Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egyébként a DLC-k tartalmával bajod van, akkor miért érdekel az ára? Nem hozza az általad megszabott szintet, akkor arra neked nincs is szükséged vagy tévedek?
Azért kettõnk között 1 kezeden meg tudod számolni, hogy hány fõ sztorit befejezõ DLC van jelenleg a piacon PC-n.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pont az a baj, hogy nem tudhatod! Nem tudhatod, hogy a 10.000 Ft-ért megvett játékodhoz majd frankó, tartalmas DLC jön, vagy random szemét.
Vannak minõségi és tartalmas DLC-k, te is írtál párat, mondom még én is szívesen. Elfogadhatatlan az amit mûvelnek, hogy nem 100%-os játékot kapsz!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
manapság nagyon sok játék úgy jelenik meg hogy hatalmas kérdõjel jelenik meg a fejünk felett a végén majd jön a sztory dlc, itt max a 2 hétnél túloztam semmi másnál
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kategórikusan kijelentem, hogy ilyen nem létezik! Azt meg szerintem mindenkinek fel kéne végre fogni, hogy a DLC opcionális, nem kötelezõen megvásárolandó tartalom. Senki nem tart a fejedhez pisztolyt, hogy márpedig meg kell venned. Ezen hisztizni balgaság.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mégpedig, hogy a DLC-t utálok mindegyike azt az alapjátékból kivágott tartalomnak tartja (mindig azt mondják ezt is kivágták és most drágán a pofánkba tolják,
Tinman is sokat kritizálja a DLC-ket, más, nevesített tartalmas DLC-ket pedig dicsér. (Ezzel most nem azt mondom, hogy õ mindig következetes, hiszen nem követtem a topikban mindig a munkásságát.) A saját álláspontomat pedig ismertettem. Nem tudom, hogy miféle vélt vagy valós egybites vélemények ellen viaskodsz. Lehet, hogy elhangzottak itt, de én lemaradtam róluk.
A rossz ár-érték arányt lehet kritizálni, pláne amíg manapság is vannak korrektebben hozzáállók. Nem értem, hogy miért kell ebbe többet belelátni, vagy mi ezzel a probléma. (Talán azért, mert kedvenceidhez is jönnek DLC-k, és védelemre szorulnak?) Nyilván lehet szidni a szûk látókörû DLC-szidást, de arra vannak kissé konkrétabb érvek is ehelyett az összemosásokban gazdag ellentámadás helyett.
Több tolerancia,
Ez mások véleményével szemben éppúgy javallott egy fórumon, mint mamutkiadók profitmaximalizálási üzletpolitikájával szemben.
Nem éri meg? Nem ad annyit, amennyit én gondolok? Nem veszem meg!
Ha nem tudom milyen a DLC? Nem tudom láttatlanban eldönteni? Youtube-ba beír megnéz, fórumot felkeres, review-t kikeres, utánanéz, adatokat magában kiértékel és dönt. Kell veszi, nem kell ugyanúgy nyugodtan alszik tovább.
Hidd el számtalan DLC-t vettem már. Tisztában vagyok vele, hogy a java szemét (ruhák, fegyverek... ez becsapós, de általában kurvanagy cheat, amire sokunknak nincs szüksége, egyéb cheat dlc-k, sõt az egyjátékos tartalmak kapcsán az 1-1 küldetéses dlc-k is nagyja nagy rakás szemét!)
Tényleg pár játékot tudok említeni, aminek értelmes DLC-i vannak: Fallout 3, Fallout New Vegas, Skyrim Dawnguardja még talán értelmesek közé tartozik, de azt annyiért nem szabad szintén venni, Saints Row season pass tartalmak még esetleg. Most hirtelen nem is nagyon jut eszembe több. Talán még a Civ 5 népei.
Dragon Age (ott is a nagy része fizetõs cheat, van pár küldetéses azokat nem tudom milyenek, de azt hallottam rövidek) és Mass Effect DLC-krõl nem tudok nyilatkozni.
Gyakorlatilag alig van olyan, amiért érdemes pénzt adni. Viszont rajongók úgyis megveszik a kedvencükhöz.
utoljára batman aa volt az amibõl csak gotyt tudtam venni, alapjátékot nem, de pl new vegasból alapjátékot vettem csak mert drágább volt pár euroval a "gotyja" de a sima fallout dlctõl se voltam hanyatt esve ezért nem érdekelt
zó jól leírta mirõl is van szó, az a fõ problémám hogy ezekkel a sztory dlckel próbálják a rajongót kemény költségekbe verni nameg azt is lehet mondani hogy nem teljes értékû játékot kapsz, engem absz hidegen hagy hogy ki milyen multiplayer meg skin tartalmú dlct vesz de ezzel a story dlckkel kinyitották a bicskát a zsebemben, tartalmuk és áruk végett is
az meg hogy megveszek egy komplett kiadást fõleg nyomott áron én azzal absz nem támogatom ezt a rendszer még minimálisan sem
és végül leírnám hogy a teljes értékû kiegészítõnek álcázott dlckel nincsen bajom, azzal a trenddel van bajom hogy a játék megjelenése után 2 héttel jön a fõ sztoryt befejezõ 1 órás dlc 10 euróért
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Kérlek ne spoilerezzétek el, csak hallottam róla. Köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudod mire számíts, ha preordert veszel, tudod hogy jön hozzá DLC. Tudod, hogy nagy része szemét. El tudod dönteni mi kell belõle és mi nem.
Akkor mi is a gond?
Ismétlem, nem kötelezõ. Én eddig még olyan DLC-vel nem találkoztam pc-n, ami a fõ történeti szálat befolyásolta volna. Legtartalmasabb DLC-k meg eddig pc-n, csak a Fallout 3 és Fallout New Vegas-éi voltak, a többi meg dirib-darab szir szar apróságok.
Pedig vettem már jó pár DLC-t játszottam is jó párral. Egyáltalán nem jellemzõ, hogy valamirõl is lemaradnál a hiányuk miatt.
Azért nem ez a mindennapos. Sõt, én tõled hallottam ilyenrõl elõször.
Mi a Live-on/PSN-en meg úgy játsszuk ki a régió korlátot, hogy a szemünk se rebben. Kéne? Nem rebben és nem is fog.
Zó persze szent õ csakamagyarPSN-re esküszik, aztán vásárol drágábban, meg kimarad baromi jó akciókból. De legalább nyugodtan alszik... pontosan olyan nyugodtan ahogy én is :-D
Megveszek egy játékot majdnem pre-order-be és akkor azt látom, hogy annyi sztori DLC van hozzá, amennyit az alapjáték ér?
Ráadásul a neten azt írogatják, hogy a történet közepébe ékelõdik egyik másik DLC míg a legdrágább az meg ténylegesen lezárja a történetet.
Azokról a DLC-krõl már nem is beszélve, melyek már eleve kiadáskor készen vannak és külön adják neked pénzmagért, ne adja ég RAJTA a lemezen.
Legelja.
Mitõl másodrendû állampolgára a pc-s és mitõl másodrendû a medencei lakos?
Azt elfogadom, ha valami egyáltalán nem jön ki kis Hazánkban, de az, hogy egyik felét kiadják a másikat nem az konkrétan vérlázító.
Assassin's Creed: Árulás - Jövõ héttõl megvásárolható
Jövõ héten újabb epizóddal bõvül az Assassin's Creed könyvsorozat. A Fumax kiadásában fordított Árulás péntektõl lesz megvásárolható, az új rész pedig Haytham Kenway történetét meséli el.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy alapvetõ elemet vettem alapul a véleményem formálásakor, mégpedig, hogy a DLC-t utálok mindegyike azt az alapjátékból kivágott tartalomnak tartja (mindig azt mondják ezt is kivágták és most drágán a pofánkba tolják, minden úgynevezett DLC Haternek ez az alapvetõ gondja és semmi egyéb. Megrövidítik és becsapják õket ez az alapvetõ bajuk a DLC-vel). Emellett azt tartják még aggályosnak, hogy apró adagokban mérik ezeket a tartalmakat ráadásul bitang drágán.
A tartalmat magát nem ellenzik, de hogy ezért fizessenek azt ellenzik (írtam, hogy tény, hogy drágák, de van olyan, ami megéri), merthogy annak részét kéne képezni a játéknak alapból.
Ha pedig a kettõt összevonod azt kapod, hogy szeretik a tartalmat, csak ne kelljen érte fizetni plussz pénzt. Ergó ilyen esetben köze nincs az egésznek a jajj engem megkárosítottak dologhoz, hanem itt a jajj már megint mennyibe fog ez nekem kerülni érv kerül elõtérbe. Tehát nem ellenzik a tartalmat, csak nincs rá pénzük. Ráadásul mást hibáztatnak (szemetek nem elég, hogy kivágják, még mennyit kérnek el érte) érte, mert nekik nem telik rá. Állítom, ha mindenkinek halmokban állna otthon lé, tuti nem szidná senki a DLC-t, hanem simán megvenné ami kell. Amit ki akarok hozni, hogy nem a rendszerrel van bajuk, hanem nincs rá pénzük. Ergó visszás dolog a haterkedés, mert totál más problémát takar.
Innentõl meg simán olvasd vissza, amit leírtam és mindent megértesz.
A dolog igenis fekete-fehér, mert vagy DLC Hater vagyok vagy nem vagyok, vagy veszek DLC-t (ezzel hozzájárulok a rendszer sikerességéhez) vagy nem veszek DLC-t (de akkor azt semmilyen formában). Ha azt mondod Hater vagy oké, nem veszel, de akkor ne is ácsingózz a tartalom után, mert az a szememben kétszínûség (ingyen bezzeg jó, ha fizetni kell érte meg már nem.... Nem emlékeztet ez valamire? Tiszta warez mentalitás ha belegondolsz. Ha megszerezhetem ingyen minek fizessek. Csak gondold végig).
Ha veszel DLC-t, akár egyet is behódolsz a rendszernek, akkor nekem ne papolj, hogy DLC Hater vagyok. Ha kell a DLC tartalom, de nem akarsz érte nagyobb összeget fizetni és inkább megvárod a Goty-t, amiben ugye minden benne van, akkor megint csak ne papolj, mert a tartalom kell, de nem volt rá pénzed. Ergó nem a rendszer szar, csak neked nincs rá pénzed. Kezdjem el szidni a Porsche-t, mert miért nem adja 100 000 Ft-ért az autóit, mert mi az már, hogy nem tudok egyet venni. Szidjam a hentest, mert drága a hús? Megtehetem, de van értelme? Szerintem nincs.
Azzal jönni, hogy bezzeg régen kiadták a játékot és tartalmaz kiegészítõk jöttek DLC-k helyett, meg totál felesleges. Az akkor volt, ma meg ma van. Mi lenne ha csak simán elfogadnánk, hogy változik a világ. Kell DLC vegyél, nem kell ne vegyél, de ne jöjjél verni a melled, hogy így meg úgy meg amúgy. Különben se kötelezõ megvenni semmit.
Több tolerancia, kevesebb hiszti, több gerinc és kevesebb köpönyegforgatás és képmutatás.
Köszönöm a figyelmet. :-)
Anno én végignéztem youtube-on a végigjátszást. Nem nyújtott sokat. 200 pontért talán érdemes beszerezni de többet nem érdemes rászánni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1-2 játékukat végigvittem. Volt valami szigetes ahova repülõvel mentünk és valami szörny ember kiszabadult. Na az tetszett.
Elég érdekes lesz olvassátok el! Nem is rossz a rendszerük!
1. Ingyen játékuk: Mystery Case Files: Ravenhearst - beaktiváltam adott 1 pecsétet a gyûjtõ füzetbe. 6 pontnál 1 ingyen játék jár!
2. Mystery Case Files: Return to Ravenhearst - anno ezt is lewarezoltam, mint az elõdjét, de a wrz verzió bugos volt, asszony és én is beszívtuk nem lehetett egy ponton tovább vinni. Na most gondoltam törlesztek megveszem. 9.99 dolcsi a normál ára, azt ma levitték 6.99-re. De mivel új vásárló vagyok NEW299 kupon kóddal még lejjebb, ment az ára 2.99 dolcsira. Új vásárlónak 1 hónapig ingyen club tagság, így még 30% lejött belõle lett belõle 2.09 dolcsi! +1 pont a füzetbe, 2-nél tartunk!
3. Mystery Case Files: Escape from Ravenhearst CE - errõl nem is tudtam, hogy létezik, ha tudtam volna, már beszereztem volna. Örülök neki. Legigényesebb "keresgetõs", logikai és puzzle feladványokat tartalmazó sorozat !EVER!
19.99 dolcsi normál ár, napi ár 13.99 dolcsi. NEW599 kuponnal mivel új vásárló vagyok lement 5.99 dolcsira az ár és itt is érvényes a Club tagság, így 4.19 dolcsi lett a vége. +3 pont a füzetbe, mert CE! 4-nél tartunk!
4. Ingyen játékuk: Fairway Solitaire - beaktiváltam, kaptam +1 pontot a pontgyûjtõ füzetbe. +1 pont a füzetbe.
MEGLETT a 6 pont a füzetbe! 6 pontnál egy ingyen játék jár az oldalukról bármi, ami nem Collector's Edition. 1 ingyen játékot választhatok --->
5. Mystery Case Files ®: 13th Skull - így ez is ingyen meglett, ezt választottam!
Szóval 1.440 Ft-ért lett SZÁMOMRA (+párom számra) nagyon kedves 4 db. játék, az a Fairway Solitaire meg jó lesz melóhelyre.
Öröm és bódottá. :-)
Ebbõl következõen nem következetlenség vagy köpönyegforgatás ha valaki nem fekete-fehérben látja a dolgokat. (És most nem a GotY-ra célzok, annak a vásárlását én elfogadom DLC-haterektõl is. Te nézhetsz rájuk ferde szemmel, mert nem értesz egyet velük, õk pedig ugyanezért nézhetnek rád csúnyán. Legjobb esetben is 1-1, de én nem adnám meg a lesgólodat, mert az egész érvelésed azon alapszik, hogy a DLC-ellenesség magát a tartalmat is mindenképp ellenzi, ami eleve csacskaság, de emellett a vitapartnereidet ezzel végképp egybites hülyének minõsíted.)
Én valóban tartalmas, jó ár-érték arányú DLC-t minden további nélkül megveszek, lehúzós szemetet pedig nem. Éppen úgy, ahogy játékot. A New Vegas CE-t pedig úgy rendeltem elõ, hogy majd megveszem a DLC-s kiadást is, sõt addig nem is játszom vele.) Ettõl függetlenül viszont gyakran zavar, hogy azt sem tudom, mikor érdemes játszani egy játékkal, néha day1-vásárlásokat hagytam ki emiatt, gyakran kitolja ugyanis a mérlegelési idõmet. Most a Sleeping Dogshoz nem tudom még, hogy mit vegyek meg. (Tudom, írtál néhány DLC-rõl múltkor, de egyszerûen annyi van, hogy szinte munkának érzem az utánuk nézést, pedig szeretek tájékozódni.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vegyétek(GMG-n van -25% voucher). Kicsit "wonky", érezni az alacsony költségvetést, de a zseniális játékmechanizmusok(félelem faktor, lõfegyver, csapdák) nagyon ülnek. Tower defense-hez képest érdekesen indul(és állítólag folytatódik) a sztori, hangulatról pedig annyit hogy azon kevés címek egyike, amit egybõl hard-on fogok tolni, hogy ez is csak fokozza az izgalmakat. Maga lenne az álom, ha készülne belõle egy nagyobb költségvetésû, netalántán coop folytatás/DLC, ezért is reklámozom.
Vid:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Wait... nekem van PS3-am is :-(
Magyarítás nem tudom van-e... úgy tudom elkezdte valaki fordítani, aztán abbahagyta. Kár... fajtájának egyik legjobbja ez a játék.