Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Watch Dogs-ra gondolsz? Csak szólok nem Sleeping dogs-t írtam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Pedig a Watch Dogs az AC lesz pepitában, csak szólok 😊

Tinman
Utóbbi volt már nagyon nyomott áron.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát engem nemigen hoz lázba. Még ha Remember Me lenne bennük, de sem BF4, sem Watchdogs nem izgat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Azért ki gondolta volna hogy az AMD révén kõkemény AAA címekhez jut az ember 0 Day 3.5-4 k-s áron!

Bár a Watch Dogs amilyen ütõsnek ígérkezik valami CE-t tervezgetek belõle erõteljesen!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Kici, ócó kuponvásár lesz, asszem. No nem BF4...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
AMD Preparing A New Never Settle Bundle

Nem akartam a Battlefield 4-et megvenni 0 day a sok premium miatt de 3500-ért best buy lesz a Watch Dogs-al együtt!

Tinman
Egyik XBOX Live profilom (amelyiket soha nem használtam) átmigráltam Kínaira, ott free most az AC3, "megvettem".

És természetesen az angol profilommal is játszható... egyedüli félelmem a nyelv kérdése, de elvileg fõ profilon mivel angol van, így ha onnan indítom angol lesz. Este kiderül :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
ez hogy?😄
Tinman
Botond!

Bexarx :-D Ingyen AC3 :-D

fery02
Van ám.
Annak idején nagyon is népszerû volt, meg elég egyedi hangulattal is bírt.
Durva volt, hogy az egész városban lehetett randalírozni haverokkal az akkori korához képest ultra realisztikus környezetben.

Maga a multi elõcsalogatása is elég frappáns volt, egyjátékos módból a mobilunkról lehetett elõ csalogatatni. 😊

Ranked meccseket is mindig lehetett találni és még így is ráment egy nyaram, hogy megszerezzek minden LIVE-os acsit (természetesen multiplayer-el együtt), de megérte, hogy országos elsõként sikerült ezt elérnem... Egyéb kockasági bizonyítvány szükséges-e vajon? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Jogos!

Maak
Regebben warezt toltam belole aztan innen lett meg. Kovezzetek meg 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szerintem nincs.

genndy
Greenlighton nincs fent? Akkor lehetne rá szavazni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

o.O Nem tudtam, hogy azt más is imádja rajtam kívül! Az is kéne már egy ideje, de már dobozosban is bûvésznek kell lenni a beszerzéséhez.

fery02
Nálam az új Painkiller csinálja az utóbbi idõkben, hogy elkezd frissíteni, én meg gondolom végre hátha csináltak valamit a multiplayer-el, hogy tudjak vele én is játszani...

Lóf@szt, minden alkalommal gigányi cuccot szed le magának, amibõl én már is gondolom, hogy itt bizony javításnak nyoma se lesz, inkább DLC buzizás.
... és lám, eddig mindig eltaláltam, ugyanis frissítés után játék indításkor fõmenüben rögtön pofámba ajánlja az új DLC-t, hogy vegyem meg.
Ilyenkor mindig megnézem (ha már ugye úgyis elindítottam a játékot), hogy vajon hátha mégis alkottak-e valamit a multival, de továbbra se találok senkit se. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maak
+1, mondjuk a Marvel ultimate alliances-al egyutt mehetne steamre.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Lenne kérdés, hogy lenne-e rá igény, biztos aláírnám.

azért hasznal majd vagy 10 jatek cry3at

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
7400-at fizettem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Mirillis Action!, amit Fpocok is említett. Hopp, most nézem, hogy hiába kattintottam a válaszra, nem csatolta hozzá.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

kill3r21
mit vennél?
lostprophet
A megvételét már én is tervezem, csak azt a 29.95-öt kell hozzá összegyûjtenem.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

totyak
Gyakorlatilag is. Én rengeteget játszottam vele.

kill3r21
elvileg van 😊
totyak
Ranked módban már nem játszik szinte senki, tehát szintet lépni már nem nagyon lehet (nem mintha számítana valamit),de sima meccseket mégelégsokan nyomnak, fõleg hétvégén.

Tehasut
Ez nekem is új.
IMYke2.0.0.0
Miért? Van benne multi?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
Srácok szerintetek a GTA4 multit nyomja még vki? :d
Tehasut
Na, valaki?
A Toilet Tycoon csak 2,47 euro!
Fpocok
Elõtte én is az voltam. Aztán kipróbáltam ezt.

Pl ilyen lett a bio (Ha innen nézitek, nincs benne semmi spoiler) Bal felsõ sarokban mutatja, hogy beállt 30ra. Játék közben meg még több... csak úgy osztom a hand cannon fejeseket. Még a világosságon kell kicsit állítanom és jó lesz.

IMYke2.0.0.0
Action-t még nem ismerem, jelenleg teljes váll- és mellszélességgel a Dxtory mellett tettem le a voksom. Nekem nagyon bevált a program.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Hát pl a dxtoryval volt gond, hogy csak olyan 23 fps körül volt maxban, de ezzel nem esett 30 alá. Sem a bio (max felbontás, med settings), sem a ME3 (minden maxon), sem a Warface (minden maxon)
40/20as netem van, szóval olyan 2-2,5mbps el tudok feltölteni.

IMYke2.0.0.0
Csak akkor resetelõdik, ha kiveszik az elemet, és egyszer úgy indítják el a gépet. Tápegység csere esetében a BIOS érintetlen marad.
Valószínûleg, kivette/betette az elemet, és így már be tudott lépni a Windows-ba - nem-pesszimista-felhanggal: stabilitás teszt miatt.

genndy
Jogos, de esetleg már az is le volt merülve, csak a folyamatos tápellátás miatt ez nem tûnt fel, csak amikor a táp is beszart, és több napig ott állt a szervizben abszolút áram nélkül.

Tehasut
Arra leszek majd nagyon kíváncsi, hogy Gearboxék milyen DLC-ket hoznak még ki a Colonial Marineshez annak érdekében, hogy a 30 eurós Season Pass-t megvásárlók elégedetten csettinthessenek.
Maak
sp melle ingyen kapjuk, ha igaz.

Panzeradler
Csak felmerül a kérdés, hogy tápcseréhez minek veszik az elemet?
genndy
Ha a tápot kiveszik (meg az elemet is), akkor resetelõdik a BIOS, jelszóval, mindennel együtt, nem?

Tinman
1080p-vel az a baj, hogy k. gyors vinyó nem árt hozzá, nehogy legyen framedrop, meg ugye minõsége miatt nagyon nagy méretû, még ha átkonvertálod akkor is... no meg azt fel is kell tölteni. Mennyi az UP-od?

Rapid81
Ja. Ez már pofátlanság. Elszállt a ló már velük is... Halom skin, meg fej, aztán most ez.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Azért nem semmi, hogy plusz szintek is fizetõs DLC-ként jönnek.<#gun>
Rapid81
2 dolog érdekelt volna. mindkettõ mellé ez van írva:
"Currently unavailable
We don't know when or if this item will be available again. "

Továbbá, ez misz*r? Úgy volt, hogy április 2-tõl, valamint ingyér' lesz. Vagy csak Season pass-osoknak? Mondjuk nekem az van. 😊

Tehasut
Jobban is megerõltethették volna magukat, csak 34%-os.
Tehasut
Dj Tommy
A Mac-re való verziók azok.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Fpocok
Na megvettem az Action nevû programot, amivel tudok rögzíteni EREDETI JÁTÉKAINKat.. Végre tudok felvenni 1080p-ben is. Ráadásul tényleg olyan, mintha nem is futna a háttérben. Nem is lehet érezni. Azt hiszem megérte.

Maak
Miert vannak ketszer a listaban a Gta3,Vice city es az sa?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
A Crytek is harcba száll a Darksiders-jogokért

Ha már a Cryengine nem kell senkinek akkor legalább saját maguk készítsenek vele minél több játékot.
Megnéznék egy DS-t CE3-al.