Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Épp most olvastam én is ezt a hozzászólást.

Apró-popó: mennyi TF2 kulcsba kerülne egy Skyrim Legendary, és az mennyi pénz lenne emberi mértékben?

Van 1800 Ft-om PP-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nem kell ide HL 3 ha így jön a lé:

"Épp azt néztem, hogy mennyit szakít a Valve kb. a
semmiért. Most, hogy lehet látni a raktárban a Market
statisztikákat a tárgyaknál, a TF2 kulcsnál pl. Volume:
41,744 sold in the last 24 hours
A legalacsonyabb 1,67€ árú kulcs esetén:
0,14€ Team Fortress 2 fee (10.0%):
0,07€ Steam transaction fee (5.0%):
0,21€ a Valve jutaléka darabonként, ami az elmúlt 24
órában 8766€, durván 2,6 millió Ft, csak a TF2 kulcs
eladások után. Így érthetõ, hogy egy játékfejlesztõ cég nem
szorul arra, hogy játékot készítsen."

Elképzelni se lehet éves szinten mennyit szakítanak

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Mivel kimaradt egy nap az online életembõl valaki dobna egy összefoglalást? Köszi!
BTW láttam, a csapatom nyert, persze most nem csináltam kitûzõt mert nem voltam itthon. Olyan kérdésem lenne, hogy innen nyert valaki a pirosból? 😊
wesker24
<#eljen><#integet2><#eljen>
ZsZso
Üdvözöljetek a TF2 kulccsal babrálók táborában! 1.67 EUR -ért vettem unEpicet 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Valahogy megoldható, hogy akárhányszor elindítom a gépet, automatán 60fps legyen a max, vsync off mellett? Mert most ezt meg tudom csinálni az nvidia inspectorral, de minden indításnál újra kell csinálnom. Valaki tipp? tudom, hogy off meg minden...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
hehe

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
Nem vágom, mi alapján számolja - pár dolgot ugyanis már nem vett be ide - de ez a tegnapi napom végeredménye:

A Bureaut végül mégis behúztam mert nem tudom mennyit adnak hozzá a dlck, meghát fillérekbe került.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Értem, köszi a választ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
"“The single player mode of UnEpic is 100% finished: 20 hours of adventures including achievements and cloud saving ready to be played."

tomsolo
> ha elolvastad a cikket, akkor ott pont arról is van szó, hogy egy indie fejlesztõnek a zsebére megy

Én nem csak elolvastam, de meg is értettem, hogy a Proteus fejlesztõje azért sír mert elfelejtette hogy a Humble-tól kapott már ezért pénzt.

IMYke2.0.0.0
Az UnEpic még mindig nincs kész?

Sirch
Egész végig az FF7 volt hírdetve, nem a harmadik rész.

TBTPumpa
Mindegy, csak a fõoldalon rossz megint a kiírás.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
nálam annyit is kaptak.

TBTPumpa
WTF.
A szavazásban úgy volt, hogy 40%-ot fog kapni az AoM és 60%-ot az FF3. Erre az Age of Mythology kapott 25%-ot, a Final Fantasy meg 33%-ot. Well played Valve!

lalakov
Bocs, elsiklottam felette. 😞

grebber: Köszönöm és a lehetõséget is. <#worship>
grebber
Igen azt vettem és alapot + kieget együtt adja.
Neki csak a serialt tudod elküldeni és õ beaktiválja magának.

IMYke2.0.0.0
#215024-ben a kép - a HD-sített alapjátékot és a "The Forgotten" kiegészítõt egyben adja.

lalakov
Ezt vetted és benne van?
Megvettem de havernak lesz, aki még nem hallott a Steamrõl(végre rá tudtam beszélni egy játék megvásárlására) és neki arrébb lesz a beaktiválása. Én nem tudom beaktiválni és késõbb odaadni neki, ugye? Nekem már megvan.
wantonly
Én is megvettem, ennyiért elég olcsó volt.
IMYke2.0.0.0
Önzetlen segítségre és az infóra: <#eljen>

grebber
Most vettem meg Age of Empirest Amazonról TBlint-nek és még mindig adja mellé az alapot is!

TBTPumpa
Örülj neki. Nekem nincs kedvem 20 féle helyre utalgatni pénzt. Elég egy helyre is - csak õ nem tudja megvenni Amazonról nekem, csak Steam-rõl.
Az élet legnagyobb problémái.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen az infót! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Hat perccel ezelõtt még a teljeset adta nekem - az infó olvasásától egészen 10 óra 7 percig ezen rágódtam, hogy ki tudom-e szorítani az ~560 Ft-ot:

Mellesleg a töltési idõ is olyan, hogy az elsõ részben a leghosszabb (pedig azt játszottam merevlemezrõl), aztán fokozatosan javul. A KZ2-3 nekem tetszett, de azok sem kihagyhatatlanok, igaz, ebben a generációban nehéz sok nívósabb FPS-t mondanom, de nálam messze nem az a szint, amiért érdemes konzolt venni.

A KZ3 amúgy gyakorlatilag egy kiegészítõ a 2-höz, sok újdonságot nem hoz, és elég rövid is. Ráadásul sokkal könnyebb. Ráadásul még a társak is hasznosabbak (újra tudnak éleszteni), ami egyfelõl jó, másrészt még jobban erodálja a kihívást. A frame rate kicsit rosszabb, néhány helyen pedig csúszik a szinkron az átvezetõkben, kozmetikai dolog, de zavaró. Jó még, hogy a KZ1-bõl visszahozták a brutal melee-t, csak sajnos az AI is visszabutult kissé.

Összességében az elsõ rész kerülendõ, mint játék, csak kíváncsiságból lehet érdekes, mint elõzmény, már csak azért is, mert a folytatások úgy jobbak sokkal, hogy az elsõ rész kevés erényét is elhagyták (alternatív fegyverhasználat, karakterválasztás)
TBTPumpa
Köszönöm, de senkit sem akarok adósságba verni. Jó lesz majd a Steam-es is, bár azt írták már, hogy javították - már csak a kiegészítõt adja.

wantonly
Nem értjük miért, de te tudod. Én is megkértem valakit, amíg nem tudtam vásárolni online. Ugyanaz az, csak utalni kell.

1000Ft nálam már bõven számít annyit, hogy megveszek-e egy játékot vagy sem.
grebber
Azért vannak a "barátok" kérni semmibõl nem tart és vesszük neked...

Troger911
Na, pont ezért darálom le, hogy ez ne történjen meg!
TBTPumpa
Az sincs, de mindegy. Jó lesz nekem az 1000 Ft-tal drágább Steam-es verzió is.

ZsZso
Erõs leszek, nem veszek Batman Arkham Originst. Kivárom a GOTYot.
Erõs leszek, nem veszek Hitman Absolutiont. Ha eddig nem vettem most is kibírom.

Vááááááááááá!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
VISA kártya is jó.

TBTPumpa
Nincs.

grebber
Miért nem?Nincs mastercardod?

TBTPumpa
Jó neked, én nem tudok amazonról vásárolni, így marad a Steam-es vétel.

w77d
megvettem, ez a teljes pack, dobja hozzá az alapjátékot is

TBTPumpa
Ez csak a kiegészítõ. A teljes pakk ez lesz.

grebber
Age of Empires 2 HD + kieg 2.5$

Igen mindkettõt odaadja vegyétek amíg nem javítják!! Én még este 4 euroért vettem ezt 😞

Dzsini
Az, hogy valami szerzõdésszegés vagy sem, az nem függ attól, hogy kapsz-e érte büntit vagy sem, vagy látható módon "izgatja"-e az eladót vagy sem.
ha elolvastad a cikket, akkor ott pont arról is van szó, hogy egy indie fejlesztõnek a zsebére megy az, hogy a jótékonysági célból ajándékba adott kulcsokat árusítja egy oldal ahelyett, hogy vásárolna tõle

Lásd még: Amazonos vásárlás amerikai lakcím hazudással és társai, esetleg proxyzás a régiókorlátok kijátszására. Ez a kettõ ugyanaz a kategória, csak az elõbbiért jelenleg nem büntetnek meg, az utóbbiért igen. Az, hogy te egy oldalról olyan kulcsot vásárolsz, ami elvileg jótékonysági célra lett kiadva, ugyanúgy a problémás eset. Erre hívtam fel a figyelmet azzal a linkkel és a cikkel, hogy a fast2play-el kapcsolatosan voltak ilyen problémák. Ha valakinek ez nem probléma, az vásárol tõlük, ha valakinek igen, akkor elkerüli az oldal. De ha nem tudja, akkor nem dönthet.

Ha az Amazon úgy dönt, hogy minden egyes olyan kódot letiltat/levetet, amirõl megállapítható, hogy csalással szerezték, akkor õk lesznek a szemetek, vagy azok koppannak, akik nem legális úton szerezték a kulcsot?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Dzsini: ma tényleg összevissza beszélsz.

> Pénzt nem kérhetsz értük, mert ezzel megsérted a szerzõdést, amit a vásárlás során elfogadtál.

Senkit sem izgat ez. A Humblit se. Mint ahogy itt se izgatja az embereket pl. mikor a BTA-n felüli dolgokba szállnak be. De hogy a pékbe jön ez ide - reálisan ? Sehogy.

> ezért változtatta meg pl. a Humble is a kódbeváltási lehetõséget, hogy ezt a módszert megnehezítse (ellehetetlenítse)

Aha. Meséld el majd mi a különbség - nehézség - aközött, hogy az emailben kulcs van, vagy humblis gift link? Egyébként tök más okai vannak, hogy humblin redeemelni lehet csak a játékokat.

Dzsini
Kiviszed az ecserire, eladod egy százasért darabját, és pár napig gyötörni fog a csuklás...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Nálam itt áll egy csomó dobozos játék, ami online aktivációt igényel. Ezek kódjait a fórumlakók vették meg, vagy elajándékoztam, így csak porfogók 😊 Hamarosan bedarálom (nehogy egy csöves kiszedje) és mennek a kukába...
Dzsini
Ha nincs hozzá kód és nem mûködik nélküle (valószínûleg nem), akkor így jártál. Még csak az Originnél se tudsz szólni, hogy kérnél egy kódot hozzá, hiszen nem boltban, számlával vetted...

Srácok, egy kérdésem lenne.
Tegnap voltam bolhapiacon, és kemény 100 Ft-ért megvettem a Medal of Honor Warfighter címû részt. Minden megvan hozzá. A DVD tok, és az összes papírja is benne van. A lemezek makulátlan állapotban vannak, sehol egy karcolás. Mondtam is magamban hogy nem volt normális az az ember aki 100 Ft-ért adta a játékot, aztán már csak itthon jöttem rá, hogy mivel ez a rész már Origin-es, így lehet hogy felhasználták már a kódot. Sajna még nem tudtam kipróbálni, mert nem vagyok gép közelben, de ha esetleg mégis ez történt, akkor mi a teendõ? a játékot már nem tudom elindítani? mehet a kukába?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Dzsini
Minden bundlis oldalon egyértelmûen le van írva, hogy az ott kapott kulcsokat nem adhatod el, csak saját felhasználásra vagy ajándék célra veheted meg (erre külön lehetõséget biztosítanak).

Pénzt nem kérhetsz értük, mert ezzel megsérted a szerzõdést, amit a vásárlás során elfogadtál. Ott pedig le van írva, hogy a kulcsokat személyes használatra vásárolod, ami saját, vagy családon belüli felhasználást és ajándékozást jelent. Eladást pénzért nem - ezért változtatta meg pl. a Humble is a kódbeváltási lehetõséget, hogy ezt a módszert megnehezítse (ellehetetlenítse).

tomsolo
Én vagyok kötözködõs kedvemben?

> A bundliban, jótékonyságból vásárolt cuccok viszonteladása viszont nem oké.

De az. Látom még mindig nem ment át, hogy nem _cégrõl van szó hanem emberekrõl. Olyanokról mint te meg én. (Egyébként a GMG és társai ugyanúgy tolják ezt, nyugodj meg.)

Dzsini
Steamen közvetlenül nem, de azt õk felügyelik. Most arról beszéltünk, hogy a belsõ, egyértelmûen szabályozott dolgokon kívül mi hogy megy, de látom épp kötözködõs kedvedben vagy 😊
Jó szórakozást hozza.

tomsolo
A csere még véletlenül sem kölcsönös ajándékozás de mindegy.