Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apró-popó: mennyi TF2 kulcsba kerülne egy Skyrim Legendary, és az mennyi pénz lenne emberi mértékben?
Van 1800 Ft-om PP-n.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Épp azt néztem, hogy mennyit szakít a Valve kb. a
semmiért. Most, hogy lehet látni a raktárban a Market
statisztikákat a tárgyaknál, a TF2 kulcsnál pl. Volume:
41,744 sold in the last 24 hours
A legalacsonyabb 1,67€ árú kulcs esetén:
0,14€ Team Fortress 2 fee (10.0%):
0,07€ Steam transaction fee (5.0%):
0,21€ a Valve jutaléka darabonként, ami az elmúlt 24
órában 8766€, durván 2,6 millió Ft, csak a TF2 kulcs
eladások után. Így érthetõ, hogy egy játékfejlesztõ cég nem
szorul arra, hogy játékot készítsen."
Elképzelni se lehet éves szinten mennyit szakítanak
Next PC upgrade: 2022
BTW láttam, a csapatom nyert, persze most nem csináltam kitûzõt mert nem voltam itthon. Olyan kérdésem lenne, hogy innen nyert valaki a pirosból? 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Bureaut végül mégis behúztam mert nem tudom mennyit adnak hozzá a dlck, meghát fillérekbe került.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én nem csak elolvastam, de meg is értettem, hogy a Proteus fejlesztõje azért sír mert elfelejtette hogy a Humble-tól kapott már ezért pénzt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A szavazásban úgy volt, hogy 40%-ot fog kapni az AoM és 60%-ot az FF3. Erre az Age of Mythology kapott 25%-ot, a Final Fantasy meg 33%-ot. Well played Valve!
Neki csak a serialt tudod elküldeni és õ beaktiválja magának.
Megvettem de havernak lesz, aki még nem hallott a Steamrõl(végre rá tudtam beszélni egy játék megvásárlására) és neki arrébb lesz a beaktiválása. Én nem tudom beaktiválni és késõbb odaadni neki, ugye? Nekem már megvan.
Az élet legnagyobb problémái.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A KZ3 amúgy gyakorlatilag egy kiegészítõ a 2-höz, sok újdonságot nem hoz, és elég rövid is. Ráadásul sokkal könnyebb. Ráadásul még a társak is hasznosabbak (újra tudnak éleszteni), ami egyfelõl jó, másrészt még jobban erodálja a kihívást. A frame rate kicsit rosszabb, néhány helyen pedig csúszik a szinkron az átvezetõkben, kozmetikai dolog, de zavaró. Jó még, hogy a KZ1-bõl visszahozták a brutal melee-t, csak sajnos az AI is visszabutult kissé.
Összességében az elsõ rész kerülendõ, mint játék, csak kíváncsiságból lehet érdekes, mint elõzmény, már csak azért is, mert a folytatások úgy jobbak sokkal, hogy az elsõ rész kevés erényét is elhagyták (alternatív fegyverhasználat, karakterválasztás)
1000Ft nálam már bõven számít annyit, hogy megveszek-e egy játékot vagy sem.
Erõs leszek, nem veszek Hitman Absolutiont. Ha eddig nem vettem most is kibírom.
Vááááááááááá!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Igen mindkettõt odaadja vegyétek amíg nem javítják!! Én még este 4 euroért vettem ezt 😞
ha elolvastad a cikket, akkor ott pont arról is van szó, hogy egy indie fejlesztõnek a zsebére megy az, hogy a jótékonysági célból ajándékba adott kulcsokat árusítja egy oldal ahelyett, hogy vásárolna tõle
Lásd még: Amazonos vásárlás amerikai lakcím hazudással és társai, esetleg proxyzás a régiókorlátok kijátszására. Ez a kettõ ugyanaz a kategória, csak az elõbbiért jelenleg nem büntetnek meg, az utóbbiért igen. Az, hogy te egy oldalról olyan kulcsot vásárolsz, ami elvileg jótékonysági célra lett kiadva, ugyanúgy a problémás eset. Erre hívtam fel a figyelmet azzal a linkkel és a cikkel, hogy a fast2play-el kapcsolatosan voltak ilyen problémák. Ha valakinek ez nem probléma, az vásárol tõlük, ha valakinek igen, akkor elkerüli az oldal. De ha nem tudja, akkor nem dönthet.
Ha az Amazon úgy dönt, hogy minden egyes olyan kódot letiltat/levetet, amirõl megállapítható, hogy csalással szerezték, akkor õk lesznek a szemetek, vagy azok koppannak, akik nem legális úton szerezték a kulcsot?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
> Pénzt nem kérhetsz értük, mert ezzel megsérted a szerzõdést, amit a vásárlás során elfogadtál.
Senkit sem izgat ez. A Humblit se. Mint ahogy itt se izgatja az embereket pl. mikor a BTA-n felüli dolgokba szállnak be. De hogy a pékbe jön ez ide - reálisan ? Sehogy.
> ezért változtatta meg pl. a Humble is a kódbeváltási lehetõséget, hogy ezt a módszert megnehezítse (ellehetetlenítse)
Aha. Meséld el majd mi a különbség - nehézség - aközött, hogy az emailben kulcs van, vagy humblis gift link? Egyébként tök más okai vannak, hogy humblin redeemelni lehet csak a játékokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tegnap voltam bolhapiacon, és kemény 100 Ft-ért megvettem a Medal of Honor Warfighter címû részt. Minden megvan hozzá. A DVD tok, és az összes papírja is benne van. A lemezek makulátlan állapotban vannak, sehol egy karcolás. Mondtam is magamban hogy nem volt normális az az ember aki 100 Ft-ért adta a játékot, aztán már csak itthon jöttem rá, hogy mivel ez a rész már Origin-es, így lehet hogy felhasználták már a kódot. Sajna még nem tudtam kipróbálni, mert nem vagyok gép közelben, de ha esetleg mégis ez történt, akkor mi a teendõ? a játékot már nem tudom elindítani? mehet a kukába?
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Pénzt nem kérhetsz értük, mert ezzel megsérted a szerzõdést, amit a vásárlás során elfogadtál. Ott pedig le van írva, hogy a kulcsokat személyes használatra vásárolod, ami saját, vagy családon belüli felhasználást és ajándékozást jelent. Eladást pénzért nem - ezért változtatta meg pl. a Humble is a kódbeváltási lehetõséget, hogy ezt a módszert megnehezítse (ellehetetlenítse).
> A bundliban, jótékonyságból vásárolt cuccok viszonteladása viszont nem oké.
De az. Látom még mindig nem ment át, hogy nem _cégrõl van szó hanem emberekrõl. Olyanokról mint te meg én. (Egyébként a GMG és társai ugyanúgy tolják ezt, nyugodj meg.)
Jó szórakozást hozza.