Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hívd fel õket hogy adják ki...úgyis olyan egyszerû, õk bonyolítják csak túl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Egy PC-s hardver mi, ha nem PC? Mondom, hogy ne ragozd túl... Biztosan Linux alatt fejlesztenek, vagy OSX-en... Hagyjál már a mindent mindenbe belemagyarázok dolgaiddal. PC-n fejlesztenek, azon prezentálnak, ergo van egy PC-s változatuk, amit nyugodtan kiadhatnának...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Amúgy a konzolok is pc-s hardverekkel vannak felszerelve, vagyis igen, csak egyszerûen veszel egy peciális pc-t hozzá, és máris igazad lesz, akkor valóban futnak a "pc"-den.

Vagy ha olyan egyszerû lenne ahogy gondolod, minden x360-ps3 lemezt betehetnél a pc-be és lejátszhatnád.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
PC-s hardvereken fut, szerintem ne is képzelj bele többet.

DarkSector
Köze nincs ahoz hogy hány embert érdekel pc-n és hányan vennék meg.
Egyszerûen a fejlesztõk döntik el egyrészt hogy van-e kapacitásuk elõbb vagy utóbb foglalkozni egy porttal, vagy megcsinálják a fix hardverre, és nekiállnak inkább egy új projektnek, ami megintcsak a belefektetett pénzt jobban visszahozza, de csak tippelek, nem látok bele az anyagi vonzatába. Hogy mi mennyibe kerül, azért egy ilyen portot, pláne ha nextgen, valszeg már nem copy-paste modszerrel megy, hanem több idõ.

Rapid81
PC-n fut? Igen. Akkor nyugodtan kiadhatnák ezt PC-re... Ne ragozd túl, mert nincs értelme...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Pc-n ez nem így fut, ez egy optimalizált változat, más "környezetben", hogy ebbõl egy a te otthoni gépeden futó változat legyen, vagy veszel egy ilyen gépet, vagy megvárod még ráportolják 500 féle hardverre, és akkor kapsz egy olyan szoftvert, aminek 2x-3x ekkora gépigénye lesz és ha nem lesz benne bug talán még el is inditod.

Hogy konzolon nincs warez, ez csak szerinted van így.

Egyrészt nem érdekli a japánokat "Konami" gondolom a pc platform.
Vagy fizetnek nekik eleget hogy ne érdekelje, fingom sincs.

Ez most ugye irónia volt? 😛

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Akkor gondold oda te is a hozzászólásom végére, hogy
"/szarkazmus off"

grebber
Ez a pc-re meg ugyse venné meg senki elég nagy blödség mostanában ,hogy egyre több game jön pc-re is és visszamenõleg is az utolsó csira szart is bejelentik,hogy kiadják pc-re is.
Nyilván nem azért teszik mert nincs benne pénz!

A pc-s játékipar él és virágzik!Ezt a Valve tudna 100%-ig támadhatatlanul megmondani ,de tõle leadási adatokat a büdös életbe nem fogunk hallani 😞

Next PC upgrade: 2022

Nincs is annál jobb, mikor egy régi játékkal régi ismerõsként üdvözlitek egymást!

Severance Blade of Darkness kimaradt (nem tudom hányszor vittem végig és még tuti fogom is, pedig nem mai darab már!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Az egy dolog... ha PC-n így fut, akkor a játékot magát is kiadhatnák, de mégis minek, hiszen PC-re úgysem venné meg senki, konzolra meg nincs warez.

Egyre kevesebb idõm van játszani. Mostanában nem volt olyan, hogy régiekkel játszottam volna (Empire total warból volt egy próba, most Shogun 2-bõl van és Blood Bowl-ból), még az újakra sincs idõm (TR-t, Bio-t megvettem nem jutottam még hozzájuk, sõt még a Dishonored-hoz sem). De tuti, hogy elõveszem még: Kotor 1-2 (többször megvolt), Witcher 1-2 (1 többször megvolt 2 még csak 1x), Jade Empire (legalább 3x), Dawn of War-ok (többször megvoltak az összes része az RTS-eknek), AC-k (mind csak 1x, második rész még nem, de tervben van az újra végigjátszás).

Saboteur újrázás tervben, Alpha protocol tervben, Dragon Age Origins még nem volt meg (utána második rész minden DLC-vel természetesen!), Mass Effect trilogy végigjátszás tervben, Fable 1-3 tervben (1 többször is megvolt), Company of Heroes-ok tervben, Hitman Blood Money tervben, Batman-ek, Bioshockok, Darksiders-ek, Drakensangok, Falloutok (3 és Vegas), Men of Warok és még sorolhatnám.

Steam könyvtáram körülbelül 75%-ával tuti fogok még valamikor játszani.

Amitõl most nagyon csömöröm van a Skyrim (113 óra és gyakorlatilag mindent elvégeztem, azért mindent még nem láttam belõle, de ha láttam volna is újrajátszanám még a jövõben). Kicsit sok volt egyszerre beletenni azt a 80 órát (mármint 1 hónap alatt csak ezzel játszottam)

Oblivionba is bitang sok idõt tettem és tuti fogok is még vele játszani még akkor is ha minden fûcsomóját ismerem már, mert zseniális.

Ui.: Munka + továbbképzés+ még rokonok is igénylik néha a jelenlétem, ahogy a barátaim is. Sok jó játék, egyre kevesebb idõ. Már így is elég Kazuár vagyok és ez csak fokozódni fog (mondjuk annyira nem bánom, mert bármikor elõ tudom kapni a fentebb felsoroltak bármelyikét egy kis funra és tudom, hogy nem fogok bennük csalódni, nem zsákbamacska egyik sem, hanem tömény szórakozás!)

DarkSector
MGS5-PS4

Igen pc-n, mert ott fejlesztik a játékokat.

Rapid81

Rapid81
Gondolom ez is PC-n fut éppen...

grebber

grebber
Én is úgy vagyok vele ,hogy ami játékok tetszettek azokat sokszor újra elõ is veszem és játszom õket.
Ez a Tomb Raider is ilyen lesz pedig a single ki van maxolva és 3x is végigvittem már!
Sajnos emiatt is halmozódott fel 2003-tól napjainkig kb 400 game amihez hozzá se szagoltam még és itt várnak ,hogy belevessem magam!

Tehát RPG-re nem írhatod azt, hogy kivesézted, mert effektíve képtelen vagy rá. Kivéve, amikor valamelyik Soulsban eladtad a lelkedet egy mellékküldetésben az achievemntért vagy miért.
DarkSector
Kb annyira nem igaz, hogy eleve IDÕD nincs rá, folyamat jönnek az új címek...steam-re had ne nézzem meg hány játékot vettél, és abból az elmúlt 2 hétben hányat vettél elõ. 😊

Én is általában ezen a vonalon mozog. Mágia nálam abszolúte kizárt, nem szeretem, nem értek hozzá.

Eszembe jut egyik kolléga aláírása: Játssz úgy, hogy minél több AAA játékot tudj felmutatni életed végén.

Úgy látszik az utóbbi napok a folyamatos meglepésemrõl szólnak.

Azt hittem te az a fajta vagy, aki a régi klasszikusokat is idõrõl idõre újra elõveszi.

"Tévedni emberi dolog": Szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl...XD

DarkSector
Legépeled az összes játék címét amit megvettél és aláhúznád a sok 100-ból amikkel rendszeresen újra játszol is?
Ha a 25%-át valóban újra késõbb elõ veszed a megvett játékaidnak, fizetek egy milka csokit bazze. 😄

Tinman
A nagyon más karakterek nem az én világom. Mindig ilyen knight/crusader/templar/cleric karikkal érzem magam jól az akció-RPG/RPG világokba. Próbáltam mással de nem állt hozzám közel :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mondjuk ez érdekes, abban például téged ismerve biztos vagyok, hogy a BG1-ben nem merítetted ki az összes szerepjátszási lehetõséget, maximum egy lehetséges utat vesézhettél ki, arról nem is beszélve, hogy co-op is van benne. Nem kritizálni kívánlak, csak tényleg furcsállom, egy RPG-t pedig tényleg nehéz kivégezni. Arra azért kíváncsi lennék, hogy achievementek miatt játszottál volna-e a többet a BG-vel vagy hiányukban kevesebbet a Soulsokkal. (OK, a DeS platina kapcsán egyértelmû, de azon kívül.)

Az AC3-ad egyébként abból a szempontból lep meg, hogy szereted az achievementeket és a trophykat, de most egy ingyen játékért külön accra tennéd az egyik dicsért szériád legújabb felvonását, mellyel akár várhatnál addig is, amíg PC-re olcsóbb lesz, és a te masinádon még jól is futna. (Ha már én egy köcsög vagyok szerinted többek között a PS3-as Darkness miatt 😊

Tényleg nem kötözködni kívánok, csak a motivációt szeretem firtatni.
Csak olyat veszek, amit tudom, hogy késõbb újra és újra végigviszek (néha persze belenyúlok és akkor rosszul választok, de többnyire nem).

Kotor 1-2 se tiszteltbõl és támogatásból vettem, hanem mert tuti elõveszem még.

Persze van olyan, amitõl én is hányingert kapok, de az nálam az 1x jó volt kategória és azt csak a legritkább esetben veszem meg (mostanában mondjuk nem warezolok, tehát van, hogy belefutok rossz döntésekbe)

Kedvenccel én se voltam így, a felejtõs cuccokkal meg természetesen igen.

Egyáltalán nem bántásképp írtam, amit írtam, csak értetlenül álltam a dolog elõtt.

Az ismert világ legnagyobb DaS rajongója vagy és kijelentesz egy ilyet. Egyszerûen le voltam forrázva. Indokaid természetesen megértve és elfogadva (azért van ott még karakter szerintem, amit nem próbáltál vagy minden permutáció megvolt?)

Simán megérdemled a helyzeted függvényében az ilyen dealeket!

DarkSector
Ez mondjuk egy elég egyszerû cucc, és könnyû eligazodni benne.
Legtöbb buherához én is buta vagyok, pl ezek a vinyók feltörése meg hasonlók, de ez nem nehéz.

DarkSector
Ezt kell leszedni: usb XTAFGUI

Majd elindítod, betallózod az usb pendrive, vagy vinyót, a Data Patrition->Content->00000000000000000->Games->555308EA-t kikeresed, azon jobbklick->extract, és megadod hová tegye ki...😊
Viszatenni az Inject-el lehet. 😊

és még mindig nem csalás-warez, mivel magadnak csinálhatsz biztonsági másolatot a cuccaidról.
Az egy más kérdés, ha akarnád sem tudnád másnak ezt eladni, hiszen mint steam-nél ez egy backup, a játékhoz a jogot nem viheted át más gépre, vagyis ez zel nem lehet warezolni úgymont, ezért nem is tilos a cucc. 😊

Tinman
Nem értek az ilyen dolgokhoz... ha elveszik/elveszik hát legyen, nem baj :-)

#107774->Teljesen így vagyok vele én is.

Ezernyi jó játék van, a piacon... régiek is, amiket még nem játszottam. Nem játszom újra azzal, amit totálisan kiveséztem. ->

Life is too short. Play more. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
555308EA
ha esetleg ekeresed a vinyón. 😊

Érdekes nekem a Halo 4 mellett jelez Forza Horizon-t, holott azt nem vettem meg, valszeg összekeverte a demo-val.

DarkSector
Én Darksiders 2-vel is elvoltam, kimaxoltam, de most nem jut eszembe még 20x-ra is elkezdeni, de mindegyik kimaxolt játékkal így vagyok.
Egyszerûen ha kivesézel egy játékot, és nem jön új tartalom egy idõ után max szép emlék lesz és polcra kerül a játék vagy a digitális könyvtárba kollekció darabjának.

Tinman
<#buck>

DarkSector
csináltam mentést AC3-ról. 😊

Tinman
Basszus. Egyetértünk :-D

Imádtam pl. a Little Big Adventure-t is, de nem játszanék vele újra az tuti.

DarkSector
ok. 😄

Tinman
Parancsolj: '

Ezt vágd ki ollóval és legközelebb csak be kell ragasztanod.

DarkSector
Hú pedig mennyi ilyen van.

DarkSector
Én tudom, de lusta vagyok leírni, meg olyan kis felsõ vonalat kihozni a billentyûzet titkos rejtett képességébõl. 😄

Tinman
Nem untam rá, de úgy érzem nincs benne több, nem tud újat mutatni.

Persze sokat lehetne még multiba bohóckodni, de bizony néha összeakadsz cheater-el és onnantól elmegy a kedved, de nagyon. (Egyszer úgy nyírt ki egy mágiahasználó, hogy nem mozdult meg, nem volt effekt, mozdulat semmi... mentem felé lassan és azt láttam, hogy kb. lvl 200-as karim iszonyat nagy HP-je azonnal lement nullára, mindezt persze feltartott magas magic ellenállású pajzs mellett.)

Tinman
Mások vagyunk. Nincs ezzel semmi baj.

Tinman
Utoljára, Arty kedvéért is:

NEM -> Daemon Souls
NEM -> Daemon's Souls
NEM -> Deamon's Souls
NEM -> Deamon Souls
NEM -> Demon Souls

IGEN -> Demon's Souls

:-DDD

Tinman
Na látom itt adtál rozsdás Stihl lánccal a pofámba :-D

Elmagyarázom.

Számomra a Souls sézria azt hozta el, amit anno a Baldur's Gate. Utóbbira egy kövér nyaram ráment.

Olyan szinten kimaxoltam -term. a TotSC kieget is-, hogy egyszerûen már nem volt benne több. Nem volt olyan titok, szeglet, monszta, varázslat, fegyver amit ne szereztem volna meg benne.

Az utolsó 3-4 hétben félistenként gázoltam át bárhol a csapatommal. Olyan buildem volt (képmentésem valahol van róla) ami a legmaximálisabb sebzést volt képes bevinni, nagyon magas találati aránnyal, és nagyon jó védelemmel.

Soha nem szeretnék játszani már a BG 1. részével, mert csak önismétlés lenne. Persze felejtettem el belõle sok dolgot, de rengeteg minden még mindig itt a fejembe vele kapcsolatba. Sokkal több emlék él bennem a BG-bõl, mint bármely más játékból... kivéve a Souls szériát.

A Souls széria u.a. Nem tud már újat mutatni, ráadásul ha álmomból felvernek is lerajzolom neked a komplett térképét, bejelölöm hol mi van, talán még a szörnyek számát is fejbõl megmondom adott helyen... pedig már eltelt sok hónap a DaS utolsó elindítása óta.

Miért játsszak olyan játékkal akár 2 év múlva, amit ennyire kiveséztem?

Ott lesz majd a Dark Souls 2, inkább majd azzal fogok lemenni megint a mélységekbe, mint, hogy ismétlést "nézzek".

Miért vettem meg mindenféle létezõ verzióba? Mert szavaztam. Arra szavaztam, hogy ez a játék kapjon még folytatást, mert kiválónak tartom. Ennyit tudtam tenni a fejlesztõkért, se többet. Egyébként nagyjából 100k ment el erre. Nem szívesen adnám el... sõt... de ha gond lenne pl. az autónkkal és kellene rá plusz pénz, akkor megtenném (az a kocsi egy mûremek :-)

"Most kibaxtál egy csomó pénzt az ablakon és hányingered van ha ránézel a dobozra... No Comment."

Korábban is írtam, hogy KELLEMES emlékek így is a souls részek, tehát ezért nem ér bántani!

Bonus: A Dark Souls 2-öt végül nem rendeltem elõ. Sima egyszerû fos verziók vannak még csak belõle... értelemszerûen a legextrább CE kell. Nem érdekel mibe kerül. Az kell. Ha 60k lesz, akkor is.

DarkSector
Demon Souls, bocs. 😄

Tinman
Még így, hogy nincs fizu, még így durván sokat költök játékokra... 1-1 ilyen "ajándék" belefér :-)

DarkSector
Aki 8x megvesz egy Dark Souls, annak még adnék pár ingyen játékot. 😄

Tudtam én, hogy baromi nagy mázlista vagy és ez megint bebizonyosodott.

Ha munkában és fizetésben nem is, de játékok kapcsán mindenképp (fõleg a vásárlásaid igen szerencsések).

Tipikus példája a régen minden jobb volt teóriának. Az a harcrendszer még mindig zseniális.