Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ne, kérlek, ne legyél már Te is DarkSector...
zorrobomberrel beszélgettünk, és az általa eléggé félreérthetõen megfogalmazott hozzászólásából nekem az jött át, hogy végig egyetlen, UGYANAZON FEGYVERREL akarta végigjátszani a játékot.
Érted... NEM fegyvertípusról, nem karakterosztályról beszéltünk.
S csak, most, néhány hozzászólással késõbb tisztázta zorrobomber, hogy természetesen, fegyver osztályra gondolt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ráadásul ha ennyire szavahihetetlennek tartasz, akár rám is foghatod ha késõbb berakom a képet, hogy az nem is az én felvételem, vagy csak valami exploittal csináltam.

Ezt azért nem gondoltam volna, hogy egyszerû állítást is bizonyítanom kell.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elõször is mordecai-al vittem végig (sniperre és revolverre specializálódott hõsrõl beszélünk), akkor meg miért vitatkozol. Wesker megmondja neked, hogy azzal voltam mindig. Coopban és Coopon kívül is.

Valahol még talán megvan a karakterem, de most ezért tuti nem fogom letölteni a játékot.

Miért hazudnék ilyen dologban? Mordecai-nak ez a speckó képesség: Sniper a lelkem és ha megnézed revolverre és pisztolyra vannak skilljei többek között (ráadásul ezekkel és egy dupla lövetû revolverrel eszement sebzéseket lehet bevinni).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem degradállak, de... én már sok mindent olvastam ebben a topikban 😊
Simán elhittem volna, hogy 1 szép, színes és megkedvelt fegyverrel - mint sok más játékban - akartad végigjátszani az egészet 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"mondd meg hogy milyen küldetés volt ami nem a "hozd ide, öld meg, beszélj ezzel" szentháromság körül mozgott? 😊"

Megadtam a definícióját a Borderlands-nek, és ezek után azt kéred, köpjek fel a levegõbe, és álljak alá?
A Borderlands-ben alapvetõen arról szólnak a feladatok, hogy ide-oda mész legyaksz kis- és nagy ellenfeleket és... és behajtod érte a jutalmadat.
Ismerõs?

zorrobomber
Akkor én voltam a béna, mert fegyvertípusra gondoltam 😊 Bár még ha hülyeséget is írtam, gondolhattad volna hogy nem egy darab fegyverrel bénáztam 30 órát 😄

zorrobomber
Értem én, és mint írtam nem is ragadtam le egy fegyvernél, mert nem lehet. Elméletben viszont lenne értelme, mert minél többet használsz valami, az annál erõsebb lesz, ráadásul a skilljeid is sokszor egy fegyverhez passzolnak.

De az egész nem is lényeges, szerencsétlen build-et választottam és kész, de a sztori gyenge, ez nem rpg, hanem max arpg. Még a beskatulyázásnál se ragadjunk le, inkább újra megkérdem hogy mondd meg hogy milyen küldetés volt ami nem a "hozd ide, öld meg, beszélj ezzel" szentháromság körül mozgott? 😊

IMYke2.0.0.0
Ugyanazzal -mert errõl szólt ám a lentebbi beszélgetés - a pisztollyal és mesterlövész puskával? Nem hiszem el.
Kooperatív pedig más leányzó, ne feledd. Fõképp, ha azonnal azzal kezdesz.

De hidd el, hogy kétszer is végigvittem! Ismétlem elsõ részt! Sõt Weskerrel coopban toltuk elég sokáig, még a DLC-ket is!

IMYke2.0.0.0
Nem hinném hogy végig is játszottad így... K-i-z-á-r-t.

IMYke2.0.0.0
Félreérthetõ voltam. Pontosítok:

"A Skyrim Legendary Edition tartalma:
- Elder Scrolls 5: Skyrim alapjáték,
- Dawnguard kiegészítõ (DLC, letöltési kód),
- Hearthfire kiegészítõ (DLC, letöltési kód),
- Dragonborn kiegészítõ (DLC, letöltési kód)."

Ezt már a Borderlands 1 GOTY esetében is rühelltem.

Sniper+ revolverrrel mentem Border 1-ben. Köszönöm simán öltem mindent.

IMYke2.0.0.0
Nincsenek szavak, amik ezt leírhatnák...

Na ez lesz az az eset, amikor ismét beintek a dobozos verziónak! Kell a francnak az ismét (mert tuti ez lesz megint) félrefordított szaruk!

TBTPumpa
Bár egyenlõre Angol nyelv van feltüntetve, nem lepne meg, ha az AC4 is magyar felirattal érkezne. <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Igazat akarod? Black Flag Buccaneer kéne!

IMYke2.0.0.0
Egyre világosabb, hogy nem kezeled helyén - nem hibád, csak közlöm - a Borderlands-et.
MerlinW írt valamikor - a Borderlands egy 3D-s RPG.

A játék mindenhol felhívja a figyelmed arra, hogy az ellenfelek ilyen-olyan ellenállással bírnak, ezzel-azzal biztosabban sebezhetõbbek stb.
Az Inventory-d nem véletlenül fejlettebb, mint bármely FPS-játékban. Szükséges is állandóan turkálnod benne, mindig az adott területen lévõ vagy várható ellenfelekre hatásosabb fegyvert elõvenni, kedvencek közé tenni, és természetesen - fõképp az elején - rá vagy kényszerítve a vásárlásra, meg a lottolgatásra is. Ez is RPG-s.
A Borderlands 1-2-ben nem kell és nem is szabad egy fegyver / pajzs / osztály kütyü mellett leragadni. Ha így teszel, tuti véged lesz minden nagyobb szintû ellenféllel szemben: hiába nyomod kooperatívban.
Ráadásul, a játékban a játékosok számától függõen - lásd: Diablo-sorozat - az ellenfelek életereje és vagy sebzése is hatványozódik.
Tehát, ha nincs megfelelõ felszerelésed, nem ismered annyira a játék rendszerét, akkor erõsen ajánlott minimum a feléig végigjátszanod egyedül, jól feltápolnod magad különbözõ típusú és sebzésû fegyverbõl, pajzsból és gránátból, ha kezdeni is akarsz valamit a végjátékban - ami van, csak persze ahhoz nem árt odafigyelni.
S nyilván, a megteremtett stílusból adódóan ne egy Egri vár ostromára és ejakulációra számíts, de, ha ott leszel, magad is rájössz: nem a vége volt a lényeg...

Akkor valamit én is rosszul csináltam, mert én is eluntam, de ez is már egy lerágott csont.

TBTPumpa
Most azonnal rendeljétek elõ mindet, amíg nem késõ!

Assassins Creed 4: Black Flag Special Edition - 10 790 Ft

Assassins Creed 4: Black Flag Skull Edition - 14 990 Ft

Assassins Creed 4: Black Flag Buccaneer Edition - 19 790 Ft

Ehhez kapásból már most 3 Singleplayer DLC jár!!! Ezentúl úgy kell hívni a DLC-ket, hogy: a játékból szándékosan kihagyott tartalom, amely késõbb önállóan értékesíthetõ!

Assassins Creed 4: More Money from noobs and bitches Fake Edition - 24 990 Ft

A CD Galaxis és 576 "kicsit" aranyárban méri a Company of Heroes 2-t is (11 690 Ft).

Elder Scrolls 5: Skyrim Legendary Edition - 9 990 Ft

A Skyrim Legendary Edition tartalma:
- Elder Scrolls 5: Skyrim alapjáték,
- Dawnguard kiegészítõ (DLC, letöltési kód),
- Hearthfire kiegészítõ (DLC, letöltési kód),
- Dragonborn kiegészítõ (DLC, letöltési kód).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Áldott legyen az Úr neve! Kell a radai rossebnek a multiplayer!

zorrobomber
Szerinted melyik a legötletesebb-izgalmasabb-csavarosabb küldetés a játékban?

Amúgy igen, az bennem is felmerült hogy valamit rosszul csinálok. Próbálgattam csak egy fegyvertípust használni, de valahogy sose dobott olyan típust, így viszonylag megosztva fejlõdtek. Na de az milyen játék amiben rá vagy kényszerítve hogy kizárólag egy fegyvertípust használj? Ráálltam a rakétavetõkre többek között, de nagyon kiábrándító nézni a robbanásokat és konstatálni hogy csak megkarcolja az ellent. Igen, skillben is gyúrtam rá, és nem a basic fegyverre panaszkodok.

IMYke2.0.0.0
Nem lesz multiplayer a The Witcher 3-ban
"A CD Projekt Red úgy döntött, hogy nem lesz multiplayer a The Witcher 3-ban, ezt azzal indokolták, hogy egy olyan történetközpontú játékban, mint az övék, ennek nincs helye. "

Nem mintha eddig nem akartam volna megvenni, de ezek után még szívesebben.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Valamit akkor rosszul csinálsz, nem bántásból írom.
Nyilván, s ezek szerint, az sem jó, ha érezteti veled a játék. hogy valóban egy kietlen tájon kell bolyonganod, hatalmas távolságokkal... ja, és hogy az ellenfeled legyilkolhatóságáért tenned is kell, nem egyszerûen "ráteszünk 10 képesség pontot erre oszt jó' van"...

IMYke2.0.0.0
" hiszen a Borderlands-ben kizárólag ilyen van 😊"

Hú, de nagyon nem játszottál a játékkal...

zorrobomber
Megnéztem neked, 30 óránál járok, és semmi de semmi nem utal arra, hogy mondjuk közeledek a játék végéhez(0 sztori). Brutál nagy (totál üres sivatag) mapok vannak, és persze csámborogjak oda-vissza egyik fetch küldetéstõl a másikig. Fegyvereim kb. ugyanolyan hatástalanok mint a játék elején, semmi fejlõdés érzetem nincs. A dögunalom bûzös szele ráadásul úgy csapott meg, hogy coopban toltuk...

Valld be, hogy a Borderlands neked guilty pleasure, azt még csak-csak el tudom fogadni 😊

Utolsó elõtti bekezdésedre: Nekem a Withcer 1 jutott hirtelen eszembe. Érdekes módon ott sose zavart vadászd le ezt vagy azt típusú küldetés. Egyszerûen annyira illett a játékba.

zorrobomber
Békacombos küldetés példád külön vicces, hiszen a Borderlands-ben kizárólag ilyen van 😊

IMYke2.0.0.0
Én meg a tiédre nem tudok adni, ha még csak végig sem játszottad... .)

IMYke2.0.0.0
Én is kifejtem, a korábbi hozzászólásomat - Röviden: ez a csávó lusta:

Nyilván, nem (mindig) jó, ha 120553 ellenfelet kell kinyírni a pálya elejétõl (már ha van) a végéig (már ha van). Egy Serious Sam-sorozatban éppenséggel keveseljük õket, míg egy átlagos RPG-ben akár rühellhetjük is, amikor kicsi kis vinnyogó izékbõl 120122 rohan ránk, bármerre is megyünk a féltenyérnyi belátható pályaszakaszon, és az egeret kell pöffülnünk, vagy görcsölésig nyomva tartani a bal egérgomb (kontrolleren a B-t).

DE!

Nekem aztán ne legyen jól megtervezett pálya (és egyúttal játék) olyan rövid se, hogy
1 - a történet scriptje miatt még csak meg se nézhessem a falakat, tárgyakat, de még csak el se forgathassam a virtuális tekintetemet, mert "üldöz" a játék
2 - bármennyire is szép a tervezés, és szabadon nézelõdhetek: lélektelen .
stb.

A köztes út a jó megoldás : úgy megtölteni egy játékot tartalommal, hogy annak vizuális élménye mellett megkaphassa a játékos a szabadság (nem kell mindig sandbox!!!) illúzióját, és az állandó elfoglaltságot is, tehát, ne legyenek üresjáratok, de túlzásba vitt ismétlõdés se [[i]hozzá' 12 macskabajuszt, add le, majd menj és hozzá 13 macskafarkat, add le, ezután hozzá' még 12 békacombot, most a fõzetet vidd oda vissza, ahonnan hoztad az elõbbieket, vedd el azt, amit adnak, hozd vissza, és akkor átadok neked valamit, amivel gyakjá' le 32 majmot, majd gyere vissza...[i]]...

Nehéz dolog. Nem is irigylem a fejlesztõket.

Leegyszerûsítem. Nekem nem ér 100k-t egy konzol. Lélektani határ körülbelül 50 körül lehet (max még + 10k).

zorrobomber
E téren nem igazán adok a véleményedre, mert a Borderlands pont illik ide a pocsék mid-game témába. Endgame-rõl nem is tudok nyilatkozni, mert mindig elaludtam a közepénél. 😊

Tinman
Nagy többségében, minél hosszabb gametime-al bír egy játék, annál mélyebb és tartalmasabb. Kivételek persze vannak, de nem ez a jellemzõ.

Ellenben 5 órába nehéz csodát tenni... nagyra tartom pl. a Limbo-t, 5 órás cucc, de gyak. befejezetlen, olyan semmilyen a vége, pedig sokkal több van abban a címben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Érdekes. Pedig a fileden is jó oldal volt, szerintem.
De, örülök a váltás hozadékának, és nincs gond a bannerrel 😊

Tudom hogy megy, csak alapelvem, hogy pénz nélkül nem rendelek elõ semmit, még akkor sem ha tudom mikor jön lóvé.

Amúgy meg még mindig nem tudom mi legyen.

zorrobomber
Mélység és tartalom nem egyenlõ a játékidõvel. 5 órás játék valóban ne legyen 10k, ezzel egyetértek.

IMYke2.0.0.0
Röviden: ez a csávó lusta.

Tinman
Imi!

Mióta tárhelyet váltottál banner ügybe, nem kiabál a víruskergetõ. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Bocsánat, azt hittem válaszoltam - nos: én ilyesmivel nem foglalkozom, azaz, nem importálgatok ki-be dolgokat más munkáiból.
Annyit tudok, hogy régen volt egy olyan, kifejezetten a FlaOut-sorozatra szakosodott oldal, ahol a MOD-készítéshez szükséges programok, eszközök és leírások is fenn voltak.
Azt kellene megkeresned a Google-val és úgy már nem lesz nehéz a feladat megoldása 😊

Tinman
Ez olyan, mint a csajozás.

1 éjszakás is lehet remek, de egy idõ után mélységre és tartalomra vágysz, persze csak ha nem vagy igénytelen.

Szóval ez a who cares, ez elég fasság. Fõleg mikor egy 5 órás játékért elkérnek 10k-t.

Ne haragudj, hogy ide írok Imi ezzel kapcs,de amit küldtem kb. 1 hete üzit FlatOut 2/FlatOut: Ultimate Carnage teytúrákkal kapcs, arra van megoldás illetve mód vagy ne reménykedjek?
IMYke2.0.0.0
Vagy, ha mégis, mindenképp egy játék szinte komplett végigjátszása a téma, az legyen SPOILER-ben - ahogy a bannerben, a szabályrendszerünkben is rögzítve vagyon, és ahogy a játékosok iránt tanúsított megértés is diktálja.

IMYke2.0.0.0
S nem csak én nem játszottam még vele...
Ez a topik alapvetõen nem EGY játékról szól, hanem a gyûjtésükrõl, élményeinkrõl, véleményeinkrõl stb.
Ha egy adott játékot ennyire ki kell vesézni, azt ildomos lenne a kapcoslódó topikban - hogy ne legyen besértõdések, és spoiler elpuffogtatások.

Maak
Akartam irni epp. <#shakehead>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Jó ár érte, ha nem zavar, hogy nem STEAM-es.

wesker24
Jah ok elfelejtettem hogy te még nem játszottál vele sorry !
Maak
Men of War Assault Squad GOTY 2.19euro, az jo ar erte nem?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Legközelebb spoilerbe az ennyire részletezést - ha kérhetem.