Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Jaja. énis kerülgettem a kocsival az ágakat hazafelé jövet!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Most meg csak Baranyában esik: MET

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Hoppá. És milyen dlc van hozzá?
MerlinW
Éjszaka valamikor 1-2 között, mintha dézsából öntötték volna.

[merlinw.org]

Rapid81
https://help.ea.com/, majd bejelentkezel az Origin accoddal, majd "Beszélj egy játéktanácsadóval". Én valahová beírtam a dolgot, aztán leveleztünk párat, csak már nem vágom, hogy hová írtam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Mikor volt itt vihar?
Én ezek szerint lemaradtam rola 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Hát nagyon köszi 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Azt mi küldtük le Pestrõl, tessék értékelni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Basszus: mindjárt vihar van... dörög az ég!

IMYke2.0.0.0
Kérhetek ebben egy kis segítséget?
Hova kell írjak az ügyben? Mert a costumer Service-nél csak kérdést lehet.

grebber
Elkezdtem az Uncharted 2-öt! Valaki mondja azt hogy ezt a vonatbalesetet át fogjuk élni is "real time"!!!!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
No, akkor azt is meglépem.

IMYke2.0.0.0
Igen, nekem meg ez a szám és a remixei is, FLAC-ben.

IMYke2.0.0.0
Igen ez a nickname a megutált regisztrálások után született - kellett egy nem-túl-fontos e-mail egy regisztráláshoz, és úgy döntöttem, ez lesz a neve 😊
Azóta már számos helyen ezt használom 😊

Engem sajnos a DLC nem motivál, mert a time trialekhez semmi motivációm nem volt, de maga a játék fantasztikus élmény volt. Nem is nagyon volt azóta jó húzása az EA-nek, talán még azt tudom azóta értékelni, hogy az Activision által dobott - igaz, olyan, amilyen - Brütal Legendet felkarolták, valamint késõbb a DeathSpanket.
DarkSector
Ez is már egy aranyköpés:

"Thief - a PC-verzió nem konzolport lesz."

A vastagon szedett részt kell csak cserélgetni a játékok címével, és a napi/heti hírekbõl 1-et megspórolsz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
<#worship>
Egy korábbi akcióból már megvan, úgyhogy jelentkezzen csak más. Viszont tényleg nagyon szórakoztató póker. Még nincs meg minden achi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Carlos
jaja, eddig mindre jelentkeztem amit láttam de nem jártam sikerrel. Na majd most. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
A Mirror's Edge egy igazi klasszikus. Azóta sem volt hasonló sem. Elviekben egyszer csak hirtelen lesz majd második része is. 😊 Meg az sem mellékes, hogy az originen a supporttal történõ levélváltás után, amint igazolod, hogy megvan Steamen, hozzá fogják adni az Origin accodhoz. Ahol meg ott van a DLC hozzá. Meg az sem mellékes, hogy a kijött pályák és modok csak az eredetivel mennek. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha szereted a pókert, akkor 1000%, hogy ez be fog jönni. 😊 Nagyon jó az asztaltársaság.

zorrobomber
2. rész elõrendelésbõl van ez a példány? Hülye kérdés, de ha szeretem a pókert akkor ez is bejönne? 😄

zorrobomber
Köszcsi!

Rapid81
Péntek este 6-ig. Sok sikert! 😊

Tinman
Anyám helyett apám vagy! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Nagyon jó zenéje van.
És persze a játék is nagyon frankó.
IMYke2.0.0.0
Ja: Raptr-on Anyad Apad vagyok - ne lepõdjenek meg azok, akiket bejelöltem 😊)))

IMYke2.0.0.0
No, megvettem magamnak pár játékot.
Köztük a Mirror's Edge-t is, mert annak idején WRZ-el játszottam végig, és mert megérdemli, hogy meglegyen a gyûjteményemben.

Tehasut
Köszi, ennek utánanézek.
DarkSector
Egyik haverom szerint nem létezik PC-s.
Csak az elsõ2. Mármint a régiekbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Egyik ismerõsöm erre azt mondaná, hoy meg is lehet nézni hogy néznek ki a mai cuccok.

Laza
Tökéletesen fut az összes rész emuval (1080p-re húzva), a Zero-t kezdtem el nemrég Dolphinon, X360 kontrollerrel tökéletesen megy ... ráadásul a Re1 remake-nek van PC-re optimalizált, telepítõs változata, így az emuval nem is találkozol 😊

Ha még nem nyomtad õket, akkor itt az ideje 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Végre szabadnap! Uncharted 1 kivégezve! Most jöhet a 2. része!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Ha õ is annak tartaná akkor gondolom nem csináltatta volna meg 😊

Tehasut
A csávó helyében felvettem volna egy hosszúujjú pólót, mert ritka gusztustalan a tetkós karja.
A játék természetesen nyami.
Zomil
Jöjjön már 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Én is elgyengültem és megvettem tegnap ayo-tól 😊

grebber
zaki
Zavvi 10% kódja van valakinek esetleg? Püben ha kapnék egyet megköszönném! 😊

Tinman
Fogalmazhattam volna akkor úgy is, hogy a képregénybe szó nincs arról, hogy lett volna fia. Hiszen a filmsorozat a képregény történetének alapjain nyugszik, a játék meg ebben a világban.

Lényeg: Örülök, hogy a játék más utat jár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A játékban vannak utalások a sorozatra, nem fordítva. 😊

Shep
Igen, ajánlott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
úúú sry, nem tudom miért szóltam bele, mikor nem értek hozzá... googlen rákerestél?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát, nem biztos, külön ablakban kéne valamit kidobnia a DRM-nek, The Next Big Thingnél láttam ilyesmit. Vagy activate.exe /??? (revoke? kapcsoló, vagy uninstall) elõször, és utána eltávolítani a telepítõvel?
Netes, online aktiválást igénylõ játékot, nem árt a Windows újratelepítés elõtt eltávolítani a géprõl?

Driver4-rõl lenne szó. TAGES/Solidshield DRM van rajta. Revookolni kell uninstall elõtt?
Shep
Bloomberg is reporting that the Durango will definitely not sport backwards compatibility.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Emuval minden megoldható 😊

Tehasut
Én meg arról, hogy a PC-s verzió érdekelne, de ez csak GameCube és Wii.
Fpocok

Tehasut
Ja, 97-ben. Szépen nézhet ki.
Fpocok
Azt már kiadták. PCn is játszható 😄