Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Az a baj hogy nem tudod mire gondolok, te másra gondolsz, mert azt hiszed én a kényelemre gondolok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem nem próbáltam!

ÉS TE SEM. Én meg azt bírom mikor egy nem próbált hardverről kizárod azt a lehetőségét hogy esetleg az ugyanugy nem játszó ember gondol.
Mert neked hány óra van ebben a kontrollerben? Mert kölcsönvenném pénzért természetesen hogy lássam miért gondolod hogy a technológiát befolyásolja az hogy nem egy plexin húzom az ujjam hanem egy laptop szerű gumin?
Nem az anyagminőség a lényeg, a technológia alapon ugyanúgy szar nekem mindegy min húzom az ujjam, értesdz, Nem az a baj hogy sima,vagy érdes a felület, hanem nincs érezhető támpont.

Most ezt szavakkal nehéz leírni, ahogy az egér helyett is lószar a laptop simogatója.

Játsz egy játékot mondjuk egérrel utána meg tapipaddal ennyi.

Az a felület sem titokzatos idegen szupercsodaanyag, ne várj csodát, az egy laptop szerű tapipad, csak be van mélyítve nem sima, ez tárgytalan, mert amit én mondok abban ennek nncs hangsúlya, én mást nehezményezek a technológiában.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 18:31:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Ja, mert ez olyan, mint egy érintőképernyő... Aha... Meg már volt a kezedben ilyen Steam kontroller, ugye? Bírom, amikor egy fotóról eldönti valaki, hogy ez márpedig sz@r...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Egyik sem.
Láttam a krdőjeleket csak nem tudtam mire vélni a kérdést, a fogása biztos kényelmes nem tudom, de hogy tapipaddal a karakterek mozgása fosabb egy analógnál az is biztos, ugyanaz az elv mint a telefonok-táblagépeken az a virtuális analog kar, a kör alak szélét nyomva arra mozog a karakter, de szar...én játszottam így is és szar, nem azért mert az ujjam alatt pihepuha gumirozott rész legyen, hanem gány irányitíni egyszerűen. A karral full más érzés, van is benne valamennyi ellenhatás ha eltolod egy irányba.

Most ezen kár vitázni szerintem. Én ezért nem szeretek telon ilyen játékokkal játszani.

Rapid81
Én kérdeztem, hogy szerinted melyik kényelmes? A f@szalakú vagy a pohárforma kontroller? Ha nem érted, akkor azzal én nem tudok mit kezdeni...

Meg még kb 15 gyártó vezérlőjének hasonló a kialakítása (értsd: ez a kényelmes)...
De inkább hagyom a fenébe, mert látom, most már 2 DS is van a topikban, aki szándékosan értetlenkedik...

Mint már leírtam, akkor ennyi erővel minden autó egyforma. Meg minden tárgy, amit már valaki valamikor megalkotott és amit utána készítettek, az csak annak utánzata.

Továbbra sem mutattál egyetlen olyan X360 kontrollert sem, amin tapipadok vannak...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.10. 18:16:31

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Most a századik variáció nem tudom hol tart, de kezdetben egy az egyben az x360 kialakitásával megegyezett.

darkSectorxxx
Nem éppen mert kialakításra egy az egyben x360 kontroller.
Most megmutatom ha gondolod, mert ps-re tuti nem hasonlit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 18:09:26

darkSectorxxx
Most 2 dolgot nem értek.

1, az hogy oké én valamiért a bal oldalit egy d-padnak néztem, de mindegy, mert van egy kereszt benne.
Ez oké.

2, Másrészt hol írtam a kényelmességről?
Mert nem említettem ilyet.

Rapid81
Ennyi erővel lehetne felturbózott Genius vezérlő vagy felturbózott PS vezérlő is... Az alap kényelmi kialakítás mindegyiknél ugyanaz. Ilyen egy kényelmesen fogható vezérlő alakja... Ilyen gondolatmeneten kiindulva minden monitor a legelső koppintása, ahogy az összes tapis telefon, meg autó is. Azoknak is mindnek 4 kereke van és van benne kormány is... Továbbra is "facepalm" ez a kijelentés...

IMYke2.0.0.0
A "felturbózott X360 vezérlő" szókapcsolatból segítsek a "felturbózott" megértésében? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Miért lenne csak jobb oldalt 1??? A kart hozzáadták, nem a tapipad helyére rakták...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A másik meg az, hogy szerinted milyen alakú vezérlő a kényelmes? A f@szalakú vagy a pohárforma esetleg? :facepalm:
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.10. 17:54:27

darkSectorxxx
Ezért felturbózott, de igaza van , mert azt a 2 padot (amiből elvileg már csak jobboldalt van 1) kivéve régebben még mutattam is miliméterre ugyanaz a kialakitás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 17:50:42

darkSectorxxx
Minden játék kijön szinte mindenre.
Csak én mást kérdeztem.
Mi köze a konzolnak aho hogy a játékok milyen irányba fejlődnek?
PC-n hány játék van ami nem úgy készül? Nincs árkádosítva? mert szerintem erre céloztál.

Persze független ettől hogy konzolokra is vannak "nem buta" játékok....
Annyi hogy RTS kategória nincs igazából.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 17:49:20

Rapid81
Te melyik X360 vezérlőn láttál eddig touchpadot? Valamiről én lemaradtam, szerintem, akkor.

darkSectorxxx
A fejlesztők nevében én is így beszélnék ha menteni akarnám a menthetőt, ezért szabták át az eredetit 3-4x?

Mert én arra mondtam ami először volt tervben, hogy a pár nyomogomb mellé semmi analog kar csak 2 tapipadszerű valami.
Érdekes most már bal oldalt van analog kar a mozgáshoz. Na vajon miért? Ha az eredeti jobb volt? 😄

IMYke2.0.0.0
Egy öngerjesztő folyamat egyik pontjából nézel vissza, és ezzel igazolod a vélt igazad... Nem igazán lehet igazad, mert a kör már csak ilyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az a kontroller, ami már inkább csak egy felturbózott X360 vezérlő?

grebber
"Jelenleg az a helyzet, hogy mindent a konzolokra fejlesztenek"

Na vajon miért? Nem kell válaszolni!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Pont a kontroller a legjobb dolog a rendszerben😊

[merlinw.org]

Azért én kíváncsi lettem volna rá. De hát ez van. 😞

Nem baj, továbbra is várom a Valve-tól az új játékot. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Rapid81
Így igaz. Ha forgalomba kerül, én szerintem beszerzem életem első kontrollerét és az ilyen lesz.

IMYke2.0.0.0
Helyes volt a szóhasználat: "állítólag".
Fizetett ítészeknek nem hiszek.
Ha a kezemben foghatom, és úgy érzem, akkor elhiszem. Addig nem.

Az az ostoba kontroller állítólag felülmúlja az összes létező kontrollert, annyival precízebben lehet vele irányítani.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
"PC-n más a helyzet?"

Ne akard hülyécskéknek nézni a többieket.
Ha (!) lehetne fordított helyzet, akkor beszélhetnénk egzakt összemérésről. Jelenleg az a helyzet, hogy mindent a konzolokra fejlesztenek.

Szerk.:
Kiegészítem - amit meg még (!) nem, azt is és annak is kiadják később konzolra, de a folytatásait biztosan.
Lásd: Diablo 3, Minecraft stb.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 17:33:51

darkSectorxxx
"Viszont, nem is a konzol-kütyüt nem szeretem, hanem amit a játékiparral művelnek a rá fejlesztők és a kiadók."

Persze mert az összes ostoba játék azért született mert a konzolok gyengébb hardverrel rendelkeztek, semmi egyébb oka nem volt gondolom. 😊
PC-n más a helyzet?

darkSectorxxx
Ez egy hülye ötlet volt. alapon, főleg az ostoba kontroller.

Moby
Vagy csak hozzászoktak, hogy konzol terminus alatt nem egy olcsósított gányt kaptak a múltban. Nemtudom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.10. 17:22:11

Adversus solem ne loquitor

Jim Morrison
sok cheater naponta vesz pl csgo -t szóval igaz lehet 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Mert a pc-s vér pisták tudják verni a bránert:

- A NÉGYKÁRA
- A 876ezer FPS-re
- Meg főleg arra hogy nem képesek feldolgozni miért is tudja azt a konzol amit (szóval hogy buták mint a föld)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szerintem: zéró
Akkor sem hinnék neki, ha a Mátrixban élnénk, és mindenről statisztikát lehetne vezetni...

wantonly
$ 133.591.807 - Mai videojátékokra költött pénz. <#idiota>

(Nem tudom mennyi a valóságtartalma).
IMYke2.0.0.0
Kategorikus nem a válaszom. Sok lenne az már 😊

A korábbi válaszom arra akart reflektálni, amit írtál - igazából, tök mindegy, hogy milyen van az embernek, nem attól szereti meg, hogy pusztán van , hanem a vele esetleg szerezhető élmények okán.

Nálam porosodna, mert otthon nincs net, és pénz sincs konzol-exklu játék pótlásra.
Viszont, nem is a konzol-kütyüt nem szeretem, hanem amit a játékiparral művelnek a rá fejlesztők és a kiadók.

Rapid81
Ez puszta spekuláció egy külsős embertől...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.10. 16:51:22

kill3r21
Neked adom a ps3at, elfogadod? 😄
IMYke2.0.0.0
Tinman-nek: "Pillars of Eternity" előrendelés helyzet:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 16:42:23

IMYke2.0.0.0
Játszanék én konzolokon és páver píszín is... de egyik sincs.

Shep
Nem, mert akkor nem tudnánk itt a semmiről napokig vitázni 😊 Én meg azt mondom, mindenki azon játszik amin neki kényelmesebb, megengedheti magának.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Látom megint kivan éleződve, nem csak itt, mindenhol a "fos a konzol" vita...mint mindig 😊
Már előre látom a rívásokat a GTA V megjelenésénél 😄
Gyerekek miért nem lehet leszarni ki , min játszik? Nem a játék a lényeg? 😊
De a nagy igazságot azt azért adom, az utálja a legjobban akinek nincs 😊
Tudom, én is ilyen vagyok, gyűlölök mindent , ami apple...(lehet azért mert nincs?) 😄
Na de mind1 😊
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.10. 16:18:34
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pedig a legjobban várt játék volt akkoriban számomra, és tetszett is a hibái ellenére, egyszerűen csak utólag tartom túlértékeltnek, és annak idején sem találtam tökéletesnek. Hajlamosak az emberek ebben kritikus netkorszakban elfelejteni, hogy a D2 is megosztó volt kezdetben egy más korban, amikor ők éppen még elnézőbbek voltak. Perzse always-online baromság nem volt akkor még, az igaz.
IMYke2.0.0.0
Nem is tudnám tagadni 😊))
Közel 12 éven át minden évben végigjátszottam - volt, hogy félbehagyott build után adott évben még egyszer - a LoD mellett.

A legszebb az egészben, hogy sosem érdekeltek a rajongói MOD-ok hozzá, pedig ilyen-olyan elemük még érdekesnek is tűnt. A baj csak az volt velük, hogy 80-90%-ban cheat volt a szememben.

zorrobomber
Ezen a hozzászóláson pedig erős (pozitív) elfogultság érződik a téma irányába 😊

IMYke2.0.0.0
Bocs, de nem tarthatom olyan mértékben mérvadónak a véleményed, mint eddig bármely más játéktémában - számomra érezhető ugyanis a hozzászólásodon a nem-akartam-sosem-szeretni-a-Diablo-2-t...

Én is elvittem az 1.0-t Mephistóig. (Később meg végigjátszottam, ahogy a kiegészítőt is.) Nem volt azért problémamentes, primitív buildekre lehetett a leginkább építeni (ma szétfikáznák érte), a 640x480-as maximimális felbontás pedig vicces volt. Rajta volt a lemezen amúgy a 800x600, de csak a kiegészítővel unlockolták.

Egyébként 6/10-eket is szórtak rá (itthon a PC Guru, de külföldön is voltak rá példák), pár patch után kapott több orgánumtól új review-t, mondván, hogy méltó állapotba került a játék.

Én mondjuk mindig túlértékeltnek tartottam a nagy Diablo III-várás közben is az elődöt, ezért túlzónak tartom az elvárásokat és a hype-ot is.
Shep
Nem, a Commandos 3-al játszottam és befejeztem vagy 4 hónap alatt 😊 aztán meg tegnap elkezdtem a Sine Morát. RPG-hez nekem hangulat kell, nem tudok csak úgy odaülni és játszani. Commandos is ilyen, azért tart hónapokig egy-egy rész újrajátszása. Viszont ha megvan az érzés akkor napokig csak az megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Mondtam én már neki, de nem hiszi... pedig modemmel csapattuk. Az a vicc, hogy akkor a lag volt k. nagy, de NEM szakadt meg... ellenben a D3-al, ami elég keményen szakadozott az első negyed évben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lekötnek a Facehugger hunterek mi? :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.10. 12:28:21

IMYke2.0.0.0
A Diablo 2 köszöni szépen már önmagában is jól játszható volt.
Megjelenésének évében 2x végigjátszottam.

A LoD inkább könnyített rajta. A Rúnák és a többi fejlesztések meg bonyolították és tovább tolták a farmolás irányába - multiban csakis arra mentek az emberek, hogy minél több Bhaal-runt futhassanak le.

Shep
Hát igen, ez a kattintgató fesztivál már engem sem hoz lázba, ellenben a Divinity használhatod a környezeted harc közben dolog igencsak tetszetős, a többiről nem is beszélve. Igaz nekem most parkolópályán van a játék olyan 60-70%-nál.

Mint a Diablo II-nek?