Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Azt valahol most 4k-ért dobálták, nem? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Davidka003-nak köszönetem a Final Fantasy XIII-2-ért! <#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Anyám, megírhatta volna valami 'ésszerû' környezetben is ezt az alkalmazást ... maga is teleszemeteli a gépet 100+MB-al, mikor lehetne az egész pár Kb is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zomil
Hm...6,5gb-ot letakaritott 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Imyke tegyél a napraforgótáblára pls még egy traktort is...thx. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
2 GB-al lettem gazdagabb<#eljen><#worship>

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
1620 MB visszanyerve - köszi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Anno 6000Ft-os árak röpködtek azon az oldalon ... látom már csak 500Ft 😊

IMYke2.0.0.0
Minden játékot már az Originen kell regisztrálni.
Az az EA "STEAM"-je.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nah, az Origin elfogadná a kódokat. Akkor oda kell beírnom õket?
Még jó, hogy szopatják azt, aki eredeti játékot vásárol...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Hmm. Steam-en megvettem a Dragon Age Ultimate-t, amihez a Steam adott is 2 kulcsot. Azt írja, hogy regisztrálnom kell õket BioWare Community oldalán, de azon az oldalon nem fogadja el a kódokat, így játszani sem tudok vele! WTF?! Nesze neked eredeti játék...

Rapid81
5GB hely felszabadítva. Köszönöm!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Én mindig manuálisan törlöm a redist mappákat a játék elindítása elõtt. Ennyi az egész, nem kell ide progi.

wantonly
Rapid81
De mindez attól van, hogy a "nép" követi a "trendeket" AKA birka módjára viselkedik. Köszcsi, puszcsi...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Remélem más valaki lefordítja...

Fpocok
Szánalmas... még az MW3 sincs kész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Õszinte leszek: ettõl már kifolyna a szemem.

IMYke2.0.0.0
Bocs, kis önreklám. Chill Out, jó hosszan felépítve, Tõlem:
i2k'013...Ocean of the Universe (Endless Space) 26:35

TBTPumpa
???
Ezt nem igazán értem.
Szerintem egyhamar nem lesz kész. Bár, ha most nekiállnának a béta fordításának (ami tartalmazza a teljes nyelvi fájlt) egész szép eredményt érnének el vele, mire megjelenne a boltokban a játék.

Bár egyhamar biztos nem fog elkészülni - ismerve Baker munkatempóját és a játék szövegállományát.
És tuti nem lesz ingyen már ez sem...

grebber
Biztos bevállalja már és sokkal elõbb kész is lesz!

Next PC upgrade: 2022

ffxi
Pedig majdnem mennyire, hogy az. Az ismerkedés varázsa helyett mit kell felmutatni? Bérlapot, bankszámla kivonatot, forgalmi engedélyt 😄

Fákjúal!

TBTPumpa
Hmm. A Pék vérszemet kapott. Be is vette a Projektek közé a Company of Heroes 2 fordítását.

Kár, mert így kevesebb az esélye, hogy más is bevállalja a fordítást...

Rapid81
Nem az anyagiasság a probléma, hanem a birka (gy.k. tudatlan/megvezetett) életmód...

ffxi
Ugyan ez volt volt a téma egyik ismerõsömmel a hétvégén. Mennyire anyagias világban élunk 😞

Fákjúal!

Rapid81

FrezeR
Én csak azt mondom amit olvastam leírva, de ha így van akkor is jó 😊

Rapid81
Annyira a "jönnek újra hazánkba" nem helytálló, mivel konkrétan magyar rendszámos Opelekkel járták az utakat...

FrezeR
Május 13-án jönnek újra hazánkba és elvileg felfrissítik a térképeket meg az olyan utcákat keresik fel ahol a képen az egyik felén õsz van a másikon meg havas téli táj 😊 meg persze hibajavítások lesznek.

Rapid81
Mert minden ezt sugallja nekik. Újságok, filmek, televíziós mûsorok, satöbbi. Én is ismerek ilyet. Szimplán buta az ilyen.

kill3r21
Napsütés miatt csillog, mert hét ágra süt...😊
de te most nem 30 hektáros õstermelõkrõl beszélsz hanem 500+ha vállalkozókról

nagyban minden jóval jobb lehet az gyümölcsöstõl kezdve kávézóig, nem mind1 hogy mennyi van és mekkora piac van rá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Laza
Kérj tõle alternatív, megbízható kontakt elérést, vagy kérj személyes átvételt.

okos ember akkor köt le 100 milliót ha van mellette 4x annyi más vagyonban

egyébként az emberek nagyrésze nem ért a pénzhez és annak a forgatásához úgyhogy marad a bank

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Laza
Mondjuk ez már túlzás ... vagy gyémánttal van teleszórva minden, hogy úgy csillog? 😊

wantonly
Halványan dereng, mintha láttam volna, de már fogalmam sincs hol és nem is vagyok biztos benne. Az utcánkba sem jött be, elég eldugott helyen lakok, bár azért a túlsó utcáról látszik a házunk. A környékünk viszont jól fel van térképezve.
kill3r21
Bocs az Offért:
Asszem SweetFX és ENB matyi leszek énis....nagyon komoly dolgokat csinálnak vele....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
genndy
A Csernobili Atomerõmûben robbant föl az egyik blokk. Az ahhoz legközelebbi város Pripjaty, de Csernobil is ott van ~15 km-re.
A szarkofág meg a helyreállítás után az erõmûvet még beindították, 3 blokk mûködött még jó pár évig. Mostanra viszont leállították az egészet (2000 decemberében).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Épp azt nézem, eszméletlen cucc. Látszanak a kertünkben unokaöcsém szanaszét hagyott kerti játékai. Kár, hogy nem nyáron járt nálunk a verda, minden tök kopár és sáros.
grebber
Hát ez nem olyan mint a pesti ahol kmeket tudtam "járkálni a képen" itt nincs utca mutatás meg semmi benyom egy képet azt csá 😞

TBTPumpa
Ugyanmár. Nõk? Velük is csak a világ több!
Nem egy lányt ismerek, akiknek a "körében" vannak normális srácok. A csajoknak mégsem kellenek, mivel nem annyira szépek, mint egy szétretusált Brad Pitt és nem is vagyonosak. Persze hiába baromi jó fej a srác/jólnevelt/jószívû és udvarias, nem fontos. Ha pénzed van, akkor bármekkora sutyerák lehetsz, a csajoknak akkor is be fogsz jönni.
Egyik csaj mondta is nekem, hogy õ a "rosszfiúkra" bukik. Mondtam is neki, beszélek a fõnökömmel, õ a GY-M-S megyei Rendõrfõkapitány, úgyhogy tuti tudnék neki szerezni valami elítélt bûnözõt.

A csajok inkább a neten keresztül és társkeresõ oldalakon ismerkednek pasikkal és keresik a "hercegüket", ahelyett, hogy az illetõ srácok közül válogatnának. A neten lévõ "udvarlóknak" még azt is elhiszik, hogy sajtból van a Hold.
Nem értem az ilyet... Miért nem érik be azzal ami elérhetõ(bb)?

Rapid81
A nagyítás ikon fölötti kicsi emberkét ráhúzod a térképre.

zorrobomber
Gondolom úgyse találnád meg magad az utcán 😊 Vagy már rég jártál kint és körülnéznél? 😊

arty
elég lenne sokáig, de egyszer csak elfogyna.... és utána meg éhenhalnál. okos! 😊))

Forza.

grebber
Esztergomról miért nincs ilyen street view? Vagy csak debil vagyok én nem találom?

Tinman
Összefutottam vele Zegen anno, de éppen nem ült benne senki.

Fail/10 :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Holnap bescannelem a cikket, ha eszembe jut behozni 😊

Rapid81
Meg az utcánk sarkán 2011 november, 100 méterrel arrébb meg 2012 májusi képek. XD

Rapid81
A mi utcánkba be sem ment... Csak a fõbb utak vannak bejárva.

Rapid81
Persze, hogy élnek, mert a Pripjatyban lévõ akárhányas reaktor robbant fel, csak mindenki Csernobilként emlegeti. Az ottani reaktorok mai napig mûködnek.