Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nekem van 6. Viheted mindet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam (és a wikirõl az idézet is): a "The Fall" mellett mázlid még lehet.
Minden más esetben buktad.

De a riasztásost tuti nem lehet egy végigjátszás alatt. Én azt az elsõ végigjátszásom végén szívtam meg, az ölõssel együtt.
A Missing Link alatt meg a Factory Zero öcsivel jártam így egy bizonyos résznél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Akkor lehet szerencsém volt, de mondom, biztos, hogy a nem gyilkolósat meg a the fallt egy futás alatt csináltam meg, itt mutassa a steam nekem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem mennék bele jobban a dologba. Az én kis kazuár gémer lelkemnek megnyugtató, ha vissza tudok tölteni és kikerülni azt, amit nem akartam, hogy megtörténjen. Ha már az életben ez nem megy, legalább játékban legyen megengedõbb a dolog.

Amúgy újrakezdtem (ha már így hardcore-kodunk mi az, hogy újra tudom bármikor kezdeni? Mi ez a szar kazuár pelenkásvérpistike megoldás? <#nevetes1> ) és a kihagyott questeket pótoltam. Kíváncsian várom mikor szopódok be újra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A "The Fall"-hoz kell egy adag mázli is, hogy ne riasszannak - a Pacifist pedig nem biztos, hogy megoldható meg vele. Hiszen ölsz .

"Dropping a character to his death in order to secure an achievement will result in a kill. However, said character may not always be registered as dead and will still allow the achievement to progress."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Hmm... félig lehet igazad volt.
Én az elsõ végigjátszásom során egyszerre megcsináltam a The Fall-t és a Pacifist. EZ BIZTOS. A riasztós csak másodszorra sikerült, lehet ezért nem lett meg elsõre? Ebben nem vagyok biztos, de lehetséges.

IMYke2.0.0.0
Fokozom: ehhez még a nehézségi szinteknek sincs közük.

IMYke2.0.0.0
* The Fall - You sent Diamond Chan on the trip of a lifetime.
(nem kell mondanom, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy "zuhanás" legyen a vége)

Ebbõl következik:
- alattad, az utcán: zsaruk riasztanak: ennek lõttek: - * Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
És ebbõl egyenesen következik, hogy ennek is: * Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)

Sõt, ha bárhol, bármikor ártatlant, bûnöst kinyírsz, és riasztanak, mindkettõnek lõttek. Mentés visszatöltés nem segít.

Fpocok
Ümm... és ezek közül melyik üti melyiket? De leginkább... miért is?

IMYke2.0.0.0
Csak pár példa, amik azonnal ütik egymást, és rögvest kizárják egyik, vagy másik megszerzését:
* Foxiest of the Hounds - Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
* The Fall - You sent Diamond Chan on the trip of a lifetime.
* Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)

IMYke2.0.0.0
Megszerezhetõ - ha kellõ idõben menteget az ember, és azt visszatöltögeti - de még így is van egy pár, ami így nem szerezhetõ meg.
Tehát, 2 végigjátszás tuti kell hozzá.

arty
Uplaysux No.542134

Vettem trialst, preordereseknek járt a béta, de nemám a béta alakul véglegessé, nem - az túl szép lenne, pláne egy olyan keretrendszerben, ahol a DEMO-k is örökre az accon ragadnak és még kb filterezni is képtelenség õket: irány az accountnak a trágyahalom.

Csodás, "örökre":

kösz, ubiszar

Forza.

Egy végigjátszás alatt is összeszedhetõ az összes achievement. Mondjuk nekem 130 óra alatt sem lett meg, de ez más kérdés.
IMYke2.0.0.0
"Deus Ex: Human Revolution" 2. végigjátszás is megvolt, így a kimaradt véget is be tudtam pótolni.
Nem tudom, hogy Rapid81 hogy csinálta, hogy 38 óra alatt minden öcsit beszerzett - nekem 44 óra után is csak 42 van meg 😊

Inkább azt mondanám, hogy az utóbbi években már így mûködik nyugati RPG-kben, nehogy az elkényelmesedett, egykor dicsõ játékosok, vagy éppen a férfias darabokat sosem próbáló fiatal tacskók telesírják a fórumokat <#vigyor3>
Vannak játékok, amelyek kifejezetten szeretik, ha kattintgatunk párat bennük. Szerintem aktivitáshoz van valamelyest kötve a kártyadobás. Ezért lehet az, hogy ezek nem dobják ki csak az elsõ párat.

Lehet ez csak téves megfigyelés részemrõl, de néha bejön, hogy csak megpöccinted bennük az egert és már dobja is, amit dobni kell.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó esetben ilyet nem lehet. Hiába van hagyományos mentési rendszere a BioWare játékainak vagy a Witchernek, ha harc közben nem enged menteni.

Persze azért egy Iron Man mode hardcore-abb, és azt sem konzolos gyökerû, szóval kár a Dragon's Dogmát a mentési rendszer miatt lekonzolosozni.
Dzsini
(aztán van, hogy egy éjszaka alatt 4 futó program 3 kártyát dob (12-bõl), és van, hogy 7-et (8-ból))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most is egyik percben az egyik indie dobott kártyát, másik percben meg a másik. Megy ez. Na de ez ide durva off, úgyhogy be is fejeztem.

Korrekció: kinyomni a játék helyett kinyomni a játékot ; így nem helyett így ment.

Sõt még a CSGO is dobálja az itemeket ha idle-re van állítva, mellette akár még játszhatnék is mással (tegnap Weskerre vártam Red Alert 3-ban, nem akartam kinyomni a játék, de közben hasznosan akartam tölteni az idõt így nem a csgo idle, szépen dobta is a cuccokat ahogy kell).

Nekem így most felváltva dobálja mindhárom, ergó így gyorsabb, mintha egyenként futtatnám. Tegnap is csináltam, ma is és mindkét nap ugyanezt tapasztaltam.

Be van lõve három játék (többet azért nem merek) közben meg nyomom ps3-on a Dragon's Dogma-t.

Dzsini
Sokkal lassabban dobálja, de éjszakára pl. ott lehet hagyni 3-4 játékot 😊
Asztalra téve nem is fogják általában a procit, úgyhogy a ventilátorok se dolgoznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Nem dobálja gyorsabban, több játéknál jellemzõen belassul a kártyadobálás, nem jársz jobban mintha külön futtatnád. Hacsak azóta nem reszeltek a rendszeren.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Most látom, hogy egyszerre megy több játék (nálam most 3 megy párhuzamosan igaz mind Indie) is és dobálja egymás után a kártyákat. Szóval nem, hogy játszani se kell már, de trükközni sem.

Ez azért mégse csalás és mégis gyorsabban dobálja a cuccost.

Fpocok
RO2-nek van single része? Ne csináljátok már. Az nem arról szól, hanem a multiról, abban meg igenis jó.

grebber
Ezt kéne minden jobb játékkal pc-rõl droidra vagy droidról -pc-re kiadni.Mennyi jóság lehetne<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szabi
ha nem akarsz vele játszani, csak a kártyákat kiszedni, akkor SAM bácsi segít.. 😄

viszont 3centet adnak a kártyákért

"Nulla tenaci invia est via"

Botond
A kitûzõknél nyomtam rá a playre, és a multist kezdte el letölteni. 21 giga. -.-
grebber

Egyrészt Brothers in Arms teljesen más tészta. Másrészt nézd meg a Multit realistic fokozaton (nincs célkereszt!, 1 jó lövés temetés), mert ott nyújt igazán plusszt a játék. Ennek az egyjátékos módja felejtõs, de többjátékosban nagyon jó.

Multiban esnek a kártyák. De mondom azzal a részével megéri foglalkozni. Egyébként azt ha jól tudom külön kell letölteni. Azt is kaptátok ingyen?

Scooter
Nekem single-ben nem ugrott 1 kártya se, pedig benne voltam 1 órát. A kitûzõknél multi van írva. Lehet, hogy csak abban esik le.
Botond
Én is otthon indítottam rá, még tegnap este, aztán éjjelre kikapcsoltam, reggel megint pörgettem egy kicsit, amíg a gyerekeket összeraktuk ovikészre, este majd megint mehet kicsit. Napközben nekem se megy.

De amúgy nem kell letölteni, ha egyszer rányomsz, hogy install, aztán mégse rakod fel, akkor ha visszamész a kliensbe az oldalára, akkor már azt írja, hogy megvan neked a cucc.
Scooter
Leszedtem, de, hogy is mondjam, nem egy Brothers in Arms. Fejetlenség az egész csata. Single-ben össze vissza rohangálnak a saját társak. Még jó, hogy ingyen adták. Ezért még pénzt kértek?! Kiváncsi vagyok, hogyha jobban beleásom magam, akkor változik-e. Folyamatosan hullanak el a fejetlenül rohangáló társak. Még jó, hogy van utánpótlás XD
kigyi
Melóban vagyok itt nem lehet.....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
Én beraktam letöltésre, úgyis megy most nonstop a gép, mert konvertálom mpeg4be a trónok harca elsõ 3 évadát dvdrõl, hogy iPaden meg tudjam nézni, addig a háttérben letölti, meg ha lejött elindítom, és kiugrik az 5 kártya. 😊
kigyi
Én beraktam az acc-ra, de letölteni nem tudom 😞 Remélem nem feltétele, hogy teljesen le is kell tölteni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ZsZso
Tudom volt már, de mivel csak 24 óráig ingyenes ezért beteszem, hátha feledésbe merült.

Red Orchestra 2 ingyen

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Dead Island Epidemic béta szánalomhegyet adott ign prime akit érdekel jelezze viheti!

Oké, köszi.

grebber
Prohardvren megvették már páran és ad steam kulcsot + steamworks nincs is belõle más verzió!

És azt hol látod, hogy ez steames?

Fpocok
NA NEEEE
Istenem... ez az internet... mindig meg tud lepni

Fpocok
Még fél nap bitchez!

grebber
Ubishopba Batman akciók!

A nemrég megjelent Blackgate -75% 5 euro steames.

DarkSector
Jah és de nagy paraszt vagyok.

Utólag is kellemes nyulat mindenkinek.
Én a héten el voltam foglalva ezzel-azzal el is felejtettem kivánni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Na de mind1 is nem akarok elkalandozni, a lényeg hogy a HR elég jó hogy van benne origami. 😊
De nem értem, elvileg akkor minden kiadásban van Origami, és régen bárki vett itt sg-n még soha senkinek nem láttam vagy hallottam volna hogy ilyenje lett volna a játékhoz....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jaja. 😊
De a filmben kemény arc volt, mikor mrgessen csücsörít murphy, ezek a jellegzetes pofák, nagyon oott van, mikor meg kilövik a sisakját és látszik a ball szeme, ott belenézel mikor a kamera mutatja, tök kis ártatlan embernek tünik, nem egy gyilkolásra teremtett robotra. 😄

Akkor csücsörít például mikor hazamegy az üres lakásba, beugranak neki az emlékképek és kifelé beleüt egyet abba a tv-be elõtte nézd meg a szájával mit csücsörít nah az durva. Beleégett az agyamba. 😄

grebber
Gamersgate Spring Sale--> Különbet ürítek<#eplus2>

Azért kíváncsi vagyok hogy fogok-e még valaha ott bármit is venni amióta nincs -20% minden ár nevetségesen drága<#idiota>
De olyan szinten ,hogy a bluecoinokat se látom értelmet bármire is elkölteni.
Raklap game-et vettem volna már rég de mivel nem steam nem köll..