Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hagyjuk - elbeszélünk egymás mellett, és ehhez ma nincs hangulatom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gyorsabban is mint egy guide-ban az 1000%.

Egy offline valamiben elég nehéz pl, "keresés" parancsot kiadni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem is van Guide-om.

- Dark Souls
- Dark Souls 2
- Demon's Souls

Használtam-e arra amire való? Iránymutatónak, segítségnek?!

SOHA! Dísznek vettem a polcra a Souls relikviák mellé.

+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Az nem ugyanaz.
De aki elakad, vagy meg akar tudni a játékról valamit, a neten megtalálja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ez kábé annyira értelmes volt, mintha azt írtad volna, hogy aki a net korában könyvet vesz, az lúzer...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Aki a net korában guide-t vesz, az egy lúzer.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Kötekszel. Az ilyen 99%-ban minõségi guide-ok arra is jók, hogy az ember mélyebben belemélyedjen a játékban amúgy kihagyott, el-nem-olvasott, elfelejtett információkban - karakter hátterek, fegyver statisztikák - és a béna kazuároknak (mint ÉN!) nem mellesleg segítséget is nyújtanak/nyújthatnak.
Nem egy olyan guide-juk van, ami szabályosan gyönyörû - játékos szemmel!

Magamat ismerve, például arra is jók lennének, hogy néha-néha átlapozzam egy-egy játékhoz készült példányukat, felidézve nüansznyi emlékeket.

DarkSector
Emlékeztek sokszor kérdezték már és felmerült hogy a steamgifts oldalra sokan miért nem tudnak egyszerûen bekerülni.

Na én akkor mondtam hogy a Bundlis játékoknak nem számolják a listaárukat.
Szóval ilyen 1-2 dolláros szarokkal nem lehet trükközgetni, ez a lényeg.

Tessék egy hivatalos hibaüzenet:

"Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Games which were previously available in bundles are excluded from this calculation. Currently your account is valued at $94.97."

A lényeget feketén kiemeltem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Multihoz mondjuk jól jöhet, ha abban van fejlõdés, perkek (újabb CODokban tudtommal van).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Casual cuccokhoz minek guide?

Egy Ultima-hoz értem, de ezekhez?

"...és akkor forduljunk be a sarkon és lõjünk le mindenkit a kecibe."

IMYke2.0.0.0
Biztosan, de én nem arra hökkentem meg. Ott van a többi, értelmesebb kiadvány is - Assassin's Creed-ek, Batman, Thief, GTA 5 stb.

Tinman
CoD Guide? Hiánypótló alkotás lehet :-D

IMYke2.0.0.0
Wazzer!!!!!!!!!!!!!!!!! Brady Games Guide-ok!

lostprophet
Kedves ismerõsünk, georg1136 "munkájára" bukkantam 😄 Totál azt hittem, hogy a sok hitegetés után felhagyott az ilyesmivel, de nem.
A Rufus nevû bootolható eszközöket Windows telepítésre elõkészítõ progit használom már régóta és nemrég többnyelvû támogatást is kapott, aminek magyar "fordítását" õ készítette. Ennyi elgépelést és érdekes fordítást még egy oldalon nem láttam 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
Azért annyira nem, annyit nem ingadoznak a kulcsok azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
pedig jó móka a TF2 kulcsok árfolyamára shortolni, várni a rallyt és akkor átváltani, stb stb stb 😊))

Forza.

arty
ebbéli bénaságom maximum a warcraft3-tehetségemhez fogható (zó mesélhetne...)

hidd el, nem akarsz te velem ezzel coopozni, nincs szükséged 0 pontokat teljesítõ, be sem érõ csapattársra 😄

Forza.

DarkSector
steam-en válaszoltam.

TBTPumpa
Furcsa kiírás és zavaró az a Disney logó, de ugye haladni kell a korral. Jöhetnek az éneklõs és táncolós jelenetekkel megspékelt Star Wars filmek. Jar-Jar Binks-nél is van még lejjebb! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81
Nincsenek kulcsaim. Sosem értettem ezt a kulcsozást... Én pénzért szoktam játékot venni, nem pedig feltöltögetni a Steam Walletemet, meg még abból kulcsot, meg még abból a játékot...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Mi a helyzet gyíkarcok? 😊
http://i57.tinypic.com/ipd4ki.jpg

grebber
Lényegtelen ,mert mindkettõ rengeteg.
Visszaestem a mocskos köcsög warez troger szintre.Pedig kezdtem örülni,hogy kigyógyulok belõle (az éves szinten 160k game-re is ezt mutatta) most meg semmit nem veszek csak a warez játszik.

Terveztem 100%-ra a Watch Dogs CE-t már attól a perctõ ,hogy bejelentették.De most már az sem érdekel majd fillérekért valahonnan egyszer beszerzem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
ha ott veszed akkor igen.

F1 2013 ROW - 4 keys, Classic Edition - 6 keys

Rapid81
14 az a 6.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
6 euro kb.

Totti5
<#eljen> nyomhatunk co op versenyt😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
De sok itt a gazdag ember<#banplz>

Úgyis lassan bundliba lesznek az F1-ek is.

w77d
én is így tettem tegnap😄

DarkSector
grat

arty
úgy néz ki mûködik a steam filozófia, némi ingyen f1ezés után berántottam az f1 2013at (classic ediciot, mert prostal szeretek menni 😊 )

Forza.

tomsolo
Ez a végleges DS2 elég vicces a demóhoz képest... kb. Alien CE szaga van.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
ezeket elvihetjük majd 1 dolcsis bundle-ba!!!!!!!!! <#banplz>

wantonly
Na ez már valami! 😊
DarkSector
Star Wars 7 -> Szar Wars lesz. 😄

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Prince23
IGEN, én tegnap ruháztam be rá, annyira meggyõzött, hogy az SP-t is csont nélkül zsákoltam be hozzá.

Tényleg nagyon jó lett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Érdemes kegyetlen ,jó játék (a hibáival együtt is)

sz4bolcs
Akciós Metrora vajon érdemes beruházni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

grebber
Ilyen lesz az Amazon-konzol kontrollere?

Megértem,hogy nem akarják copy pastezni mások kontroller-ét de ez egész szarul néz ki kis tömzsi foshalmaz <#banplz> (Ez max ilyen pre alpha konrollernek elmegy amin még faragnak 5-6 generációnyit)

davidka003
Na majd 1 dollárért jó lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Deus Ex: The Fall - ~2000 Ft-ért. STEAM-es.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
"STEAMPLAY: Você pode usar esta DLC tanto no MAC quanto no PC"

IMYke2.0.0.0
Ezt láttátok-é már: Nuuvem - MAC-es verziók akcióban

Shep
A PC-s FarCry Wild Exp-ben az elsõ FC-ban történt valami újítás,vagy csak kiadták újra ugyanazt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Errõl se feledkezzünk meg: "Star Wars Knights of the Old Republic Collection - 2990 Ft.

wantonly
grebber
Akit esetleg érdekel Arma 3 nézzem be a PH "testvértopikba" mert ott 1-2 ember vesz többet is ha van rá jelentkezõ!