Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak olyan Questek amik több részre vannak osztva vagyis ha az adott szigeten helyen megcsináltad a Questet és új helyre érkezel akkor majd frissül a Quest és ott is megcsinálhatod. Ilyen pl a repülõgépes Quest aka LOST ha nem ismerted volna fel lezuhant repülõgép egy szigeten , a repülõgépes quest 3 felé van osztva majd az folytatódik tovább ha új helyszínre városra érkezel.
Én amikor játszottam vele a nyomkövetéssel nem volt semmi gond se mutatta rendesen az utat nem kellett a kék zászlóval babrálni.
Hát az alkohol csak arra jó hogy Molotov Koktélt tudj csinálni belõle jó az van mert késõbb olyan sokan lesznek hogy ha már nincs löszered akkor az kitud húzni a bajból ! Nálam mindig volt vagy 8-10 ha szorult volna a hurok.
Az újratermelõdõ cuccokról meg annyit hogy tényleg nem érdemes fegyvert venni mert úgyis mindig találsz jobbat és jobbat amit fejleszthetsz és javithatsz . ugye tisztára mind a Borderlands ! 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez vice versa igaz ... még ebben a topicban is tudnék újjal mutogatni ilyenekre 😉
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ennyire nem kell kiferdíteni ezt a konzolosdit 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imi: Sg.hu-s felajánlás. bizakodok :d
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az elég kemény!
"Azért majd Spoiler-ben leírhatnád hogy hol vagy most a játékban?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt egy lezuhant repõlégépes is, de már nem látom a listába, fogalmam sincs hova tûnt onnan, de a csaj aki adta még mindig néha beszól, ha arra járok, hogy egy bazi nagy jumbo jet-et nem érti miért nem találok meg.
Azt is sikeresen gyûlölöm játékba, hogy piros zászlóval jelzi a kiválasztott küldit, de az odavezetõ útvonalat nem, hiába nyomok a küldetés nyomkövetés beállításra, mert az nem aktív. Így mindig tehetek a piros zászló mellé egy saját kék jelzést és akkor a kéket követi. Atomgáz, überfos megoldás!
A másik amiért szét tudnám tördelni a játék készítõinek kezét, az az alkohol felvétele! Felveszem és ELTÛNIK A KEZEMBE LEVÕ FEGYVER, rögtön bekerül az inventoryba és helyette a pia lesz a kezembe, ami harcban lófaxt nem ér! (Gyûjthetõ szemét, amibõl molotov koktélt lehet kreálni.)
Egyszerûen nem normálisak a készítõk!
"Az újra termelõdõ cuccokról meg annyit hogy az nem baj ha elég sok cucc van nálad mert egyrészt eltudod adni öket jó pénzért másrészt meg tudsz belõlük minél több fegyvert csinálni !"
Teleszarja a játék a pályákat fegyverekkel, meg pénzzel is. NEM KERESKEDEM. SEMMI ÉRTELME! Bõven van pénzem mindig javítani, fejleszteni és legyártani is. Egyszerre úgyis elég 2-3 fegyver, mert hamarosan úgyis találsz jobbat!
"Szóval nálam ez egyáltalán nem hiba. 😄"
Nálad nem, de ebben a játékban pont annyira halott a kereskedelem, mint a Fos Effect 1-ben, ahol a játék 3/4-nél kiakadt a számláló annyi pénzem volt. Metro 2033-ba is elbaxták, mert ott meg venni nem volt érdemes semmit, úgyis találsz raklappal. Egyszer a játék 20%-a körül vettem egy akkor kick ass fegyót, volt nálam vagy 15 percet, mert találtam jobbat, aztán 20 perc múlva még jobbat.
Nem értem, hogy ezekbe a játékokba miért baxák el ennyire a kereskedelmet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mondjuk most, hogy így mondod, nekem sem folytatta a Defense Grid letöltését tegnap, miután megállítottam, csak a Play gombra.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor folytatja, ha a folyamatban lévõ letöltésnél a Play-re kattintok!
Bármely más gombra nem reagál.
Gáz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Kingdoms of Amalur címû játék készítésében részt vett fejlesztõk az új Mass Effect epizódon fognak dolgozni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Dark Souls kódokat rejthetnek egyes Dead Island: Riptide példányok
Nem hogy örülnének. 😄
Next PC upgrade: 2022
Nekem inkább azzal szokott bajom lenni, mikor a vérkonzolpistikék ezerrel elkezdik szapulni a PC-t.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Beyond: Two Souls is ten hours long<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
És igen vannak benne olyan küldetések amik eléggé frusztrálóak az csak XP szerzésre jók !
6 órája vagy a játékban és még csak 2 fejezet vége akkor még nagyon az elején vagy ugyanis még 16 fejezet hátra van ! xD
És késõbb lesznek durvább ellenfelek is ne aggódj ! Nem találkoztál még minden szörnnyel és Bossal ne aggódj.
Én 81 óra alatt vittem végig az egész alap játékot.
Azért majd Spoiler-ben leírhatnád hogy hol vagy most a játékban?
Az újra termelõdõ cuccokról meg annyit hogy az nem baj ha elég sok cucc van nálad mert egyrészt eltudod adni öket jó pénzért másrészt meg tudsz belõlük minél több fegyvert csinálni !
Én is összegyûjtöttem vagy 14 akksit meg telefont meg minden kacatot és szépen eladtam õket és amit kerestem pénzt abból Upgradeltem és javítottam a fegyókat.
Szóval nálam ez egyáltalán nem hiba. 😄
Amúgy ez a folytonos Online kapcsolta kombinálva a másolásvédelemmel nem azt takarja véletlenül,hogy néhány adat,script stb...Online van letárolva.Olyanra gondolok mint a Diablo3.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Az említett lap szerint a redmondiak alaposan hozzányúlnak majd az Xbox Live-hoz is, és szerintük igazak voltak azok a hírek is, amelyek az állandó internetkapcsolatról szóltak, ám a videojátékok esetében ez állítólagosan kiadó és fejlesztõfüggõ lesz, amennyiben ugyanis az adott csapat nem szeretne élni az opcióval, nem lesz kötelezõ.
Érdekesség, hogy a Polygon szerint az állandó internetkapcsolat bevezetése a játékok terén elsõdlegesen a másolásvédelmet szolgálja majd, a Microsoft ugyanis ebben látja majd a kalózkodás visszaszorításának jövõjét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De akkor ennyi erõvel veszek egy Xbox 360-at és kész.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!