Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem beszéltem kockázatról meg rendõrségrõl, csak leírtam, hogy milyen jellegû az oldal. Az mindenkinek a saját döntése, hogy vásárol-e ilyen forrásokból, de az nem árt, ha tudja, hogy ez tulajdonképpen ugyanaz, mint a Ph egy-egy "boltosa".

Ajándékozni nem tilos, pénzért árulni viszont igen. A cserebere pedig kölcsönös ajándékozás (lásd: steamgifts és környéke - a "pénzt adok érte ajándékba" pedig nem játszik 😊 ).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Egy kérdés a tf2 kulcsokkal kapcsolatban. Elvileg ezt kell venni a marketen? Aztán ez bekerül a cserélhetõ cuccok közé? Ez számít 1 tf2 kulcsnak?
Dzsini
Egy "narratív" challenge térkép csomag.
"Initiation" is a DLC challenge map pack available for Batman: Arkham Origins. The narrative follows Bruce Wayne as he learns martial arts from Kirigi, a martial arts master.
forrás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Jaj hát hagyjuk ezt az internetrendõrséget...

A fast2play/kinguin nem igazi cég hanem inkább egy gyûjtõ elárusító oldal. Olyanoktól veszel stuffot mintha a ph vásárolnál emberkéktõl - nem mellesleg sokan árulnak ott is - így a kockázat kb ugyanaz ha nem jobb egy fokkal.

Ha nagyon jogászkodni akarsz, elmondanám hogy csereberélni is tilos.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

TBTPumpa
Csak az az egy DLC-je van, ami Singleplayer?
Skinek, multis cuccok és challenge mapok annyira nem érdekelnek.
De én úgy tudtam, hogy az Initiation is SP DLC. Mert a Cold Cold Heart és Initiation DLC-k már eleve 4,3 euróba fájnak. Így jobb vétel lenne az 5 eurós Season Pass.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
Történet jellegû csak a Cold Cold Heart van (és lesz) hozzá, a többi challenge térkép meg skin meg ilyesmi - ha azok kellenek, akkor jó a Season pass, amúgy a CCH olcsóbb önmagában.

TBTPumpa
Én a Season Pass-ban gondolkodom. Úgy tudom, hogy ez minden SP DLC-t tartalmaz, amit majd az esetleges GotY is tartalmazni fog. Így érdemes lenne most lecsapni rá - 75%-os kedvezményben.

Még a Skyrim Legendary-n gondolkozom, de kell a pénz a Dragon Age Inquisition-re is. <#idiota>

Dzsini
Az elvileg nem tilos, és a használati szerzõdésben írják is, hogy dobozos termékeket továbbárusítanak, és a vásárlással felhatalmazod õket arra, hogy a dobozt megtartsák.

A bundliban, jótékonyságból vásárolt cuccok viszonteladása viszont nem oké.

Troger911
Bakker, meg kéne venni a Batman™: Arkham Origins-t, de mire odáig jutok a sorozattal, addigra lesz bundleben is...
Troger911
Én konkrétan egy dobozos játék kódjának fotóját kaptam emailen az Alan Wake-hez 😊 Kicsit aggódtam is aktiválásig...
Dzsini
Egy-két jogi ütésváltás volt már a játékos oldalakon azzal kapcsolatban, hogy a fast2play továbbárusítja a bundlis kulcsokat, pedig az egyértelmûen tilos. Még arra is volt példa, hogy giftként adták a terméket vásárlás után. Többek között miattuk is váltott át a Humble a közvetlen aktiválásra.
cikk

TBTPumpa
Tessék az Epic-Fantasy kategóriára szavazni pls!
66%-ot kapna a Final Fantasy 3 és 40%-ot az Age of Mythology Extended Edition!

Troger911
Be is húztam 400 Ft-ért egy Alan Wake-et náluk, ráadásul steames summer sale alatt... <#banplz>
w77d
Gyerekek ez a Slender: The Arrival nagyon brutál. Kipróbáltam, 45 percet játszottam vele és mivel a szar megállt bennem többször most hagyom a rákba, ma este még aludni is szeretnék 😄

Killzone elsõ része eredetileg PS2 cím, 3-ra csak digitálisan jelent meg HD formában. Vagy egy csomó jobb exkluzív, a Killzone ráér. Kicsit olyan az a játék, mint a levegõ: színtelen és szagtalan. Hangulat semmi; játékmenet kb. annyi, hogy mész és lövöd az ellenséget, mint a hülye; AI buta, mint a segg és ami a legjobb, hogy sikerült egy HD feldolgozásnál olyant produkálniuk, hogy néha leugrik az FPS. Második résznél van egy HATALMAS minõségi ugrás, a harmadik részhez még nem volt szerencsém.
grebber
Sale vásárlás (Mind kártyapénzbõl)

Defy Gravity Extended
CoJ Gunslinger
Halo Spartan Assault
State of Decay
Age of Empires 2 HD + The Forgotten Expansion

Amit még tervezek Remember Me ha jóáron lesz (max 2 tf2 kulcs)
Dishonored Goty és ezzel el is fogy az összes kártyapénzem.

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Ez a Skydrift mekkora játék!

tomsolo
Azok nagy része persze bundliból maradt stuff - ami nem baj mert legalább kapható ha esetleg már nem is él a bundli 😊

Troger911
Bakker! Jó sok 1€-os játékuk van!
tomsolo
Passz változó. De itt egy másik:

Scania Truck Driving Simulator
Steam: 3.99 EUR

Fast2Play: 3.25 EUR

Sleeping Dogs Limited Edition
Steam: 9.99 EUR
Fast2Play: 3.89 EUR

Az Uncharted és a Killzone felejtõs, nekem viszont van fölsöleges Heavenly Swordom, Resistance-em és Haze-em, azok már valamik! 😊
grebber
Command and Conquer Ultimate Bundle - 4.99USD
Gamersgaten...

Next PC upgrade: 2022

Botond
West winggel én olyan 10 körül járok. Minden év ugyanúgy indul, január elsején reggel felkelünk, összeszedjük magunkat a buli után, irány szüleimhez lencsét ebédelni, este pedig elsõ évad elsõ rész. 😊
Totti5
Ilyen nagy volumenû sorozatoknál pl SG1, SG Atlantis, Babylon 5, akármelyik Star Trek stb... elsõre nagyon élmény, 2odjára meg már az ember a részleteket is felfedezi benne. Komplex sorozatok, akárhányszor meg tudom nézni ezeket és évenként valamelyik mindig sorra kerül. SG1-et olyan 6szor láttam komplette, Babylon 5öt 4szer, Star Trekbõl minden sorozatot és filmet min. 3szor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
botond, totti - akkor velem van a baj 😄D

Forza.

Totti5
DVDn vettem meg tavaly. Megnéztem 2odjára😊 2-3 év múlva megint megfogom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
kered meg totti-t priviben 😊

Forza.

Botond
Változó szerintem. Én az Elnök Embereit (west wing) évente újranézem, nejem a született feleségeket látta többször, de pl dr House esélytelen, abból nincs is meg mind, csak 2 évad. Szóval van ami többször nézhetõ. Trónok harca elsõ két évadot is többször láttam már. Mást asszem nem vettem. 😊
arty
sorozatnál mindig az foglalkoztat - meg fogod nézni ujra vajon? 😊

Forza.

TBTPumpa
A Blizzard is kimegy a Gamescom-ra!

Örülök neki, tavaly a Diablo 3 Reaper of Souls és Heartstone játékokat jelentették be. Most a Heroes of the Storm játéké és az új WoW kiegészítõé lesz a fõszerep. Emellett remélem, hogy bejelentik a StarCraft II: Legacy of the Void expanziót is. Naptárba bevésve!
Amúgy ekkor szintén lesz Microsoft és EA konferencia.
Microsoft részrõl a két Larás játék érdekel elsõsorban, EA részrõl pedig a Dragon Age Inquisition és a Mirror's Edge 2.

Dzsini
Jaa, azt nem is néztem, nekem már rég megvan minden hozzá.

Botond
Civ5 goty-ra gondoltam.
Dzsini
Most 2 napig ez az ára, úgyhogy ezzel kell számolni. (ja, és 10 euro kiadásért jár egy SS kártya ~30 centért, plusz a Skyrim dob 4 kártyát, az ~40 cent)

ZsZso
Hogy hol érdemes SS alatt körülnézni, hogy olcsóbban juss játékhoz (PH -n kívül).

Pl. látom, hogy a Van Helsing Franchise 20 EUR, de az oroszoknál csak 7.5 .

@Dzsini, persze, tudom. Így mûködik mindenhol, csak itt a Bethesda -nál sokkal nagyobb a kontraszt. (1 DLC = Fullos kiadás ára)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
De nem játszottam vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Mármint 10ért 75% offal. 😄
Dzsini
Onnantól hogy megjelent egy összkiadás (Legendary), már értelmetlen darabokban vásárolni, még sokszor úgy is jobban megéri, ha már megvan valami belõle. (most például akciózva a 3 kiegészítõ a Skyrimhez 23 euro, míg a L.E. 10)
Ez az értelme a teljes változatoknak (pl. Civ 5, ahol a 30 euros alapjátékot + kb. 100 euronyi kiegészítõt veszel meg egyben 40 euroért)

tomsolo
Mit tanítsak? 2 nap alatt vettem vagy 15 játékot ebbõl 2-3 steamen.

ZsZso
Ezt boncolgassuk már egy kicsit. Nekem SS játékvásárlás = Steam vagy PH (steamtrades nekem túl sok macera). Taníts, mester!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tomsolo
Azért érdemes kinézegetni a kulcsoldalakra is ám.

The Bureau- t végül mégis behúztam mert fast2playen fenn volt 2.89 EUR-ért. (Ráadásul volt még pontom is ott így 2 körül megállt.)

Troger911
Csak a Dragonborn+Dawnguard. Megmondom õszintén, nem nagyon vonz a Hearthfire, meg már költöttem eleget 😊 Majd egyszer megveszem gmg creditbõl 😊
ZsZso
Dögöljenek már meg, hogy a legolcsóbb DLC majdnem drágább mint maga a játék, nem? 😊

MerlinW
Jah a 4 ojrós Skyrim-et én is megvettem. Éppen azon töprengek, hogy minek...😊

[merlinw.org]

ZsZso
NÁlam is befigyel a Hearthfire DLC. 2,5 EUR -ért azt Te is bepakoltad, nem?

Troger911
Utálom a sumér szélt... Vehetem meg a Skyrimet, ha már akcióban van és a tescós kiegészítõk meg itt várják a polcon. Ráadásul akár melyik is nyer a szavazáson, vagy L4D2 (lemaradtam mikor ingyenes volt), vagy Batman origins...
ZsZso
Imy meggyilkol mindkettõtöket, ha folytatjátok. <#kuss>

Botond
Kártyapénz well spent!
MoRT2195
Hát azért orrba-szájba nem, de egy napi 5 kártyát nem olyan nehéz kivitelezni. 😊
DarkSector
Magyarul orrba szájba fogja majd dobálni a 100ft-os kártyákat? jól értem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"