311803
-
PC Offline Co-Op
PC Offline Co-Op Tools
This tool aims to support games to be offline multiplayer playable on PCs.
Supported Games
- Borderlands 2 + The Pre-Sequel
- Left 4 Dead 2 (WIP)
- Resident Evil 5
To-Be Tested and Possibly Supported Games
- Borderlands (will need a crack)
- Left 4 Dead
- Resident Evil 6(is there coop?)
- Splinter Cell - Conviction -
Kár volt bármilyen politikát említened,mert bármelyik lenne ott, ugyanez lenne. Én senkit és semmit nem akarok védeni, de ugye tudod, hogy a rendőrség, a hivatásos tűzoltóság, a mentő(helikopter), bíróságok, börtönök, kórházak, SEGÉLYEK, stb is ezekből az adókból vannak fizetve? Közben ebben az országban meg egyre kevesebben vagyunk, mert a sok, elnézést a kifejezésért, birka megy ki külföldre, mert ott kolbászból van a kerítés, meg tejjel-mézzel folyik a munka, így egyre kevesebben fizetnek adót. Fura mód, egy környezetemben élő és egy haverom sem rágja a küszöböt, pedig nem a Dunántúlon és nem is Pesten lakom. Az nem talál munkát, aki nem akar, meg aki esetleg sértésnek éli meg, hogy frissen kikerülve az iskolából nem rögtön felsővezetőnek veszik fel...
Bocs az offért, de már tele van a hócipőm, hogy mindenki mindenért csak sírni tud, amikor meg csinálni kéne valamit (szándékosan nem vonok bele politikát), akkor meg sunyít. Szájkarate ország, szájkarate lakosokkal.
De legalább a Dreamfall Chapters végre már megjelent. Sajna csak este tudok majd leülni elé... :( -
Na majd kiderül mi lesz ebből, megszavazni biztos meg fogják tudni narancs barátaink, pár évvel ezelött volt ,hogy a szolgáltatókat az elhelyezett internet kábel után méter díjat számítottak fel... abbol se lett semmi ,vagyis hozzánk érezhetően nem jutott el, vagy igen ?!
Rapid81 #228460 Adóztassák magukat , ne rólunk huzzanak le újjab bőrt... tudom 700ft, de valakinek az a 700ft is pénz..
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.22. 07:49:37 -
A netadó a szolgáltatókra vonatkozik, nem ránk. Azt a legfeljebb 700 HUF-ot meg hozzácsapják a netszámlához és el van felejtve... -
Igen akkor a steam olcsósága elvész majd.
Lehet konzolon a 15-20k-s játékokkal olcsóbban jösz majd ki. :D -
SteamDB-n a Package-k között kell megnézni, milyen verziók vannak. Hogy a bolt éppen mit árul, hát az csak tippre megy. De ha van külön régiós, akkor szinte biztos hogy azt. -
"Akkor lemondom az internetet ilyen egyszerű. "
Én is.
Az árából havonta pont 2 eredeti játék kifér ps4-re, vagy több. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dohányboltos létemre ezt a poént nem engedhetem el.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.22. 07:07:40 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem , lesz annyira összetartó az internet közösség ,hogy nem fogják ezt hagyni... én ott leszek az első sorban valami nehéz tárgyal, még hányszor adózzak az adozott pénzemből , ez már tényleg nagyon sok, nem szabadna hagyunk , mint a birkákat úgy terelgetnek, nevetséges.
Épp a napokban gondolkoztam egy ps4en
vagy gép felujításon, de úgy látom ps lesz belőle ha behozzák... a gép meg mehet a levesbe. Egy csinos kis telefonnal majd elfórumozgatok..
-
Ez jó kérdés. Elvileg nuveemen amit nem tudsz pl tőlünk aktiválni ,most már be sem engedi rakni a kosárba.Amit berakhatsz az nagy valószínűséggel aktiválható itthon is. -
Gyerekek. Aki Nuuvem-ezik. Vettem Injusice-t tőlük, szépen megy is. De azt honnan lehet tudni, hogy más, amit veszek tőlük, az műxeni is fog. Mi van ha régiózáras, vagy tudomisén brazil verzió lesz stb.?!?!? Ti hogy néztek utána, mire kell figyelni?! -
"Az adó összege havonta maximum 700 forint lehet."
Bár ez a szolgáltatóra vonatkozik. Cégek havi 5000 max. Ezt úgy is átlagolni fogja valahogy és úgy fogják áthárítani. Szóval a két összeg között lesz valahol.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.10.22. 00:37:35 -
mint a társasházban, a harmadik lévő lakó minek fizessek a tető helyrerakásáért, őt nem érdekli ,hogy beázik az ötödiken lévő lakó lakása...:) -
Ezen mit csodálkozol nem is értem.Engem miért érdekeljen ,hogy mást ez hogy érinti?
Abba a 2-3 ezer ft plusszba senki nem fog belehalni.
-
Bírom az olyanokat, akik mindig csak magukra gondolnak "Ááá, engem nem érint, leszarom. A többiek meg ÍJ" -
A netet 99.9%-ba csak azért köttetem be minden más csak a fajlagos velejáró. Fórumozni azt mobilnettel is lehet ott meg nem lesz 1GB felett se a hónap szóval velem nem basznak ki sehogy sem.
De mivel úgyse lesz semmi max 2-3 ezres költség nem félek. -
Nem a warezen van a hangsúly de látszik ,hogy nálad ez van a középpontban :) -
Akkor lemondom az internetet ilyen egyszerű.
Veszek sok sok TB nyi vinyot leszedek minden steam game-et rá ami kell és ennyi netezni meg ott a mobilnet ott nem lépem át az 1gb-ot se havonta pedig egész nap nyúzom a netet ott is. -
De ha még is lesz, gondolom téged akkor se nagyon izgat....500-600Gb letöltés simán belefér :D -
A sok warez matyi országszerte de pánikba lett hirtelen ettől a szartól.
Úgyse lépik meg bárkivel és bármennyibe fogadok.
Lesz itt is valami 1-2 ezres limit amit be kell majd fizetni a havidíjon felül azt csókolom.
Kár parázni. -
UTOLSÓ A TÉMÁBAN
OMG nézzétek magot. Be lettek árazva a torrentek :))) -
Ja mondjuk ezzel nincs problém, költ ő játékra.
Csak annyi hogy nekem ennyi játékkal nem lenne gyomrom játszani mint amiket ő ledarál sokszor. :)
Mondjuk legalább leteszteli a játékokat és hallhatsz/halhattok első kézből véleményt, nem elfogult médiák hasábjain.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 23:12:16 -
Jó hogy leírtam. :D
Amúgy majdnem így vagyok én is, persze nem játszok ennyit ennyi játékkal, hanem nálam az idő nagy része, kártyázás meg TF2+CSGO farmolás....steam téli acsizás szenekért :D
És a maradék RE4 kimaxolás. :D -
összeállt a kép, az evil withines topikban is megjelenés előtt már értékelt :) -
Ő mivel az idő nagy részében -1 day játszik torrent-ről. :D
Ennyi maradék szabad ideje maradt steam-es játékokra.
///bocs mester, magaslaszti. :D -
ahha, így már azért érthetőbb:) -
Mivel szinte 99%-ban csak olyan game-et veszek amit warezba többször végigvittem nem mindig van már kedvem steamen újrajátszani őket. -
Totál érték 2,2 misi, kellemes :D -
744 játék és 937 órát játszottál?:) hát őő veszélyesek ezek a leárazások :)
DarkSector: helyes, helyes ^^ -
Én is én is steam stat ha már ilyen nap van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már készen vagyok, ezt tettem egész életemben. :D -
gyerekek, spájzoljatok be nintendókból(játékokkal ofc)/vhs filmekből amíg lehet(/nincs rá adó) :D -
Ja azt hittem offline módkról beszélünk. :D -
Vannak még netes kölcsönz... oh wait..xD -
Melyik kölcsönző? Csak mert mind bezárt pár éve. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 22:49:34 -
Nekem a kínok kínja, de olcsó, még a szart is megveszem 3 fontért. :D -
Ídézz! :S -
irány a legközelebbi dvd kölcsönző 
jajj így nem értik majd mire írtam :(
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.21. 22:16:53 -
Áhh mind1 , nem illik ez ide...Imy rámugrik :D
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.10.21. 22:15:42 -
Evoluti0N #228424 Jah. Faszák benne amikor százas sereg ellen harcolsz. Kár, hogy sokszor képregény. Emígy hangulatos játék.