Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.02. 15:40:01
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.02. 15:34:51
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mass Effect 1
Tiszta szívemből örülök annak ,hogy neked ezekben van steamen vagy originen felröppenő acsi... Akkor ezek szerint több verzió létezik a játékokból csak nekem adtak acsi nélkülieket van ez így.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.02. 15:33:54
Next PC upgrade: 2022
Ez olyan mint azt mondani hogy porsche autót csak az emberek 0.01%-a vásárol és csak a magyar piacot nézik ahol eladtak 2 db-ot...
A lent említett címekben se steamen se originen nincsenek acsik.. Ezért kérdeztem mi alapján mondták meg ki vitte őket végig vagy hogy meddig jutottak... Mert minkettőből rengeteg fogyott pc-n is.
" Tehát a játkosok majdnem 20% még a Vaultot sem hagyta el!" - Vagy ótvar fos az acsirendszer és hol adja hol nem mint rengetegszer teszi.. Ennél jobban semmit sem utálok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.02. 15:30:57
Látva, hogy mennyire különböző ízléssel és érdeklődéssel vagyunk csak mi, egy nagyon szűk csoport, és mennyire más tartja fenn bármelyikünk figyelmét, szerintem ez utóbbiról van szó.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
( nagy példányszámban elkelt játék az elmúlt 10 évből rendelkezik acsikkal, xboxon 2005 óta minden játék biztosan )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.02. 15:21:31
A Vegasban azért járt acsi, ha kiléptél a doki házából. 85,7%
Spec Ops: The Line: kb 5 perc alatt el lehet jutni az autópálya szélére, ahol megtalálható az Elátkozottak néhány járműve. 82,9%
Remember Me, Finish the Episode 0: 85,3%
Mad Max, Complete Act 01: 78,7% (a leggyakoribb acsi a kocsikázz 1300 autóhossz-t 86,8%)
Borderlands 2, My First Gun külsi teljesitése 73,5%, érd el az 5-ös szintet 67,1% xD
BioShock Remastered, teljesitsd a Welcome to Rapture-t 54,9% (ez mi?? xD), de a leggyakoribb acsi az ölj meg valakit árammal a vizben is csak 60%
Amugy hanyan vagyunk ugy h megveszunk egy jatekot azert mert ugy vagyunk vele h egyszer szivesen fogom tolni mert tetszik csak per pill masban vagyok benne ... 😊
Btw stablistat utoljara gta3 vegen neztem mert kiv voltam a szinkronszineszekre. (Nem volt meg ugye minden jateknak 3 kulonbozo wiki oldala)
Én mint veterán Cavia és Yoko Taro fan, már tudom a legelső Drakengard óta, hogy mi a dörgés 😄
PSN ID.: Beegabor
példák
ME2-3 végig játszatta magát annyira lendületes volt.
A ME 1. része teljesen oké volt, amíg nem kezdett neki az ember a másodlagos küldiknek. Onnantól brutális lejtmenet.
"BioWare szerint a rajongóknak csak a 42 százaléka jutott el a kezdő képernyőtől a záró szakaszig, ami egy sorozat harmadik részét tekintve rendkívül rossz eredmény. "
"A BioWare játékaihoz mérten ugyanakkor mégsem annyira, hiszen míg például a Dragon Age első részét alig a vásárlók 36, a másodikat pedig 41 százaléka fejezte be, addig a Mass Effect első felvonását a játékosok negyven százaléka vitte végig. "
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tehát nem az 20th Anniversary, és nem gyűjteményes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Killing Floor 2 - nem elfelejteni, hogy SINGLE része is van, nem kell multifosozni annak, aki hozzám hasonlóan nem akar (15-20 órás gametime!)
- Banner Saga 2 - ha az első tetszett, ez még jobb
- Momodora: Reverie Under the Moonlight - kastélyvániás pixelartos Souls-like cucc a jobbik fajtából
- Worms W.M.D - alapvetés, SINGLE is van, cirka 20 óra gametime
- Stories Untold - wishen volt, nem véletlenül, ellenben rövidke... 2-3 óra gametime
- HackyZack - randomfos
- Eterium - A szegény ember Wing Commandere... nem rossz, ha ráérsz 1 patront megérhet.
Következő hónap early-je:
Rise. Of. The. Mo. Fck'. Tomb. Raider. NÉGYnégynégy!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nálam ez a játék közel van a tízeshez, persze, nem állítom, hogy nem réteg cucc.
Szerk: És tényleg. Csak a DLC árát írja, ha berakom a kosárba. Lol. Mindegy most már. 😄 Vissza lehet vonni a refundot?
Szerk 2: Visszavontam és megvettem a DLC-t. Köszi a tippet. Elnéztem. Késő van.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 02:14:23
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerk: Na mindegy. Kértem refundot és megveszem megint, ezúttal egyben.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 01:12:25
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.09.01. 00:39:01
//*** = be kell lépni a fiókba
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Destiny 2 viszont nem nyerte el a maximális tetszésemet....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.