Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"ezaz amit egysze át akarok élni, úgy vásárolni hogy nem érdekel mennyibe kerül"

Ez az egyik vágyálmom nekem is 😊
Meg egy teljesen hangszigetelt zene- és filmnézõ, lócseszõ nagy szoba, amiben minõségû hangszett, bazi nagy TV/monitor és kényelmes kanapé mellett végre valóban mozizhatnék néhány azt érdemlõ filmmel és játékkal: ha megunnám a világjárást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Meh... ti tényleg kockák vagytok!

Ki leszek közösítve? <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Én nekem a legfontosabb az lenne hogyha nyernék, hogy többé nem kellene a megélhetésért dolgozni....dolgozni szeretnék, lekötni magam ilyesmi, de csakis olyan dologgal ami érdekel....és nem mind1 miért dolgozik az ember....befektetnék, élném világom, de innen távol....szerintem alapjáraton maradnék magyarországon...de itt nagyon sok az irigy ember, én is az vagyok egykét emberre nincs ezzel semmi gond....de én olyan helyre költöznék ahol nem ismernek....itt kicsinálnának.....
És persze hódólnék a kockulásnak is....minden létezõ konzolt megvennék....mindig fejleszteném a gépet....és minden! játékot megvennék ami érdekel....mien állat lenne bemenni mondjuk egy 576ba és minden ps3 gamét amit érdekel és ami kimaradt, árcédula megnézése nélkül megvenném....ezaz amit egysze át akarok élni, úgy vásárolni hogy nem érdekel mennyibe kerül
IMYke2.0.0.0
Ne legyen lelkiismeret furdalásod - A NWN2 Complete esetében biztosan ne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Azért az állat lehet, amikor mindened "foglalt" :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Jelesül, én nem motoroznék a 66-os úton és kb.leszarom az Eiffel tornyot is, meg Boraboraán sem kívánok rohadni. Deee nem szeretnék 911-es Porsche-t sem vezetni és a dzsungeltúráktól egyenesen rettegnék.

Bõven van pénzem bármire most is, ha nagyon erre vágynék, de a helyzet az, hogy nem. Nekem nagyon jó úgy ahogy van. Kis dolgokban változtatnék csak, hogy még kényelmesebb legyen az életem és természetesen a melómat megváltoztatnám, kevesebbre fognám, hogy többet gyógyulhassak, pihenhessek.

Az egyetlen dolog, ami tán érdekel az a luxuskurvák, de mivel szerelmet azok sem adhatnak és nem lehetnek igaz társaim, így valószínûleg õket sem vinném túlzásba, vagy egyáltalán nem is élnék velük. Öreg vagyok már én ahhoz.

Úgyhogy én inkább azt oldanám meg, hogy életem végéig bõnyállal kitartson a pénz kényelemben, nyugalomban, biztonságban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kész. Elgyengültem és megvettem a D&D packból a Dragonshardot, Forgotten STone-t és a Neverwinter nights 2 complete-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Tuti nem látja... ha igen, akkor holnaptól nem jövök :-(

Tinman
Tudom!

Tinman
Amióta lehet mobilon szoktam nagy ritkán fogadni.

Szó szerint klotyóról is 30 mp alatt feladom az 5 számot. Egyetlen fillérrel nem kerül többe, mint ha bemennél egy lottózóba és ott töltenél ki egy szelvényt. Nincs + rejtett SMS díj, sem semmi. 225 Ft és ennyi.

2-3x volt mát kettesem, így mobilról!

Elsõ esetben kérték a bankszámlaszámot SMS-be.

Azóta automatikusan átlövik, ha nyertem!

"Luxusverdák, luxusqrvák, kokó, Monaco, Hawai, etc..."
ez jól hangzik

amúgy remélem az asszony neked nem fûrumozik 😄 nehogy baj legyen belõle 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

öregem 2x nyert 4est, legrosszabb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én nem menekülök, és nem tudom, hogy miért jó milliókért sivatagban rohadni vagy dzsungelben izzadni, ha szerettem is Attenborough hasonlót témájú könyveit 😊

Maradnék több lóvé esetében is a mostani hobbijaimnál, viszont azokra könnyû lenne sokkal többet költeni, illetve még többet utazni velük kapcsán. Három nõ meg kell a francnak, ha ennyire izgalomhiányban élnék, inkább felfogadnék három profi bérgyilkost, és menekülnék elõlük, az még mindig biztonságosabb.
Sir Quno Jedi
Te nem vagy IGAZI koczka. Az igazi koczka, mint én, az nem azért koczkul, mert nincs más lehetõsége IRL, hanem azért mert valóban szereti ezt csinálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Akkor az. Nem értek ezekhez a bonyolult szavakhoz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A 7 perc 30 másodperces videó meggyõzött: idén még egy játék lesz, amin rajta tartom a szemem: "Remember me"
Valószínûleg, egy tonna DLC-t kap , de legalább megjelenik PC-re is.
Nem tudom, mit hoz a Sors, de a játék érdekel.

IMYke2.0.0.0
Így már: <#eljen>
Ilyen túrákat én Japánban, Amerikában tennék elsõ körben

IMYke2.0.0.0
Imádom Magyarországot - itt születtem, itt élek, a magyar nyelvet minden más nyelvnél szebbnek, értékesebbnek tartom.
Viszont, nem vagyok nagyon vak, és elfogult - tudom, hogy itt megélni nem egyszerû.
Tényleg mázlistának, milliomosnak kell lenned ahhoz, hogy vihesd is valamire. A Rapid81-féle "de akarni kell" mûködik, de kell hozzá a szerencse faktor is: mindenkinek pedig nem lehet szerencséje, tehetsége stb.

Milliárdosként viszont ugra-bugrálhatnék országok, városok, lakhelyek közt. Nagyvilági élet, szervusz, jövök!

Tehasut
Na, akkor most pedig megyek a https://bet.szerencsejatek.hu/-ra és lottózok egyet.<#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
Nem inkább szubjektív?
Mert nem pénzbeli értékrõl beszélünk, hanem arról, hogy "kinek mennyit ér a Mecsek, a Duna-kanyar, a Fujijama, a Central Park, a Kilimandzsáró stb. létezése, látványa, megismerése."

Tinman
Nem 1 napokra gondoltam.

Pl.:

- Róma 1 hónap
- Párizs 1.5 hónap
- 66 út végigmotorozása, közeli érdekességek megtekintése - 3 hónap és akkor napi laza 44 km-t mész csak, lassú, kényelmes tempó
- Amszterdam 1 hónap
- Monte Carlo 1 hónap

Stb.

Fpocok
Az érték egy relatív fogalom.

Tehasut
Én maradnék MO-n. Nagyrészt az összes rokonnal haragban vagyunk, sose találkozunk, meg sem tudnák, hogy nyertem.<#nevetes1>
Szeretem a melóhelyemet, de azonnal pattannék.
Imádom a mostani lakóhelyemet, nem költöznék el, max megvenném a szomszéd kéróját is (ikerház) és egybe nyitnám.
Az utazgatás természetsen egyértelmû, de 1-2 hónapos turnusokban, mert hiányozna a haza.
A játékról sosem mondanék le.
IMYke2.0.0.0
Lehet érte kövezni, de a Föld minden négyzetkilométere nem érdekel - mert átautókázni, áthajózni, átrepülõzni lehet csak mindenhol: egy egész emberöltõ kevés ahhoz, hogy tényleg (!) megismerjen az ember minden értékeset az országok, tájak, emberek világából.
Ezért kell célzottan, a maximálisan pupillatágító élményekre, gyerekkor óta érdekes országokra, tájakra összpontosítani. Ebbe a kis életbe nem fér bele a Föld teljes megismerése.
1 napos város/országlátogatások = vicc.

IMYke2.0.0.0
"Aztán eldönteném, hol akarok élni: Japán, Amerika, Európa."

Magyarországon biztos nem élnék multimillárdosként.
Imádom a nyelvet, imádom a hegyet-völgyet-földet-vizet, amit itt látok, de a rokonok vérszívása elzavarna innen.

zorrobomber
Hát igen, van pár lottónyertes, aki okosan, ügyesen vállalkozgatott, adományozott, csak aztán jött valami gyökér(gyakran családon belül) és fejbe lõtte.

Tinman
Ez nem is kérdés.

Részemrõl azonnal külföld. Aztán évek múltán vissza lehet néha nézegetni, vagy késõbb letelepedni, ha ennyire ragaszkodtok a megszokott dolgokhoz.

Munkahelyrõl betegség miatt azonnali felmondás.

Tinman
2 év kevés bejárni a bolygót, fõleg, ha csak 2 célzott helyre mennél. Amúgy értelmesebb terv, mint megvenni a Steam kollekciót :-D

Lehet hülyézni, de nem tudnék itthon ülve nem dolgozni. Kéne a munka még akkor is.

Tinman: Nem mernék belõle költeni. Azt csak akkor lehetne, ha tényleg azon nyomban pattannál itthonról. Csak gondolj bele az feltûnõ lenne ha egyik nap még szakadt farmerben megyek dolgozni, másnap Armani öltöny és porsche 911.

Nem merném látványosan költeni, mivel rájönnek jön a maffia, jönnek a kéregetõk. Szépen diszkréten ellennék belõle, de az életvitelem alapvetõen nem változna. Mondom ezt most így csórón.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Minden szükséges adminisztráció, elõkészület elvégzését követõen, elsõ dolgom lenne egy japán tolmácsot 1 évre felbérelni, Japánba húzni.
Kultúrájukat, szokásaikat, látványos és kevésbé látványos városaikat, tájaikat, embereiket felületesen és/vagy "mélyebben" megismerni.

Utána, haza vissza magyar földre. Majd megszervezni egy újabb 1 éves kirándulást jenki földre.

Utána megint haza, mert magyar föld, magyar szó, magyar lányok.

Aztán eldönteném, hol akarok élni: Japán, Amerika, Európa.

A kockulást utána meg már nagyüzemben ûzném.

Ehhez kéne 2 milliárd Ft.

zorrobomber
Irónia volt amit írtam. Szerintem én vennék egy Alienware laptopot, a hónom alá csapnám, lewarezolnék pár offline is mûködõ (^^) játékot, és azzal járnám be a világot 😊

Nyilván nem a Dirt-öt venném elõ, a helyett lenne live quadozás a szavannán, de azért rányomta már pár játék annyira a bélyegét az életemre, hogy biztos elõvenném a repülõutakon 😊

Tinman
A cigányélet elég rossz hasonlat. No offense.

Azért vagyunk a Földön, hogy megismerjünk és tapasztaljunk... csak az a baj, hogy erre nekünk rabszolgáknak sok lehetõségünk nincs.

Pofáztak a szüleink, hogy tanuljunk... diploma, etc... aztán? Többszörösét keresi nálam egy autószerelõ. Nem irigylem tõle, csak baromság volt elbaxni az életembõl pure 18 évet a tanulásra.

zorrobomber
Bizonyos szempontból egyetértek. Nem kötelezõ semmi az életben, azt kell csinálni amit szeretsz.

Tinman
Fail of the decade?

Ki nem szeret gamelni...? Mi itt mind szeretünk.

Viszont sokan -köztük én is- azért "menekülünk" virtuális világokba, mert IRL nem tehetünk meg sok mindent.

Most itt nem szélsõségekre gondolok, hanem pl. nem vezethetsz 911-es Porsche-t, nem motorozhatsz végig a 66-os úton, nem lehet egyszerre 3 180 centis bombázó csajod, nem jutsz el dzsungeltúrákra, sivatagokba, etc.

Totálisan más életet élnék, ha telne rá.

Tehasut
Azért az állandó utazgatás, a cigányélet, a tengerpart, a rohadt meleg is unalmassá válnának egy idõ után (igen, még luxusqrvák is).
És akkor jól jön a légkondis szobában a jó öreg számítógép/konzol a megunhatatlan játékaival.<#szeret><#finom>
IMYke2.0.0.0
Mintha magamat olvastam volna: még a húgomnak sem mondanám meg, mibõl van a pénz, amivel a családalapításukat tudom támogatni...

Tinman
Nyilván nem, de még mindig hasznosabb, emlékezetesebb, mint a Company Heroes 2-ot elõrendelni.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a lehetõséget. <#worship>

grebber
Egyébként egy 1milliárdos nyereménynél elengedhetetlen lenne mérhetetlen önúralom és ész.

Ha nem jól csinálod akkor csak a baj lenne.

Én konkrétan a saját családomnak nem mondanám el mert ismerem õket.
Ha ésszel csinálja az ember akkor az egész hátralévõ életében nem kéne dolgozni.
Azért én nyitnék valami alibi vállalkozást ami éppenhogy hoz valami kis pénzt.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Miért? Jobb lenne pár év alatt mindent elkölteni aztán ott folytatni, ahol a nyeremény elõtt voltunk.

zorrobomber
Megvenne minden játékot steam-en! Mi az, ha nem a Kánaán? 😊

Tinman
"Annyi lenne a változás hogy többet gépeznék"

vs

Luxusverdák, luxusqrvák, kokó, Monaco, Hawai, etc...

Son. What's wrong with u? ^^

Vannak emberek, akik remélem soha nem nyerik meg az 5-öst.

Párom anyja is:

- "Hát én maradnék itthon -kis fos falu-, nagyobb lenne a ház."
- Tsókolom... 2 milliárdból?
- "Persze. A többit meg betenném a bankba."
- Tsókolom -.-

grebber
Semmit nem változna a kockulási szokásom.De az életvitelem se.
Annyi lenne a változás hogy többet gépeznék és soha nem akadna semmi ;-)

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Én is ezt tenném, ha tehetném, nyilvánvaló. Csak azért melózok, gürizek, küzdök, hogy amikor nem azt csinálom éppen, kedvemre kockulhassak. Ha már még kockulni sem lehetne, akkor mi marad??? A drog, az ital, az öngyilkosság??? Ugyehogynem... Kockulni jó!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, sokunk gondolkodik így, ahogy én - idézem magam, tegnapról:

"Én bevallom: DLC-kurva lettem.
Ha tudom, hogy a megvenni kívánt játékhoz van(nak) DLC(-k), akkor megnézem, mik azok. S ha kellenek, érdekelnek, bizony megveszem.
Ne szívatom meg magam azzal, hogy esetleg késõbb érdekelni kezd egy kivágott/direkt kihagyott/vagy élvezeti faktornak betoldott tartalom, és nekem nincs meg.
S ha akcióban tudom venni az adott játékhoz, netán csomagban, akkor még jóllakott óvodás pofit is vágok hozzá .

Szóval, "láupáncélt" önmagában utálom.
Kedvenc játékhoz: kell - anélkül szart se ér, ha leakciózzák. Ez van. Sõt, DLC nélkül nem is veszem meg.
Lásd: Mafia II.
"

Klemice
nem járna dolgozni se, nonstop kockulna 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tinman
100 millióból lehúznám már a rolót.

Egész hátralevõ életemben nem fogok ennyit keresni...

kill3r21
nekünk is volt 4esünk 3éve, az 5. szám kettõvel volt mellete, faterom akkor öszült meg....😄
millió alatti összeget nyertünk akkor mert sok volt a 4es :/
Sir Quno Jedi
Én olyan 2-3milliárdból el tudnék vegetálni. Ámbár, ami most megy Cipruson, az erõsen elgondolkodtatja az embert, hogy miformán tárold a vagyonkádat, hogy ne vegyék el egy szép napon, mer csak...

Tinman
Távoli ismerõsnek volt már lottó 4-es találata 2 milkás kocsit vettek belõle.

Pár éve itt megyében Hobbitfalva mellett Zalaapátiban nyerték a milliárd körüli összeget...