Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Például Braid, LIMBO, Adventures of Shuggy, VVVVVV. Mondjuk egyik sem kimondottan egy könnyed diadalmenet, de messze nem is Super Meat Boy, ha tudod a mikéntjét, akkor jó eséllyel meg is tudod csinálni (mondjuk azt, hogy balról jobbra lesz egyre inkább ügyességet igénylõ ez a lista).
DarkSector
uristenaz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
uristenmiez 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Ajaj, akkor nagy hiányosságok vannak! AvP2-t próbáld ki mindenképp, legjobban sikerült Alienes játék lett szvsz, a multijával együtt.
AvP 2010 se lett rossz, szép is, csak rövid. De a multija szerencsére még most is él, elég jól sikerült.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Nem vesztettél semmit. 😄

Tehasut
Nekem az kimaradt, sõt az AvP-közül csak a legelsõvel játszottam, és azzal is csak multiban.
DarkSector
Te tudod, nekem az Aliens vs Predator után egy jó darabig elegem lett az Alien-ekbõl.

Tehasut
Ez a játék csak a coop miatt érdekel, hogy cimbikkel nyomhassuk LAN partin. Úgyhogy megvárom, míg 1000 forint lesz.
Remélem, decemberben meg tudom venni ennyiért Amazonon.
DarkSector
Az egy 1000. 0day játék, az nem mindegy akkor ám melyiket veszed. 😄

Tehasut
Az 576-nál is ennyi. Illetve 9 forinttal drágább.
DarkSector
Amit elnézést kértek nekem sem lenne pofám elkérni 8-9k-t mint egy TR vagy bármi másért.

Botond
Hát engem DS2+Lego hp2 érdekelne ezek közül, de még nincs hely a vinyón, erõs leszek.
TBTPumpa
60%-os kedvezmény. Sose láttam még ennyit a CD Galaxis oldalán. Ettõl már nagyon meg akarnak szabadulni! Már mindenféle haszon nélkül adják a játékot, csak vigyék már el tõlük! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
És pont ez a 2 játék éri meg a legjobban.

DarkSector
Na mondjuk igen ezért írtam hogy nem 4 euro-ért, azért inkább választok 2 sandboxot, nekem Batman AC meg Mafia 2 nincs még meg.

IMYke2.0.0.0
No, akkor lassan Tinman is megrendelheti 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A játék sztorija nem volt rossz - de számomra nincs már benne újrajátszási potenciál. Maximum achievement-vadászkodás céljából, pofátlanul olcsón.
Multi meg nem izgat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor tõlem egy fillért nem látnak. Szomorú ez.
WRZ-ben nem vagyok hajlandó vele játszani.

DarkSector
Spec Ops az egyik legjobb, de nem 4 euro-ért.

Tehasut
Egyébként nem hinném, hogy lesz belõle. Ha meg akarták volna csinálni, már rég megtették volna. Az utolsó DLC több mint 2 éve jelent meg.
IMYke2.0.0.0
Én is csak arra várok. Addig nem veszem meg.

IMYke2.0.0.0
Egyénileg:

Megvan má':
* Batman Arkham Asylum GOTY Edition
* Batman Arkham City
* Borderlands Game of the Year Edition
* Civilization 5
* Deus Ex: Human Revolution
* Dirt 2
* Just Cause 2
* Quantum Conundrum
* Serious Sam 3: BFE

Nem ke':
* LEGO Harry Potter: Years 5-7
* Operation Flashpoint: Dragon Rising
* Spec Ops: The Line

Kéne (de csak full pakkban, DLC-kkel):
* Darksiders II
* Mafia II

Rapid81
Bio Inf 10.4MB frissítés?!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Mafiából jöhetne már egy complete verzió, mert nem túl csábító a majd 30 eurós DLC pakk.
DarkSector
Tudom nem is írtam hogy GOTY lenne. 😊

IMYke2.0.0.0
Dettó - 370 játék - ebbõl 195 STEAM-es. 😊

IMYke2.0.0.0
Pofátlanul irigy vagyok - annak idején õzet és vaddisznót is ettem, és biztosan profi szakács (hozzáértõ falusi) csinálta , mert mindkettõ eszméletlenül finom volt.
Sajna (?), 20+ éve nem ettem vadhúst.

HeadHunter86
Teljes mértékben egyetértek ezzel a kritikával, bár kicsit hiányoltam, hogy Elizabethrõl alig esett szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Különben nagyon megfertõzõdtem az utóbbi nem egész 1 évben az eredeti játékokkal. Kb. 7 darabról 100 felettire hizlaltam a gyûjteményemet 😄
Zomil
Vaddiszno nagyon fincsi, mult hétvégén azt csináltunk, funom sültet, áfonya lekvárral, nyami 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fakk. Darksiders II megvan, Spec Ops: The Line megvan, Batman Arkham City megvan, Deus Ex: Human Revolution megvan, Quantum Conundrum megvan, Batman Arkham Asylum GOTY megvan, Just Cause 2 megvan. A többi nem érdekel, max a Mafia 2 érdekelne. Szar ügy 😄
Rapid81
Fácánt a teleprõl vagy haver vadász apjától tudunk. Meg vaddisznót, meg õzet. Legutóbbi õzet meg a 2 hetes fényszóróm bánta az azóta eladott Astra F kombimon. 😊

Amúgy fácánt piros lámpa + légpuska kombóval, este, a temetõben a kriptáknál nagyon könnyen és egyszerûen lehet szerezni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hárli úgysem ér semmit szerintem elég a sima is de hát ugye ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én is így vagyok, ha valakinek csak 1 valami kell akkor betársulok de nem életbevágó számomra sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Vigyázat, a Batman AC nem GOTY!
DarkSector
Csakhogy a Maffia most sajna nem elégé fontos a 4 euro-miatt, mondanám hogy megveszem de most csak arra szeretnék költeni ami nagyon-nagyon fontos...:S
Nem akarok veled kicseszni, de az 1200ft, ami egyenlõre picit feles lenne nekem...😄

Shep
Na a DS2-t átveszem tõled ha megveszed a Maffiát 😄

Shep
Az nem elég, kell hozzá skuló, jó célzás, megfelelõ lõ táv. Egy puska még kevés 😊 Ja és hogy egy jóakaró se kapjon rajta 😄

DarkSector
Jó-ez, Mafia 2+Darksiders 2 vagy Darksiders 2+Batman AC illetve Mafia 2+ Batman AC....
Ebben a 3 verzióban látok potenciált...megérné a 8 euro-t.

Fácánhoz elég egy légpuska...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ha valakinek csak 1 valami kell egy DS2-t a feléért lehet bevállalnék.

Shep
Na jó de fácán meg õz azért nem úgy van ,hogy kimegyek hátra és leütök egyet, bár nálatok még ezt is el tudom képzelni 😄 Igaz fácán van itt is bõven, meg õz is de én nem vagyok vadász 😊

DarkSector
"OUYA - lehangolóak az elsõ értékelések

A korai értékelések alapján nem a beígért csodagépet fogjuk kapni az OUYA konzol személyében.
Tim Schafer Kickstarteres sikerkampánya után a fél szórakoztató- és játékipar lecsapott az új befektetõi felületre. Ezek közé tartozott a tavaly júniusban bejelentett androidos konzol, az OUYA is.

Háromnegyed évnyi fejlesztés és mérnöki tervezés után végre elérhetõk a támogatói verziók. Bármennyire jó hírnek hangozhat is ez, a korai tesztek alapján a 99 dolláros konzol egy erõsen középszerû masina. Azon kívül, hogy gyakorlatilag egy képernyõtlen okostelefont kapunk egy kontrollerrel, számos hiba megmutatkozik.

A kontroller fedõlapja például mágnesekkel van rákapcsolva a vázra, hogy cserélhetõ legyen. Ez annyit jelent, hogy ugyanolyan könnyen szedhetõ szét, mint amilyen könnyen leesik, vagy elmozdul heves játék közben. A problémák listáját gyarapítja, hogy nincsenek konzol-exkluzív élmények, meglehetõsen laggol a kontroller, és kimondottan elõnytelen az Android OUYA-s felülete. Tûkön ülhetnek a korai adományozók, hogy vajon a fejlesztõk is felismerik-e hibájukat, és átnevezik a konzol jelenlegi verzióját bétára, vagy valóban ez lesz a végleges termék.

Az elsõ tesztelõk között volt az Endgadget, akik szerint egy meglehetõsen közepes konzolról van szó, ami több játékért ordít. A The Verge mélyen kiábrándult kritikája szerint pedig a konzol 3,5-et érdemel egy 10-es skálán. Vajon a másik idén érkezõ androidos konzol, a GameStick is hasonlóan teljesít?

Nem értem ki az utolsó büdös nigger csövest lep meg ez a hír?
Most jöttek rá hogy egy telefon-konzol-ra nem lesznek normális játékok meg hogy csak egy sima középszerû tv-re köthetõ telefon lesz?

EKKORA BARMOKAT.

Tehasut
Get Re-Loaded: 2 játék 8 euróért.
Darksiders II
Spec Ops: The Line
Batman Arkham City
Civilization V
Borderlands GOTY
Deus Ex: Human Revolution
DiRT 2
LEGO Harry Potter 5-7
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Quantum Conundrum
Mafia II
Serious Sam 3: BFE
Batman Arkham Asylum GOTY
Just Cause 2

Nem túl izgis.
DarkSector
Bocs de jobb poént nem tudtam kihozni a témából. 😄
2e, de attól még az utalás betalált. 😊

Tehasut
Uhh. De az 2e. Azért nem ugrott be.
DarkSector
Neeem.
Még nem ugrott be? 😄

Shep-nek már beugrott, érted SHEP. 😄

Jöhet, még nem ebédeltem ma.... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.