Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint a repülõkön. Többet akarnak fizettetni a súlyosabb emberekkel. Ez akár rendben is lehet(ne), node egy súlyosabb ember is csak egy helyet foglal a gépen. Nem fognak 10 súlyos embert feltenni rá, 30 könnyû helyett, de az árkülönbözetet szépen lenyelik. Nem-nem! Ez úgy korrekt, hogy a nagydaraboknak vannak KÜLÖN nagyobb/szélesebb/nagyobb láb/fejhellyel ellátott ülések és így õk a több pénzért nagyobb luxusban utazhatnak. Jaaaaa??? Hogy ez befektetéssel járna??! Jé?!?!!?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
azt meg hagy döntsem már el én hogy egy játékkal megjelenéskor vagy évekkel késõbb szeretnék játszani, az meg a másik hogy vannak olyan fejlesztõk akiket azzal támogatok hogy megveszem teljes áron a játékot
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem kell ezt szeretni, annyit tudsz tenni hogy nem veszed meg a valóban túlárazott DLC-ket, nem veszel 0day játékot, hanem csak a késõbb megjelenõ GOTY-t.
Mit is vesztesz? Csak idõt, hogy nem 0day játszol a játékkal. Na és akkor?
Borderlands-ek mindig új kalandokat kínálnak új emberekkel, ott a tartalom nagy részét a társaság teszi ki, nem a fejlesztõk cucca... 😄DD
Mondok egy példát, napokig el lehet lenni BL2-ben a robotos arénában PT2-ben. Napokig... Hmmm... Csak jó társak kellenek hozzá.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hmm, Borderlands 2, amibe többszáz órát és több végigjátszást beletettél? És biztos vagyok benne, hogy amikor megjelent az új DLC, akkor folytattad a karaktert (vagy éppen újra kezdted a DLC miatt). Hogy is van ez?
nem a multiplyer meg hasonló dlkrõl beszélek hanem STORY dlckrõl, ami bõven túlvan árazva a tartalomhoz képest minden esetben, persze szavazhatok a pénztárcámmal hogy mennyire érdekel a történet folytatása de akkor is lehúzó és szar üzleti modellel csalják ki az emberekbõl a pénzt ergo nem kapom meg a teljes történetet a pénzemért ha megvásárolom 1st day a játékot
inkább maradtak volna a normál teljes értékû kiegészítõknél, azokkal anno semmi bajom nem volt
most azt jön hogy megmagyarázod hogy mennyire király a mikrotranzakció, a fizetõs multi, az ms pontok meg a többi ökörség is?
NODE nem azonnal azután látok neki, amikor elõször végigtoltam, hanem érlelni kell (sokat).
Tehát megkapod az alapjátékot! Ha nagyon tetszett, imádod, veszed a DLC-t (vagy kiegészítõt, vagy anyámtyúkjának is nevezhetnénk... tökmindegy. Extra tartalom!), ha nem jött be annyira kihagyod a többit.
Nem tart pisztolyt a fejedhez senki, hogy vegyél DLC-t, vegyél kiegészítõt, vagy egyáltalán vegyél eredeti játékot.
Fogjuk fel ez egy luxuscikk. És mint luxuscikk az extrák is luxuscikkek és bizony meg is kérik az árát. Ha megéri neked költesz rá, ha nem éri meg neked nem költesz rá.
Nem kell tapsolni, csak szépen ezt végig kell gondolni. Ha valami nem tetszik ne támogasd pénzzel és kész, de hõbörögni totál fölösleges.
Ez nem olyan, mint a csatornadíj, hogy bizony akár akarom akár nem a korábbi vízdíj dupláját kell kifizetnem. Kell a víz, így kifizetem mindkettõt (a jelenlegi vízdíj fele nálunk vízhasználatból, a másik fele meg a csatornahasználatból tevõdik össze, egyik napról a másikra a sima vízdíjból ez lett és ez dupla annyi kiadással jár.
Mégse kezdek el hõbörögni, hanem tudomásul veszem, mert ez nekem kell, mégha ki is van velem baszva, merthogy kivan.
Amit ki akarok ebbõl hozni. Kapitalizmus van, mindennel átbasznak, de nem lesz jobb, ha növeled a vérnyomásod ezzel, mert így csak infarktust, meg agyvérzést lehet kapni. Beveszed a leszarom tablettát, döntesz pénztárcád súlya alapján (gyanítom annak akinek tele van a buksza pont leszarja mennyibe kerülnek a DLC-k úgyis megveszi!) és továbblépsz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az ok hogy az ember fillérekért megveszi a játékból a goty kiadást, de akit 1st day érdekel a játék az meg kapja be vagy vegye az 1 órás dlket 2000-3000 forintért
A régi japó játékoktól is falnak mentem, mikor 2-3-4-5-6. végigjátszásra tudtad csak a good endinget kihozni, meg ilyenek. Szopjanak le... Nekem erre sosem volt idõm és nem is lesz. Repetitív fos és szánalmas rétestésztanyújtás az ilyen húzás.
Vagy adják hozzá eleve, vagy nyasgem. Az eszem megáll, hogy a sztoriból hagynak ki dolgokat jó elõre szándékosan!
Magyarul: Ember a Holdon (Port.hu)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem szeretem az idõbabrálásos dolgokat ez van.
Egyébként most, hogy történt valami fontos (spoiler lenne), egész jól beindult a játék. Sõt immár kaptam egy akkora területet barangolni, hogy éppen már az elõbb mentési helyet hajkurásztam, ugyanis már mennem kell dolgozni elbukni meg nem akarom az eddigi állást.
Egyébként meg csak én tartom rohadtul unalmas/szánalmasnak az ilyen április 1-jei baszakodást? Erõltetett szar minden ilyen kamu cikk.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Új kezekbe kerül a Forma-1 hivatalos játéka?! Codemasters helyett Microsoft?!
Next PC upgrade: 2022
Ma lesz BL2 szint emelés... yuppi!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minden embernek van egy párja,
odakint a nagyvilágba,
hol életünk egy nagy harc,
majdan gonoszt legyûr sok baráti arc.
Zárható.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A szerkesztés 1 dolog. A saját galéria is jól jön.
Ez inkább csak olyan "fizetek valamiért valami jelképes összeget, amit használok" téma.
Prohardveren még saját logom se lehet, galéria sem.