Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Jó dolog én már megnéztem a házunkat....2011es képeket nyomtak fel 😄
zorrobomber
Én megtaláltam magam - épp tilosban parkolok 😄

Rapid81
Itthon is elindult a StreetView, gyerekök. Sajna ott, ahol tuti összefutottam az autóval (több is volt), nem látom magam a képeken. Pedig határozottan emlékszem a hely(ek)re...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kill3r21
Jaja énis így vagyok....de mondom megkérdezem ti mit tennétek 😊
zorrobomber
Pripyat más, az közvetlenül a robbanás környéke. Csernobilban pl. ma is élnek emberek. Az összeesküvés nagyobb léptékû. Gyorssegélyt kb. 1,5 millió embernek küldött a nyugat, elvileg 😊 Igen, borzasztó katasztrófa Pripyat is, de nem akkora léptékû, hogy emiatt le legyen építve az amúgy azóta teljesen másképp, biztonságosan mûködõ atomenergia ipar. Csernobilban konkrétan az azt mûködtetõ emberek kísérletezgettek valamivel amikor a baleset történt, ma ez már nem történhetne meg.

IMYke2.0.0.0
Genndy-vel értek egyet - ha elõre kell utalni, akkor semmiképp.
Az egészséges bizalmatlanság alapkövetelmény a digitális életben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is láttam a két részes dokumentumfilmet - hát, az biztos, hogy én nem költöznék 50 km-es közelébe sem Pripjatynak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Ne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Én láttam magyarok Prypiat-ban és a szarkofág környékén készült útifilmjét. Érezhetõen sok torz állat szerepel a felvételeken. Biztos azok is az összeesküvés részei és laborokban tenyésztették õket, majd telepítették ki...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Hopp, na errõl pont tegnap olvastam, hogy hatalmas nagy kamu az egész sugárfertõzés. A 2000-es évek elejétõl kezdve vannak kutatási eredmények a csernobili baleset utóhatásairól, amiket viszont elhallgat mind Fehéroroszország, Ukrajna és az oroszok. Miért? Mert a nyugat hatalmas pénzeket pumpált nekik anno, amikbõl õk villákat építettek és vagyonokat alapoztak meg, nem pedig a beteg, kitelepített embereknek küldözgettek szét. Lukasenko már asszem 2004ben titokban visszatelepített embereket az elvileg fertõzött területekre. Miért? Valószínûleg õ elolvashatta a jelentéseket. Összesen(nem csak a fehéroroszoknál) 56 pajzsmirigy rákos megbetegedés lett az anno megferõzött emberek között, ami kb. megfelel az átlagosnak. A mért sugárzás sok más európai városban többszöröse a csernobilinek, egyes föld alatti sugárzó kõzeteknek köszönhetõen. Nem születnek hatlábú kutyák, és torz gyerekek, ez csak a máig hangoztatott propaganda része, hogy ne tudja a nyugat felelõsségre vonni õket. Ki pénzeli a propagandát? Az olajmaffia. Összeesküvés elméletnek tûnik az egész, pedig ha belegondolunk nagyon is logikus.

Tinman
Ja-ja, pár éves, alig hajtott Porsche árban mennek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Srácok szerintetek hva-ról megvegyek egy 23napja regelt egyéntél skyrim kulcsot 2500ért?
Elõre kell utalni...
Vélemény?
IMYke2.0.0.0
Még egy adalék - a falunk és annak 100 km-es vonzáskörzetében az egyik legnagyobb egyéni vállalkozó idén tavasszal újfent géppark fejlesztést eszközölt.
Az egyik, vadonat új traktora, csupaszon, 45 millióba fájt neki. Cserébe, a környék legmodernebb munkagépe - lézeres nyomtartás, GPS meg anyámkínja.

Rapid81
Majd amikor már itthon nem lesz mit megnézni, akkor elmegyek, megkukkantom. 😊

kill3r21
Ennyi...😄 Libákok 😄
IMYke2.0.0.0
Így van 😊
Egy tök átlagos John Deer traktor is, használtan (!) 10 milliós induló árral bír. S akkor még a munkagéphez nem kaptál vontatványokat, pótkerekeket stb.

Rapid81
Nem értem, hogy a pálapicsák miért nem szeretik a traktort, pedig piros is, van belõle kabrió is, meg sok ezer köbcentis a motorja is... <#idiota>

kill3r21
Erre olvastam egy frappáns dolgot, ha egy plázacica tudná mennyibe kerül egy traktor, akkor nem nézné le a parasztfijút....xD
IMYke2.0.0.0
Gyönyörû vidék lehet. Esz az irigység 😊

MerlinW
Nekem ez az igazi hobbim. Évente minimum 1-2 kontinensen kívüli és egy európai országot meglátogatok.

[merlinw.org]

zorrobomber
spoilerbe 😄

zorrobomber
Bocs, OFF-ba szántam a képet, valamiért így sikerült.

zorrobomber
Igen, én kb. 5 éve voltam Lefkadán, akkor volt 40-50ezer(és azóta a görög válság miatt kb maradt is ez a szint) úttal szállással, és nem a rommá-civilizált, turistákkal tömött, hanem a kvázi érintetlen sziget fajta. Ajánlom mindenkinek.

Laza
Az 'elsõ' rész is csak sok jóindulattal, az 'újdonság' varázsának okán volt olyan amilyen ... de messze volt a tökéletestõl.
Ha nem tanult a hibáiból, hanem kb tök ugyanazt adták ki, akkor az ennyi évvel késõbb miért kapná meg ugyanazt a pontszámot?
Mert ha tökéletes lett volna, és ugyanazt a tökélyt adják most is, akkor még megérteném a felháborodásod ... de így?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Még útlevelem sincs. Valamikor '95-ben volt utoljára, amikor mentünk a sulival a Felvidékre sítáborba. Idén elhatároztam, hogy végre valahogy lejuttatom az Asszonyt a Balatonra, ahol 29 éve alatt még sosem volt. Örülni fogok, ha az összejön. 😊

Rapid81
Én meg, ha úgy nézem, hogy nekem gyakorlatilag warez-eredeti DI-om van, akkor qrva sok érte. <#idiota>

2011 Karácsonyán cseréltem a kulcsot a TF2 hátizsákom tartalmáért (~0Ft), ami valószínûleg a kiszivárgottak közül való. Még akkor felvettem a kapcsolatot a Steam szápporttal, hogy ugyan, nézzék már meg, hogy lopott-e és töröljék az acc-omról, de azóta sem történt semmi. 😊

IMYke2.0.0.0
Ez is nagy túlzás.
Fukushima 50 km-es körzetébe akkor sem mehetnél (sem szárazföldön, sem vízen), ha nagyon akarnál.
//Bár, az emberek már visszaköltöztek nagyon közelébe//

A nem katasztrófa turisták különben sem a zsúfolt városok közelébe mennek, hanem a tengerpartra.

A paksiaknak sincs sugárzóan jókedve minden nap 😊

IMYke2.0.0.0
Család miatt.
De, amúgy - gondolom én - ha nagyon akarnál, mehetnél tengerpartra. Manapság turnusvégi akciókkal pár 10.000 Ft-ért családok mennek nyaralni a 'bícs'-re.

grebber
"Japán és a tengerpart"-ról hirtelen a SUGÁRZÓ napsütés jutott az eszembe!
Inkább nem.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Jó, igazad van - kicsit grebber felé húztam 😊

grebber
6990ft poszterrel pólóval dlc-vel! Ha azt nézem ez baromi jó ár érte!

IMYke2.0.0.0
A legolcsóbb helyen is StarCraft 2/2 áron láttam - 5.990 Ft.

Rapid81
Én még sosem és nem úgy állok, hogy valaha is fogok...

IMYke2.0.0.0
Hú, de rohadt régen jártam tengerparton.
A kettõt szívesen egybekötném: Japán és a tengerpart 😊

zorrobomber
Ez azért picit általánosítás, de tény, bátyámék is elég jól megélnek mezõgazdaságból. Kis gógyi kell hozzá, elhivatottság, és rengeteg munka. És persze nincs olyan hogy hát most vasárnap szieszta csak mert vasárnap van.

Rapid81
A földben mindig is volt/van/lesz pénz, hiába mennek a traktorokkal elzárni az utakat és próbálják elhitetni velünk az ellenkezõjét...

zorrobomber
Ah, ezek szerint rám nem vonatkozik! 😊

Tinman
Paraszt témához.

Az összes olyan ügyfelünk aki mezõgazdaságból, szó szerinti földmûvelésbõl él KILÓRA megvehetné az egész cégünket.

Elképesztõ milyen jól élnek belõle... pont ilyenektõl vettük anno a kocsinkat is. Náluk 10-20 millió nem tétel.

Szóval boldog lennék, ha olyan paraszt lehetnék, mint õk... de én csak úgy simán vagyok paraszt :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Mibõl gondolod hogy neki szántam? Csak leírtam hogy nyomorék paraszt, nem azt írtam hogy grebber nyomorék paraszt... 😉

Btw, nem mintha okosnak tartanám magam, de én az elsõ részt is lehúztam.

grebber
Nem túloztam ,szerintem azok. Ugyanazt a játékot nem ajnározzák és húzzák le ugyanazok.

Laza
Konkrétan mindenkit 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
De akkor ne is adják teljes játék áráért...

IMYke2.0.0.0
Grebber is túlzott, de Te ne vedd fel a kesztyût, és ne személyeskedj 😊
Õ nagy általánosságban parasztozott, Te pedig õt. <#ejnye1>

grebber
Azért nem essünk túlzásokba.. Konzol és az eredeti játék az nem én vagyok.

zorrobomber
Kicsit óvatosabban a jelzõkkel...nyomorék paraszt.

Tinman
+1

Párommal együtt nem keresünk ennyit.

Rapid81
Ennyi pénzbõl nyomathatnád az eredeti gammákat is konzolon...

Laza
Ezt a könyvet a 25 éves évforduló alkalmából adták ki. A játéknak meg van 10+ része ... amelyek többsége a mai napig lealáz mindent 😊 De persze készül új is.
Emu meg fõként azért kell, mert csak Nintendo masinán jelentek meg 😊

grebber
Ez baromság!

100 milla kurvasok. Ha azt veszem hogy 1 évbe most tisztán keresek kézhez ~ 2.7 milliót ~220-230K-s átlagfizetés mellett havi szinten.Amibõl én pl max 60 ezret ha elköltök a többi csak gyûlik évek óta.
Akkor ha még be se tenném a bankba elég lenne kurva sok évig a mostani életvitelemmel.Mert a változás ami lenne vennék egy lakást azt még többet gépeznék mert nem dolgoznék 😄

Laza
Mondjuk lehet ezért kellett volna DLC-ként kiadni, nem mint új játék ... azok általában 'fejlõdnek' 😄