Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
A múltkori Magrunner: Dark Pulse óta nem volt már free? Nem lestem be mostanában az oldalra.
IMYke2.0.0.0
Nincs eget verõ különbség - mindkettõ cell shaded , és Unreal Engine 3-as, tehát írógépen is elfut.
Cserébe, jó ha ismered az elsõ rész eseményeit, de nem kötelezõ a másodikhoz .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nem steam nem köll,meg amúgy is rühellek mindent ami körökre osztott.<#levele>

Next PC upgrade: 2022

dartonite
Koszi koszi
zorrobomber
Olyan mint a Watch_Dogs, csak jobb a grafikája 😊

Rapid81
Az Omerta: City of Gangsters ingyenes a GoG-on.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Milyen ez a gunpoint?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm hogy szóltál, már klikkeltem is. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Az jó mert senki nem beszélt itt a live-ról.

Imi ezt írták a ph-en:

"Menteni lehet benn, azzal nincs probléma, az autosave tökéletesen mûködik.
Viszont igen, DLC-k hiányában nem érhetõ el néhány verseny, így nem lehet teljesíteni tökéletesen a háromszögeket"

Troger911
Grafikailag nagy a különbség az 1 és 2 között? Lehet elõször az 1 GOTY-t kéne beszerezni, rárakni a fordításod és ha minden tetszik, akkor beruházni a kettõre!
Scooter
<#eljen> Köszi, hogy szóltál. Most nem figyeltem a GOG-ot.
ZsZso
Omerta: City of Gangsters ingyenes a GOGon még 2 órán keresztül!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Borderlands 1 és a 2 is élvezhetõ egyedül.
Jó példa vagyok én - az elsõ résszel játszottam pár órát kooperatívban, de sok-sok órát egyedül.
A második részt 99%-ban egyedül, és nem unatkoztam.

IMYke2.0.0.0
Sehol sem jeleztem, hogy csodabogárnak (és szinonimák) tartom magam, egyszerûen ezt tartom természetesnek.
Ezek szerint, te nem, és ezért betámadsz.

Magánvélemény következik, ellent lehet nyugodtan neki mondani: Jópofa és hangulatos és vicces is, de szerintem tipikusan az a játék, ami csak co-op-ban јátszva élvezhetõ.
Dzsini
Jó fél éve, vagy kicsit régebben GMG-n 10 euro alatt volt a Collection, én akkor vettem meg (még euroért kedvezménykuponnal).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ha picit érdekel, akkor az elsõ részt szerezd be, mert kb. dettó ugyanaz mint a kettõ, csak nem barna a háttér hanem fehér, és olcsóbb(gondolom én legalábbis, nem néztem meg).

Dzsini
Hát, a topic házigazdája egy elég masszív rajongója a játéknak - szerinted? 😊

Diablo belsõ nézetbõl (értsd: mobok gyilkolása, rengeteg tárgy, skillek, ilyesmik), rajzfilmgrafikával, sajátos humorral, csillió DLC-vel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
10 db-ot 2500-ért? :o

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Szerintem még beszerzem az 1-et is steamre, ha már a kettõ megvan.
Nem Witcher téma: a Borderlands 2 GOTY 8$-ba fájna, de a videók alapján nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem 😞 Az egy is kimaradt az életembõl. Rövid velõs vélemény esetleg (nem akarok a játék topicjába órákat eltölteni)?
Én is elõször a reboot trilógiát játszottam, meg utána a még újabb tavalyi rebootot. Aztán tavaly beszereztem a régi részeket is és lenyomtam maratonban az elsõ résztõl kezdve mindegyiket. 😊
kigyi
egy megbízható kipróbált tradertõl 2500-ért.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Igen, szinkronnal, ami nekem nem jött be, de maga a tény, hogy hogy megcsinálták mindenképp dícséretes. Nagy munka lehetett.

Törölt felhasználó
Hol szerezted be? 😊
Troger911
Én ezt teljesen magyarul tettem, mert úgy is jelent meg azthiszem!
davidka003
Nekem is kb 100 óra volt egyébként az elsõ rész.
Emlékszek november körül raktam fel és vagy 2 hónapig kitartott. 😊 (2009)
Voltak benne gagyi részek de amúgy én akkor elvoltam vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Azért tettem oda csak neked a mondhatni szót, hogy ne köss bele. Sikerült nem észrevenni... gratulálok 😊 Azért mert elolvasol minden angol mondatot egy RPG-ben, még nem kell csodabogárnak gondolnod magad.

Troger911
Én is arra mentem 😊
IMYke2.0.0.0
Szomorú, hogy ennyire üldözési mániád van.
Retorikailag is észlelhetõ, hogy magamnak írom a dolgot.

zorrobomber
Mondhatni kikérem magamnak az "én mindent elolvasok" részt. A probléma lényege ott lakozik, hogy a Witcher(mint minden jó RPG) igényli a sok idõ és lehetõleg minél nagyobb darabokban. Akinek ez nincs meg, annak jó eséllyel beletörik a foga a kicsit unalmasabb részekbe. Ha egész nap ott ülsz mellette, akkor nyilván fel se tûnik.

kigyi
Az biztos, hogy el leszek vele egy darabig 😄 Sajnos csak egy részét játszottam eddig végig.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Nekem is 😊 Én a lánykák közül is sokat meghódítottam.

Troger911
Az elsõbe én is rengeteg idõt beleöltem. Minden párbeszédet meghallgattam, mindent elolvasta és igyekeztem minden küldetést mellékszálat teljesíteni. Végig tetszett!
Botond
Mocsár engem megfogott, de majd vmikor megyek tovább. 😄
IMYke2.0.0.0
"The Witcher" - több mint 100 órát öltem bele, és szerettem. Végig is játszottam.
A "The Witcher 2"-t elvitte a STEAM egyik bugja , és most már semmi kedvem letölteni ~30 GB-ot a 2 játékkal.
De, mindenképp be akarom fejezni a 2. részt is.

Nekem a mocsárral sem volt semmi bajom. Talán, mert én mindent elolvasok, és beleéltem magam a küldetésekbe, vagy mert birka türelmem van, és persze az sem utolsó szempont, hogy nem 2 hét alatt akartam végigjátszani. Nem tudom.
A lényeg, hogy szerintem, az elsõ rész is kiváló akció-RPG.

Akkor most jöhet az, hogy mindet végigjátszod egymás után. Egy élmény, hidd el. 😄
zorrobomber
Tegnap leírtam, és belinkeltem a hírt, hogy mi lesz GfWL-el. Szóval igen, megerõsítem. A GfWL tetszhalott állapotban lesz, támogatást kap, csak épp nem lehet DLC-ket venni és patchelni vele.

zorrobomber
Nyilván én se kezdtem bele a 2-be... 😞

Troger911
Sajnos csak este tudom megnézni, mert dolgozom 19:00-ig kb. Ha jól emlékszem még telepítve van steambõl, de addigra lejár a flash sale 😞
ZsZso
Én se bírtam még végigvinni az elsõ részt, pedig többször is próbálkoztam (talán a mocsár volt a legtávolabbi pont a sztoriban). A másodikat emiatt pedig meg se néztem, pedig kíváncsi lennék rá.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Nekem is vagy ötödjére kellett nekifutni hogy eljussak a hangulatosabb részekig. Aztán késõbb megint befulladt az egész projekt(a mocsár is tényleg gyengus). Szvsz azért szeretik az emberek mert, meg kínlódnak vele, mert egyedi, nem a szokásos sablon fantasy hablaty.

grebber
Dirt 3 kapcsán valaki megtudja erõsíteni amit írogatnak?

Fpocok
Ez olyan jó, hogy itt is meg kell osztanom!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Igen, de pl tetszett a sok mellék szál, meg, hogy egy egy piacon hallott mondatból lehetett küldit kerekíteni.
davidka003
Késõbb azért beindul. Mondjuk a mocsár rohadt idegesítõ volt benne. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

dartonite
Fene tudja,talan mert amikor megjelent akkor az egyik legtartalmasabb ilyen tipusu jatek volt.Vegigtoltam ketszer is,szegyenszemre a masodik reszt pedig egyszer sem.Akarmennyivel szebb is az uj,szamomra valami hianyzott belole az elsohoz kepest.Remelem a harmadik resz megint beszippant.
MoRT2195
Az elsõ részbe amúgy mi az ami annyira jó, és annyira tetszik az embereknek? Én nekikezdtem többször is, de nagyon unalmas. Vagy késõbb beindul a játék, csak az eleje unalmas? (Witcher)
Troger911
Érdemes, bár sokan nem szeretik. Én az egyet full magyarul nyomtam végig, ha jól emlékszem szinkron is volt. A kettõvel pár küldetést mentem csak, de tetszett. Amint lesz idõm folytatom!
Renjike
Az 1. részben amiylen döntéseket hoztál azokat viszed át a 2. részbe illetve az ott megszerzett fegyvereket , tárgyakat (nem mindet csak aminek értelme is van és megállja a helyét).

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Törölt felhasználó
A Witcher 2 miben használja fel az 1 mentéseit? Kártya kraftolás miatt felraktam, volt egy kurva jó intro, meg új játéknál kérte az elsõ mentéseit, ha lehetséges. ME fílingem van. Úgy érzem ha nagyobb szabadidõhöz jutok nekiesek a Witcher-eknek 😊

BTW Tombraider komplett a steamen van vagy máshonnan szerezted be kigyi?