Ft (PC-s változat). Már az EA is kezdi drágán adni a játékait (lásd: Activision)?

Lol. Originen már elõrendelhetõ is a BF4.