311802
-
#195680 Ki nem szeretne???
Ha tehettük volna, már 2 éve tuti lenne, de nem tehetjük. Melóhelyem bizonytalan, fizu bizonytalan, párom szart se keres, szüleim hátszele ZÉRÓ, inkább még mi támogatjuk őket.
...és egy cipősdobozban lakunk! -.- -
#195679 Anno Slágerrádióban kiszámolták, hogy ha azt akarod, hogy tanult, sportos, egészséges, művelt gyerek legyen az 15-17 millióba kerül addig pontig, míg ez 1. havi fizuját megkapja.
Nekem jelenleg komoly gond 150-170k is... -
#195678 Igen, csak értelmezési gondok vannak, nem babakocsiról beszélek, hanem kenyérről.
Nem luxus és átlagkeresetről van szó, én azt mondom, otthon élek, néhány számlám van, ami kb 30k havonta az 50 ezres fizumból, maradt kb 20-25 ha megyek kis mellékesbe, akkor kajára, most egy gyereknek szerinted ebből milyen élete lenne? :( -
#195677 A gyereknek elsősorban szeretet kell, és csak másodlagos hogy Gucci babakocsiban tologasd. -
#195676 Hát én mostani anyagi környezetemmel biztosan nem vállalnék. Ez 100%.
Szeretném a gyereket, de már szeretni meg megadni neki lehetőség szerint mindent, nem magamtól sajnálom a pénzt, hanem mert nekem sincs. Nemhogy felnevelni akár 1 gyereket.
Tiszteletem aki nehéz körülmények mellett, tisztességeel bevállalja és felneveli, nem kerül az utcára meg más intézetbe , szülőkhöz! -
#195675 Kacagnom kell. Sajna az ismerettségi körömben is elég sokan kezelik ezt úgy mint ha valami semmiségről lenne szó. Vagy olyan szinten, hogy a védekezéssel felhagynak, mert "úgyse, meg miért, meg nem jutott eszükbe, stb.", aztán ha véletlen összejön a baba akkor vállrándítással elintézik, hogy nem baj, akkor felnevelik (vagy rosszabb (?!) esetben kétségbe esnek...). Van olyan ismerős is, aki pont a semmibe szül (hitel, stb.), de legalább tervezi.
Mindkettőből lehet perfekt szülő, csak én egy emberélettel nem mernék így hazárdírozni. Ahogy írtad is: nagy felelősség, nincs save and load.
Sajnos a másik oldal is jelen van a környezetemben: néha adott lehet minden, mégis nagyon kevés akarni ... de ez már más téma...
SQJ:
Hála az égnek pöcörővel áldott meg az ég, így a 40 éves kor szerintem ma már nem olyan vészes. Ideálisnak nem nevezhető, de úgy hiszem semmiről sem késtél még le.
-
#195674 Sokan vannak így.
Meg ha lenne , mindenki jól meggondolná szerintem, vagy meggondolja, hogy vállal-e gyereket pl.
Nagy felelősség az. -
#195673 Én akkor mit szóljak, 40 vagyok és még párom sincs, na akkor ki van elkésve. -
#195672 Beleszámoltam az öltözködést is, de igazad van, gyorsabban is meg lehet oldani. -.- -
#195671 5perc??? -
#195670 Hát, én szerettem a harcrendszerét nagyon, és úgy egészében sajnálnám ha kimaradt volna. -
#195669 Anno vegigvittem, de nem nyujtott semmi maradandot, igazabol mi olyan jo ebben a jatekban? Pedig fasza femdobozos kiadasom volt belole, regi szep idok. -
#195668 Ezt nem értem hogyan lehetséges, de ne is avass be a titokba, mert rosszakat fogok álmodni. :D -
#195667 Drukkolok, remelem minimum harmas ikrek lesznek. (Ha csak ikrek akkor mar pm-ben valaszolok minden kerdesedre, mar ha erted a celzast. ) -
#195666 Ha jól tudom van itt még olyan akinek ez kimaradt.. -
#195665 A játék 40-50% körül már én is baromi overpowered lettem. Csak tudnám minek tették bele azt a sok melléküldit. Elég szarul balanszolt :-/
@Botond:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Idézem a párom: "Tőled aztán nem lehet teherbe esni olyan óvatos vagy!" -
#195664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, de te nem egy börtönbe élsz, ahol a sötétzárkából nincs kimenő... mi már annak is örülünk, ha pár kancickány sikosítót használ miközben megcsinálnak. -
#195663 -
#195662 2-3 év? 5 perc is elég, hogy meglegyen a baj. :D -
#195661 Kb. 40 órát :) Nem látom sok értelmét, hogy ennél jobban kivesézzem, így is a kisujjammal ölöm kb. az Alien-eket. Azért az ~50 óra meglesz nagy eséllyel, de az elejét jobban élveztem amikor még volt tétje is a dolgoknak. -
ratgab #195660 De jól megy eseknek. Nekem meg végig dolgoznom kellett az influenzám alatt (nem méregettem a lázam napközben, de szerintem az is volt), mert kevesen vagyunk és új betanulónk is van. 2 műszakra 2 ember means nem tudsz elmenni még táppénzre sem (mellesleg a fizetésed 60%-át kapod táppénz alatt, én inkább kivenném szabadságnak....) -
#195659 Ne is mondd... asszony éppen tegnap közölte, hogy max 2-3 évem van tenni valamit az ügyben, vagy baj lesz :-/ -
#195658 Na, jössz Te még a mi utcánkba! :) -
#195657 106 centin ágyból fekve Planescape... zsír volt erősen. Ma már meló, de még mindig kutyaugatást tolok. -
#195656 Anyashipzéta szerintem nagyon kínos lett, nem szerettem. Többi DLC + alapgame bejött. Mennyi időt öltél bele eddig?
Nekem kivesézős módba belement 200 óra körül. -
#195655 Én megvagyok fázva, kis lázam is van. Szemem fáj. Örülök ha filmet tudok nézni az ágyból, nem hogy még játsszak is. :D -
#195654 Így jár, aki kölkökkel veszi magát körbe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#195653 Nem rossz, de nekem a 3-as jobban bejött, bár lehet azért mert az újdonság volt. -
#195652 Én ugyanezzel b@sztam a rezet otthon egész héten, mégsem volt lószar időm sem játszani :( -
#195651 A táppénz jó dolog :) Ahogy figyelem ideális gamer vírus van most a levegőben, mert "csak" köhögsz és fújod az orrod tőle. Ha nem vagyok beteg múlt héten, tán sose viszem végig Fallout 3-at. Szerencsére a DLC-k nem kifejezetten mammut méretűek, így azóta már Mothership Zeta-t is kivittem, már csak Pitt és Point Lookout van hátra. Igazán a New Vegas-ra leszek kíváncsi, már belekóstoltam és fincsinek tűnik elsőre. -
#195650 Akkor amikor tolni kellett volna nekik a lét, benne még a régi emlék élt, hogy jó-jó, de anno nem értettem meg igazán, nem ragadott magával.
Most viszont pre-order mihelyst lehet, nem is kérdés.
Mit lehet a karigeneráláson elszabni amikor harcosként kezdesz mindenképpen? Meg egy csomó pontot oszthatsz szét később + atomjó tetkók is vannak! Ráadásul ide-oda képezheted magad! -
#195649 Ok, jogos... ha egészen pontos akarok lenni, akkor 15-16 óra volt.
Táppénz... nem volt vészes betegség, de rommá köhögtem magam + fertőző is volt :-/ -
#195648 Osztom a véleményed, de még sose volt ilyen olcsó. Ha valakinek tetszik, jó biznisz lehet. -
#195647 4 centet sem er.
Thief funny verzioja nalam is jol fut,igaz kis kompromisszumokkal.Gondolkodom a vasarlason.Kicsit bele kell melyedni,idom egyelore nem volt ra. -
#195646 Dragon Age 2 - 4 USD az Amazonon (Origin) -
#195645 thx -
#195644 Ha AMD kártyád van, akkor én a Radeon pro-t ajánlom, amivel nem kompatibilis ott fraps (elég kevés az ilyen).
Esetleg msi afterburner. -
Micsu #195643 most nem arról beszélek hogy milyen lesz hanem arról hogy egyáltalán lesz
én nem vagyok akkora planescape rajongó mint te és majdnem toltam nekik lét csak azért nem utaltam mert nagyon sikeres volt a project
amúgy meg pont ennél a játéknál példálóztál anno hogy biztos hogy tolnál lét a folytatásba ha lenne kickstarteren (mondjuk ekkora rajongás mellett ezt meg is értem)
na mind1, én is remélem hogy jóféle lesz, én sajna abbahagytam a planescapet, főleg hogy elbasztam a karaktergenerálást de lehet újra neki kezdek -
#195642 >Egy példa: Tegnap d.e. lementem egy helyre. Áll az egész talán 4-5 nagyobb és 2-3 kisebb helyszínből. Az IRL(!) cirka 10-12 órás kalandot biztosított. Hihetetlen!
Hogyan lehetséges 1-1.5 nap alatt 10-12 órát játszani??? -
#195641 Most néztem bele pár percet, eddig így megy:
1920x1080 minden maxon, csak élsimítás OFF.
20-22 FPS