Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Kár lenne ezt megvenni, A Heroes 6-ból tutira lesz még valamiféle ultimate pakk is, a Danse Macabre kieggel együtt.
IMYke2.0.0.0
SW: The Force Unleashed GOLD Ultimate Sith Edition-re keresek a neten, de nem látom, mitõl GOLD pack a cucc.
Mert ha a 2 rész benne lenne egy csomagban, akkor 1000 + PK-ért kérném általad megvenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem errõl van szó... tényleg érdekel, melyik SW érdekel, ha a Kotor 1-2 már megvan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
KELL!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Heroes VI GOLD - CDG: 6.990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne má': Heroes VI Gold : 3500 pénz.

IMYke2.0.0.0
Csak miattam ne fáradj 😊

Tehasut
Hopp, én vettem el? Bocs...
grebber
Gondolom ruszki/ukrán 4-es pakkok maradványa ilyen olcsón!
Ennyiért best buy!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Steam-en most akciós. 9,5 euró. Nem tudom, hogy lesz ebbõl 1500 Ft, de nem is érdekel! A játék megvan (eredetiben) és ez a lényeg! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

n000rbi
Ehh, pont terveztem, hogy elnézek, de elment a kedvem...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

zorrobomber
háhehohahol?? 😄

grebber
Van még neki vajon? Mert ennyiért kéne nekem!

TBTPumpa
Bocs az Off-ért.
1500 Ft volt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Csak nem kilátogatsz? Gyatra rendezvény, csak az akciókért éri meg kimenni. Ja és ha játékot akarsz venni, készülj fel durva sorbanállásra.
grebber
Késik a GameStick Nem baj kibírjuk!

Remélem itt jobb lesz a helyzet mint az Ouya-nal olvasottak.

Tinman
IMI!

Írtad, hogy Star Wars játékot vennél ha kimehetnél... miket?

Rapid81
Nekem egy elég "szép" gerincferdülésem van. Én meg csakazértis hegyet mászok, biciklizek, úszok, hogy rohadjon meg. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Hát ide sajnos nem tudok menni 😄
Zomil
Hát te lehet, én a Blur-el is elég sokáig elvoltam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
na, mindenki él még srácok??? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Megarace.

Vótmá <#banplz>

Laza
Ebben mi a jó? 😊 10 perces játéknak tûnik ... mármint amit 10 perc alatt megunok 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kill3r21
Srácok, valakinek 5let hol tudnám aránylag olcsón megúszni az Új Simcityt?
Digitális formában, valakinek van 5lete ossza meg 😊
n000rbi
Akkor kösd fel, mert grafikailag is lesz egy jelentõs ugrás 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

grebber
Unchaterdted 1 nek a végéhez közeledbe azt mondom ,hogy ez mai szemmel max 7-10-es game! Anno 5,x éve biztos üthetett grafikailag is,de ma már minden szempontból kevés!
Vége lesz nemsokára és jönnek a következõ részei!

Zomil
Ezt Amugy várom már nagyon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Pontosan 😊

Tinman
Egyszerûbb a helyzet.

Kapsz/veszel egy kulcsot havertól, be akarod aktiválni, de a Steam nem engedi: kiírja, hogy nem ehhez a régióhoz tartozik.

Ilyenkor haver fejét szétverni, levágott végtagjait besózni és véletlenül sem keresni egy VPN programot.

Minden egyéb esetben no panic, a Steam úgyis jelez.

kill3r21
Szal a lényeg hogy kétes eredetû kulcsokat ne vegyünk, és ne probáljunk egy játékot VPn-el aktiválni elõbb 😄
Zomil
csit, bár azért csak vac ban jár és vac-os szerverekre nem tudsz járni, de amugy nem hallottam olyat, hogy valaki vpn-en kivül másért kapott volna bann-t, én oroszbol vettem már nem kevés játékot, simán steamgift-en kaptam meg semmi vpn-es trükközés, szoval ez az egyetlen biztonságos megoldás, hogy külföldröl vegyél, meg persze az olyan oldalak ahol régiozár nélküli játékokat árulnak.

kill3r21
Miért lehet még steam bannt kapni? régizár VPN-ezés miatt...mi van még?
Laza
Amazonos, 5$-os Dead Island GOTY regiózáras!

Mindegy, a Zeldás könyvet megrendeltem, izzadó tenyérrel várom a postást 😊
A gyereknek is biztos tetszeni fog, bár hozzá nem nyúlhat majd 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Sokat keresgéltem az ügyben... és az a baj, hogy a Steam nem szól. Hanem egyszer csak repülsz.

Azt mondják az acc élete során 1 ilyen belefér, ezért még senki nem kapott bant. Én sem! Ne... ne is mondd.

De az 1 fölé nem tanácsos menni. 2-3-at már nem nagyon néznek el, többet meg aztán fõképp nem.

kill3r21
mit töröltél le? nehogy belefusson más is , bár nemtom mirõl volt szó
Tinman
25-30 között vagy. Kezdj neki MOST!

Itt a tavasz... majd kockulsz utána ha beszerzel egy csajt :-)

Azért most, mert sajnos olyan ismerõsbõl is akad, akik ugyan így tologatták, meg majd így meg úgy... amikor már egyre idõsebb vagy, egyre szûkebbek a lehetõségeid.

Laza
Akkor töröltem ... el is felejtettem, hogy ebbõl a játékból ilyen is van 😞

Tinman
Region lock!

Óva intenék bárkit a vásárlásától!

NO VPN vagy mehet a ban Steam-tõl!

zorrobomber
VPN-ezõs(?)
Ha jól tudom.

zorrobomber
Ja, és van kocka nõ is 😊 Nem sok, de van, és nem csak Felicia Day 😊

IMYke2.0.0.0
fészekrakó

zorrobomber
Tudok egy aduászt amivel erõlködés nélkül lehet ismerkedni:
Tanulj állatorvosnak 😊
Bevallom kipróbáltam egy haver segítségével, hogy annak adom ki magam. Instant és agresszív közeledést váltott ki idegen lányokból, buszon, csak pár elejtett mondatra volt szükség.

IMYke2.0.0.0
Rád fog, hidd el.
Mondjuk, icurka-picurkát azért tenned is kell majd érte, de fogsz, ha eljõ az ideje. Ebben biztos vagyok.
Ahogy a nõknél, úgy a férfiaknál is van egy fészékrakó ösztön.

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a baj, hogy amig egy csaj oda nem jön hozzám, hogy bejövök neki, addig nem esik le a dolog...hülye vagyok a nökhöz 😄
Mivel nagyon nem járok el sehova igy meg ismerkedni nem tudok uj emberekkel, baráti társoság meg szintén kockák, szoval baráti társoságbol elökerülö nö is kizárt

Ilyen netes ismerkedésben meg én nem bizok, szoval most várok, hogy rám mosolyogjon a szerencse.

IMYke2.0.0.0
Nyugi, betegek közt a félszemû a király 😊)))
Tuti jóképû vagy, csak itt adod az adut - a csajok meg buknak rád, ha hagyod 😊

IMYke2.0.0.0
Én Japánba nem mozizni mennék 😊))

Zomil
Ejjj a fenébe, teljesen elveszitek az ember életkedvét 😄
Lassan ciki lesz, hogy itt betegség nélkül nincs igazábol semmi bajom.
Egyedül a csajokkal nincs semmi szerencsém, de abban meg már beledörödtem, mint SQJ, persze a remény sosem hal meg aztán lehet mégis találok egy párt magamnak.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

kill3r21
Én mennékj most Japánba, IMAX-be DragonBall-t nézni....xD