Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Ha a legelsõ részt kiadnák totáisan felújítva, de megõrizve az eredeti játékmenetet és hangulatot, arra biztos ráharapnék. Persze PC-n.
zorrobomber
Ja igen, úgy én is!

Tehasut
Kópban azért kipróbálnám õket.
Fpocok
Nem gáz, mivel a következõ kb két év múlva fog jönni.
Remélem meglépik a rebootot és nem folytatják ezt a szánalmas sorozatot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Nem maradtál ki semmibõl.

Tehasut
Nem gáz egy kicsit, hogy már évenként jönnek a RE részek?
Ráadásul a PC-sek idén 2 részt kapnak, méghozzá 2 hónapon belül.
Így sosem fogom tudni utolérni magam a sorozattal, fõleg, hogy még egyikkel sem játszottam. <#vigyor2>
Fpocok
Elkezdõdött a Revelations elõrendelés steamen és már megint ezt a bullshit promóciót nyomják... de persze sok hülye van, szóval megtehetik.
Kapunk hozzá season passt is (hát persze bazmeg. Ma már az a gáz, ha nincs egy játékhoz ilyen)

zorrobomber
<#eljen>

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Glenn ok az jogos, de Hershelt nem értem. Az idõsebb FIA(!) Shawn a játékba... a filmbe szó nincs errõl, hogy lett volna fia, sõt 2 lánya van, akik a játékba meg sem lettek említve.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ma reggelre feltûnt egy új játék a Library-mban: Company of Heroes (New Steam Version). Kutakodás után megvan, hogy mi történt. 😊

- SEGA logo, not THQ
- no more log in needed, uses Steam account to play online
- All DLC included
- boot faster and load faster
- the same game as original CoH

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
A legcsúnyább szó amit leírtam a Bisock Infinite, de azt sem itt. 😊😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Zavart érzek az erõdben.
én játszottam ilyen játékokkal, és egyeltalán nem kritizáltam és nem minõsítettem le õket, nem én vitáztam a P&C stílusról. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tikal
Gamefly-on INGYEN van az Europa Universalis III Chronicles

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fery02
Te már akkor is káromkodsz, mikor nem áll szándékodban. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A DotT mindenképp érdemes birtoklásra is (talán nem a legnagyobb kedvencem, de ez az a kalandjáték, melyben egy angströmnyi hibát sem tudok találni, egyszerûen makulátlan), de most elsõsorban a legalitás a fõ szempontom.

A SCUMMVM-be bekészítve mindig karnyújtásnyira vár egy halom klasszikus, ez így sajnos nincs köztük.
MerlinW
Hát igen. Mondjuk ha a játszani szeretnél és nem "birtokolni" 100MB az egész + scummvm 😊

[merlinw.org]

A Cave végigjátszása során éppen arra gondoltam, hogy újra kéne játszani sok év után a Day of the Tentacle-t (ugye sokkal inkább arra hasonlít, mint a Trine-ra, hiszen kalandjáték), erre látom, hogy nincs is meg polcon. persze, ez volt az egyetlen játékom, amelyet eBayrõl rendeltem drága pénzért hajdanán, de lába kélt útközben. Se Steamen, se sehol nem lehet megkapni, csak egymillió éves használt példányokra lehet licitálni.

Hogy ezt most miért mondom? Mert e csodás mûfajról az jut eszembe, hogy az õsklasszikusaikkal való mostoha bánásmód miatt a LucasArts már eleve megérdemelte a véget. Szégyen, hogy minden idõk legjobb játékai közül éppen ezeket az ismerteket és népszerûeket bajos beszerezni, miközben lassan már némi túlzással minden elfeledett darab is megtalálható GOG-on és Steamen.
kill3r21
Legjobb a lali és a görényei 😄
MerlinW
Engem nem zavar, hogy nem szereted a stílust, viszont az, hogy fogalmad sincs róla... Valójában inkább csak összeszorul a szívem, ha belegondolok milyen csodálatos történetekrõl, kalandokról, mesékrõl maradtál le...😊 Syberia, Longest Journey, Dreamfall, Discworld, Monkey Island.. áh...

[merlinw.org]

DarkSector
vagy mint fluor meg sp.

DarkSector
Ugye. 😄

DarkSector
Vagy mint Jesszika Flecsör a Magnum-ba. (vagy melyik sorozat stárja ment át 1-2 epizódra. 😄)

Fpocok
Te is írod, hogy megszámlálhatatlan sok van... én meg nem hiszek a véletlenekben. Egy lista 184et sorol fel... és hát az a vicc, hogy deathstroke NINCS IS RAJTA 😄

Ugye, hogy ugye! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát aki ismeri az összes Marvel és DC Comics antihõst (még a hõsöket is kurva nehéz lenne fejben tartani szerintem) az vagy nagyon képregényfüggõ vagy fényezi magát.

Gyanítom több az utóbbi mint az elõbbi.

Én szeretem a Marvel sztorikat mégis számtalanszor futok olyan nevekbe, amit életemben nem hallottam.

Namármost DC comics-ot annyira nem ismerem ott még nagyobb a meglepetést. Amúgy nem újkeletû karakter ez a Deathstroke, az imént rákerestem és: Deathstroke wiki Van ám infó róla bõven.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Hát logikussan hangzik. 😊

Fpocok
Persze, ezt én vágom... csak nagyon vicces, hogy én az arrow-ig nem is hallottam errõl a rosszfiúról, most meg gyakorlatilag vele reklámozzák az új részt 😄

Mert már marhára nem kihívás neki, nem akar lealacsonyodni az ilyen egyszerû feladatokhoz. Aztán jön a csaj és jól belemászik a haverjaival a kakába, így rambónak újra ki kell nyitni néhány hullazsákot.

Pedig nem nehéz összerakni a képet! Deathstroke, Batman és Zöld íjász is mind DC Comics karakterek és mint a Marvelnél is az egy univerzumon belüli karakterek egy világban élnek, így simán megjelenhetnek egymás történeteiben.

Lásd még Smallville-ben ugyanúgy van Supermen is, ahogy pl. Lex Luthor és Zöld Íjász is.

DarkSector
*nyavajog

DarkSector
Miért van az hogy Rambo nyavajon mint egy kurva , hogy "neem, neem, nem bántok csúnya katonákat", utána meg gémágyúval darabolja a katonákat kis zsömlészacskó méretre.

DarkSector
Csak annyiban más, hogy a rambo:

rambo makacskodik-> rambo háborúba megy-> millió hulla, csak rambo nem-> rambo hazatér, pihen a következõ filmre.

DarkSector
Mármint hol?

Az ultra arc a hiba?
Mond hogy nem ez megy benne. 😄

davidka003
"Gears of War Judgment amit a People Can Fly csinált az is egy elõzmény, B csapat és még is gameplayban a legjobb Gearsot kutyulták össze. Ezek után remélem hogy a következõ fõ részt is õk fogják csinálni."

Nem is igaz, Otherworld is megmondta, hogy szar lett. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Na jó, de ez mennyivel mélyebben szántó gondolatokat feszeget, mint mondjuk egy Rambo4, ahol a 20. percben feláll Stallone a pickup platójára a géppityu mögé és a film végéig onnan lövöldöz. Ezek a filmek ahhoz képest komoly társadalmi problémákat feszegetnek. 😄
Totti5
Tévúton jársz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ja bocs kimaradt pinák-> autok-> pinák,pinák,autok-> autók,autók,pina

DarkSector
Kis paraszt erõlködik-> összejön a nagy társaság-> idióta srác megsérül/meghal-> kisparaszt segít a nagy parasztoknak-> nagy paraszt megússza-> últraarc felvezeti a következõ részt.

Totti5
Pedig pofon egyszerû a helyzet.

Lesz majd folytatás következõ generációra. Ezt a részt a B csapat csinálja, nem folytatás, hanem más. Felesleges ezen rágódni.

Gears of War Judgment amit a People Can Fly csinált az is egy elõzmény, B csapat és még is gameplayban a legjobb Gearsot kutyulták össze. Ezek után remélem hogy a következõ fõ részt is õk fogják csinálni.

Ezért csinálják mert adott minden. Ott a motor, ott a tapasztalat az erõforrás. Össze lehet hozni. Sikeres szériák, garantált a profit. Te pedig valószínüleg jól fogsz szórakozni. Egyet nem szabad, mindenáron odatenni a számozott ( fõ ) részek mellé és ordibálni s verni az asztalt, hogy nem olyan jó a story stb stb... nem is lesz, mert nem az a cél.

Fpocok
Amúgy visszatérve a batmanre... én utálom baszod, hogy elõzmény lesz. Olyan jól felépítették az eddigi sztorit. Én azt hittem, hogy végre mernek újítani azzal, ahogy vége lett, erre megyünk vissza. Visszahozzák mert népszerû.
Na és a deathstroke? Na vajon melyik népszerû jelenleg futó sorozatban szerepelt?

Véletlen? Kétlem.

Botond
Bestest az biztos. Vin Diesel jön a V8 akárhány kubikos motorral oszt aláz. Mi több sztori kell? 😊
DarkSector
Forgatókönyvet nem is írtak a filmhez, már 4 rész óta a neveket változtatják csak meg.
Jó recept.

DarkSector
Faszt end Fjûriõr jó film, csak párszor haraptam a szájpadlásomba mikor a nagy keménykedések voltak, de nem volt nagyon gáz.
Sõt tiszteletem a készítõknek hogy a nagy semmirõl egy nagy semmit csináltak, mindezt nemsokára 6x-ra...és mégis végignézem.

DarkSector
NFS U2-nél még evútam de utána? MW1 nemtudom merre járt, ha utána akkor utána még1xõ elvútam aztán a prószrít környékén már a hideg rázott.

Totti5
Pont nem róakbõr. Pont hogy fejlõdik benne a story, ami az alapötlet rovására megy, de egy jobb akciófilmet láthatunk.

Botond
8x néztem meg a Tokió driftet a repcsin útban Melbournebe. Visszafelé csak 3x. 😄 A 4-5 megvan DVD-n de a 3 a csúcs, fõleg a zenéje, azt cd-n is megvettem még ott kint. 😊
DarkSector
Criterion-tól az a kilökdösõssel játszottam csak az kellemes volt, de most ótos játékra gondoltam nem arcade doddzsenre. 😞

Rapid81
Az f&F-bõl az elsõ 2 részt láttam, amelyikbõl a második már igazán silány volt. Azóta csak látom folyamatosan, hogy már vagy a 6. vagy hanyadik rész jött ki. Olyan, mint az NFS. Rókabõr 128. rész...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nono, warezban meglátogattam mindet, azért végig nem vittem õket, de a minõség már az elején arconcsapott mindegyiknél.
Annyit mondanék csak hogy bárki megsértõdne az hogy valaminek nincs vetélytársa nem jelent minõséget. 😄

Totti5
Mivel nem játszol vele, nem tudhatod milyen minõséget képvisel, mert nem beszélnél így. Criterion mindent megtett hogy minõséget szállítson. Annál többet amit õk csinálnak nem igen lehet.