311802
  • Shep
    Steamgift mióta nem ad semmit krumplinudlis játékokra?
  • Shep
    Asszem annyi volt a címe, hogy Ninja, 1-2 hónappal jött a Ninja Assassin előtt.
  • Evoluti0N
    Jaj! Uncharted 2 vélemény. Ne bántsatok. :(
    Szóval..... Azzal kezdem, hogy a legtúlértékeltebb játék, amivel valaha játszottam és akkor most gyorsan leírom, hogy mi tetszett benne. :D

Na, szóval:

Karakterek: Drake az egyik legkedvelhetőbb irányítható figura a játéktörténelemben. Nagyon szimpatikus és jópofa karakter. A többiek is mind kedvelhetőek/érdekesek, még ha a többség meglehetősen sablonkarakter is.

Hangulat, humor: Nagyon jó hangulata van és jó a humor :D (fogalmazás egyes - késő van)

Változatos helyszínek: Nagy előrelépés az első részhez képest, hogy rengeteg változatos helyszínen megfordulunk

Szinkronhangok: Claudia Black, imádlak. Fiatalodj meg pár évet, költözz hozzám és házasodjunk össze!

Interaktív cinematic izé valami nem tom mi (valami szép neve volt a how it's made videóknál): Szóval az ilyen előreszkriptelt valamik, amikor így minden repül, száll, robban, csúszik és közben játszol és fénysebességgel csapkodja a pofádba az adrenalinban meghempergetett hangulatot.

Ami, nem tetszik:

Jaj, most nem tudom :D De tényleg. Szóval úgy összességében nem volt semmi baj a játékkal és tetszett.

Nah ÍGY: Egy nagyon jól összerakott, hangulatos akciójáték, de szerintem semmi kiemelkedő. A The Last of Us után nekem ez nagyon kevés. Lehet, hogy az Uncsi trilógia után kellett volna elkezdeni a TLoU-t.

Nah, mind1. 8.0/10 és ne verjetek meg.
  • grebber
    Simplecdkeyen 4 font a Bureaus Xcom.Erről tud valaki valamit nálunk ok-e?
  • Botond #180838
    Total war grand master collectionnal mióta kapható azóta szemezek, de most is visszatart, hogy a negyedével se lenne időm érdemben játszani. :(
  • Fpocok
    Ennek melyik volt az első része?
  • Shep
    Pont tegnapelőtt szedtem le, mert már az első része is tetszett.
  • Fpocok
    [off]Találtam egy igazi rejtett gyöngyszemet. Ninja: Shadow of a Tear. Látványos bunyós film, nulla kamerarángatással. Mindent lehet látni. Kategóriában 10/10 amúgy olyan 7.
  • Shep
    Most nézem, jól tettem ,hogy amint tudtam eladtam a kártyát, mert már majdnem 10 centet esett az ára.
  • Shep
    Azt hittem ingyen van :)
  • Shep
    2 vagy 3 krumplinudlival ezelőtt volt.
  • MerlinW
    Assassin's Creed 1 Director's Cut - 1000Ft
  • Shep
    Na jó asszem a Nether-t is lehúzom a kívánságlistámról.
  • Shep
    Futni jól fut de nem 3-4 óra, egyébként nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Egy kaptafa, idétlen robot ellenségek, totál béna fegyver modellek, ráadásul sok helyen aránytalanul nehéz is. Ami plusz az az, hogy látványos, a minden szar robban, szikrázik, villámlik stb, a zenék tűrhetőek de nem egy kihagyhatatlan cím, sőt.
  • MerlinW
    Én fél óra alatt meguntam. Valamelyik bundle csomagban volt, én nem vettem volna meg magamnak. Nézz róla videókat és döntsd el magad.
  • arty
    3-4 óra alatt letolható? jól fut? :D
  • Tinman #180826
    Előbb nézd meg biztos nincs-e meg... én pl. aszittem', hogy nincs, aztán most megnéztem és van. Hogy honnan, azt senki meg nem mondhassa'.
  • Rapid81
    Vedd meg!
  • arty
    valaki beszéljen rá a 2 EUR-os Hard Reset-re! :D
  • arty
    chromeban bekapcsolod az oldal fordítását angolra - kész. ehez miféle jártasság kell? ;)
  • Tinman #180822
    FF VIII is kapott picit leárazást nem csak a 7.

8.7 Euro.

Gladiator - German barbarian scene.mkv
  • genndy
    Köszi az infót, egy próbát megér :)
  • TBTPumpa
    Yep. Imi már linkelte, Remember Me ennyiért (2800 Ft) már jó vétel lenne. De ahhoz, hogy be tudjam húzni, szükség van Darksectorra. Ő már jártas Nuuvem-es vásárlásban.
  • grebber
    Nuuvem Remmber Me 3k, Gunslinger 1k
    Simplecdkeys Lost Planet 3 1600 ft
  • Shep
    CS:GO itt megvan pár embernek ezért kérdezném, az ingame kapott fegyverekből meg hasonlókból lehet némi pénzt kinyerni?
  • Shep
    Ja, azt hittem valamelyikre pályáztál volna azon az áron.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg: elmélázgattam volna a 80%-al leárazott DLC-i felett.
  • IMYke2.0.0.0
    A szavazatom győzelme :)
    Csak úgy. Tudod, ez is egy játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Jegyzőkönyvbe: nem nekem kell, nem nekem nem sikerült a vásárlás, és eszem ágában sincs megvenni az átnevezett WarZ-t.
  • Shep
    Miért mi kellett volna?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ez nem jött be :(

• Fpocok
    Ne vedd meg mert fos.
  • Botond #180810
    Vágom, csak annyit mondtam, hogy a technológia létezik, és ha jól látom azóta találtál is megoldást.
  • Shep
    Ahogy mondod :)
  • Tinman #180808
    Hát nemtom... nekem fél milka csak a cégesekben van, de az a baxott nagy kék led a szemem kiveri. No meg 2 verzió van: 1. Látok nagyjából. 2. Jól látok.

Ha a 2. eset áll fent, akkor rajt hagytam a reflektort.
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy tudom, hogy a WarZ átnevezése - én nem is venném de ők meg koopban nyomnák együtt.
    Ismerősöm meg az én segítségem kérte, hogy oldjuk meg a gondot.
  • Tinman #180806
    Meta: 20/100

Ne vegye meg ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy értettem a kérdést: gond nélkül?
  • Tinman #180804
    "tudtok rendesen vásárolni a STEAM-en?"

Viccen kívül: Mit érdemes ott venni?
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugi - manapság retro-mánia van.
    A lányok fél arcnyi napszemüvegek mögé bújnak. Most már a pasik is így fognak tenni a nyáron. :)