Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Techdemokat 0-day megvenni? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nekem nem ,mert minden Crysis kötelezõ 0 day vétel volt nálam!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Jó játék egyébként, az elõbb csak próbáltam összefoglalni a köpködõk leggyakrabban használt jelzõit a C2-vel kapcsolatban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Thx Sqj! Berántottam!

2.3 Euro volt, elég érdekesnek tûnik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fogalmam sincs, nem próbáltam még, de megnéztem és valamikor megvettem. Ekkora epic failt :-D

Qrva hörcsögölés! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az a techdemo, szar COD koppintás, csõjáték?

Tinman
Gyerekek!

Nektek nem kellett volna a

Crysis 2 (KETTÕ!!!) Maximum Edition 4.6 Euro-ért????

SQJ: Egy esélyt kap tõlem, majd ránézek valamikor szintén olcsóé.

Zorrobomber: Gondolom te már próbáltad... úgy nem ér :-D

Sir Quno Jedi
nekem jó a sima colonial marines is, csak ócsóé...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Az árazás mindig szubjektív dolog. Nekem csak akkor kellene a CE, ha ÕK fizetnének nekem 590Ft-ot. 😊

Tinman
Engem inkább a történettel, hangulattal, magával a világgal, de a loot is jó persze :-)

Mind a kettõ itt hever a polcon, dobozos verzába :-)

Tinman
CE ~10k.

Nem kedves CDGalaxis, ez még mindig nem az igazi. Alakul, de a 20k induló ár ellenére sem a megfelelõ ár van még feltüntetve.

Segítek: ACM CE -> 5.900 Ft és elgondolkodunk... addig? Addig rajtatok fog rohadni :-P

Tinman
Mind a kettõt végigtoltam anno. Elsõ rész remek volt, második már inkább csak önismétlés, langyosabb sztorival. Akkor imádtam, ma már nem hiszem, hogy újra olyan örömmel tudnék játszani vele... a 2. résszel tuti nem.

Jah és day1 van vettem meg õket! Elsõ részt 9900 Ft-ért (AKKOR!) másodikat 6-7k körül.

Rapid81
3 napja nem tudom elszórni az összes pontom SG-n és folyamatosan 300-on van. Mi a fene folyik itt? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Ingyen se...😊

[merlinw.org]

grebber
Beteg vagy? Ennyit sem ér<#levele> Maximum 2.5 eurót adnék érte az nem pénz!

Jaka923
MerlinW
Csak cicceg😊

[merlinw.org]

MerlinW
- Workshop support

New contents:

- The NetherRealm tileset - new NetherRealm dungeons can be found via portals throughout the world
- New Monsters
- New armor sets
- New weapons
- New pets - including the Headcrab!
- New endgame map content
- Some additional new dungeons in New Game plus modes in large overworld areas

[merlinw.org]

Tehasut
Engem RPG-kben azzal lehet megvenni kilóra, ha rejtett, félreesõ, nehezen megközelíthetõ helyeken apró, de nem értéktelen lootokat lehet találni. Ezért imádtam többek közt a Gothicokat is, mert ha felmásztam nagy nehezen valahová, vagy benéztem valami sûrû bokor mögé, számíthattam rá, hogy ott valami fincsi cucc vár. A Drakensang is ilyen, ezért is tetszik módfelett. Az meg hogy a csapattársak még kommentárokat is fûznek hozzá ilyen esetekben, maga a kéjhömpöly.
zorrobomber
Semmi gond, segítek.
Analóg kar:

Virtuális analóg kar:

grebber
Biztos értelmi fogyatékosnak tûnõk,de mi a gondod most?

zorrobomber
Legszívesebben gördeszkával csapkodnék szét 20 kiló langymeleg tehénszart annak a pofáján aki a virtuális analóg kart kitalálta.

grebber
Egyre jobb játékok jönnek mobilra a melóba nem sok meló lesz 😄

Sir Quno Jedi
Fõleg a második része jó. Az elsõ kicsit bétaszagú, de a második az ölég jóra sikerült.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
Viszont ez a Drakensang beszippantott rendesen. Az elején nyögvenyelõsen indult, el is ment a kedvem tõle kicsit, de aztán rákaptam az ízére. Eléggé hasonlít a Dragon Age-re, tehát akinek az tetszett, szerintem ez is fog.
zorrobomber
jogos, elírtam

zorrobomber
Nagyon bejött az elsõ rész, de az ilyen repetitív cuccokat csak koopban vagyok hajlandó végigtolni, így várnom kell míg az ár eléri azt a szintet, amit a haver is kifizet. Na meg ott a Civ 5, azzal elvagyunk még pár meccs erejéig.

genndy
Steam Workshop lesz az. Steamworks maga a DRM.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Pár éve mintha valami folytatást is rebesgettek volna, de úgy tûnik nem lett belõle semmi.
IMYke2.0.0.0
Én soha életemben nem játszottam vele... egyik résszel sem.
MerlinW most biztos a fejét fogja 😊

Egyszer, azért még ránézek, mert csak jókat hallottam - eddig - róla.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
És ez miatt kell 700+ MB-s patch-et kiadni... Döbbenet. Az egész játékforrást adják, vagy mi a szösz?

A Torchlight 2 amúgy remek játék. Ha szeretted az 1. részt, a 2-est imádni fogod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Az LBA elsõ részével még DOS-os korszakban játszottam, de csak keveset.
A PCGuru cdmellékletén találtam a shareware verzióját és nagyon tetszett.
Az eltelt évek alatt idõnként eszembe jutott, hogy elõ kéne venni.
Kb. 2 éve az elhatározást végre tett követte. Aztán hamar lelohadt a kedv. A játék hangulata és a játékmenet oltári, de a folyton újraszületõ ellenfelektõl és a horrorisztikus mentési rendszertõl hülyét kaptam, 3-4 órai játék után vérzõ szívvel töröltem az egészet.
zorrobomber
Steamworks támogatást kapott a drága. Ezen ok miatt is akciózzák. Kéne már, de próbálom a bent lakozó mókust kussoltatni.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, nem szimplán felkiáltás, hanem ez akart lenni: ?!

IMYke2.0.0.0
Milyen update jött a Torchlight 2-höz, ami ~770 MB!
Alig tudok netezni miatt 😞

IMYke2.0.0.0
Nyilván, sok forrásból akár "ingyen" is, de a GMG-n: "Little Big Adventure 1-2" darabonként 1,24 €-ért, és Capsule mellett megvehetõ.

Zomil
Igen. Pont ezért fogott meg engem is, ugyan már 2napja befejeztem, de még mindig dolgozik rajta az agyam 😊
Szeretem mikor egy film/játék/stb. eléri ezt nálam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Az a jó a játékban, hogy abszolúte tök zavarosnak tûnik és egyre inkább, pedig amúgy tök logikus és értelmes. Sõt utólag szépül csak meg igazán a sztori. Én is már rég letöröltem a picsmagba, de még mindig érik bennem... 😄

Sir Quno Jedi
Szerintem ha a jurisicsparkról elõre tudtad, hogy dinók vannak benne, mégis kibírtad, akkor nem tom mit akarsz?!?

Zomil
Tény. De ahol jár még csak kb. ennyit jár belöle 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Úgy legyen 😊

Sir Quno Jedi
Ugyan-ugyan. Azé ez nem olyan neoprimkó, mint a sliders. Nekem elhiheted. Meg fogol lepõdni és KÉSZ! 😄

IMYke2.0.0.0
A Sliders-sorozatot láttam - így eléggé lelõttétek, hogy mirõl szólhat (akár) az Infinite... 😞

Rapid81
Hiába lövöldözzük körbe, amíg valaki konkrétan nem írja le vagy játszod végig, addig sosem fogod tudni kikövetkeztetni a sztorit, mert ahhoz túl sok benne a csavar és túl bonyolult a végkifejlet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
te meg antispoilerwhore vagy 😄DD

IMYke2.0.0.0
Persze, csak lövöldözzétek körbe a BioShock-ot... 😞
Miért nem a topikjában beszélgettek errõl?

Rapid81
A Bioshock esetében pont, hogy befejezték a történetet. Valószínûleg nem folytatás lesz. Egyébként meg senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy vedd meg. Én meg fogom venni az tuti.

Sir Quno Jedi
A slidersben párhuzamos dimenziós csúszkálás volt. Azért nem pont ugyanaz, mint a Bio Infi, ki végigtolja rájön, miért...

Zomil
"Nem szeretem az idõbabrálásos dolgokat ez van."

Sliders-t sem szeretted? 😞
Most nagyot csalodtam benne 😄
(persze nem, mindenkinek más az izlése, engem pl. kilora meg tud venni egy fasza idöutazos történet)

genndy
Nem kell tapsolni, nekem sem tetszik a rendszer. Csak nem sokat tudsz tenni ellene, a legtöbbet azzal, ha NEM veszel 0day játékot meg DLC-t, hanem egy-másfél év múlva megveszed a GOTY-t féláron.
Nem tudod eldönteni, hogy mikor akarsz a játékkal játszani, pont a rendszer miatt:
1. megveszed 0day az alapjátékot, és sorban a DLC-ket drágán, darabokban.
2. megveszed a GOTY-t késõbb. Késõbb játszol, de legalább egyben megkapod a játékot.
3. csak azt a játékot veszed meg 0day, amelyik teljes, és nem jön hozzá több DLC (vagy legalábbis sztori-DLC nem). Van még egyáltalán ilyen? Szerintem nincs.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.