Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Én is a hajam tudom tépni a "fél óráig bámuljuk a semmit, majd 2 perc esemény és megint fél óráig bámuljuk a semmit" típusú filmektől...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ne gyaníts semmit, ha nem nézel ilyet - túláltalánosítani meg aztán főképp nem szabad.
Sem a "merengés", sem a "lassúság" nem csak az ázsiai filmek sajátossága, nem csak az ő művészi kellékük.
Ettől függetlenül, ha nem kap el egy film, lehet az bármilyen jó, úgy sem fogod szeretni, ha 75 perces, vagy ha 2 órás...

Amúgy meg, én már megtapasztaltam: a rövid játékidejű filmek egyszerűen és szinte már összecsapottak, ha dráma a téma.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.11. 10:39:41

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Az lehet csak én nem vagyok nagy drámás, bár van amikor rá tudok hangolódni az ilyesmire is na de ázsiai dráma az azért már sok lenne, gyanítom olyan lassú folyású az egész,hogy három részletben sem bírnám megnézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Pedig koreaiak ebben (is) verhetetlenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Már megtaláltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
köszi 😊

Fpocok
Mi a linkje?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Kösz de ázsiai drámával inkább nem kínzom magamat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Majd csak lesz dobozos, ha más nem usákokból...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Controller kérdésben én is a többiekkel értek együtt, nem annyira halott dolog az sőt!

A jelenlegi X360 controllerrel nehézkes igazán precíz műveleteket kivitelezni, na most ezzel RTS-t irányítasz lazán! Hidd el van benne kakaó... nem úgy, mint az n+1. barebone PC-ben :-D

Nem azt mondom, hogy nem az a jövő, hogy picike, de szuper erős vasak lesznek a nappaliban a tv alatt, hanem azt, hogy köszönjük szépen ilyen már volt, van és lesz is, aki akarja tehet rá Steam OS-t, Win-t, vagy éppen Mac OS-t.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 09:04:43

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Meh... azt a játékot még én is végigtoltam, pedig nem vagyok egy nagy bullet-hell gamer.

Tinman
Akkor kérlek szépen, hogy a saját érdekedben adj esélyt a széria korábbi darabjainak is, mert hidd el nagyon jók! A Double Agent-nél hagytam abba (4. rész), mert Day1 körül toltam és sajna az bugos volt, de gondolom azóta már azt is szépen helyretették.

Troger911
HBD mindkettőtöknek!
IMYke2.0.0.0
grebber és w77d: Boldog születésnapot! 😊

Botond
HBD!
IMYke2.0.0.0
Én jobbat néztem - lesd meg a filmes topikban!

MerlinW
Végeztem Blacklist-et. Az első Splinter Cell amit végigjátszottam. Kifejezetten kellemes volt.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Szuper. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Hát bevallottan direkt nehézre csinálták.

darkSectorxxx
Vagy paraszt a játék, nem feltétlen a játékos szar mindig. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Shep
Nekem is eredeti, meg régen szerettem is a stílust de úgy tűnik ma már kevés vagyok hozzá 😊

Én megvettem, mert ócó volt, meg mert magyar játék, de elég gyorsan rájöttem, hogy ez bizony nem az én stílusom. 😄
Shep
Azt sejtettem 😊

És az még igazából semmi! Annál van sokkal genyóbb rész is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Tovább mentem, ahogy ide beírtam elsőre meglett, de utána jött ilyen bontó golyós tank, na annál besokaltam és töröltem, majd talán egyszer megint. Az a baj ,hogy ha meghalsz az egész fejezetet előröl kell kezdeni, meg nem elég az időre figyelni még a lehullott fegyvereket sem árt visszaszedni, mert anélkül rohadt nehéz, meg mondjuk alapból is az 😊

darkSectorxxx
Elég HC arcade.
Na ez most kicsit buzisan hangzott. 😄

Rapid81
Én is ott véreztem el. Azóta sem kezdtem el újra.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Az komoly cucc már az első 10 percen se tudok továbbjutni 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Jó asszem ez a Sine Mora már nem nekem való. Gyönyörűen elment minden életem a szeméttel repülős résznél.

grebber
Túl érzékeny is vagyok így 30 évesen mert nem 1 filmet mesét megkönnyezek ha olyan a szitu ,de ez egy kalap nulla volt.
Igazából a célom az volt (legalábbis azt gondoltam mivel 1 acsit jelez a steam csak végigviszem és megadja) hogy legyen +1 acsimaxolt játékom, csalódtam ,mert nem lett 😄 De mivel nem is tudom miért adná oda ,meg nincs is kedvem újra végiggörcsölni megy a levesbe.

Shep
Ja, azt nem tudtam, hogy már le is fordították. Annyit beszéltetek itt már róla, hogy lehet megnézem már magamnak én is ezt a csodát.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.10. 20:43:08

Rapid81
Ez a játék az érzelmekre alapoz, ami neki nincs. 😄

MerlinW
Van hozzá magyarítás, gondolom azzal játszotta, de ettől függetlenül egy cseppet sem lepődtem meg azon, hogy nem tetszett neki. Nem az ő súlycsoportja a játék😊

[merlinw.org]

Öööö.... Inkább nem mondok semmit. 😄
Rapid81
Belenéztem a Primerbe és a Triangle-ba is és rájöttem, hogy már láttuk mindkettőt. Viszont nagyon jó filmek és szerintem érthetőek is. 😊 A Triangle viszont ütősebb. 😄
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.10. 20:28:24

Shep
Nyilván mert angol tudás nem ártott volna hozzá 😄

Imre Úrnak ajánlom figyelmébe, egész jó kis koreai akció. Bár én kicsit többet vártam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.10. 20:26:16

grebber
To The Moon letudva - Acsit se adta meg (mondjuk kideríteni sem tudtam miért járna) meg maga a game se nagyon nyűgözött le.
De legalább végig van játszva törölhetem le<#eljen>

MoRT2195
De még jobban hasonlít a Wii U kontrollerre. Majdnem egy az egyben ugyan olyan.
IMYke2.0.0.0

Rapid81
Egyébként meg megjegyezném, hogy véleményem szerint, az alakja sokkal jobban hajaz a PS4 DualShock-ra, mint az X360 vezérlőre.

IMYke2.0.0.0
Hú, tetszik ez a játék - Igaz, erősen Unity Engine-esnek tűnik , a sterilitása miatt is.
De, még akár jó játék is lehet.

Szerk.: STEAM-en - Őrli exszex
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.10. 19:29:18

darkSectorxxx
Jó ezt mondom gyorsulás meg ilyenek, ez nem befolyásolja azt amire én ki akartam lyukadni, akkor megjelenéskor megbeszéljük még1x. <#eljen>

Rapid81
Nem ennyi... Gyorsulást is mér és változtatható a dpi-je is. Meg kattintást is érzékel...

darkSectorxxx
Igen annyiban más hogy a szélein az ujjaddal ha ott tartod akkor folyamatosan érzékeli, mondom mint a telon a virtuális analog, ha ettől többet képzelsz bele, csalódni fogsz.
De mondom , majd visszatérünk rá.

Rapid81
Felfoghatnád végre, hogy ez nem egy sima tapipad. Nem annyiból áll a dolog, hogy ráb@sztak 2 laptop tapit egy X360 kontrollerre és kész a spanyolviasz. Ezek a tapifelületek külön ehhez lettek kifejlesztve, JÁTÉKRA. Mivel ezt szándékosan nem akarod megérteni, inkább hagyjál békén...

darkSectorxxx
Ja és nem szarozok mindent, csak az ilyen "használhatatlan" technológiákat.
mit lehet vele faszán irányítani? Portal 2-őt? csak mert szerintem amióta készül más játékkal nem tezstelték még.

Figy béke! és majd ha megjelenik visszatérünk rá.
Nekem nem a steam-es csávók véleménye érdekes.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 18:48:01

darkSectorxxx
De vazze te újdonságról beszélsz, én meg logikáról, ez a technológia létezett eddig is, tudom milyen lesz, ez nem jövőbelátás, igen én fosnak tartom az analoghoz képest, meg a bill+egérhez.

Nem kell itt hit, hogy jajj mi ez a technika, semmi extra nem lesz, mert lehetetlen másképpen kivitelezni, ez nem ürtechnika.

Csak a már meglévőket vegyítik.
Most ez olyan minthogy egy 20 emeletes házról ha leugrasz akkor meghalsz.
Próbáltam? nem, de sejtem milyen lehet.

Rapid81
Én egy szóval sem állítottam, hogy márpedig ez űbercsúcsszuper, ellentétben veled, aki csípőből lesz@rozza... Nem az a fajta vagyok, mint Te, hogy kapásból elutasítok minden újdonságot. Ha az emberiség olyan lenne, mint Te, akkor még mindig kőbaltával vadásznánk mamutra, barlangokban laknánk és medvebőr tunikát hordanánk, mert mégis, ugyan mire jó az a kerek sz@r, amit keréknek neveznek...

Melyik laptop tapipadján lehet állítani a dpi-t? Mert ezen a kontrolleren lehet... Egyszer olvasnál utána valaminek rendesen... És ellentétben a laptop tapipadjával, amit nem játékra találtak ki, ezt pontosan, hogy játékra fejlesztették...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2015.01.10. 18:43:38

Shep
Nekem elég ha kölcsön adod 1 hónapra utána visszapostázom, játékokat megoldom 😊

darkSectorxxx
Ja és ez még csak a bal tapipad kivesézése, de célzásnak a jobb pad? What, mert a célzásnál ugye az a lényeg azt akarák hogy ezzel túllépnek az analóg karon és egy egér stílusát vigyék egy kontrollerre, de nem, kapcsoljatok be egy fps-t laptopon és célozzatik a tapipaddal. LOLKA. (jó nem egy az egyben ugyanaz mert itt a pad szélén ugyanugy megtartva az ujjadat olyan mint ha az analog kart elhúznád egy irányban, de ez még elméletben is tré.)
De ez már csak hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.10. 18:42:00