Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sz4bolcs
Én vettem annyiért.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tinman
Teljesen igazad van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
hol irtam hogy dlc-kel 10 euro?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
> Gondolom figyelemmel kísérik azt, ami a neten történik a szoftverrel kapcsolatban - nem adtak ki semmiféle közleményt, nyilatkozatot, tweetet, bármit, hogy "nyugi pécések, ti nem 256x256-os lávatextúrát kaptok"?

A Namco fog reagálni a héten, hogy mi volt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
"A jobb minõségû textúrák/finomságok léteznek, ott vannak a From Softnál és nagyon erõs a gyanúm, hogy a PC-s verzióra tartogatják."

Gondolom figyelemmel kísérik azt, ami a neten történik a szoftverrel kapcsolatban - nem adtak ki semmiféle közleményt, nyilatkozatot, tweetet, bármit, hogy "nyugi pécések, ti nem 256x256-os lávatextúrát kaptok"?

Mondjuk az, hogy a hivatalos oldalon szeptemberi a legutóbbi hír a játékról az nem igazán példás kommunikációra utal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Wow még a MediaMarkt is tele van vele. Egyébként az is kifejezetten vicces vhol hogy a "várhatóan" jobban kinézõ PC-s verzió majd fele annyi.

Tinman
Róluk még nem is hallottam ^^

Thx! Vésztartaléknak jó lesz!

Zavvi-tól 24k-ba megállt volna. :-(

Egyre megyek feljebb. Most a legutóbbi cég akinek írtam 14.4k-ért adja/platform.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sz4bolcs
Mondjuk ilyenkor mindig eszembe jut pár durvább pénzégetésem, pl. diablo3 digitális változat rendelés blizzard oldaláról, ahonnan már nem nagyon van hova visszafejlõdni, és egybõl minden vidámnak tûnik. 😄

tomsolo
Link

576-t is linkelhettem volna, a collector edition-ökkel de mindegy (ott úgy se fog ez a réteg venni semmit 😛).

Tinman
Weskertõl vettem Metro LL-t 3 TF2 kulcsért, 2 PH-s sellernek is írtam elõtte. Egyik azt írtam, hogy kulcsokkal nem foglalkozik, a másik meg azt, hogy nincs ideje a Metro LL-t árulni, így thxbye.

Tinman
Nézd... a korábbi Souls részek egyik fõ jellemzõje pontosan az volt, hogy modellekre/karakterekre nem sajnálták a powát. Emiatt persze a környezeten kellett spórolni... lásd konzolon, ahol a látótáv elég lightos volt.

Fogalmam sincs miért hitték azt, hogy komolyabb poligonszámból felépített karakterek/modellek + még részletgazdagabb környezet + effektparádé majd jobban fog szaladni ugyan azokon a vasakon.

Ha csak... ha csak nem történt meg az a csoda, hogy nem konzolra fejlesztették elsõsorban, hanem PC-re és tulajdonképpen PC-rõl portoltak (butítottak) konzolra.

A jobb minõségû textúrák/finomságok léteznek, ott vannak a From Softnál és nagyon erõs a gyanúm, hogy a PC-s verzióra tartogatják.

sz4bolcs
Am persze, legközelebb rákérdezek, de olyan jó akciónak tûnt, nem is gondoltam, h. van valahol olcsóbban.

sz4bolcs
A 10 Euro dlc-kkel? o_O

Totti5
A frém így se jó Ps3 on. Mondom mi lenne ha ki is nézne valahogy? 5fps??

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Tedd, hozzá, hogy GRAFIKA terén.

Ahogy mondám vala, szerinted ez a játék mit ér?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még anno se számított szépnek, aztán legenda.

Vagy ez?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aztán döglik érte a nép.

ÉRTEM mirõl beszéltek, de élek a gyanúperrel, hogy:

a, Valójában PC-n demózták.
b, Ha PS3-on demózták, akkor a végén meghozták a súlyos döntést a frame-ek oltárán.

Ismerõsök szerint sokkal jobb, a frame, mint az elõdök esetén, így jobb maga a harc élménye is, pontosabb, smoothabb az egész.

Hogy ez mennyire mocsok dolog? Nézzétek meg a legtöbb játék teaser fotóit... mindig megy a beetetés meg a bullshot.

Tinman
Baz... már nem is számolom, hányadik ilyen üzit kapom:

"Sajnos a Black Armour Edition mindkét platformra elfogyott elõrendelésben. Rendelését töröltük rendszerünkbõl."

Totti5
Nem is kell, de konzolon ez az átlaghoz képest is gyenge eresztés. Itt a baj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Te meg keveset és az is rossz. 😄

/csak vicc

Shep
Jól beszélsz, csak sokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Zzen és Logan-el a csoportból mi a helyzet amúgy?
Azt nem mutatja legutóbb mikor voltak steam-en online-ok. 😄

DarkSector
Most nem sorolom itt a neveket hány embert meg lehet kérdezni, nem csak engem, és fognak-fogunk is válaszolni ha bárki vásárlási igényét felvázolja nekünk a vásárlás elõtt.

DarkSector
Konkrétan nem kérdeztem amugy a Metro LL régiózáras-e, de 1 euro sporolás is 1 euro. Ha éppen úgy van.

NEHOGY VALAKI félre értse, ez a 7 euro is jó egy ilyen kellemes játékért, de ha egyszer itt vagyunk egymásnak, nem?

1 mondatba kértek infót, van olcsóbban? NINCS?
Akkor megveszitek 1 ora mulva ha már esetleg mondták látták, hogy neked kellene, és nem tudnak segíteni.

Sokan szerintem azt hitték hogy mivel steam wallet pénzük van akkor csak egyenesen steam-rõl vásárolhatnak vele.

Pedig nem.
Én csak ennyit akartam sugni, legközelebbi vásárlások szempontjából.

DarkSector
jó csak sok játéknál wallet pénzzel is lehet sporolni.
Azért mondom elég ember van itt aki segíteni tud és szivesen segít, nem tart semeddig rákérdezni.

Steam wallet-el is meg lehet csinálni a segítséget, ha valaki érti mire gondolok.

wantonly
Ja lehet nem, mindegy. 😄
wantonly
Ha jól értettem wallet pénzbõl vette, az úgy elég olcsó volt. 😊
Tinman
Nagyon más a helyzet. Alien CM esetében minden szar volt :-D

Ellenben most a Souls rajongók döglenek a 2. részért is, ahogy olvasgatom bár fájlalják a butítást, de a játékélmény/hangulat továbbra is szárnyal, így nem csoda, hogy egy csomó helyen SOLD OUT a cucc, pedig nem olcsó...

Személyes tapasztalatom is az, cirka 6 hazai konzolboltossal történõ értkezés után, hogy egynek sincs már pl. PS3-as Black Armour Edition.

Elvileg a 7.-tõl kapok, napok óta a témán lovagolok :-(

tomsolo
Nyilván van oka - egyébként a"PS3" demo videón nincs ennek semmi jele.

Egyébként csak magukkal csesznek ki ezekkel a megoldásokkal.

Tinman
A DeS+DaS kapcsán komoly bírálat érte õket, hogy PS3-on sok helyen 20 alatt volt a frame. Feltételezem ezért történt a butítás, hogy ne ismétlõdjön meg a szégyenfolt. A 8 éves vasak rém kevesem már ide :-(

Erõsen bízom a PC-s superior-ba.

DarkSector
Az egy picit drága volt nem? Neked is azt mondom inkább, meg a többieknek is, hogy ha bármi kell elõtte itt inkább kérdezetek rá, ki mennyiért tudná, hátha sporolunk egymásnak. 😊
Jó a cs go olcsó volt de Merto nem. 😊

sz4bolcs
aham

tomsolo
Nem a játékmenettel van bajom, hanem hogy élesen különbözik a végleges és a demo közti grafikai állapot (mindkettõ PS3 gameplay).

Ilyen téren pedig imho reális az Alien CE összehasonlítás...

Dzsini
Azért lehet egy gombóc a gyomrokban a konzolosokat látva és a PC-s verziót várva. :/ nem irigylem a rajongókat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Másképp nem tudom leírni, más ügy a kettõ.

A PC-s verzió még ki sem jött, ez a leglényegesebb különbség... a 8 éves hardveren nyilván nem fog úgy kinézni, mint PC-n, ahol mehet rá SSAO, full AA, high res textúrák, etc.

Ha a PC-s a verzió is olyan lesz, mint a konzolos, na akkor van gáz, de még mindig nem akkora, mint az Alien CM esetében, ahol maga a játék is egy bugos, játszhatatlan szar lett, ellenben a csúnya, butított DaS2 konzolon értékelések terén tarol.

DarkSector
pm. ment.

egyik pajtinak kéne csgo olcsón, pont most volt akció de lemaradt róla, elfekvõbe vkinek valami gift v kulcs vagy próbáljam meg hardveraprón?

tomsolo

DarkSector
Ja, egyenesen steam-en vetted?

sz4bolcs
Hogy sok évnyi lopkodás után vissza tudok forgatni valamennyit a játékiparba ilyen értékesebb alkotásokra...

DarkSector
Mi ez az öröm?

Tinman
Arty Strikes Back :-)

sz4bolcs
CS:GO
Metro LL

8))

DarkSector
Ja nagyon sokan így irták régen, Tinman tudja mire gondolok. 😄DDDDDD
Direkt volt. 😊

"Daemon Souls"

lol

DarkSector
Dark Sector 2?
Daemon Souls 2?
Nintendo DS 2?
😄

DarkSector
Én azt mondanám embere válogatja, nem luzerség annak akit érdekel, de tény hogy a net-en bárki megtalál mindent.
Ez szerintem nem általánositható, hogy akkor ezt hülye aki megveszi...biztos valakinek ez fontos.

Nem azért mert le van irva, hanem a kézzelfogható tálalás.
Nekem pl a fémtokok tetszenek, holott másnak meg baromság.

Tinman
Ja-ja, dettó u.a. a helyzet, hiszen:

- a DaS 2 (DS2 azmiaszar? Dead Space 2? Darksiders 2? Dungeon Siege2? Devil Survivor?) sorra kapja a 9 és 10/10-eket vs. Aliens CM értékelések
- imádják a sorozat kedvelõi vs. Aliens CM rajongók fogadtatása
- ráadásul a PC-s verzió még ki sem jött vs. Aliens CM verzió egyszerre jött a konzolossal

Dzsini
Hacsak nincs jól felépített szószedet-mutató a végén 😊 úgy se olyan gyors, de legalább van, és még pontosabb is, hiszen az összeállítója tudja, hogy bizonyos szavak hol szerepelnek úgy, hogy az fontos is lehet, és melyik elõfordulásokat kell átugrani.

Fpocok
Annak viszont jó 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!