Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább ezt ha már a tetves pénzes filmipar feldolgozza, ne egy vicceskedő szerethető embernek állítsa be, ha lehet.
Mert ha megnézed a kommentelőket sok helyen, nagyon durva, mit szűrtek le sokan az esetéből.
értem én hogy ezzel nem tesznek közvetlen kárt, de te is tudod milyen emberek vannak....akik ezt megnézik.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt viszont már az én gyomrom se veszi be, hogy a film farvizén most előrángatták a faszit, valóságsóban szerepel, meg interjúkat csinálnak vele, stb. Celeb lett a köztörvényes bűnözőből.
Persze anno is ez volt, emlékszem, már akkor is kilógott nagyon a lóláb nálam, amikor zajlott az egész. Soha nem értettem a sztárolását.
Szánalmas az egész
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyetértek. Elképesztő a magyarok mentalitása, ha alja celebekről van szó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Viszkis az a hazai bré, amit sokan manduláig betoltak. A gyomrom felfordul a jelenségtől. Ettől a film még lehet kiváló, ahogy Till Attila - Tiszta Szívvel munkája, vagy pl. a Demimonde, A nyomozó, A martfűi-rém is k. jók lettek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kiléptem a diskurzusból.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A JFK-gyilkosságot is feldolgozták... azt se engednéd?
A játék húzó/hívó szava volt a szlogen, hogy te alakítod a játékod.
Single content átlag 30 óra körül.
Sword Coast Digital Deluxe Edition Campaign 21.1$, de ez ÖT STEAM kulcsot ad! Fejenként 4.22$ lenne csak a Digital Deluxe!
25-35 óra SINGLE gameplay!
Digital Deluxe tartalma:
- Sword Coast Legends Steam kulcs
- Tome of Knowledge
- Order of the Burning Dawn Cloak
- Armor & Weapons
- Game Soundtrack (Digital)
Drizzt Do’Urden-es DLC, a Rage of Demons term. ingyen jár ehhez is!
https://swordcoast.com/buynow
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.11. 20:28:27
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.11. 20:20:56
"Én meg annak idején közel 1000 órát beleöltem a Championship Manager 3-ba, több száz órákat a FIFA-kba vagy a StarCraftba, végigjátszottam négyszer a Gothic 2-t"
Van az a gif, amikor egy kislány egy autóban ülve undorral fintorog. A foci és a gaming keveredése belőlem mindig ezt váltja ki. Imádtam focizni, szereztem is pár maradandó sérülést, de az, hogy a baráti meccsekről hazamenve újra témával foglalkozzak, az zsigeri ellenreakciót váltott ki. Amivé pedig vált a világ futballja, attól teljesen megcsömörlöttem és már nézni se bírom a színészeket, meg a vegytiszta korrupciót. A StarCraft-ba mocsok sok órát tettem/tettünk, a Gothic 2 sokszor pörgött nálam, de végig csak egyszer. Nem szeretek újrázni, nincs rá időm, túl sok a jó cím.
"de gyakran mégis úgy érzem, hogy hiányzik, amikor tényleg nem a stáblistával ért véget egy játék, hanem újra és újra előkerült, akár kampány, akár AI ellen, akár a multi. Ennek nem strigulázásnak kell lennie."
Nem is kérdés, hogy mások vagyunk, így nem meglepő, hogy számos kérdésben markánsan eltér a véleményünk. Részemről én meggyőzni továbbra sem akarok senkit a saját nézőpontomról, de, hogy leírom a reakciójára a véleményem, az nem kérdéses. Szóval, a világ tele van csodás ingerekkel, csodás játékokkal is. Ha a Full Throttle, Sotc, vagy éppen a Day of The Tentacle anno iszonyúan nagy élményt nyújtott, akkor NEM vagyok képes arra, hogy reseteljem az agyam és úgy üljek le elé újra játszani, hogy újra hatással legyen rám. Egy Sotc esetében, ahol a maximumot kihoztam a játékból később PS3-on, nekem már semmi nincs, egy rohadt jó emlék és nem is kívánom azt besározni azzal, hogy sok évvel később újra letolom és közben 80%-ra garantáltan emlékszem, mert nem vagyok hót' tufa. Amiről te beszélsz azt én aranyhal effektnek hívom, és ezzel a képességgel én nem rendelkezem. Emiatt pl. filmeket se nagyon szeretek újrázni, mert ami egyszer odacsapott, az másodszorra miért csapjon oda, amikor emlékszem szinte az egészre?
Te strigulázásnak hívod, én meg SQJ késői elvei szerint próbálok élni. Minél több és jobb élményt átélni, mielőtt az agysejtjeim a hangyák hordják szanaszét.
A PoP nekem is tetszett, kedveltem a sorozatot, de a szériából a Warrior Within előtt tudtam igazán kalapot emelni. Remek sorozatnak tartom, még a későbbi részeket is csíptem, de számomra nyomába sem érnek a SotC-nak, mert abban a játékban olyan ingerek értek, amik se előtte, se után sehol. ICO is nagyon jó volt, nem vitás, de a SotC mögött kullog nálam.
"Nincs értelme azt cáfolnod, hogy én hogyan éltem meg"
Ki akarja cáfolni? Melyik mondatban írtam ilyet? Ha így lett volna 100%, nem arra gondoltam, félreértések drámája...
Korábban simán "csak játék"-ok léteztek.
"mindent a maga idejében kell tolni"
Nem kell. Erősen ajánlott.
"Ha ezt észrevennéd, akkor lehet a mai dolgokat is jobban tudnád értékelni."
Amiben ott a lélek azt nagyon is tudom értékelni, volt idén is legalább 10 olyan cím, amit nagyon is értékeltem, meg volt 100, amit nagyon nem. Ez üzlet és egyre inkább csak az, és ez a legtöbb terméken kegyetlenül pofánver. Az a szép, amikor úgy akar valaki pénzt keresni, hogy odateszi neked a lelkét az asztalra... na annak van értelme, az fel is lő aztán a Holdig.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.12.11. 19:46:23
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ettől még az első Fűrész egy korrekt horrorfilm, csak nem biztos, hogy több kellett volna.
Why so serious?
"Gather your party for epic adventures before Sword Coast Legends disappears forever at the end of December, 2017!
Purchase Sword Coast Legends now at 67% off and receive the Rage of Demons DLC for free. Our publishing contracting is ending, but although Sword Coast Legends will no longer be available to purchase after December, its multiplayer servers will remain live indefinitely. "
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
WIN THE 15 BEST GAMES OF 2017 + AN INTEL® CORE™ i7 PROCESSOR
THE GRAND PRIZE FOR THREE WINNERS
(Worth over $1000!)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az 1. film végi csavar ott és akkor ütős volt --- én vetítettem a filmet pécsi egyetemistáknak (ne menjünk bele, milyen kópiát) "délutáni matiné" keretében: voltunk vagy 80-an, és minden erősebb idegzetű férfi és nő / lányka és fiúka, aki kibírta a végéig, az konkrétan az állát kereste a padlón.
A 2. és azt követő részekre ez már nem mondható el --- különösen egy a nyakamon keresztül megfogom a bal bokám jobb kézzel-fordulatokkal erőltette önmagyarázatokkal és kényszerített "örökség" témával...
Kár egymás egykori fogyasztási szokásait szembeállítani. Mára nagyon változatos műfajokban utazom, de gyakran mégis úgy érzem, hogy hiányzik, amikor tényleg nem a stáblistával ért véget egy játék, hanem újra és újra előkerült, akár kampány, akár AI ellen, akár a multi. Ennek nem strigulázásnak kell lennie. De azt senki nem tagadta egy pillanatig sem, hogy a különböző platformok kínálatának megvoltak a kiemelkedő csúcsaik.
Egyébiránt nem tagadom én az újdonság hatását sem, a SotC erényeit is elismerem. De annak idején nem volt az esetem. 60 fps-sel sem szórakoztatott volna. Az csak a hab lett volna a tortán, hogy öklendeztetően futott volna, és ma konkrétan azért teszek félre 10 évekre játékokat, ahogy te is kivársz. Vagy elhiszed, vagy nem, lehet, hogy saját magamnál is jobban ismersz, de tudom, hogy a SotC nekem nem 2006-ban lett volna való. Azóta sem lett a kedvencem, mert bár különleges volt végigjátszani, nem annyira az esetem, az ICO jobban bejött. De fog kapni még esélyt az újabb verzió is.
Azt meg tartom, hogy a PoP1 engem 2013-ban vagy a Sands of Times 2016-ban jobban lebilincselt, mint 2014-ben a SotC. Ez van. Ez nem rangsorolás, nem egy kategóriába illesztés, hanem az egyéni élményeimről szól. Nincs értelme azt cáfolnod, hogy én hogyan éltem meg, ahogy én sem mondom, hogy tetszhetett neked PS2-n a SotC.
A rekordom a steamgiftsen van, amikor 10.000 példányt sorsoltak ki egy játékból és a 15.000 jelentkező közül sikerült belekerülnöm az alsó 5000-be, aki konkrétan nem nyert (a poén az, hogy még kívánságlistás is volt).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.