Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem bírtam megállni és megvettem az indieroyale pakkot! (1250ft volt)

A pid-nél és a vissza a jövõbe játéknál van desura key is! Akkor most azokat odaadhatom bárkinek?

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Köszi a felajánlásokat! <#eljen> <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ez azért picit komolyabbnak tûnik a hatodik résznél:

Resident Evil Revelations - Fejlesztõi napló 1. rész

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Estig még van idõ

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
De annyira jo lenne hogy evente kell kifosni egyet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Mindkettõnek jó a multija, jobb mint a Crysis-nak valaha is volt., vagy bármi másnak.
A többi játék izlés kérdése ahogy ez is, de Crysis lévén a single-rõl írtam elsõsorban. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Basszus...Indieroyal megvéve...azt a steames back to the future-t nem tudtam otthagyni 😊
Pedig a gog-on multkor majdnem elcsábultam.

szerk: utána néztem ez az összes epizod!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Nah, ha hiszitek ha nem, steam fórumon ajánlották, hogy rohangálj körbe-körbe a hangárban és akkor túléled egy lövés nélkül ÉS TÉNYLEG!!! Jó vicc. De írták hogy ez a játék egyik legnehezebb része most már, azok is behalnak recruit-on, akik badass-ben tolták elsõre végig a régi patch-el. Inkább a szerencsén múlik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Najó. Easy-ben már lejutottam egyszer odaáig, hogy kinyílt a kapu, de már túl messze voltam tõle, azalatt a pár méter alatt szétkaptak.

Ezt nem gondolhatják komolyan, most ha amcsiban lennénk, visszakövetelném a pízemet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jó van megnyugodtam, nem én vok hülye:

"The AI swarm you, you die, they don't swarm your team bots, just you, then you die."

Vót valami patch, azóta az alienek murvára bírják a golyót és mind azonnal rácsárdzsol a human player-re, nem is izgatják magukat a többivel. Van is fórum róla a steam-en, hogy ez így meg szinte játszhatatlan. Addig sírtak az alacsony nehézség miatt, hogy megkapták... 😄

Sir Quno Jedi
Nah még 25x meghaltam. Mosmá god mode-ban játszok kb. mert kívülrõl tudom mék ellen hol fog megjelenni stb., úgyhogy látatlanban küldöm a gránátokat+heccsátokat és azonnal halnak a kicsikék. Egész addig, míg így is le nem rohannak. Ráadásul képesek a halál faxából rámugrani, mikor alig lehet még õket látni és hepp, máris melee. Nem is nagyon foglalkoznak a többiekkel, én kellek nekik, akkor is ha hátul sunnyogok.

Asszem vagy feladom, vagy elkezdem az egész kócerájt easy-ben (bár lehet az sem lesz elég könnyû, ezek után minden lehetséges).

Sir Quno Jedi
Hát gyerekek én ilyet nem baxtam. Asszongyák a gémeroldalakon, hogy a colonial marines hibája, hogy ELKÉPZELHETETLENÜL KÖNNYÛ easy-n és normal-on. Namost én csak normal-on tolom, de mikor a hangárban kell hármasban megvédeni a negyediket, amíg nyitja a nagykaput, én ott 25x haltam meg. Sokszor már az elsõ wave-ben. Használtam már kínomban a shotgunt is, az összes gránátomat, az impulzuskarabélyból, meg a kézieket is, de pl. a második nagy hullámban van hogy már 5-en vesznek körül közeharcban és mindkét másik emberem a saját taknyán-nyálán csúszik a földön. Ez elmebeteg. Néztem videókat, simán megcsinálják úgy, hogy közben nézelõdnek, néha egy-két monsztába jelzés szerûen belelõnek és gyakorlatilag a társaik hibátlanul megoldják maguk!!! Volt kiscsávó aki csak állt ott és nem érték el õt élve az alienek?!?!? Akkor ez most mi??? Õk melyik játékkal játszanak, mert nem azzal amivel én, az biztos, mert nálam sokkal-sokkal többen vannak és sokkal durvábbak.

Direkt kipróbáltam, az ellenség AI-ja jó. Mindig mást csinálnak, a kezdésnél is már 10-bõl 10x más lesz az eredmény már a nulladik hullám is másképp viselkedik, ha nem húzod meg a ravaszt akkor is.

Valaki szívott már ezzel?! Mer amúgy jó a hangulat és így izgalom is van bõven, csak nem jutok át az ajtón! 😄

Zomil
indieroyal-os back to the future játék az a full? Mármint az összes episode benne van?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Már le is ugrott pár perc alatt és már fut is, óje!

Shep
Igen

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Még 300 Ft-ért sem venném meg olyan botrány szar lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Jól mutatott volna az áltimét Blûréj Alien és Prométeusz kiadás mellett, de...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sir Quno Jedi
Én mindenképpen be akartam szerezni (kell a gyûjteménybe, ha mást nem). Evvan. 😄

Totti5
Bottal se. Egy szégyen gyalázat.

Sir Quno Jedi
Amúgy colonial marines most jóáras a GamersGate-en, fõleg fontban.

Sir Quno Jedi
újabb beszerzéseim: alien colonial marines, metro last light, fc3 blood dragon

thx to maross úr

arty
az elsõ tényleg elég uncsi 😊

Forza.

arty
legnehezebb=impossible?

Forza.

Fpocok
Túlértékelt egyszerû gagyi multis lövölde mindkettõ.
Az igazi RE fanok meg azok, akik az old school-t szerették. Mi meg hozzá nem nyúlunk a mostaniakhoz.

A mostani növendékek lesznek max. Aki a kezdetétõl ismeri a RE-t, azokból csak kevesek ülnek le a 6 elé.
Jaka923
Akkor te nem is vagy RE fan, maximum csak voltál 😊

DarkSector
Nem úgy értettem hogy verzió miatt hanem hogy valami ütközés van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Win7 van, nem hinném, hogy ez lenne a gond. Steames játéknál még soha nem volt ilyen. 😄
DarkSector
Halo 4 részemrõl (meg sokak részérõl) az FPS-ek Bio Infinity-je, dizájn tekintetben.

DarkSector
Nem baj ha neked az elsõ 5-ben van, a Halo-val meg nem is játszottál, és az meg szar. 😄
Én csak mondtam hogy szegényes a palettád ennyi. 😄

DarkSector
Milyen tekintetben?
Ja ugyanannyira zsír a story, meg a játékmenet, változatosak.
Annyi hogy látványban nem Crysis minõség, de ez csak 1 dolog. Ja meg hoszabbak is.

Én a Modern Hadviselés szériát vittem ki pár napja, elég jó, úgy összképileg, de minden még így sem hiszem, hogy összeállt a sztoriban minden angoltudás hiánya miatt.

Lényegesen észrevehetõ a 3-ban, hogy nagyon gyors tempóban halad maga a játék kevés újítással. Látszott, hogy azért a tervezés és a taktika a régebbi Call of Duty-kban jobban elõtérben volt.
Shep
Árában biztos 😄 Mondtam, hogy nem érdekel más véleménye számomra a legjobbak között van és kész. Lehet tótágast állni, meg cigánykereket vetni akkor sem fogom máshogy gondolni. Van akinek a Dio a játékok csúcsa, van akinek meg a pasziánsz, nincs ebbõl semmi. Ja és Héló annyira jó ,hogy már az elsõ részt is untam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
de hát a kodok egy szinten van a halokkal.

DarkSector
Ja csak mert oprendszer is okozhatja.

DarkSector
AP?
Na hagyjuk már. 😄
Halo mindenképpen több a crysisnál már bocs.

wantonly
Passz, de ahogy olvasgattam nem csak nálam van ilyen hiba. Ez azért elég gáz, kezdi felcseszni az agyam.
Shep
Valami tényleg hiányzott a 3-ból de, hogy pontosan mi azt én sem tudnám megfogalmazni de ennek ellenére is bõven jó volt, párszor meg úgyis végigjátszom még majd és akkor majd lehet rájövök 😊

Shep
Tudtam ,hogy valaki bele fog kötni 😄 Hát inkább a Crysisok, mint a Hélók vagy a Kodok 😄 Jó de akkor legyen úgy, hogy FPS kategóriában, mert a legjobb játék az az Alpha Protocol 😊

Énis 2x, de volt sok idõm gondolkozni, hogy íjjal öljek vagy fegyverrel, mégis valami hiányzott, de hogy mi az a jó kérdés.
DarkSector
" legjobb játékok elsõ 5 helyezettje"

szegényes a palettád akkor. 😄

Shep
Na Crysis 3, másodjára is a végére értem most legnehezebb fokozaton és továbbra sem értem a szériának ezt az érdekességét, hogy a legnehezebb fokozaton mindegyik rész könnyebb, mint pl. normalon, na mindegy. A játék így másodjára még jobb volt, mert most már a történetre is jobban oda tudtam figyelni, nem csak a látványra 😊 Akárki akármit mond ez a rész is jó lett és a trilógia meg számomra ott van a legjobb játékok elsõ 5 helyezettje között, még akár külön, külön is.

DarkSector
Ezt az Uplay vagy a rendszer okozza?

wantonly
Az Uplay is bekaphatja... Már nem tudom hányadik alkalommal írja ki a Far Cry 3, hogy a játék mûködése leállt, lefagy az egész, persze ilyenkor elveszik az utolsó mentésig minden amit elõtte csináltam.
Fpocok
Á-Á... bekaphatják.

DarkSector
RE fan vagyok nyugodt szívvel nem vettem meg, ahogy a 6.-at sem. 😄
Tudod ki adna 13 euro-t azért a szarért, majd talán egyszer 3 euroért vagy max 100ft, de akkor is ha éppen nem lesz se közel se távol semmi és unatkozom, ami nem mostanában lesz.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
Játék indításakor kér online ellenõrzést. Ez lenne az ésszerû.

Jaka923
Resident Evil Operation Racoon City Complete Pack bezsebelve Steamen. Egy nagy RE fannak ez a rész sem maradhat ki, akármennyire is félresikerült.

DarkSector