Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol 😄 Kiderült, hogy 5 font sincs a kártyámon 😄
grebber
Eléggé pörög ez az inderoyale bundle! Már több mint 3000 pak elment!
Remélem legközelebb a groupees is alkot ismét! Mert egyre gyengébb sajnos 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vót. Amúgy Gamersgate-n 5 font!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
És a steam-es mivel másabb? Még ha lenne acsi benne ,de nincs!

Fpocok
Múltkor valahol 5 euró volt, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Új Indie Royal: Basszus, hogy pont a hétem vettem meg azt a murva Back to the Future-t Gog-on! <#falbav>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Mert nem olyan mint origin meg steam tudtommal hogy a cd-kulcsot begépeled, hanem telepítés után kell megadni, a GFWL-os játékoknál sem írják, mert kliens nem kell feltétlen hozzá.
Gamersgate kliense elég.
Kicsit más mint steam meg origin.

Legalábbis tudtommal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Biztos szégyelik 😄

Fákjúal!

arty
én 20 ezerbõl inkább vennék 5 jó játékot rá.

Forza.

Akkor miért nem az van odaírva?

ffxi
99%, hogy uplay.

Fákjúal!

Shep
UPLAY

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Uplay

Vajon Future Soldier esetében az az other DRM mit takarhat?

DarkSector
Gondolom bizonyos idõnként, vagy minden indításkor stb.

Shep
Mi az ,hogy nem lesz olyan szigorú? Elég lesz ha 1 órában 15 percet kap jelet, vagy mi? 😊 Mondjuk igazából nekem tök mindegy úgysem veszek semmilyen konzolt, esetleg abból a jóárasított ps3 vagy xboxból, hogy végigjátsszak pár exkluzív címet, utána meg eladnám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Eddig nekem szimpi.

IMYke2.0.0.0
"Pletykák a következõ Xbox áráról

Paul Thurrott, az internet önjelölt Microsoft-szakértõje olyan információkhoz jutott, melyek szerint a következõ Xbox november elején startol el, 499 dolláros áron. Ha ezt soknak tartjuk egyszerre kicsengetni, akkor megvásárolhatjuk 299 dollárért is, cserébe azonban havi 10 dollárért elõ kell fizetnünk az Xbox Live-ra. Thurrott ezen kívül közölte, a korábbi pletykáknak megfelelõen a gépben Blu-ray meghajtó kap helyet, és Windows 8-at fog futtatni. Szó esett az internetkapcsolatról is: az úriember információ szerint mindig online kell lenni a konzol használatához, ám a rendszer közel sem lesz olyan szigorú, amitõl sokan elõre félnek. Zárásul pedig Thurrott azt is megtudta, érkezik egy újabb Xbox 360 modell, mely a Stingray kódnéven fut, és jelentõsen olcsóbb lesz a mostaniaknál."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Készül a Defense Grid 2

"A nagysikerû Defense Grid játék fejlesztõje, a Hidden Path Entertainment szeretett volna egy szép nagy új kiegészítõt alkotni a darabhoz, ezért Kickstarteres gyûjtésbe kezdtek. 250 000 dollárt kértek, és úgy gondolták, ha több összejön (mondjuk úgy 1 millió), akkor akár a játék második részét is el tudják majd készíteni. Végül 271 726 dollár gyûlt össze, ami bõven elég lett volna ugyan a kiegészítõre, de a folytatásról szóló terveknek maradniuk kellett volna az asztalfiókban. Jött azonban egy titokzatos támogató, aki nem nevezte meg magát, de bizonyára nagy rajongója lehet a játéknak, ugyanis befektetõként odaadta a Hidden Pathnak a hiányzó összeget. Örülhetnek a Kickstarteres támogatók is, akik eredetileg a kiegészítõre adták a pénzüket, mert támogatásukért cserébe egy sima kiegészítõ helyett így a teljes második részt megkapják."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bizony - mondjuk, még agyaltam, de ez így megoldotta 😊

Rapid81
GMG össze is tojta magát. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Laza
Mit kapok? A HDD-n kívül egy sokkal barátságosabb és 'szebb' konstrukciót, ami ráadásul nem gagyi mûanyag, fõleg az elhúzós teteje, na az borzalom a köbön ... plusz halkabb is 😊

Egyébként használtan is lehet venni, és akkor már kb ugyanott vagyok 😊

Meglássuk ... az X360-an kukázni kéne már, mert iszonyatosan hangos már úgy is, hogy csak egy demót próbáltam ki tegnap is HDD-rõl ... konkrétan nem lehet meglenni mellette, borzalmasan zúg és melegszik. Egyébként sincs rajta semmi exkluzív ami érdekelne, úgyhogy tuti lecserélem, aztán a régi multi kedvenceim beszerzem majd PS3-on is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

HeadHunter86
Én meg márciusig 😄 De qrva sokmindent vettem. Össze se tudom már számolni. Hál Istennek most pangás van. 😊

IMYke2.0.0.0
A "Highborn" ajánlom megtekintésre.
STEAM.

IMYke2.0.0.0
Tehát, nem éri meg gyûjteni?

IMYke2.0.0.0
Meggyõzõ érvek 😊

genndy
Akkor ezt már ne vedd meg:
- nincs is hely a gépeden
- tök sokára jönne le
- nem is játszanál vele
- ha elkezded az elsõt, úgyis végig akarnád játszani a szériát - tehát az elõzõ három hatványozottan jelentkezik
<#vigyor> Soroljam még?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
"Letolja a xx címet aztán eladja az egész kócerájt"

ennyi 😊

"fillérekbõl" meg lehetne úszni.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom - áprilisban nagyon sokat költöttem 😊

genndy
A megvétele ellen vagy mellett kéred a meggyõzést? 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Áááá - A csonka-de-mégis-kéne Tomb Raider-csomag 😊

Rapid81
Megjelent a Poker Night 2!!!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Fpocok
"Sources tell Polygon that the next Xbox will indeed have some form of an always-on requirement. That will be both to support the suite of non-gaming entertainment applications that will be launched alongside the console, like streaming video services, but also as a possible anti-piracy tool. Currently, the console will support digital rights management and anti-piracy checks using an internet connection. Under Microsoft's current guidelines, which may still be changed, the decision of whether a game will require an internet connection to work and if that is a one-time authentication or a constant connection, will be left up to individual publishers."

itt olvastam

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Nem akarok errõl az Indei Royale-ról tudni -.-

Pid-et is nemrég vettem, meg Back to the Future-t is. Grrrr.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Annak aki szeretne a kb. 25 kiváló PS3 exclusive címmel gondtalanul és olcsón játszani, annak ez perfekt választás.

Letolja a 25 címet aztán eladja az egész kócerájt -bár én a helyébe a Last of Us-t erõsen bevárnám- és még elég jól jött ki a dologból.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BigBlue
Nem feltétlen .. PID is nagyon jó játék.. Pl. Cargo is az.. csak még nem jöttem rá a lényegére..😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

arty
és mit is kapsz a +20 ezerért? némi hdd tárhelyet.... ? (már ha kapni még!)

Forza.

arty
játékot kölcsönzünk neked
internet meg ... egen, a pecsek miatt nem árt.
könyvtárban nem tudod megoldani h lepecselteted a játékokat és utána hazaviszed?

Forza.

grebber
Szerintem mindenkit csak az érdekel 😄
Én is társulnék ha valakinek esetleg a Pid,Cargo Commander,Dungeon Hearts kellene csak.

BigBlue
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier™ Deluxe Edition £5.98

Új Indie Royal:
Link

Valakihez betársulnék , mert engem csak Vissza a jövõbe érdekelne

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Mondjuk a második világháborús vereségbõl õk profitáltak: addig a hadseregre költötték a vagyonokat, onnantól ez nem kellett, az USA-tól meg kapták a technológiát is. Nem minden vesztes volt ilyen szerencsés. Persze nem irigylem õket az atomért, de ez is hozzátartozik a történethez.
DarkSector
Nekem tetszett, jó a story.

Banner nekem a napraforgós van még.

Ez ennél bonyolultabb, kamit sok természetfölötti lényre használják, hagyományosabb politeizmusnak megfeleltethetõbb istenségekre éppúgy, mint akár õsök szellemére is, ugyanis emberek is válhatnak kamivá. A kami ebbõl a szempontból inkább gyûjtõfogalom, nem fordítható le minden egyes alkalmazása esetén istenként. A japánoknak nem hagyományos pantheonjuk nagy, hanem a sintó animista alapjairól van szó, ezért jön ki a több millió kami.

Az már csak hab a tortán ugye, hogy a buddhizmussal is szépen összeforrott az egész.

Egyébként olvastam már pár könyvet Japánról, de ha a kamikról van szó, akkor mindig kiemelik, hogy a kami nem istent jelent. Persze Amateraszu is kami (ha már az Okamival játszom éppen 😊, aki viszont tekinthetõ istennek.
ffxi
Jack Reacher 6/10
Na jó. Rosamund Pike miatt néztem meg 😛

Fákjúal!

Laza
És pont ez a mûanyag tákolmány? Inkább egy jóféle sima Slimet vennék 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wantonly
Jó látom ez free? Akkor kipróbálom. 😄
Laza
Barmok, még panaszkodtak is? A helyükben elsunnyogtam volna a jó fogással 😄