311802
  • Sippie
    a profilom 265, itt meg 112-őt ismert el kb, szóval tényleg nem annyi, de elolvastam a bundle-s részt és felfogtam :D csak érdekelt mit mennyiért számol, pl ha valami akciós a steamnél azt akciósnak számolja, még ha anno eredeti új áron is lett véve 10k-ért :D
  • DarkSector
    Akkor jó mások régebben panaszkodtak hogy nem annyit lát amennyi valójában a profil értéke, lehet nem vártak eleget ők sem, vagy valami más volt, de érdekes, ja és dollárban nézik.
  • DarkSector
    Hááát nem , ez nem segít a dolgon. :D
  • Sippie
    működik, aktiváltam az UT-t, meg X3 reuniont, meg is lett, csak várni kellett kis időt :)
  • Sippie
    köszi!
  • TBTPumpa
    Pedig Leon kampánya nem olyan rossz (pedig állandóan mellette van a very boobs Helena + néha Ada is beugrik). De ha ő nem tetszik, akkor mehetsz Helenával is.
  • DarkSector
    Sajnos rossz hirem van, akkor tudod megnézni az értékét ha be akarsz regelni éppen a steamgifts oldalra, SAJNOS ők másképpen számolnak, azok a játékok amik csillagosak, bundle-sok NEM SZMOLTATNAK BELLE.

Vagyis a Steam calculator míg a listaárakat számolja a Steamgifts nem!!!!

Probálkozni kell.
    Vegyél 2 drága Call of Duty-t. :D
  • Shep
    Hát ez hatalmas! Nem hiába, a flex mindenre jó :D
  • IMYke2.0.0.0
    http://steamdb.info/calculator/
  • Sippie
    Tévedtem elfogadta kis késéssel, sztornó :)
  • Rapid81
    A contributor pontok nem a fiókod értékét, hanem a felajánlott játékok értékét rejtik.
  • Sippie
    a fiókom értékét hol tudom megnézni, hogyan számítják?
    Most 94,91 dolcsin áll, ami kevés a jelentkezéshez, de aktiváltam pár eredeti játékomat, és ugyanennyi maradt értéke. Csak a digitálisan vásároltak számolnak bele, vagy hogy van ez?
  • Rapid81
    Aztaku...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy ideig nem lesz magyarítás a Thief (2014)-hez: klikk a karakterek mennyiségéhez.
  • ratgab
    Ettől szóhoz se jutok...
  • grebber
    OFF:

Hatalmas... találékony a magyar!
    Next Gen a dísznóvágásban
  • DarkSector
    Ha már RE, akkor

Resident Evil 4 HD gift
  • DarkSector
    Nekem is nem azért hogy itt mást kibeszéljek, meg nem akarok senkit megsérteni, de olyanok irkáltak nekem legtöbbször hogy ez milyen jó jááték, akinek vagy a RE4 vagy a RE5 volt az életében az első túlélős játék, és ezek könnyen mosolyognak ilyen apróságokon, minthogy a KAPUALLJBA ÁSOTT TENYÉR NAGYSÁGÚ LYUKBAN EGY LÉTRA VAN......és mivel KAPUALJBAN van nem tudod kikerülni.... legalábbis az egyiket nem.

Most nem tudom miliméter pontosan felidézni, de arra emlékszem 1 volt amit oldalt nem enged a gép hogy kikerüld, mindenképpen beránt a lyukba egy dög.

Persze ennek ellenére megvettem 2 példányban, de ez csak egy dolog. :)

RE6-ról nem is szeretnék vitázni, én jó mlyre eltemetem magamban ahogy az ORC-t is, nem érzem még hogy kedvem lenne végigvinni, ha majd pár hónap múlva ráfanyarodnék talán ott lesz majd eredertiben a virtuális könyvtáramban.
  • DarkSector
    Nekem is nem azért hogy itt mást kibeszéljek, meg nem akarok senkit megsérteni, de olyanok irkáltak nekem legtöbbször hogy ez milyen jó jááték, akinek vagy a RE4 vagy a RE5 volt az életében az első túlélős játék, és ezek könnyen mosolyognak ilyen apróságokon, minthogy a KAPUALLJBA ÁSOTT TENYÉR NAGYSÁGÚ LYUKBAN EGY LÉTRA VAN......és mivel KAPUALJBAN van nem tudod kikerülni.... legalábbis az egyiket nem.

Most nem tudom miliméter pontosan felidézni, de arra emlékszem 1 volt amit oldalt nem enged a gép hogy kikerüld, mindenképpen beránt a lyukba egy dög.

Persze ennek ellenére megvettem 2 példányban, de ez csak egy dolog. :)
  • DarkSector
    Ez pl nekem még tetszett, pedig a RE4 óta is pörgősebb lett a játék, a régi fix kamera után, de a RE6 az durva már nekem.
    Mind a rejtvények része, már ha van benne egyeltalán, mint az egész játékmenet, már nagyon elszállt a ló alattuk.

És ebben a dlc-ben lehetett kötött kamerába is menni amíg a kasélyban vagy...ez fasza nekem, ez jobban bejön.

• DarkSector
    Jó akkor a te eseted rosszabb, ahogy érzed. :D
  • Shep
    Hát nem olyan.
  • DarkSector
    De bazd ez olyan mint nálad a sweetfx, ha tudsz kérj mind2-őnknek időpontot. :D
  • DarkSector
    Lehet az a baj ha minden túlélőhorror játék kihalt volna, vagy átalakult volna, és ezt látom oké, de hogy mondjuk előtte végigvittem egy Silent Hill-tTudom hogy még egy kis divatkurvulás árán is lehet egy fasza játékot csinálni ha akar valaki. :)
    Nekem a RE4-5 sem az igazi de ettől kicsit még többre értékelem azért, pedig azok is messze vannak a régiektől, vagyis nem az a baj hogy csak régi legyen, hanem valamiért annyira pörgős lett mint egy L4D játék a Valve-től....

Talán van is kapcsolat a 2 játék közt....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy ezt aztán ne is említsük.
  • Shep
    Ami amúgy munkavédelmi előírás de hát sebaj.
  • DarkSector
    Hááát.
    Nem tudom. Annyira nem.
    Túlélőként nem tudom tekinteni, ha meg akció tps, vannak jobbak. :)
  • Shep
    Hallod te beteg vagy! Kezelteted magad amúgy? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Amnéziám lehetett :)))
    De komolyan, ez most meglepett.

Több millió játékban van végtelen hátizsákunk (szinte szó szerint több tonnányi fegyverrel, lőszerrel, tárggyal, féldisznóval), és más abszurd fegyver, tárgy, képesség... és DarkSector kiakad egy sírba belehelyezett létrán? :)))
  • DarkSector
    Igen meg volt sok más dolog is, persze te mindent felirtál egy noteszbe, most ha megkérhetlek ird le légyszíves az összeset.
    Ez a létrás téma csak egy dolog volt a sok közül amit kb 4-5 óra játékból láttam és idegesitett, ezt csak azért emlegettem meg mert ez pont azelőtt baszott fel mielőtt abbahagytam a játékot, a temetős résznél, és lehet ez neked apróság, nekem pl kicsit hülyeségnek tűnt, régi részekben keress majd ilyen hülyeségeket. Hátha találsz. :)
  • Shep
    Ezt írtad "nekem az már régi," A többit találd ki!
  • IMYke2.0.0.0
    Jó, nyilván erőszakkal nem lehet... de hidd el, jó játék a Resident Evil 6, csak időt kell adni neki.
    Nyilván, a fél órás szabály, és a többszöri sikertelen hangulat-elkapás feloldozást adhat... én viszont tudom, hogy hatalmas hibát követtem volna el, ha nem játszom végig szereplővel a kampányt.
  • ffxi
    "...Leon sem tetszett..."

Nekem általában a csajok jönnek be, de ha nálad néha beeshet egy férfiú is :)
  • DarkSector
    Oks magyarázd már el te, hogy az a mérce mire vonatkozott?
    mit méregettem mihez? :D
    na tessék mondjad.

Mert amire irtál kommentbe nem beszéltem ilyenről, csak hogy ez még változni fog....
  • Shep
    Hát pedig ezen problémázott legalább 1 hétig.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, ne má' :)))
  • Shep
    Ja és amúgy hol írják ,hogy render?
  • DarkSector
    Ami késík, már baszhatom. :D

De egyszerűen nem tud lekötni, pedig vagy 4x elkezdtem már.
    És az a vicces hogy a Leon sem tetszett, akkor mit várjak a többitöl?

Nekem a RE 4 lesz majd jó. Talán van esély hogy megvegyem nemsokára.
  • Shep
    Már megint nem is érted, hogy mire válaszol neked az ember, hagyjuk inkább.
  • Shep
    Azért mert a temetőben a sírgödrökben létra volt, és ezt nem tudta a mai napig sem feldolgozni.