Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Life is Strange Before the Storm első epizód pipa. 4 óra volt. Tetszett. Azonban itt is érződik, h még felvezetés, ahogy a fő játék első epizódján is érződött. Mondjuk, mivel itt csak három epizód lesz, így majd gyorsabban fel kell pörgetniük a történéseket. A Deck Nine jó munkát végzett, alaptalan volt szerencsére a félelmem. Az új játékmeneti megoldás (ez a vita dolog) is érdekes és meglepően jól működik. Chloe új szinkronhangja is remek munkát végez. A sztori kezd kialakulni és ami tetszett, h mivel egy játéknak köszönhetően megismerhettük Chloet, éreztem játszás közben azt a kötődést, amit nem éreznék, ha egy teljesen új karakterről, új játékról lenne szó és nem egy játék előzményének visszatérő szereplőjéről. Szeretettel várom a második epizódot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.02. 15:40:01
Tudom. A kérdés költői volt. Ezért is irtam, hogy sokan csak a cimet veszik meg, mert "Hú, ez a cim menő, a szomszéd Pistikének is meg van, akkor meg veszem én is". Aztán kiderül hogy nem érdekli/nem tetszik neki/segg hülye hozzá és 10 perc után ott is hagyja.
Totti5
Ez a két játék lenne az ultimate ellenérv és a 90%os végigjátszási arány? vagy most mi a célod, mert nem értem. Komolyan nem értem mit akarsz ezzel a kettő címmel most elérni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.02. 15:34:51

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Egy ekkora piacnál már régen nincs szó tudatos vásárlók tömegéről. Egy elenyésző rész az, aki nem impulzusból, reklámok alapján vásárol. Nem mérvadó se játéktervezési, se eladási szempontból.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Dragon Age 1
Mass Effect 1

Tiszta szívemből örülök annak ,hogy neked ezekben van steamen vagy originen felröppenő acsi... Akkor ezek szerint több verzió létezik a játékokból csak nekem adtak acsi nélkülieket van ez így.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.02. 15:33:54

Next PC upgrade: 2022

Bennem viszont felmerül az a kérdés is, ha a játékosok 20-40%-a még az első acsit sem képes elérni, akkor a játékosok hány százaléka tudatos vásárló? Mert ha már az első negyed órát sem képes kihúzni egy játékból, akkor nekem ebből az jön le, hogy nagyon nem azok. Nekem egyetlen olyan játékom van amibe csak 99 percet öltem, mert annyira játszhatatlan volt. Még a Remember ME-ben is van 5 órám és szereztem 5 acsit, pedig az a játék tényleg egy szenvedés volt. Én is szoktam fost venni, de 5-10 perc alapján milyen véleményed lehet egy játékról? Illetve ha ennyi idő alatt képes vagy véleményt mondani róla, akkor valószinűleg semennyire nem néztél utána az adott gémnek, hiszen már egy bemutató videóból is látszani kell, hogy nah ezt kipróbálni sem érdemes, mert úgy sem fog tetszeni.
Totti5
Miért lenne a PC kilőve? minden játék acsival jön steamra már nagyon régóta. Tök ugyan úgy mint konzolon.

grebber
Igen ám csak..de akkor meg mi a szart ugatnak %-okról amikor a PC kilőve??
Ez olyan mint azt mondani hogy porsche autót csak az emberek 0.01%-a vásárol és csak a magyar piacot nézik ahol eladtak 2 db-ot...

A lent említett címekben se steamen se originen nincsenek acsik.. Ezért kérdeztem mi alapján mondták meg ki vitte őket végig vagy hogy meddig jutottak... Mert minkettőből rengeteg fogyott pc-n is.

" Tehát a játkosok majdnem 20% még a Vaultot sem hagyta el!" - Vagy ótvar fos az acsirendszer és hol adja hol nem mint rengetegszer teszi.. Ennél jobban semmit sem utálok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.02. 15:30:57

Totti5
Ez elég kifacsart dolog amit állítasz.... DS-nél mi az arány?

Dzsini
Biztos, hogy nem arról van szó, hogy egyszerűen olyan nagy a játékosok száma, hogy a vásárlók 40 százalékát lekötni már igen jó eredménynek számít?

Látva, hogy mennyire különböző ízléssel és érdeklődéssel vagyunk csak mi, egy nagyon szűk csoport, és mennyire más tartja fenn bármelyikünk figyelmét, szerintem ez utóbbiról van szó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Így van, a stat a fontos, ami azt mutatja, hogy a játékok nagy része valójában nem jó, hiszen nem képes arra, hogy végig fenntartsa a player figyelmét.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Souls-ban kapsz egy achit az első halálkor. A Soulsban, ahol 242323x halsz meg.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Megtettem, a kérdés az hogy minek kellene azzal az akármivel foglalkozni amihez nincs semmi statisztika, amikor van 1179. amihez van.

( nagy példányszámban elkelt játék az elmúlt 10 évből rendelkezik acsikkal, xboxon 2005 óta minden játék biztosan )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.02. 15:21:31

Igen, azt hiszem pont a Fallout volt 😄 Úgy rémlik a Vegasnak az elején is volt valami kezdő acsi, de most hogy mondod, valóban a 4 "hagyd el a Vaultot"-ra gondoltam. Jelenleg a Steam-en 81.2%-on áll ez az acsi. Tehát a játkosok majdnem 20% még a Vaultot sem hagyta el!
A Vegasban azért járt acsi, ha kiléptél a doki házából. 85,7%
Spec Ops: The Line: kb 5 perc alatt el lehet jutni az autópálya szélére, ahol megtalálható az Elátkozottak néhány járműve. 82,9%
Remember Me, Finish the Episode 0: 85,3%
Mad Max, Complete Act 01: 78,7% (a leggyakoribb acsi a kocsikázz 1300 autóhossz-t 86,8%)
Borderlands 2, My First Gun külsi teljesitése 73,5%, érd el az 5-ös szintet 67,1% xD
BioShock Remastered, teljesitsd a Welcome to Rapture-t 54,9% (ez mi?? xD), de a leggyakoribb acsi az ölj meg valakit árammal a vizben is csak 60%
grebber
Aha akkor kérlek olvasd is el amit írtam...

Totti5
Minek amikor szinte minden játék acsikkal van már és a végén is kapsz a legtöbben valamit. Ez több mint kellő mennyiség a statisztikákhoz.

Totti5
Remek cikk, köszönöm!

grebber
Mondjuk azt azért szívesen megkérdezném ,hogy egy acsi meg minden nélküli cuccról hogy a vérbe mondják meg ki vitte el és meddig főleg hogy akkor "kb" kliensek se voltak még hozzájuk......

A Fallout 4 kapcsan volt ha jol remlik Stokinek egy ilyen megjegyzese az Indexen vagy az iddqd-n ahol is achi jar azert ha kimaszol a vault-bol. (Nagyon tokolve, mindent elolvasva max 20 perc)

Amugy hanyan vagyunk ugy h megveszunk egy jatekot azert mert ugy vagyunk vele h egyszer szivesen fogom tolni mert tetszik csak per pill masban vagyok benne ... 😊

Btw stablistat utoljara gta3 vegen neztem mert kiv voltam a szinkronszineszekre. (Nem volt meg ugye minden jateknak 3 kulonbozo wiki oldala)
Vannak olyan játékok, ahol a játék végére érve is kapsz acsit. Már nem emlékszem pontos cimre és adatokra, de meg szoktam nézni (Steam statisztika, Raptr stat) hogy milyen eredményeket értem el. Volt olyan játék, ahol már a bevezető után járt acsi, és a stat szerint a játékosok valamivel több mint 70%-nak volt csak meg. Hol van ehhez képest a 40%-os végigjátszás? Sokan megvesznek csak azért egy játékot, mert divatcim, mert a szomszéd Pistikének is megvan, és ugye nem akar lemaradni ő sem, aztán 1-2 óra után megunja. És az ilyen több száz órás csodákat nem is emlitem.
Seth
De a credits végén van ha jól emlékszem. Sokan még azt sem bírják végigvárni,hanem lépnek ki,amint elkezdődik.
Én mint veterán Cavia és Yoko Taro fan, már tudom a legelső Drakengard óta, hogy mi a dörgés 😄

PSN ID.: Beegabor

Dzsini
A 40% egy elég jó érték, az átlag (nem 1-2 órás játékok esetén) akörül körül van, ritka a nagyobb - ez az alap végigjátszásra vonatkozik, nem a kivesézésre.
példák

Totti5
A játék címe teljesen mindegy, bármivel helyettesíthető a statisztika a fontos.

ME2-3 végig játszatta magát annyira lendületes volt.

Tinman
Nem véletlen... mert a játék egy idő után leül, repetitív unalmas lesz, alibi, agyatlan küldetésekkel tarkítva. Gyak. átmegy munkába.

A ME 1. része teljesen oké volt, amíg nem kezdett neki az ember a másodlagos küldiknek. Onnantól brutális lejtmenet.

Totti5
Nagyon sokan meg végig sem játszák a megvásárolt játékot.

"BioWare szerint a rajongóknak csak a 42 százaléka jutott el a kezdő képernyőtől a záró szakaszig, ami egy sorozat harmadik részét tekintve rendkívül rossz eredmény. "

"A BioWare játékaihoz mérten ugyanakkor mégsem annyira, hiszen míg például a Dragon Age első részét alig a vásárlók 36, a másodikat pedig 41 százaléka fejezte be, addig a Mass Effect első felvonását a játékosok negyven százaléka vitte végig. "

grebber
Szimplán nem tartják többre és otthagyják...ez ilyen. Van aki egy game-et 10+ alkalommal végigjátszik mást meg 1 után örökre elfelejt

Meglehetősen egyértelmű üzenet van az első végigjátszás után. ¯\_(ツ)_/¯
Fpocok
Talán a fejlesztőknek egyértelműbbre kellett volna csinálni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hihetetlen, h mennyien fejezik be A-nál a Nier Automatát és mondják azt, h végigjátszották. Aztán még úgy kell győzködni őket, h nincs vége, meg a második, harmadik végigjátszás nem azt jelenti, h még 2x végigjátssza ugyanazt. Felakasztom magam egy fááááára.
Tinman

Rapid81
Akinek KF2 és Etherium fölös, jelezzen már felém. Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Igen, tudom, de 12$-ért nincs hiányérzetem úgy, hogy biztos 1-2-3 remek cím még lesz mellette.

IMYke2.0.0.0
Miss Tombiból csak az alapverzió.
Tehát nem az 20th Anniversary, és nem gyűjteményes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Humbli Monthly megint brutál lett:

- Killing Floor 2 - nem elfelejteni, hogy SINGLE része is van, nem kell multifosozni annak, aki hozzám hasonlóan nem akar (15-20 órás gametime!)
- Banner Saga 2 - ha az első tetszett, ez még jobb
- Momodora: Reverie Under the Moonlight - kastélyvániás pixelartos Souls-like cucc a jobbik fajtából
- Worms W.M.D - alapvetés, SINGLE is van, cirka 20 óra gametime
- Stories Untold - wishen volt, nem véletlenül, ellenben rövidke... 2-3 óra gametime
- HackyZack - randomfos
- Eterium - A szegény ember Wing Commandere... nem rossz, ha ráérsz 1 patront megérhet.

Következő hónap early-je:

Rise. Of. The. Mo. Fck'. Tomb. Raider. NÉGYnégynégy!!!!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

benőmenő
Voltan
Juteszembe, hát ez nekem is megvan valahol. Elő is ásom, és megnézem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
$$$$$$quareEnix logika

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Neon Drive-hoz kijött a 8. pálya is, nem mellesleg Armignacco László honosítása is bekerült.

Nálam ez a játék közel van a tízeshez, persze, nem állítom, hogy nem réteg cucc.

Passz. Teljes árat írt és nem csak a DLC árát. Mindegy. Már kérvényeztem a refundot.
Szerk: És tényleg. Csak a DLC árát írja, ha berakom a kosárba. Lol. Mindegy most már. 😄 Vissza lehet vonni a refundot?
Szerk 2: Visszavontam és megvettem a DLC-t. Köszi a tippet. Elnéztem. Késő van.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 02:14:23
Fpocok
De ha bundlet veszel, akkor elvileg azt nem tudod még egyszer megvenni, ami már megvan, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi ez már? Megvettem véletlenül a sima verziót, nem a Deluxe-ot, erre most nem tudom külön megvenni a DLC-t, hanem csak egyben a játékkal. Ha rákattintok külön a DLC-re, akkor is átdob a Bundle-re, ahol a kettő egybe van csomagolva...

Szerk: Na mindegy. Kértem refundot és megveszem megint, ezúttal egyben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 01:12:25
Overwhelmingly Positive. Whopsz! Egy tesztet néztem még kora délután. Ott egész lehúzták, de úgy tűnik, h a népnek tetszik. Asszem, behúzom én is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 00:39:01
IMYke2.0.0.0
Mondjuk a GMG-n ugyanez ~3940 Ft...

IMYke2.0.0.0
GMG: Prey - 69% OFF-nak megfelelő (STEAM-es jelenlegi árához képest) engedménnyel veheted meg*** - 16,99 font (~5630 Ft)

//*** = be kell lépni a fiókba

IMYke2.0.0.0
A SIMA változat a "Life is Strange: Before the Storm"-ból - CDKeys - 13,4 euro (~4100 Ft)

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Prince23
Ha Life is Strange presequelről van szó, biztos megéri...

A Destiny 2 viszont nem nyerte el a maximális tetszésemet....

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.