Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Biztonságos keresést kapcsold vissza és nem kapsz ilyen képeket<#ravasz1>
Tinman
Sajnos még ezektõl függetlenül is baromi magas színvonalat képviselnek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pár napja értem a végére és

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...nem sok kellett, hogy 34 évesen bepárásodjon a szemem. Szemetek. Nem szép ilyet tenni a gamerekkel :-)

Még 1x 100%, hogy végigtolom, de majd PC-n akarom! Meglesem azon milyen lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Soroljam? WoW szarása kifele, D3, SC2 darabolás?

Jo persze aki mondjuk WoW függö azt nem zavarja, de engem nem nagyon érdekel, ráadásul a pandás kiegészitövel még képen is szarták az egész univerzumot amit felépitettek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Jesszus. <#wilting>

Nekem sem ad ki egy ilyen képet sem a google (szerencsére).

Amúgy a végére értél már?
Fpocok
O&S ELSÕ TRYRA OMG!!!!
El sem hiszem... akkora prau vagyok, hogy hihetetlen!!!!4

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Blizzardban hányszor csalódtatok?

Jó... én a D3 kapcsán igen, meg a fõvandarabóva se tetszik, de ettõl még látom, hogy a D3 legunalmasabb része és mérföldekkel hangulatosabb, mint a konkurencia 2 másik színtere együttvéve. Az SC2-bõl amennyit láttam az meg... jah... kéne... de majd egybe :-)

Tinman
Nekem direkt nem magyarra van állítva... angol nyelvû találatokat/oldalakat preferál.

Zomil
Nekem is van elég tapasztalatom, bár értelemszerüen késöbb kezdtem, mint te, de egy dolog amit megtanultam, hogy nem lehet vakon megbizni egy készitöben se. Hiába csinált egy évezred játékát, attol a következö lehet egy rakás...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Neked valami perverz google-d lehet! Az össze találatot megnéztem legörgettem az aljára és egyiket se adta ki nekem ezek közül!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Igen.

Ez eléggé pedo.

Ha azt látom, hogy Glenn análba pakolja Lee-t, legyintek... de ez "kissé" erõs.

Tinman
Na errõl ennyit, hogy egy megható képet akartam betenni háttérnek.

Jah, magas labda üssétek le beteg állat vagyok, hogy észrevettem. Nem vicces. :-(

Zomil
Ez az internet...Komolyan elcsodálkozol ilyenen? 😄DD

Tinman
Nem hiszem el, hogy nem látjátok ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úristen. Vannak még beteg emberek.
Tinman
Nem nagyképûségbõl írom, de szó szerint a Pong-al kezdtem (hál' az égnek picivel késõbb már C64 és NES is lett, ZX Spectrummal is volt dolgom, etc.) Egész életemben ott voltam és részt vettem a játékipar fejlõdésének minden szakaszában. Elég jók már az ilyen irányú megérzéseim... egyébként szerintem a Wasteland 2 és a Project Eternity, de még az új Planscape játék is zseniális lesz. Ugye, hogy egyetértetek? :-)

A From Software nálam jelenleg olyan bizalmat élvez, mint anno a Black Isle Studio vagy éppen a 2000-es évek elõtt LucasArts.

Mérhetetlen és feltétel nélküli bizalom van bennem feléjük.

w77d
nem értem mi a gond...

grebber
Kérlek fejts ki mi a gondod vele és melyik képpel semmi undorítót nem találtam!

Tinman
Undorító!

Gondoltam rákeresek Walking Dead játékba Clementine-ra van-e valami megkapó ingame kép róla, amibõl átjön az a kétségbeesett hangulat ami jellemzi a játékot.

Írjátok be a googleba: Walking Dead Clementine -> majd képek opció

A qrva anyjukat! <#wilting><#boxer>

Nem félsz attól, hogy befürdesz a játékkal? Honnan tudod, hogy tetszeni fog, ha egy videót se látsz a játékmenetrõl?
Tinman
+1

Last of Us-al ugyan így vagyok...

Tinman
Paypal kérdés!

Volt egy kevés pénzmagom rajta, WITHDRAW-oltam fõ számlámra. Azt írta 2 munkanap, az meg jól le is telt. Paypalon 1 napja completed van.

Elveszett a pénz valahol a semmibe, vagy ez több idõ? Sosem csináltam még ilyet.

nehogy megmerj róla nézni egy képet is mert vége az élménynek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Megérem elkerülni róla az infókat :-(

Rettegek a gameplay spoilertõl is. Azt akarom, hogy szétszaggassa rozsdás vaslánccal az arcom, amikor majd elindítom, sokkoljon le ahogy azt kell!

Jej. Mire végigjátszom egy haverommal a 6-ot, máris kezdhetünk bele a következõbe.
zorrobomber
Nem azt írtam hogy az Obsidian nem szeretne folytatást csinálni, hanem hogy finanszírozhatatlan. A boss fightok nálam amúgy erõsen lerontották az összképet, egyébként valóban zseniális.

DarkSector
Engem nem izgat, Tinman -t már nem izgatja.
Többiek nem számítanak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
5 perc múlva Dark Souls II gameplay reveal az ign-en, akit érdekel 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
A hideg kiráz ettõl a ruszki fostól. Jó az akcent

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
A fos sega miatt nincs egyelöre tervben, Avallone már többször nyilatkozta, hogy nem rajtuk mulik.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Megvan a 40 fõ.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát elég szomorú, nálam TOP10-ben ott van a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Arról sajnos nemrég olvastam Obsidian nyilatkozatot hogy nem lesz. Bukta volt, így finanszírozhatatlan.

Shep
Obsidian inkább AP2-t csinálna!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Nekem nincs bajom vele.
Jó igen, javitani lehetne a lootokat (ez jön az 1.09-el).
Amúgy más nyûgöm nincs vele.

Þór vígi þessi rúnar

genndy
És a GyU-ból is milyen jó lett az! Meg is van a 12 DVD-lemezes díszdobozos változat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Annál azért RPG-sebbre ígérik (ugye sokaknak az nem eléggé az a BG-hez vagy Tormenthez mérve), de az is ott van a szellemi elõdök között, ahogy a Torment is, amely külön bejáratú utódot is kap.
Fpocok
Mi a nem baj vele... ezt kérdezd, mert sajnos nem élek örökké.

Zomil
Inkább Icewind Dale, de az szinte ugyanaz 😊

DarkSector
Miért isten mentsen?
Azzal kersed kenyered nem? 😄

DarkSector
Nehogymár komolyra vetted ezt az FPS-t, naná hogy RPG, nem lehet más. 😊

Vagy mi lenne ûrstratégiai játék? 😄
Egyértelmûen RPG.

Carlos
Diablo Flame?
Mi a baj vele? Fura, de valahogy én még mindig vissza tudok menni játszani. A simcity-t 1 hét után meguntam. NFS-t 15 perc után.
Egyszerûen manapság már nem kötnek le csak az ilyen egyszerûbb indie játékok és a Diablo. Fura. Elkurvultam.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
kétlem. Szerintem valami diabló féle. Isten mentsen minket a diablótól. És most nem az ördögre gondolok.

Az Obsidian a fejlesztõ, tehát RPG, többek között a Baldur's Gate nyomdokain.
DarkSector
Gondolom FPS 😄

Carlos
Ez milyen stílusú játék lesz?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Az új Resi mennyibe fáj "kintrõl" ?

zorrobomber
Szerintem meg szerencsére.

Talán nem lesz csúnya ez a Project Eternity (videó).