311803
-
Azért egy kicsit húzzuk be a nadrágféket. A Child's Play egy teljesen legitim szervezet, a Penny Arcade készítői alapították még annak idején, minden évben tartanak két gigantikus pénzgyűjtő eventet, amiből játékokat és számítástechnikai cuccokat vesznek a gyerekeknek nem csak Amerikában, hanem világszinten, arról nem beszélve, hogy az ipar rohadt nagy nevei állnak mellette/mögötte. Azért ez elég messze van (az egyébként valóban méltán elhíresült) Gyermekrák alapítványtól. -
Rossz topik. -
E cikk alapján kérdezném, ha a W10 a DirectX 12-öt támogatja, akkor jelenleg nem létezik Nvidia kártya, ami jó lenne hozzá? -
Ha már akciók és árak - ha a hozzám hasonlóan Assassin's Creed-mentes játékosok most be akarnák szerezni az EA Origin rendszerében most akciós játékokat, akkor ennyit kellene fizetni értük:
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mivel nem ismerem a sorozatot, nem tudom, hogy ezekkel a Deluxe verziókkal egyáltalán mindent megkap-e az egyszeri játékos, vagy akad valami, amit csak a kapcsolódó Season Pass-okkal... -
Sajna ez van :-(
Ezért kellene a Steam-re is egy szigorúbb ellenőrzés, hogy mi kerülhet fel, mint ami MS-nél az XBLA esetében jelen van/volt.
Steam Greenlight Submission 90 Euro. Egy ilyet megveszel, összefacebookozod free steam kulcs ígéretekkel a bekerülést és szó szerint a legfosabb szemet is felkerülhet.
A fenti összeg egyébként a Child's Play alapítvány számlájára megy, mely gondolom olyan szintű lehet, mint idehaza a méltán elhíresült Gyermekrák alapítvány. Bocs, egyre kevésbé hiszek az emberi jóságban.
Durván kifejezve: Rákos gyerekeknek picit TALÁN jobb, egy komplett piacnak sokkal szarabb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.08. 09:44:19 -
Korábban is, most is egyetértek a gondolatmeneteddel [kiadó, terjesztők degradálják le a játék árát az akcióikkal - a kereskedelmi alaptételről nem is beszélve, hogy olcsón sokat = több pénz].
Viszont, nem szabad elfeledni, hogy játékdömping, túltermelés, túlkínálat van.
A játékipar pedig lehetőleg tegnapra akarja a pénzét.
Ez a nyomás csúcsosodik ki az induló árakban, és végül a bundle-kben.
Ha nem lenne évente kb. 4-5000 indie-Zs-AAA játék megjelenés, és nem lenne menő a multi, meg a szósül [ami valahol egy öngerjesztő folyamat vége (eleje?)], akkor nyilván, lenne / lett volna ideje kifutnia egy Tomb Raider (2013)-nak, és a kiadó sem könyvelte el volna 4 és fél hónap után "bukásnak", adná unos-untala 5 euró környékén már a GOTY verziót is... s tudjuk jól, minden itteni topiklakó is tudna sorolni további fél tucat ilyen játékot, legalább.
A versenynek, és ennek a tempónak mi vagy a nyertesei és vesztesei egyaránt.
(1) Nyerünk: mert pofátlanul olcsón is tudunk innen-onnan beszürkézni egy-egy B-AAA játékot.
(2) Vesztünk: mert ha rajongók vagyunk, akkor velünk fizettetik meg a mások általi kivárásos taktikát (1).
-
Néha csak nevetek,hogy ekkora cégek mekkora gyerekes döntéseket tudnak hozni.......... pénz pénz és mégis ott az soknak az orra előtt garantált friss pénzforrás (csak hogy az ezer éves game-ek újra kiadásának fénykorát nézem) mégse lépik meg.
-
És akkor te még bőkezű vagy... a gyakorlatban, ha maradt AW kulcsod talán 4-500 Ft-ot ad érte valaki, aki eddig egy barlangban élt. Ez semmi másnak nem köszönhető, mint a kiadónak, aki a Humble által pár óra alatt elérte, hogy a valamiből semmi legyen. Rengeteg ilyen játék van már, ami szinte semmit nem ér, holott kiváló darabok :-( -
A Gameplay Trailert megnéztem--- ez tényleg unalmas. -
Csak megvetted :))) -
Egy elenkvékért, ha nem lenne meg, és nem maxoltam volna ki mindent benne és a kiegészítőjében?... Nehéz kérdés.
A kettőért együtt mondjuk 5 eurót. Mert sóher-zs-skót-spórolós-vékony-zsebű vagyok.
Amúgy sokkal többet érnek. Még a mások által utált American Nightmare is. -
Gondolták megcsináljuk a saját Team Frotressüket ők sem élhetnek mindig a multból haladni kell azt lesz ami lesz. -
Egyetértek. Abszolút nem. -
Ez az Overwatch a trailer alapján teljesen érdektelen számomra. Tény, hogy nem vagyok kompetens multiplayer témában, de számomra semmi említésre méltót nem mutat be, sőt ez egyáltalán nem tűnik Blizzard játéknak. Lehet már csak az én fejemben él valami tévképzet a régi idők emléke miatt. Szóval néhány elképesztően dedós figura lövöldöz egymásra ovis stílusban játékpisztollyal, mintha nem lenne már vagy ezer másik ilyen játék. Ez a rajzfilm grafika meg semmilyen. Gondolom pénzért majd lehet venni benne a rakétavetőre rózsaszín masnit. -
Szép! Grat! Írhatnál majd pár sort a wii u-ról, nekem előző genes wii-m van, az u-val szemezek egy ideje. -
Evoluti0N #230329 Szép.
Bayonetta 2 miatt nagyon irigy vagyok.
-
Rony94 #230328 Még ez a rohadt Banished is 8 euro fölött van, pedig már vagy 10 éve megjelent és már rég beakarom szerezni. De ennyit nem pengetek ki érte. -
-
Mégsem Denuvo lesz a GTA V-ön?
http://www.incgamers.com/2014/11/grand-theft-auto-v-will-not-use-denuvo-drm-says-company-co-owner -
Azért sem akarják egy ezresért odaadni. :(
Outlast 4,74€ -
F2P lesz, 2015-ben indul a béta.
Diablo 3 kieg nem hinném, hogy lesz. Már a StarCraft 2 sem kiegészítőt kap, hanem önálló játékként jelenik meg a Legacy of the Void (gondolom teljes áron). És ez lesz az utolsó tartalom a StarCraft 2-höz (azaz nem lesznek további "kiegészítők").
Valahogy az az érzésem, hogy ez az Overwatch inkább az Activison ötlete volt, mintsem a Blizzardé. Nem rossz a koncepció, de nem ilyen várnék már el a Blizzardtól. Már így is annyi Online játékuk van, mint az rosseb. Most lesz még egy...
Jól gondoltam anno, hogy a StarCraft 2 Legacy lesz az utolsó (eredeti) vásárolt játékom a Blizzard-tól.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.07. 20:55:22 -
Egy új diablo kieg hiányzik ugy nekem. -
Csapatalapú multiplayer lövölde lesz. De épp most van terítéken BlizzCon-on. Ez úgy hiányzott, mint egy falat kenyér...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.07. 20:44:45 -
Bővebben? -
LOL Teljesen új cím a Blizzardtól! Overwatch
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.07. 20:40:28 -
Evoluti0N #230319
-
Zóanagyvarázsló #230318 Ez általában meg is határozza az netes fórumok színvonalát :) -
Csak a magad nevében beszélj. Nincs szebb egy gyönyörű női popsinál... ill. de... ha a körítés még szebb :-D -
Alan Wake az egyetlen olyan játékom steam-en amit a megjelenés előtt teljes áron pre ordereltem annak ellenére ,hogy boxon végigvittem warezba.
Most az AC Unity ilyen megvettem holott lehet az arcomba tolja majd hogy a cpum not supported mint az új Cod! De nem érdekel tolom fél/háromnegyed év múlva mert jó a széria és megéri az árát. -
Na ebben egyet értünk :) -
és a vélemény olyan mint a seglyuk mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra... 
-
Amikor egy játékot már preorder lehet 30-40-50%-os leárazással venni, akkor kivehetnéd a biliből a kezed... 
20 fölött van már az olyan játékaim száma, amiket 0 day vagy preorder vettem, de SOHA nem fizettem egyikért sem 3k-nál, azaz 10€-nál többet, mindezt LEGÁLISAN! Konkrétan az a nem normális a mai világban, aki meglátja a 80 ojrós FC4-et és rögtön nyom a vásárlásra. Most mondom, hogy mire megjelenik, már féláron lazán be lehet majd szerezni különböző oldalakon...
A mai napig a legnagyobb bevételt generáló bundli a Humble THQ Bundle, 885,000-es eladási számmal és 5 millió dollár fölötti bevétellel, nem véletlenül. Ennyit mindenki ki tudott adni AAA+++ játékokért. Milliószor komolyabb bevételt és komolyabb eladásokat tudnának generálni a kiadók, ha nem 50-60-80+ €-s áron dobnák piacra a játékaikat...
De ez csak az én véleményem. -
A DaS vásárlásomba zéró logikát ne keress, nincs benne egy gramm sem. -
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Mondok egy nagyon jó példát a kereskedelemből.
X bolt elad 100 db-ot egy VGA kártyából 15%-os árréssel. Y bolt meg elad 12.000 db-ot 5%-os árréssel. Vajh melyik bolt járt jobban?
Sokszor megesik ez a 2 euróra letolt játékok esetében is. 8 euroért alig vittek belőle, de 2 euroért még az Imi is megveszi, akinek nem is annyira egyszerű játékokra elkülöníteni a jövedelméből, de még a hülye Tinman is megveszi, aztán rá sem néz vagy 5 évig.
Tehát a bundle és rommá akciózott játékok is bőséggel képesek kaszálni és nekem nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, amikor igazán nagy, igazán komoly játékok mennek le kutyába és értéktelenednek el a semmibe.
Mennyit adnál TE -aki éppen olvassa ezt a hsz-t, mondjuk egy Alan Wake-ért, ha még nem lenne meg? -
Tehát első nap megveszed és 1,5 hónap múlva játszol vele, az normális. Aha értem, csak fel nem foghatom :D -
Öööö... nem azt szólom le hello :-)
Azt szóltam le, aki kényszeresen Day1 már akarja tolni. Nekem még a DaS 2 is vagy 1.5 hónapig a polcon hevert bontatlanul, mert fű alatt szépen bevártam 1-2 patchet :-) -
Egyetértek.
Lásd a 80 eurós (!) Far Cry 4-et...
Majd amikor fél év után méltóztatnak lenyomni az árát 60 euróra, a fél világ őrjöngeni fog, hogy mennyire "olcsó" lett... Sőt, a britek, amikor visszakapják a STEAM-jükre a Ubisoft játékokat, akkor könnybe lábadt szemmel klikkelgetnek minden "csak" 40 font-os játékra, hálásan...
Szóval, igenis az árképzés az oka ezeknek a leárazásoknak.
S a 0- és 1 Day vásárlók tartják el ezt a piacot. -
Sok oka lehetséges a dolognak ,de mi ezt soha sem tudjuk meg......
Már kibekurt nonplusszultra módon a ráfordított összeg többszörösét termelte az adott game és már leszarják
Vagy szimlán csak respect szerzése ,hogy IGEN MI INGYEN ADJUK
Az a röhej amúgy hogy egy szájbavert kiadó se meri bepróbálni azt hogy mondjuk a fullos AAAAAAA szarját nem 50-80 euros induló áron osztja hanem direkt mérsékeltem. Abban 1000000000%-ig biztos vagyok hogy sokkal jobban jönnének ki ha olcsóban adnák ,mert több lenne a vásárló és akkor sokáig nem is kéne rátolni semmilyen sale-t 2 hónap után hogy vegye már valaki....
De mondjuk én leszarom mit csinálnak így is szarrá keresik magukat nem sajnálom egyiket se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.07. 19:57:13 -
Lényegtelen mit gondolok vagy te mit gondolsz egyértelmüen az támogatja az új játékok elkészültét vagy egy frencsájz fentartását aki teljes áron vásárol.
Ha mindenki fillérekért vásárolna bedölne az ipar ez nem vita kérdés ez tény.
Részemről leszarom ki mennyiért vásárol csak ne szóljuk már le ha valaki olyan "kényszeres", hogy 0day veszi. -
Zóanagyvarázsló #230305 Teljesen reális, jó reklám. Már boldog-boldogtalannak meglett a játék fillérekért, én évekkel ezelőtt vettem viccáron, Steamen. Azóta kapott folytatást, itt a Redux is, szóval más a helyzet, futtatni kell a franchise-ot, ma ezzel (is) lehet.