Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én nem tudok nem 0day játszani, mert nem vagyok hajlandó várni. Semennyit sem, perceket sem. Én vagyok a vevõ és játszani akarok AZONNAL. Nem érdekelnek a gyártók kifogásai. Azért alkalmaznak ezreket, hogy minden klappoljon. Ha pedig 0day tolom a szarjukat, akkor ÚGYIS képenhugyoznak a kivágott tartalmakkal, már jó elõre tervezetten... Értem én, hogy 1200%-os extraprofitnál jobb az 2700%-os, node kérem!

Mint a repülõkön. Többet akarnak fizettetni a súlyosabb emberekkel. Ez akár rendben is lehet(ne), node egy súlyosabb ember is csak egy helyet foglal a gépen. Nem fognak 10 súlyos embert feltenni rá, 30 könnyû helyett, de az árkülönbözetet szépen lenyelik. Nem-nem! Ez úgy korrekt, hogy a nagydaraboknak vannak KÜLÖN nagyobb/szélesebb/nagyobb láb/fejhellyel ellátott ülések és így õk a több pénzért nagyobb luxusban utazhatnak. Jaaaaa??? Hogy ez befektetéssel járna??! Jé?!?!!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem kapok idegrohamot csak nem tetszik ez a rendszer és leírom, vagy mindenhez csak tapsolni szabad?
azt meg hagy döntsem már el én hogy egy játékkal megjelenéskor vagy évekkel késõbb szeretnék játszani, az meg a másik hogy vannak olyan fejlesztõk akiket azzal támogatok hogy megveszem teljes áron a játékot

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

genndy
Nem volt egyértelmû, hogy csak a singlekre gondoltál, de oké, így értem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Egy szóval sem mondta, hogy a DLC-k meg a mikrotranzakció jó, csak hogy most ez van, kitalálták ezt a rendszert, és így adják a játékokat. Megváltoztatni nem fogják, sõt ha még valami pénzlehúzást kitalálnak, azt is be fogják vezetni, nyugi. Felesleges ezen idegrohamot kapni.
Nem kell ezt szeretni, annyit tudsz tenni hogy nem veszed meg a valóban túlárazott DLC-ket, nem veszel 0day játékot, hanem csak a késõbb megjelenõ GOTY-t.
Mit is vesztesz? Csak idõt, hogy nem 0day játszol a játékkal. Na és akkor?

Sir Quno Jedi
Borderlands 1-2 az más tészta. Az coop, azaz multi móka. Most a szinglionli gammákról beszélek, amiknek ugyan lehet multi módja (ma már minek nincs?), de az csak kényszerszánalomból tolják bele, mert különben lepontoznák õket a genyó pontozógecik, hogyasszondja NINCSE BENNE MULTIJ! Mer aztán az murvára kell pl. egy point & click kaland gammába stb.

Borderlands-ek mindig új kalandokat kínálnak új emberekkel, ott a tartalom nagy részét a társaság teszi ki, nem a fejlesztõk cucca... 😄DD

Mondok egy példát, napokig el lehet lenni BL2-ben a robotos arénában PT2-ben. Napokig... Hmmm... Csak jó társak kellenek hozzá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
"Nekem erre sosem volt idõm és nem is lesz."
Hmm, Borderlands 2, amibe többszáz órát és több végigjátszást beletettél? És biztos vagyok benne, hogy amikor megjelent az új DLC, akkor folytattad a karaktert (vagy éppen újra kezdted a DLC miatt). Hogy is van ez?

<#falbav><#wow3>

nem a multiplyer meg hasonló dlkrõl beszélek hanem STORY dlckrõl, ami bõven túlvan árazva a tartalomhoz képest minden esetben, persze szavazhatok a pénztárcámmal hogy mennyire érdekel a történet folytatása de akkor is lehúzó és szar üzleti modellel csalják ki az emberekbõl a pénzt ergo nem kapom meg a teljes történetet a pénzemért ha megvásárolom 1st day a játékot
inkább maradtak volna a normál teljes értékû kiegészítõknél, azokkal anno semmi bajom nem volt

most azt jön hogy megmagyarázod hogy mennyire király a mikrotranzakció, a fizetõs multi, az ms pontok meg a többi ökörség is?

Sir Quno Jedi
Ma már minden nagyobb játék úgy jön ki ELEVE, hogy 50-60EURÓ! az alapár és 20-30 a Season Pass! Élbõl, frissen már így árazzák, elõrendelésbõl!!! Ez bújtatott 50%-os áremelés ÉLBÕL! Semmi más ez, mint lehúzás sivatagi módra!

Sir Quno Jedi
Dehogynem. Egy Fallout 3+New Vegas, egy Vampire: Bloodlines, egy SR2-3, egy DA stb. az mindig felbukkan és beng-beng letolom újra, mielõtt észbekapnék és máris beficcent többszáz óra.

NODE nem azonnal azután látok neki, amikor elõször végigtoltam, hanem érlelni kell (sokat).

Kapsz egy alapjátékot megjelenéskor. Most annak eldöntése, hogy az a dolog benne lett volna megjelenéskor is, ha nem lenne DLC modell vagy sem teljesen mellékes. Ez a tipikus ha nagymamának pöcse lett volna õ lett volna a nagypapa... Lehet rajta filózni csak semmi értelme!

Tehát megkapod az alapjátékot! Ha nagyon tetszett, imádod, veszed a DLC-t (vagy kiegészítõt, vagy anyámtyúkjának is nevezhetnénk... tökmindegy. Extra tartalom!), ha nem jött be annyira kihagyod a többit.

Nem tart pisztolyt a fejedhez senki, hogy vegyél DLC-t, vegyél kiegészítõt, vagy egyáltalán vegyél eredeti játékot.

Fogjuk fel ez egy luxuscikk. És mint luxuscikk az extrák is luxuscikkek és bizony meg is kérik az árát. Ha megéri neked költesz rá, ha nem éri meg neked nem költesz rá.

Nem kell tapsolni, csak szépen ezt végig kell gondolni. Ha valami nem tetszik ne támogasd pénzzel és kész, de hõbörögni totál fölösleges.

Ez nem olyan, mint a csatornadíj, hogy bizony akár akarom akár nem a korábbi vízdíj dupláját kell kifizetnem. Kell a víz, így kifizetem mindkettõt (a jelenlegi vízdíj fele nálunk vízhasználatból, a másik fele meg a csatornahasználatból tevõdik össze, egyik napról a másikra a sima vízdíjból ez lett és ez dupla annyi kiadással jár.

Mégse kezdek el hõbörögni, hanem tudomásul veszem, mert ez nekem kell, mégha ki is van velem baszva, merthogy kivan.

Amit ki akarok ebbõl hozni. Kapitalizmus van, mindennel átbasznak, de nem lesz jobb, ha növeled a vérnyomásod ezzel, mert így csak infarktust, meg agyvérzést lehet kapni. Beveszed a leszarom tablettát, döntesz pénztárcád súlya alapján (gyanítom annak akinek tele van a buksza pont leszarja mennyibe kerülnek a DLC-k úgyis megveszi!) és továbblépsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Én dlc nélkül is elõszedem a ezer éves játékokat és újra végigviszem õket 😄

Next PC upgrade: 2022

hagy ne tapsoljak már ahhoz hogy késõbb túlárazva kapom meg xy játék sztorijának a folytatását, szar és lehúzó üzleti modell ez kéremszépen

Nem kötelezõ venni õket, de ha megteheted, akkor miért ne? Van akinek sosem elég a kedvenc játékából. Nekik szánják a fejlesztõk a DLC-ket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

minigunnal lõném szét aki ezt a dlc rendszert támogatja
az ok hogy az ember fillérekért megveszi a játékból a goty kiadást, de akit 1st day érdekel a játék az meg kapja be vagy vegye az 1 órás dlket 2000-3000 forintért

És akkor soha nem is játszod újra a régi játékaidat?

Sir Quno Jedi
Ki fogja fél év múlva elõvenni a fõjátékot, mert némi déelcés faszkodás íppeg esett hozzá?! Én ahogy végeztem vele, azonnal uninstall, ne foglalja mán a helyett nekem vaze, van elég új program.

A régi japó játékoktól is falnak mentem, mikor 2-3-4-5-6. végigjátszásra tudtad csak a good endinget kihozni, meg ilyenek. Szopjanak le... Nekem erre sosem volt idõm és nem is lesz. Repetitív fos és szánalmas rétestésztanyújtás az ilyen húzás.

HeadHunter86
Bioshocknál én nem érzem, hogy kimaradt volna valami. Szerintem korrekt a játék hossza. Azt mondjuk én se szeretem, hogy bemutatnak valamit és nincs benne a véglegesben. Annak viszont örülök, hogy még lesz, hozzá, ez az amaz.

<#eljen>

Sir Quno Jedi
Leszarom a déelcéjüket. Utólag már nem érdekel semmi faxság, amit a sztorihoz beszúrnak kiegészítésnek. Mintha a gyûrûkúrához jöttek vón utólag a pár soros kis izék, hogy naaa, az valójában úgy volt hogy... Ki nem szarja le, Gollam halott a gyûrû vulkanizálódott és különben is sasok!

Vagy adják hozzá eleve, vagy nyasgem. Az eszem megáll, hogy a sztoriból hagynak ki dolgokat jó elõre szándékosan!

Nem néztem én olyan sok trailert. :-)

HeadHunter86
A játék topikjában írtam, hogy szerintem a lovas rész megy majd DLC-be. Mivel lesz hozzá, gondolom nem dobták ki teljesen.

Sir Quno Jedi
Az a jó, mer akkor nem volt neked spoileres a sok trailer stb. 😄

Én másra számítottam, ez van.

Sir Quno Jedi
Rohadtul nem. Trailer-ekben van az a lovas rész, na az odabasz (nincs is benne a teljesben végül, nekem legalábbis nem tûnt fel), vagy a Star Wars-os poén odaát, vagy mikor megkérdi a lány, hogy féljük-e az ÚrIstent? Nem...de tõled félek! 😄DD Számtalan jel mutat rá és eleve a lány a kulcs mindenhez, õt vigyázza a songbird, miatta van minden. Hidd el, én nagyjából azt kaptam a sztoritól, amit vártam, bár egy durva csavar így is volt benne, amire elõre nem lehetett számítani (vagyis, nem 1xû).

Hát nem volt egyértelmû, hogy ez lesz az egésznek a lényege.... Akár egy mellékes dolog is lehetett volna.

Sir Quno Jedi
trailerekben már benne voltak mindig ezek a tear-es dolgok, onnan aki vájtfülû máris sejthette, hogy honnét fúj a szél...

IMYke2.0.0.0
No ez a film kezdõdik gyakorlatilag a végével: Man on the Moon (Jim Carrey)
Magyarul: Ember a Holdon (Port.hu)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem csak te.

És nekem ezt honnan a pitsából kellett volna tudnom elõre?

Nem szeretem az idõbabrálásos dolgokat ez van.

Egyébként most, hogy történt valami fontos (spoiler lenne), egész jól beindult a játék. Sõt immár kaptam egy akkora területet barangolni, hogy éppen már az elõbb mentési helyet hajkurásztam, ugyanis már mennem kell dolgozni elbukni meg nem akarom az eddigi állást.

davidka003
A hír április 1-jén jelent meg, ami beszédes lehet, de ki tudja…😊

Egyébként meg csak én tartom rohadtul unalmas/szánalmasnak az ilyen április 1-jei baszakodást? Erõltetett szar minden ilyen kamu cikk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Megkésett április 1? Ha nem akkor elmennek a pi**csába!

Új kezekbe kerül a Forma-1 hivatalos játéka?! Codemasters helyett Microsoft?!

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Na erre kíváncsi vagyok én is. Bár elég felemás véleményeket hallottam róla.

Fpocok
yuppi!
Gangster.Squad.2013.720p.WEB-DL.H264-IRONCLUB

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Az egyik mai sorozatrész annyira megtört, hogy fizikai jele volt a bosszankodásomnak, szóval a héten márcsak pozitív kommenteket fogtok látni tõlem... különben hamarabb feldobom a talpam, mint gondolnám...

Ma lesz BL2 szint emelés... yuppi!

IMYke2.0.0.0
Jim Carrey-nek volt olyan filmje, ami gyakorlatilag a stáblistával kezdõdött 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Pont ezért nem iszom piát... alapból is teljesen el vagyok szállva. Ha erre még ráiszok... fúúúú :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Ahogyan a "jönnek az idegenek" se a haló leírása 😉

Forza.

Sir Quno Jedi
Ne légy hüle, ez az egész sztorinak a lényája, errõl szól az egész, sõt az elõzõ részekkel is kapcsolatban van. Meglátod a végén, hogy minden mindennel összefügg, méghozzá minden"hol"/"kor"... 😄

genndy
Látom még tart a húsvéti pálinkák hatása <#nevetes1>

Tinman
Persze. Amennyire amatõr, csakis én írhattam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Te írtad?

Shep
Semmi értelmét nem látom a VIP tagságnak, vagyis ... 😊 Látom DS-t sokáig pumpálta a pia, szórakoztatta a késõn fekvõket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Tessék 1 mondatba a 6 történet:

Minden embernek van egy párja,
odakint a nagyvilágba,
hol életünk egy nagy harc,
majdan gonoszt legyûr sok baráti arc.

Zárható.

Rapid81
A te leírásod a stílust lövi be, nem a történetet. Ez olyan, mintha azt írtad volna, hogy sc-fi vagy krimi vagy szerelmes-romantikus vígjáték...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Az idézetbõl nekem az jön le, hogy nem a játékkal van a gond, hanem nekik van valami technikai gondjuk. Meg a "mégsem" szó arra utal, hogy szóltak, hogy csinálják, de technikai gondjaik akadtak, így mégsem csinálják. Nem gond. Majd ha mire végzek a mostaniakkal senki nem csinálja/ta, akkor nekiesek én. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Na de a "6 rövidke történetben" az épphogy semmit nem mond el a történetrõl... Ez így nem a film történetének leírása...

Tinman
Nem értitek.

A szerkesztés 1 dolog. A saját galéria is jól jön.

Ez inkább csak olyan "fizetek valamiért valami jelképes összeget, amit használok" téma.

Prohardveren még saját logom se lehet, galéria sem.

arty
-1

Forza.

Fpocok
Ezt akartam írni 😄

davidka003
Máshol ez alapból ingyenes 4 percig. Prohardver pl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;