Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak addig néztem ameddig én eljutottam, de az biztos hogy nem sámli...
Someone’s beaten Getting Over It in under 2 minutes
Egy C64-es magazin borítóján volt egy kép, ami nem ment ki a fejemből sokáig és még, ma is elevenen él előttem. Játékos ül a gép előtt és káposzta van a feje helyett. Ezt sokszor mutatta nevelőapám, hogy ilyen akarsz lenni? Egyébként nem csak a családban, de az iskolában is erősen lenézték, ha valaki komolyabban játszott. Emiatt nem is szerettem ezt a témát szóba hozni. Nem véletlenül maradt meg a mai napig fórumozás jelleggel. Itt a hozzám hasonló érdeklődésű embereket ez nem zavarja. Az életben viszont a mai napig lenéz emiatt bárki. Látom és érzem rajtuk, ezt nem kell kimondani. Ez van sajnos, de ha valamit szeret az ember csinálni, akkor amiatt, hogy mások mit gondolnak, mondanak, az nem fog eltántorítani tőle.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.01.17. 12:28:55
Számítógépet nekem szüleim anno nagyon tiltották tőlem, mai napig emlegetem nekik az akkori "elveszem a billentyűzetet", "kitépem a gépből a zsinort", "beverem a monitort" mondatokat, amikor hozzám fordulnak, mert ugye most már ők is gépeznek, igaz nem játszanak de azért rendszeresen szembesítem őket a múltbéli "bűneikkel" 😊. A vicces az egészben, hogy a munkámhoz elengedhetetlen a számítástechnikai tudás, meg a nyelvtudás. Mindkettőt a gép előtt kockulva szedtem össze.
Persze nekem is van fiam és már most 5 hónaposan, ha meglát egy kijelzőt úgy nézi mintha más nem is létezne. Nem lesz egyszerű megtalálni az egészséges egyensúlyt. Azt nem akarom, hogy az óvodában mobiltelefon meg gps karkötő legyen rajta de azt se akarom, hogy lemaradjon egy olyan tudásról, ami az ő életének elengedhetetlen része lesz.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.01.17. 11:44:32
96-tól van gépem azóta ezt az ipart űzöm. Nehéz is lenne mást csinálni mivel totál nem érdekel más dolog.
Next PC upgrade: 2022
A legnagyobb "veszély" rám a zene világa volt, abból is a zenehallgatás, majd a zenekavargatás és a kapcsolódó gyakorolgatások és beszerzések.
1996-tól meg már szép lassan mondjuk hogy "gémer" lettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A legdurvább rész mondjuk az 1 (talán másfél) év WoWozás volt egyetem alatt, aminél szerencsére sikerült saját magamnak felismerni a problémát - az konkrétan játék-szenvedély volt, mert az IRL életem is kezdte irányítani az egész. Azóta és azelőtt se volt ezzel gond.
Apukám konkrétan fél attól, hogy játszon, fene se érti. Megfogni nem volt hajlandó a Xbox controllert 😊. Passziánsz a max. ami számára belefér.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tegyetek róla, hogy a ti környezetetekben senki ne érezze úgy, hogy szégyellnie kelljen azt, hogy szívesen játszik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindig jött a "Nőj már fel!" szöveg. Mondtam is neki időnként, hogy nézzen már rá, mégis milyenek ezek a játékok, hogy valami fogalma legyen róla, hogy mennyire tévedésben van, de azt már persze nem. Játéknak hívják, tehát gyereknek való, pont, kész. Nem lehetett meggyőzni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.01.17. 10:32:49
A sztereotípia szerint igen. Apám szerint az egyik legnagyobb buziság hogy még 23 éves fejjel egyáltalán játszom még videójátékokkal. Több konfliktusom is volt már vele emiatt. És rengeteg ember van még így ezzel.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Lehetőleg sok-sok DLC-vel, és lootboxszal!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerkesztés: Most olvasom amit Imi írt... nos, hülye aki megveszi ennyiért. Ráadásul a NWN pont olyan grafikával rendelkezik, amire ráfért volna egy update, de ez láthatóan változatlan maradt. Tulajdonképpen mit csináltak ezzel a játékkal, mitől "enhanced"? (a mai napig kiválóan fut az eredeti deluxe edition a legutóbbi hivatalos 309 MB-os patch-csel)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.01.17. 09:16:17
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Jimbo pedig arra utalt, hogy ha ennyi ideje regisztrált, akkor az némiképp kizárja, hogy fiatal legyen.
Nincs ebbe ennyi kérem! Kérem oszojjjjanak!
Dzsini ▼#298348:
Jó kérdés! Ott van pl. a gyerekjáték kifejezés. Miért létezne, ha a játékok csak gyerekeknek valók lennének?! Naugye! Szerintem Darksector megérdemelne egy 5 perces kitiltást, mert butaságokat beszél. <#eplus2>#eplus2>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.17. 08:34:31
És előtte több évig nem is volt regisztráció, többen már akkor is itt voltunk 😊 2003 már az "újregek" időszaka 😉
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.01.17. 07:32:43
(egyszer anno feltúrtuk az adatbázist, Imy is és Efreet is az első 50-ben volt ha jól rémlik... ha már 😊 )
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kísértette a gondolataimat, a napjaimat, igazán különleges élmény volt. Nagyon ritkán érzek olyat, hogy egy játék csak az eszköz, hogy átadja azt a mondanivalót amit a készítő megálmodott, de ebben az esetben ezt érzem, mert sokkal több ez mint egy játék, ami szórakoztatásra készült. A sztori, a grafika, a hangok; mind-mind kiemelkedően jók, érezhetően sok munkával, szeretettel, lélekkel. Le a kalappal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vulkánjuk (a "Majom"-vulkán) kitört...
Most belenéztem legutóbb ebbe a Farpoint-ba, meg Robinson-ba, ezek végülis jók, csak lehet én vagyok lusta, hogy mindig valami kifogást találok magamnak, hogy ne veygem elő a fejest.
Film, sorozat, Shadow Tactics.
Lefogadom, annyira elmismásolom, hogy jönnek majd az új gémek ps-re és úgy elhanyagoloma vr-t, hogy max évvégén veszem elő újra.
nem tudom miért van, a macera, mindig elővenni összerakni, törölgetni, vagy csak mert a játékok nem kapnak el eléggé.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 21:51:22
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ez ugye "Combines all the content of Neverwinter Nights Diamond Edition with all-new enhanced features" azaz:
- Neverwinter Nights
- Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide
- Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
- plusz a 3 modul (Kingmaker, ShadowGuard, Witch’s Wake)
A "Deluxe" tartalmazza mindazt,
- ami feljebb említve van +
- amit a lejjebb lévő képen külön megvásárolható DLC-ként láthatsz.
Ez kerül 39,99 dollárba.
A bicskanyitogatással egyetértek.
40 euro egy 16 éves játék minimálisan "felújított" verziójáért. aminek az alapját alig több mint 1 éve a GoG ingyen adta(a Neverwinter Nights Diamond Editiont)
"Everything that happens, happens for a reason"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"How much does Neverwinter Nights: Enhanced Edition cost?
Neverwinter Nights: Enhanced Edition is available to pre-order on Beamdog for $19.99 USD."
"Can I get everything as a single package?
Yes! All of the release day content is available in a single discounted bundle as Neverwinter Nights: Enhanced Edition Digital Deluxe. "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
https://www.beamdog.com/products/neverwinter-nights-digital-deluxe --- 40 euro.
INCLUDES THE FOLLOWING GAME CONTENT
* Neverwinter Nights: Enhanced Edition - The entire Neverwinter Nights adventure, the Shadows of Undrentide & Hordes of the Underdark expansions, three premium modules (Kingmaker, ShadowGuard, and Witch’s Wake), the Dungeon Master Client, and the Aurora Toolset.
* Neverwinter Nights: Pirates of the Sword Coast - A swashbuckling Dungeons & Dragons journey on the high seas. Experience multiple endings, cunning henchmen, and a rollicking tale of woe!
* Neverwinter Nights: Wyvern Crown of Cormyr - Explore the kingdom on horseback, compete in jousting tournaments, and become a knight of Cormyr!
* Neverwinter Nights: Infinite Dungeons - Enter a procedurally generated multi-level dungeon tailored to your gameplay style for characters of levels 1 to 40. Maps, encounters, and treasure change with each play, providing a unique dungeon crawling experience every adventure!
* [b]Neverwinter Nights: Heroes of Neverwinter - Customize your Neverwinter Nights: Enhanced Edition experience with this collection of ten new character portraits.
INCLUDES THE FOLLOWING SOUNDTRACKS
* Neverwinter Nights: Enhanced Edition Official Soundtrack - Music of the Forgotten Realms scored by BAFTA nominated video game composer Jeremy Soule.
* Neverwinter Nights: Enhanced Edition Premium Adventures Official Soundtrack - Composer David John evokes adventure, magic, and mystery with these tracks from Wyvern Crown of Cormyr, Pirates of the Sword Coast, and Infinite Dungeons.
Tovább nem magyarázom ezt a dolgot.
Sajnos, én nem tudok olyan cizelláltan, és szépen burkoltan ironizálni, mint Tinman barátom, akinek stílusa utolérhetetlen
Remélem, ő majd leírja, hogy mit gondol erről az egészről, amit a Beamdog üzleti modellként elénk tálal... premier előtt!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.16. 20:58:01
Neverwinter Nights: Enhanced Edition includes the base game, along with Shadows of Undrentide, Hordes of the Underdark, Pirates of the Sword Coast, Infinite Dungeons, Wyvern Crown of Cormyr and two soundtracks.
https://kotaku.com/neverwinter-nights-is-getting-an-enhanced-edition-1820626035
Hogy miért jelennek meg külön DLC-ként az jó kérdés
"Everything that happens, happens for a reason"