Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bár a Watch Dogs amilyen ütõsnek ígérkezik valami CE-t tervezgetek belõle erõteljesen!
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem akartam a Battlefield 4-et megvenni 0 day a sok premium miatt de 3500-ért best buy lesz a Watch Dogs-al együtt!
És természetesen az angol profilommal is játszható... egyedüli félelmem a nyelv kérdése, de elvileg fõ profilon mivel angol van, így ha onnan indítom angol lesz. Este kiderül :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bexarx :-D Ingyen AC3 :-D

Annak idején nagyon is népszerû volt, meg elég egyedi hangulattal is bírt.
Durva volt, hogy az egész városban lehetett randalírozni haverokkal az akkori korához képest ultra realisztikus környezetben.
Maga a multi elõcsalogatása is elég frappáns volt, egyjátékos módból a mobilunkról lehetett elõ csalogatatni. 😊
Ranked meccseket is mindig lehetett találni és még így is ráment egy nyaram, hogy megszerezzek minden LIVE-os acsit (természetesen multiplayer-el együtt), de megérte, hogy országos elsõként sikerült ezt elérnem... Egyéb kockasági bizonyítvány szükséges-e vajon? 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Lóf@szt, minden alkalommal gigányi cuccot szed le magának, amibõl én már is gondolom, hogy itt bizony javításnak nyoma se lesz, inkább DLC buzizás.
... és lám, eddig mindig eltaláltam, ugyanis frissítés után játék indításkor fõmenüben rögtön pofámba ajánlja az új DLC-t, hogy vegyem meg.
Ilyenkor mindig megnézem (ha már ugye úgyis elindítottam a játékot), hogy vajon hátha mégis alkottak-e valamit a multival, de továbbra se találok senkit se. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Toilet Tycoon csak 2,47 euro!
Pl ilyen lett a bio (Ha innen nézitek, nincs benne semmi spoiler) Bal felsõ sarokban mutatja, hogy beállt 30ra. Játék közben meg még több... csak úgy osztom a hand cannon fejeseket. Még a világosságon kell kicsit állítanom és jó lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
40/20as netem van, szóval olyan 2-2,5mbps el tudok feltölteni.
Valószínûleg, kivette/betette az elemet, és így már be tudott lépni a Windows-ba - nem-pesszimista-felhanggal: stabilitás teszt miatt.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Currently unavailable
We don't know when or if this item will be available again. "
Továbbá, ez misz*r? Úgy volt, hogy április 2-tõl, valamint ingyér' lesz. Vagy csak Season pass-osoknak? Mondjuk nekem az van. 😊
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ha már a Cryengine nem kell senkinek akkor legalább saját maguk készítsenek vele minél több játékot.
Megnéznék egy DS-t CE3-al.