Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Minden más esetben buktad.
De a riasztásost tuti nem lehet egy végigjátszás alatt. Én azt az elsõ végigjátszásom végén szívtam meg, az ölõssel együtt.
A Missing Link alatt meg a Factory Zero öcsivel jártam így egy bizonyos résznél.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy újrakezdtem (ha már így hardcore-kodunk mi az, hogy újra tudom bármikor kezdeni? Mi ez a szar kazuár pelenkásvérpistike megoldás? <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Dropping a character to his death in order to secure an achievement will result in a kill. However, said character may not always be registered as dead and will still allow the achievement to progress."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én az elsõ végigjátszásom során egyszerre megcsináltam a The Fall-t és a Pacifist. EZ BIZTOS. A riasztós csak másodszorra sikerült, lehet ezért nem lett meg elsõre? Ebben nem vagyok biztos, de lehetséges.
(nem kell mondanom, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy "zuhanás" legyen a vége)
Ebbõl következik:
- alattad, az utcán: zsaruk riasztanak: ennek lõttek: - * Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
És ebbõl egyenesen következik, hogy ennek is: * Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)
Sõt, ha bárhol, bármikor ártatlant, bûnöst kinyírsz, és riasztanak, mindkettõnek lõttek. Mentés visszatöltés nem segít.
* Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
* The Fall - You sent Diamond Chan on the trip of a lifetime.
* Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)
Tehát, 2 végigjátszás tuti kell hozzá.
Vettem trialst, preordereseknek járt a béta, de nemám a béta alakul véglegessé, nem - az túl szép lenne, pláne egy olyan keretrendszerben, ahol a DEMO-k is örökre az accon ragadnak és még kb filterezni is képtelenség õket: irány az accountnak a trágyahalom.
Csodás, "örökre":
kösz, ubiszar
Forza.
Nem tudom, hogy Rapid81 hogy csinálta, hogy 38 óra alatt minden öcsit beszerzett - nekem 44 óra után is csak 42 van meg 😊
Lehet ez csak téves megfigyelés részemrõl, de néha bejön, hogy csak megpöccinted bennük az egert és már dobja is, amit dobni kell.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze azért egy Iron Man mode hardcore-abb, és azt sem konzolos gyökerû, szóval kár a Dragon's Dogmát a mentési rendszer miatt lekonzolosozni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Be van lõve három játék (többet azért nem merek) közben meg nyomom ps3-on a Dragon's Dogma-t.
Asztalra téve nem is fogják általában a procit, úgyhogy a ventilátorok se dolgoznak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez azért mégse csalás és mégis gyorsabban dobálja a cuccost.
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
viszont 3centet adnak a kártyákért
"Nulla tenaci invia est via"
Multiban esnek a kártyák. De mondom azzal a részével megéri foglalkozni. Egyébként azt ha jól tudom külön kell letölteni. Azt is kaptátok ingyen?
De amúgy nem kell letölteni, ha egyszer rányomsz, hogy install, aztán mégse rakod fel, akkor ha visszamész a kliensbe az oldalára, akkor már azt írja, hogy megvan neked a cucc.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Red Orchestra 2 ingyen
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Istenem... ez az internet... mindig meg tud lepni
A nemrég megjelent Blackgate -75% 5 euro steames.
Utólag is kellemes nyulat mindenkinek.
Én a héten el voltam foglalva ezzel-azzal el is felejtettem kivánni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem értem, elvileg akkor minden kiadásban van Origami, és régen bárki vett itt sg-n még soha senkinek nem láttam vagy hallottam volna hogy ilyenje lett volna a játékhoz....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a filmben kemény arc volt, mikor mrgessen csücsörít murphy, ezek a jellegzetes pofák, nagyon oott van, mikor meg kilövik a sisakját és látszik a ball szeme, ott belenézel mikor a kamera mutatja, tök kis ártatlan embernek tünik, nem egy gyilkolásra teremtett robotra. 😄
Akkor csücsörít például mikor hazamegy az üres lakásba, beugranak neki az emlékképek és kifelé beleüt egyet abba a tv-be elõtte nézd meg a szájával mit csücsörít nah az durva. Beleégett az agyamba. 😄
Azért kíváncsi vagyok hogy fogok-e még valaha ott bármit is venni amióta nincs -20% minden ár nevetségesen drága<#idiota>#idiota>
De olyan szinten ,hogy a bluecoinokat se látom értelmet bármire is elkölteni.
Raklap game-et vettem volna már rég de mivel nem steam nem köll..