311802
-
#180842 Steamgift mióta nem ad semmit krumplinudlis játékokra? -
#180841 Asszem annyi volt a címe, hogy Ninja, 1-2 hónappal jött a Ninja Assassin előtt. -
Evoluti0N #180840 Jaj! Uncharted 2 vélemény. Ne bántsatok. :(
Szóval..... Azzal kezdem, hogy a legtúlértékeltebb játék, amivel valaha játszottam és akkor most gyorsan leírom, hogy mi tetszett benne. :D
Na, szóval:
Karakterek: Drake az egyik legkedvelhetőbb irányítható figura a játéktörténelemben. Nagyon szimpatikus és jópofa karakter. A többiek is mind kedvelhetőek/érdekesek, még ha a többség meglehetősen sablonkarakter is.
Hangulat, humor: Nagyon jó hangulata van és jó a humor :D (fogalmazás egyes - késő van)
Változatos helyszínek: Nagy előrelépés az első részhez képest, hogy rengeteg változatos helyszínen megfordulunk
Szinkronhangok: Claudia Black, imádlak. Fiatalodj meg pár évet, költözz hozzám és házasodjunk össze!
Interaktív cinematic izé valami nem tom mi (valami szép neve volt a how it's made videóknál): Szóval az ilyen előreszkriptelt valamik, amikor így minden repül, száll, robban, csúszik és közben játszol és fénysebességgel csapkodja a pofádba az adrenalinban meghempergetett hangulatot.
Ami, nem tetszik:
Jaj, most nem tudom :D De tényleg. Szóval úgy összességében nem volt semmi baj a játékkal és tetszett.
Nah ÍGY: Egy nagyon jól összerakott, hangulatos akciójáték, de szerintem semmi kiemelkedő. A The Last of Us után nekem ez nagyon kevés. Lehet, hogy az Uncsi trilógia után kellett volna elkezdeni a TLoU-t.
Nah, mind1. 8.0/10 és ne verjetek meg. -
#180839 Simplecdkeyen 4 font a Bureaus Xcom.Erről tud valaki valamit nálunk ok-e? -
#180838 Total war grand master collectionnal mióta kapható azóta szemezek, de most is visszatart, hogy a negyedével se lenne időm érdemben játszani. :( -
#180837 Ennek melyik volt az első része? -
#180836 Pont tegnapelőtt szedtem le, mert már az első része is tetszett. -
#180835 [off]Találtam egy igazi rejtett gyöngyszemet. Ninja: Shadow of a Tear. Látványos bunyós film, nulla kamerarángatással. Mindent lehet látni. Kategóriában 10/10 amúgy olyan 7. -
#180834 Most nézem, jól tettem ,hogy amint tudtam eladtam a kártyát, mert már majdnem 10 centet esett az ára. -
#180833 Azt hittem ingyen van :) -
#180832 2 vagy 3 krumplinudlival ezelőtt volt. -
#180831 Assassin's Creed 1 Director's Cut - 1000Ft -
#180830 Na jó asszem a Nether-t is lehúzom a kívánságlistámról. -
#180829 Futni jól fut de nem 3-4 óra, egyébként nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Egy kaptafa, idétlen robot ellenségek, totál béna fegyver modellek, ráadásul sok helyen aránytalanul nehéz is. Ami plusz az az, hogy látványos, a minden szar robban, szikrázik, villámlik stb, a zenék tűrhetőek de nem egy kihagyhatatlan cím, sőt. -
#180828 Én fél óra alatt meguntam. Valamelyik bundle csomagban volt, én nem vettem volna meg magamnak. Nézz róla videókat és döntsd el magad. -
#180827 3-4 óra alatt letolható? jól fut? :D -
#180826 Előbb nézd meg biztos nincs-e meg... én pl. aszittem', hogy nincs, aztán most megnéztem és van. Hogy honnan, azt senki meg nem mondhassa'. -
#180825 Vedd meg! -
#180824 valaki beszéljen rá a 2 EUR-os Hard Reset-re! :D -
#180823 chromeban bekapcsolod az oldal fordítását angolra - kész. ehez miféle jártasság kell? ;) -
#180822 FF VIII is kapott picit leárazást nem csak a 7.
8.7 Euro.
Gladiator - German barbarian scene.mkv -
#180821 Köszi az infót, egy próbát megér :) -
#180820 Yep. Imi már linkelte, Remember Me ennyiért (2800 Ft) már jó vétel lenne. De ahhoz, hogy be tudjam húzni, szükség van Darksectorra. Ő már jártas Nuuvem-es vásárlásban. -
#180819 Nuuvem Remmber Me 3k, Gunslinger 1k
Simplecdkeys Lost Planet 3 1600 ft
-
#180818 CS:GO itt megvan pár embernek ezért kérdezném, az ingame kapott fegyverekből meg hasonlókból lehet némi pénzt kinyerni? -
#180817 Ja, azt hittem valamelyikre pályáztál volna azon az áron. -
#180816 Amúgy meg: elmélázgattam volna a 80%-al leárazott DLC-i felett. -
#180815 A szavazatom győzelme :)
Csak úgy. Tudod, ez is egy játék. -
#180814 Jegyzőkönyvbe: nem nekem kell, nem nekem nem sikerült a vásárlás, és eszem ágában sincs megvenni az átnevezett WarZ-t. -
#180813 Miért mi kellett volna? -
#180812 Hát, ez nem jött be :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#180811 Ne vedd meg mert fos. -
#180810 Vágom, csak annyit mondtam, hogy a technológia létezik, és ha jól látom azóta találtál is megoldást. -
#180809 Ahogy mondod :) -
#180808 Hát nemtom... nekem fél milka csak a cégesekben van, de az a baxott nagy kék led a szemem kiveri. No meg 2 verzió van: 1. Látok nagyjából. 2. Jól látok.
Ha a 2. eset áll fent, akkor rajt hagytam a reflektort. -
#180807 Én úgy tudom, hogy a WarZ átnevezése - én nem is venném de ők meg koopban nyomnák együtt.
Ismerősöm meg az én segítségem kérte, hogy oldjuk meg a gondot. -
#180806 Meta: 20/100
Ne vegye meg ^^ -
#180805 Úgy értettem a kérdést: gond nélkül? -
#180804 "tudtok rendesen vásárolni a STEAM-en?"
Viccen kívül: Mit érdemes ott venni? -
#180803 Nyugi - manapság retro-mánia van.
A lányok fél arcnyi napszemüvegek mögé bújnak. Most már a pasik is így fognak tenni a nyáron. :)