311802
-
#194758 Haha, perszepersze, de az azé jó volt, mikor rakásszám hoztam onnan a wicserkettő díszdobozost nyalókáért :) -
#194757 Jó zenék ezek, meg persze Rapid is jókat linkelt. -
#194756 Hát gyerekek ez a Dust tiszta DS, itt sem tudom ,hogy miért de játszom pedig nem is jó. Mondjuk legalább megtaláltam a pelenkás játékból a fazont. -
#194755 Verdikt? a gémer ne a teszkóba járjon játékot vásárolni. -
#194754 Voltam a Tesco-ban, van egy rakás játék a 90%-os akció polcon, Skyrim, Dishonored, Sleeping Dogs és még más is, de az áruk nem annyi, több ezer ft mindegyik. A vevőszolgálaton össze-vissza beszélnek. Szóval sorry srácok nem hoztam semmit. A Dishonoreden pl. 3956Ft van egy ezeréves címkén, de Szerintük az annyi. Közben ki van írva, hogy akció 299-599Ft. -
#194753 Egész pontosan így működik (és valószínűleg csak a mostani akció-sorozat idején):
"We're dropping a new 20% voucher out there! This will work across hundreds of PC Download titles on the Green Man Gaming site, all you need to do is make sure your basket value is worth more than £10, $10 or 10 € (depending on your account currency) and it will apply to as many products as possible!
OQE4LG-WEQPSE-SMCME1"
Drukkoljunk, hogy csak átmeneti legyen! -
darkling #194752 GMG úgy látszik változtat a kupon kódon is - "When You spend £10 or more." -
#194751 Ha valakit érdekel, iPonnál most 33k a 250GB-os Kingston SSD -
#194750 A 4 darab Headhunter DLC BL2-höz együtt ~5 ojró. -
Hangman576 #194749 Brazil CoD Ghosts gifteken tényleg nincsen régiózár? 12 kulcsért árulják őket, megérné betárazni néhányat későbbi eladásra. -
#194748 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cocializmus, kommunizmus maga a politika. A hétköznapokat 100%-ban átszőtte a párt és a pártélet. Nincs olyan ezekben, ami nem politika. Ezekben a rendszerekben minden az volt. -
#194747 A játékok döntő többségében tökéletesen működik. Interfészileg is, meg irányításilag is. Most így hirtelen a harciréteken kívül nem is jut eszembe más, kontrollerileg híresen elcseszett játék az utóbbi évekből.
Szerintem má minden létező topikban leírtam: ma a pc a létező legjobb konzol. -
#194746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom miről beszélsz, mert én nem politikáról. Bocs. -
#194745 Semennyire sem más, ugyanaz az UI.
Mondjuk érdekes lesz, mert én meg direkt fölraktam a SkyUI-t... (ami elvileg pont PC-sebbé teszi ) -
#194744 Attól függ mennyiben más a PCs interfész. Konzolon 100 órám van benne, perfekt volt kontrollerrel, arra lett csinálva. -
#194743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bármi is volt az, de én azt tudom elmesélni,mhogy az én szüleim mai szemmel elég jól éltek kvázi szakmunkával, és emellett kurvára ráértek bármire, és a tizede rizikót nem kellett a vállukra venniük, mint nekem. Nekem is elég sok lemondással jár, csak én más dolgokról mondok le. Viszont jóval több a stressz. -
#194742 Én vettem egy energia fogyasztás mérőt !
És lemértem emnnyi áramot fogyaszt:
Ha csak Internetezek avgy filmezek: 170 Watt
Ha játszok is ami8 kihasználja a gépet akkor 280 max 300 Watt
24 óra alatt nálam 2,8 KW-ot fogyaszt naponta a gép persze most direkt erre az alaklomra 18 órát ment a gép egész nap és csak 6 órát volt pihentetve a gép !
És ebbe volt minden internetezés film nézés és gaming is ezerrel ! -
#194741 Nyilván nem a fogyasztás a szempont, de akkr dobjuk hozzá rögtön a tévét is, mert szeretem látni is a megnyitott oldalt :D -
#194740 Természetesen néha kell "egerezni", de azt a tabletekről intézem remote progival (ipaden a benzle wifisendet, n7-en a unified remote-ot használom).
Egyébként lódítok, mett van valahol itthon egy összeszigetelőszalagozott egér arra az esetre, ha összeomlana a hálózat, vagy valamiért nem érném el a gémergépet remote-al. -
Micsu #194739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt én se nagyon értem főleg hogy a hazai helyzet inkább kapitalizmus diktatórikus alapokon mint kommunizmus, mi az ami annyira hiányzik a kommunizmusból? mert az igaz hogy teljesíteni nagyon nem kellett, mindenki szépen elvolt a postján, nem pofázott a rendszer ellen és szépen elvolt, rengeteg megkötéssel -
#194738 Ugyan egy átlag PC böngészés közben alig eszik 100-120W-ot nem kell mindjárt a maximális tápegység által leadható teljesítményt alapul venni. Amúgy sem fogyaszt az 500W-ot terhelés alatt sem, átlagban meg főleg nem vehet fel ennyit. -
#194737 Ja, kérem így lehet :) -
#194736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aki a szocializmust, kommunizmust szerettem az elmebeteg.
Bocs.
-
#194735 500 wattos szörnyeteggel böngészni??? Na azt nem...ipaden böngészek, fórumozok, stb. Van egy notim, amit még játékra vettem pár éve, de azt is csak vpn-re, meg bankolni veszem elő néha. Van egy atomos htpc-m is, de azon sem böngészek soha. Az összes tévémben van böngésző, a ps4-ben is van, és a vitában. Ja meg a telefonomon.
Tényleg ezért kellene egeret tartsak???
Gémörpécén _csak_ játszok. Kizárólag. -
#194734 Olyan egér feje van de csúnyának biztos nem mondanám. -
#194733 Szépnek nem nevezném... :)
Érdekes arca van, az biztos. -
#194732 Most is szép. :) -
#194731 Nemtom a gravity tényleg nem egy nagy szám és fogja az ember a fejét, főleg a vége felé, már "WALL-E"-s magasságokba emelkedik (az a szerencsétlen kis robot művelt ilyet anno, mint a b-nyanya).
Azonban szeretem Klúnít és Bullokot is, sőt utóbbit meg is dugnám simán, pedig egy tizessel idősebb mint én és hát sosem volt egy szépség. Szal. én élveztem azért, még ha mint mérnök le is zsibbadt az agyam. -
#194730 Csak steam os megy meg paint, azokhoz meg jó. :D -
#194729 Azzal böngészel? Kemény vagy. -
#194728 Tudom mondtam má, de nekem csak kontrollerem van pécéhez -
#194727 Mondom ,hogy csináljunk egyet mi is.
Reggel beugrottam a Tescoba, akció sem volt, nem hogy alul árazott játékok. Egyedül ilyen Gamestar mini kiadásban találtam érdekeset, 1000 Ft Wolverine -es kaszabolós. Meg volt SC trilógia 990-ért. -
#194726 Pont ezért akarok Skyrimezni, mert a játékot ismerem, tehát az nem lesz gond, a vadonban bolyongás viszonylag nyugis, meg tudom szokni a kezelést. A harcok sem olyan vadak. Majd folyamatosan blokkolok, vagy viszek segítőt.
Egy autósban meg toppon kell lenni, tizedmásodpercre időzíteni, na ez biztos nem menne, és befrusztrálódnék (platformereket meg nem szeretem). Úgyhogy értem amit mondasz, de szándékosan akarom pont a Skyrimmel kezdeni, mert nem az a kimondott pörgős fps, pont jó lesz megszokni. Meg most azzal van kedvem játszani, így hogy megvan a fordítás, magyarul sokkal jobb.
Meg amúgy XBMC-vel is ki akarom próbálni, úgy tudom megy vele, szóval a filmnézés se egy kattintásverseny. -
#194725 Csak 12 bundli jelent meg az elmúlt 1 héten belül... Ezek nőnek, mint a gombák.
Humble 11
Humble Weekly
BundleStars Neo/Retro
Bundlestars Reboot #1
PayWUW launch
Blink #2
Flying #6
Royale Debut #10
Gala Capsule
Groupees Steampunk 2
LazyGuy's
Groupees Build a Greenlight 5
-
#194724 Bullshit, a Skyrim teljesen jó kontrollerrel, én is azzal toltam, PC-n. -
#194723 Nincs azzal baj, csak fenntartásokkal kezeld. Én pl. hajlamos vagyok nagyon elkenődni, ha nem váltja bele valami a hozzá fűzött reményeket, közben lehet csak arról van szó, hogy nem egyből a 10. lépcsőfokra kellene lépnem, hanem az 1. -re és egyesével fellépdelni a 10. -ik. (ugye érted a képesbeszédem?! :D) -
#194722 Pontosan, pláne ha nem vagy nem kontrolleres. FPSnél SZERINTEM nem túl nagy előny. -
#194721 Méér, még mindig jobb mintha a CoDdal próbálnám, nem? fpocok attól kapna csak igazán hülyét -
#194720 Inkább valami ótóssal vagy platformerrel csapasd, hogy érezd: megérte megvenni a controllert.
Skyrim + PC + controller = vicces -
#194719 Tegnap vettem meg xboxra, szóval én is kontrollerrel fogom letolni. :D