Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F
Korábban "Raiders of the Broken Planet" néven futott, idén lett Free 2 Play teljes mértékben.
"Embark on an epic sci-fi, free-to-play adventure. Spacelords is a brand-new take on the shooter genre. Through its 4 vs 1 campaign, you experience both sides of the story: Join the Raiders in their fight to free the legendary Broken Planet, or switch sides and fight as the Antagonist alongside the invading hordes!
- Spacelords is completely free to play. You will be able to fully progress through the entire game.
- New 4 versus 1 campaign. Experience both sides of the story: join the Raiders in their fight to free the Broken Planet, or switch sides and foil their missions as the Antagonist.
- Mod your weapons and chose among hundreds of Cards to customize your character and create the ultimate Spacelords.
- Live a cinematic experience: over 80 incredible cinematic scenes will submerge you into the Spacelords universe.
FEATURES:
• 17 characters to choose from.
• Over 70 unlockable weapons.
• 4 configuration parameters for each weapon.
• Over 500 Character Cards. "
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Egybe van mint az atom van epic fórum része ahol a közösségek kereskednek egymással. pl group buy, n+1 trade csoportok stb..
- steam workshop ..elég sok játékhoz bári csinálhat tartalmat
- kártyás baszás (ezt gondolom nem kell bemutatni)
- profil oldal... lősz a játékról képet videót mindenki láthatja kommentálhatja lájkolhatja ha úgy tetszik neki..
A többi ilyen app az csak van azt kész .Látni hogy lófaszt se akar semelyik se fejleszteni rajta egy dekát sem. Nos ez az amiért soha nem is fogja odaverni semmi a steam-et.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.09.30. 23:19:26
Next PC upgrade: 2022
Steam-regisztráció nélkül drasztikusan beszűkül a kínálat, az tény. (Bár az Origin+Uplay+Battle.net+Windows Store+retró+Rockstar Social Club+GOG indie-kkel és kisebb/közepes kiadókkal nem elhanyagolható szelet. Ha meg még konzol is lenne a PC mellé, még kevésbé tűnne fel a hiánya.) Szóval a klienses helyzet kapcsán egyről beszélünk.
Ami a lehetőségeket illeti, tök jó lenne, ha kulcsos oldalaknál lehetne választani platformot legalább azoknál a játékoknál, melyek többre elérhetők, de a Steam népstzerűsége miatt nem vesződik ezzel sneki. Amíg voltak opciók, addig is inkább két kulcsot adtak (lásd a régi Origin- és Telltale-csomagokat, illetve egy időben adtak a régebbi játékokhoz GOG-kulcsokat is), de az is gyorsan elmúlt. Az Originnál érthető, hiszen a régi játékoknál a saját kliensük megeszik bármilyen kulcsot, a steamest is (fordítva persze nem működik, az igaz), az újak csak oda vannak.
A többség szerintem nem azt szeretné, hogy nem steames kulcsokat vehessen különböző oldalakról adott játékokhoz, hanem éppen azt, hogy az aktuális GTA-t, Witchert vagy az AC-t is Steamre vehesse bárhol.
Hogy ez mennyire jó így, az más kérdés, de tény, hogy kliensben a Steam a legerősebb, sajnos minőségre hibáival együtt sincsenek releváns kihívói. És még mindig kényelmesebb így, mint bármi, ami korábban volt, vagy ha az ótvarabb kliensek nagyobbat harapnának a piacból és több exkluzív lenne rájuk. Legfeljebb a konzolokat és a cartridge-eket lehetne felhozni a régi érákból, de az az offline modell a mai játékiparra nem értelmezhető, és egyébként is nyilván véleményes lenne.
Nekem a Legend-Anniversary-Underworld trilógia is abszolút tetszett. A 2013-as első résszel is még jól elvoltam, de már akkor is éreztem, amit ma is határozottan. Mégpedig hogy vannak sokkal de sokkal jobb alternatívák ugyanabban a műfajban. Az Uncharted-sorozat teljesen elvitte a prímet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.30. 21:47:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak annyit fűznék hozzá, de a lehangoló, komor helyszínen játszódó világban is néha k. jó elmerülni, nekem ilyen volt a Dark Souls, de az Outlast 1 és a Vampire: Bloodlines is elkapta a grabancom rendesen. Még a DaS esetében sem bántam volna ha még hosszabb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam a mélypont egyértelműen a 3. rész (de a 4. vagy az 5. is meglehetősen rosszak voltak), ahol már tényleg minden koncepció nélkül repkedtünk ide-oda, dinoszauruszokat, meg mutánsokat ölve, mindenféle misztikum és történet nélkül.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerencsére csak 1 db gameplay videót néztem meg belőle (és a végigjátszás után csak mosolyogva olvastam el pl. a gamespot cikkét), így nem tudtam hogy miként épül fel a játék. Ha valaki még azt is elmondja nekem, hogy egy teljesen zárt térben, klausztrofób játék fog ennyire tetszeni, azt is kinevetem. Az űrbázis maximális módon tetszett, az elavult, csupa fém, bezúzásra váró ipari komplexum, kellően sokszínű helyszínekkel, visszatérve 1-1 helyre, anélkül, hogy erőltetett lett volna mindez, olykor-olykor egy kis űrsétával megszakítva.
Az első végigjátszás nekem jóval több volt mint 30 óra egyébként (le sem merem írni, mert olyan 100 körül lehetett), igaz, minden létező feljegyzést összeszedtem, a dögcédulákat is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze ha mindez nincs akkor tényleg meg lehet csinálni az egészet még 20 órán belül is, de akkor már tényleg az exit feliratos megoldás játszik + jó adag szerencse is. De senki nem kényszerített, tényleg nagyon tetszett a játék és minden percét élveztem.
Egy Call of Juarez, Baldur's Gate, Witcher esetében természetes, hogy sokkal egyszerűbb, hiszen mind3 játék mesés környezetben játszódik (ami nálam már fél siker), de az A:I-ben éppen ez volt a poén, hogy egy lehangoló, egyhangú (ez mondjuk nem igaz, a korábban leírtak miatt sem) űrbázison ennyire szívesen eltöltök ennyi időt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
El kéne menni messze, feltöltődni valahol, de sajnos erre mostanában biztos nem lesz lehetőségem. Csak az egészségem bírja még. 😊
Érdekes, mert a WoW új kiegészítőjének bizonyos részeit baromira élveztem. Nyilván nem az egészet, pedig azzal a játékkal sincs nagy gond.
És valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy passzoltam a Shadow of the Tomb Raider fordítását. Csak félek, hogy nélkülem, semmi sem lesz belőle (ahogy a Rise-ből sem lett volna), mert akikkel együtt dolgoztam, jó munkát végeztek fordítás és tesztelés gyanánt, csak ugye manapság egy fordítás készítése nem ennyiből áll (pláne egy olyan jól kódolt játéknál, mint a Tomb Raider).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.30. 19:40:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A kritikusokat nyilván hajtják, a határidők, nem ér rá xy barlangba bemenni farkasprémért, amikor a nagy ződ' nyíl tök másféle mutat. Ettől még nem szar a játék, csak mások a tempók. Nyilván nem kap 100%-os TR Shadow élményt, aki 10 óra alatt végigtolja, ezt nem is vitatnám egyetlen percig sem, de a tényen ettől még nem változtat, hogy végig lehet hentelni/ugrálni ennyi idő alatt is, és akkor ez még a lájtosabb, mert 2 órával kevesebb végigvitelről is tudunk.
Az Alien: Isolation egy rendkívül furcsa eset. Abszolút Alien és persze Predator kedvelőnek vallom magam, különösen az 1. részek tetszett nagyon, mind a 2 címből. A születésemmel egyidős Alien dermesztően profi még ma is! Egy igazi remekmű.
Éppen ezért az Alien:Isolation-t remegő lábakkal vártam. Majd elkezdtem tolni és kb. 4-5 óra után, magam előtt is szégyenkezve töröltem le az eredeti cuccot az SSD-ről. Én nem ezt a lovat akartam. Megértem akinek bejön, de nekem nem eléggé... szeretném majd 1x végigküldeni, de valahogy most nem feszít semmi belülről, hogy tolnom kéne.
Ettől függetlenül képben vagyok a cuccal és meglehetősen... izé... zavaróan repetitívnek tartom, amiből elég hamar el is illan a szénsav. Na most ebből 30+ óra valóban no thx.
De ott a Call of Juarez. Szombaton reggel leültem elé, majd olyan d.u. 17:00-18:00 körül pergett a credits. Remek játék volt élveztem!
De! Hogy toltam-e volna még tovább másnap, meg harmadnap? NANÁ!!! A világa remek, a harcok élvezetesek, a helyszínek érdekesek voltak. ROHADT KEVÉS VOLT belőle a kb. 7-8 óra!
Éppen ezért ha egy játék igazán jó, akkor a 30 óra gametime elröppen és kevésnek fogod találni a benne eltöltött időt! Innen pedig már csak egy lépés, hogy egy jó játék örömteli, ha nem ér véget egy rongyos szombati nap alatt.
Baldur's Gate logóval tudod te nagyon jól, hogy sok játékóra mennyire élvezetes tud lenni egy virtuális világban... A Witcher 1 anno nekem Day 1 vétel volt. Simán 70 órám belement.
Amikor lepergett a credits, rohadtul fájt!!! Egyszerűen azt akartam, hogy még tovább tartson... szó szerint vörösödő fülekkel, izgalommal telve álltam fel a gép elől. Még, hogy nem fontos a hosszabb játékidő? ROFL!<#wow3>#wow3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kemény, de a 2003-as Angel of Darkness óta nem volt olyan, hogy nem játszottam azonnal végig egy Tomb Raider játékot. Úgy érzem, kezdenek megfogalmazódni bennem azok a dolgok, amikkel (a játékkal kapcsolatos) problémáim vannak. Pedig annyira rendben van, de mégis van valami keserű szájízem a játék után. Olyan érzésem van tőle, mintha a kedvenc kajámból hiányozna az egyik összetevő. Nélküle is elmegy, de érződik, hogy nem az igazi...
Mondjuk a PS4 Spider-Mannal is ez a helyzet. Lehet, csak kiégtem már a gémingből.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.30. 18:49:28
És sztem pont ezért jók az open world játékok. Mert ha sietni akarsz, gyorsan végigrohansz a fő sztoriszálon, aztán szevasz. Ha viszont kiváncsi vagy a világra is, ami a virtuális térben körül vesz, akkor simán elmerülhetsz benne, aztán jön a Falloutos több száz órás végigjátszás.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.09.30. 16:18:27
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Másrészt egyeseknek meg pont az volt a baja pl. az Alien: Isolation-nel, hogy 30+ óránál tovább tart végigjátszani (egyébként végig lehet azon belül, még nightmare-en is, nekem kb. 27-28 volt másodjára, úgy hogy azért felszedtem az útba eső dögcédulákat, elolvastam a feljegyzéseket és tervrajzokat is). Persze egy ilyen jellegű játékoknál baromi nagy szerepe van szerencsefaktornak, mert elég kevés scriptelt jelenet van (mondjuk az Outlast-tel ellentétben) így sok múlik a szerencsén, hogy hová pottyan az Alien és mennyit kell az ágy alatt bujkálni, stb.
A jó játék receptje tehát adott a speedplayerek/speedrunnerek szerint: 10 óránál hosszabb, de 30 óránál kevesebb legyen a játékidő <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.30. 14:47:51
[merlinw.org]
Mindenesetre uninstalláltam, mert 90+ GB-ot zabált már fel így, egyelőre feleslegesen.
Az egyik helyen felvehető aranyat nem jól jelöli a játék, és emiatt hiába veszed fel, azt továbbra is felvehetőnek jelöli.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A végigjátszás módja szigorú értelemben véve viszont azt jelenti, hogy egy gyakorlottabb játékos mennyi idő alatt képes a sztori végére eljutni és a lepergő credits-et meglátni. Imi teljesen más stílusban, aprólékosan játszik.
A jelenlegi leggyorsabb végigjátszása tudtommal 8 óra pár perc. Imi 50 órája viszont a szélsőségesen brutális másik véglet, mert a játék kimaxolásához kb. 30-35 óra kell csupán.
Ez a szemléletmód rendkívül érdekes, ezt inkább pl. az élelmiszerpiacon kéne bevezetni. És persze az is vicc, hogy még így is vannak olyan orosz akciók, amikor pár centért árulnak egyébként komolyabb értékű játékokat. Ráadásul ez az árdiszkrimináció Dél-Amerikában is eléggé szelektíven működik, ahol aztán tényleg ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni a gazdagabb, fizetőképesebb országokat a szegényebbektől.
Megmondom őszintén, én ebben egy nagy őskáoszt látok, ami valamiért így alakult és az így létrejött rendszerbe senki nem mer(/tud/akar) belenyúlni. Ez ugyanolyan, mint a mai napig szánalmasnak tartott 1 EUR = 1 USD "internetes" anomália, amit pl. a Humble Bundle valamiért mégis tud értelmesen kezelni, de milliónyi más oldal meg nem és ez senkinek nem szúr szemet (illetve lépést senki nem tesz ennek megváltoztatására).
Az a gond, hogy mi kisemberként mindenbe rendszert, logikát akarunk belelátni, mert mi ebben élünk, de egy csomó nagy dolog teljesen nevetséges módon dől el. Angela Merkel elutazik Törökországba és megkéri a török elnököt, hogy tartsák egy kicsit vissza a migránsokat, mert a kívánt mennyiségnél többen jöttek. Ki az az Angela Merkel? Németország kancellárjaként milyen minőségében jár el az Európai Unió nevében? Miért ő jelöli ki az EU csúcsszervének, az Európai Bizottság elnökét?
Fura dolgok ezek, amikre sokszor nem annyira bonyolultak a válaszok, mint ahogy azt hinnénk.
Nem mindegy.
AC Origins nekem 100% az 150 óra volt kb Nightmare-en, mikor végigrohantam a fővonalon akkor 25....(videó is van erről a youtube-on)
Szóval sok dologban soktak ferdíteni, nem tudom mi az igazság, de akkor ne a 100%-hoz nézzük a sima végigvitelnek az idejét. 😉
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Végig sétaszimulátor, vagy van benne harc meg rejtvény is? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.30. 08:54:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Részemről pont: 10/10
Tökéletesen elégedett vagyok mindennel, amit adott -- ahogy összeértek a történetek (3 rész) és szálak, ahogy törődtek a részletekkel, a sírboltokkal, a történelemmel, a dialógusokkal és szereplőkkel, és a legapróbb részletekkel.
Annak, aki még nem játszott Lara kalandjaival: mindenképp az elejéről, azaz a 2013-as résztől ajánlott kezdeni!
//A New Game+ és a várható tartalmak, és persze az öcsimax még tartogat élményeket.
Magyarországgal azért nem foglalkozik senki, mert nem vagyunk piac. Van max. 1-200 ezer potenciális vásárló és lehet sokat mondok.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.29. 18:43:45
[merlinw.org]
Mert baromira nem szegények, sőt. És feltételezem (utánaolvashatok, de valószínűleg azok is feltételezések lesznek), hogy nem az Urálon túlról veszik a legtöbb játékot (sem).
Tetszik nekem egyébként ez a felfogás, hogy ahol nagyobb a szegénység, legyen olcsóbb minden, csak sajnos ezen kívül nem igazán létezik példa erre a remek elgondolásra. De akár beszélhetünk arról is, hogy egyes játékok miért kerülnek többe nekem, magyarként (EU-s tagállam ide vagy oda, Svédország is az lol), mint egy amerikainak az Egyesült Államokban. Én eddig nem találtam rációt.
Megtehetnék azt is (ahogy más boltok megteszik), hogy a nettó áraik fixek, és arra kerül rá országonként az adó, és akkor a bruttó ár más lenne minden EU-s országban is.
Igazából a kiadó nettó bevétele egy darabra vetítve szinte biztos, hogy a Steames eladásokból az egyik legkevesebb, viszont cserébe a mennyiség annyival nagyobb, hogy még így is bőven megéri ott is terjeszteni. Aki ilyen szempontból "segíteni" akarja a kiadót, az inkább vásároljon közvetlen tőlük.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.09.29. 13:45:50
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dióhéjban: sokan vannak, szegények, szar a gazdaságuk, warezkirályság, sok kicsi sokra megy. Millió cikk leírja pontosan, nézz utána.
[merlinw.org]
Steam ár = Uplay ár=origin ár= gog ár = humble ár = gamersgate ár = istentudja mennyi permutáciaja van ezeknek a HIVATALOS boltoknak....
Kérdem én továbbra is akkor hol is van a valve 30%-os sarca? Az akció mértékében látom maximum hogy lehet valami plussz a valve bánatára de az se mutat 30%-os eltérést..
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Itt nem csak preferenciáról van szó, hanem kizárólagos piaci jelenlétről. És ezért van monopolhelyzetben.
Nálam az EA játékok originen, UBIs játékok meg uplayen vannak meg. Nem azért mert bármi problémám lenne a steammel, hanem azért mert éppen oda volt jó az aktivációs kód és/vagy nem láttam értelmét megvenni steamre.