Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cserébe, jó ha ismered az elsõ rész eseményeit, de nem kötelezõ a másodikhoz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imi ezt írták a ph-en:
"Menteni lehet benn, azzal nincs probléma, az autosave tökéletesen mûködik.
Viszont igen, DLC-k hiányában nem érhetõ el néhány verseny, így nem lehet teljesíteni tökéletesen a háromszögeket"
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Jó példa vagyok én - az elsõ résszel játszottam pár órát
A második részt 99%-ban egyedül, és nem unatkoztam.
Ezek szerint, te nem, és ezért betámadsz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Diablo belsõ nézetbõl (értsd: mobok gyilkolása, rengeteg tárgy, skillek, ilyesmik), rajzfilmgrafikával, sajátos humorral, csillió DLC-vel 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem Witcher téma: a Borderlands 2 GOTY 8$-ba fájna, de a videók alapján nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem 😞 Az egy is kimaradt az életembõl. Rövid velõs vélemény esetleg (nem akarok a játék topicjába órákat eltölteni)?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Emlékszek november körül raktam fel és vagy 2 hónapig kitartott. 😊 (2009)
Voltak benne gagyi részek de amúgy én akkor elvoltam vele.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Retorikailag is észlelhetõ, hogy magamnak írom a dolgot.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A "The Witcher 2"-t elvitte a STEAM egyik bugja
De, mindenképp be akarom fejezni a 2. részt is.
Nekem a mocsárral sem volt semmi bajom. Talán, mert én mindent elolvasok, és beleéltem magam a küldetésekbe, vagy mert birka türelmem van, és persze az sem utolsó szempont, hogy nem 2 hét alatt akartam végigjátszani. Nem tudom.
A lényeg, hogy szerintem, az elsõ rész is kiváló akció-RPG.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
BTW Tombraider komplett a steamen van vagy máshonnan szerezted be kigyi?