311803
-
Üdv, bár mi pont váltottuk egymást szerintem :) -
:-D
Zszso: C.I.A.! :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 10:07:45 -
HELLLLLLLLLLLLLLO Tinman! -
Updatelni kellene a szabályzatot, hogy január egytől képet se beszúrni, se spoilerbe, csak linkbe, de ott is csak méret megjelöléssel... -
Vagy adományként elfogadnak 1-2 giga adatforgalmat is . 
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.22. 10:02:45 -
Volt itt már szó a projektről. Meg is bukott a kickstartere. "Human Resources" -
Cserébe, az egyház tagjainak minden hónapban minimum egy játék bundle-t kell áldozniuk az egyház oltárán
-
Az a 71% tesz azzá ami vagyok, a környék legnagyobb hörcsöge! Mert az igazi hörcsög gyűjt, halmoz és csak másodsorban játszik is velük. Ez az a tanítás, melyre hamarosan egy egyházat fogok felhúzni és még csak öngyilkosnak sem kell lenni a végén :-D -
Nálam mondjuk kifagyott a bevezető történések utáni töltéskor a nem-legális, amikor csutka maxra toltam mindent, FullHD mellett.
Miután levettem Mediumra, szépen ment.
Nyilván, a Dreamfall Chaptersnek nem kell a külcsínjével hódítania, de tényleg sokkal szebb is lehetett volna egy modernebb, komolyabb engine-nel. MerlinW lehet, hogy majd megvédi a Unity Engine-t, de én akkor is rühellem.
-
Most miért kellett megalázni minket? 
Na, de azért az a 71%... :) -
A főszereplő egész jól néz ki, bár lehet csak valami átvezetőből való képet láttam. -
Pedig milyen szép lenne - tényleg, és minden értelemben - a "Dreamfall Chapters" (is) egy Unreal Engine 3-al. Az Unreal Engine 4-ről nem is beszélve... -
Nyilván azt használják ,mert talán azt ingyen dobálják de az biztos hogy az atomüber UE3-nál olcsóbb lehet ha sokan ezt a "f*st" használják minden "sz**hoz" -
Hát igen, nem mindenki csak magára gondol, de ez neked egy életidegen dolog, ezt már többször bebizonyítottad. -
+ Ratgab: Üdv :-)
Néha benézek és kívülállóként én azt látom, hogy u.a. a gond mint régen. Te rendet próbálsz tartani egy elképzelés szerint, ami láthatóan a többieknek ez nem nagyon felel meg. Nem irigyellek :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 09:36:07 -
"A játék alapját a Unity 5 motor adja"...
//Hú, de rühellem a Unity Engine-t :( A "Dreamfall Chapters" is azzal készült, sajnos, meg is látszik rajta. -
Bocsánat
-
ratgab #228486 Üdvözletem Uram! Sajnos még mindig a szokásos megy általában.... A legjobb ha kimarad belőle az ember, én is így szoktam már újabban. Persze néha nem sikerül... :-D -
ratgab #228485 Ez a Table Top jól néz ki. -
Nyugaton a helyzet változatlan :-( -
Everstar kickstarter szegények rendesen elszédültek maguktól...lol
Table Top Racing World Tour aka Re-Volt HD Remastered :D egyenlőre ps4 exklúziv lesz -
"Megint kezded?"
Miről beszélsz? Én nem kezdek "megint" semmit. Épp ellenkezőleg. Csak most kezdem el. Még pedig azt, hogy rád szólok, ha egyértelműnek látom, hogy másoknak fikuszt mutatsz. -
Megint kezded? Attól hogy kommentelek egy hírt miért provokálnák másokat?
Rám írnak válaszolok ennyi provokálni nem így szoktam.
-
Ne provokálj másokat, kérlek, és nem lesz gond.
Tudjuk, és megértjük, hogy mi az álláspontod, de folyton mások orra dörgölöd, akkor elfogynak a fórumos barátok is. :( -
Nyilván akinek mások az érdekei meg máshogy él mint te ,te jobban tudod biztos nincs is ezzel gond
-
Te minden nap alul tudod múlni saját magadat! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ilyen megoldásokra gondoltam
kicsit átestünk a ló tulsó felére, csupán aranyközéputat a mocsok sok adó mellet, mindig az átlag vagy a csórótól vesznek el. Baszogassák azt aki csak ül az aranytallérjain. -
Ezzel nagyon régóta szemezek már! Amint lesz egy bundleba sok játékkal karöltve be is húzzuk
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd meg mi folyik azon afrikai országokban, ahol nincs állam vagy nincs elég hatalma... Ezek szerint szeretnél Te is olyat, mint ami ott folyik. Én is kedvelem a fosztogató, erőszakoló, gyújtogató militarista seregeket és azok csatározásait. A 0 egészségügyet meg egyenesen imádom. Az infrastruktúra teljes hiánya meg már csak hab a tortán.
Üdvözlet Ugandából. 

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.10.22. 08:45:15 -
Jó reggelit magának is uram! :-)
Melóból vagyok full egyedül, senki nincs itt az utolsó napon, csak én tartom a frontot, de még front sincs, max a fejünk felett.
Csak, hogy valami hasznom is legyen: Dementium II HD? 0.99 Euro-ért vettem tegnap Steam-en. Igen, DS portnak mondható, középszar, de aki csípi a nyomasztó, beteges játékokat, annak ennyiért okés lehet, ha másért nem hát azért mert kártyás :-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhh... mind egy , nem akarom szét offolni a topikot.
Peace and Love !
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.22. 08:38:08 -
Jó reggelt Tinman úr! Üdvözölhetem ismét köreinkben vagy csak átutazóban van?
-
Imi: Szia :-)
W77D: Na de várjá' közben konfig upgrade is volt és mivel játszok hosszú hetek óta? Egy full free játékkal, ami elmegy egy 1 magos celeronon, 128 MB-os VGA kártyával is. Az őrületnek nincsenek határai :-D -
Az már élhető. Nem sokkal vagy már tőlem lemaradva (6 mbps).
-
itt a főhörcsög :D -
Szia!!! A képhez:
-
Jelenleg osztott 4 Megabit-ről tudok.
Remélem, ez lesz jobb is :) -
Mit akarsz, egy kezdő hörcsögtől nem is rossz! Csak így tovább, áldásom rád!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csak nem emeltek a sávszéleden? :) -
Én offline kipróbáltam tegnap este a "Dreamfall Chapters"-t.
Tetszik, csak elakadtam benne, szinte az elején.
Szerk.: Egyetlen egy kép, nem spoiler, hanem csak a menürendszerből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez eléggé érdekes koncepció. Kíváncsi lennék, ki hogy dönt egyes helyeken :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.22. 08:20:38