Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem. Sosem láttam még élőben MS konzolt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
A 3. résztől elég gáz lett a sorozat.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Forza-t próbáltad?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én azt szeretem a GT-ben, amikor két kocsi összütközik, és úgy viselkednek, mint két szappantartó. Olyan hangot is adnak ki. A C64-es Test Drive lenyomja a pókhálósodó szélvédőjével.
Stratégiák között van egy pár, amely mindne nekifutásra gyökeresne más tud lenni, ha nem ugyanazzal a néppel ismételgeted ugyanazt 😊 Ugyanez gyakran igaz az RPG-kre is, hiszen a különböző kasztok már önmagukban új játékélményt kínálhatnak, és ugye a sandbox vagy a különböző döntési lehetőségek is sokat számíthatnak.

Ettől függetlenül élvezetes csőjátékot is végig lehet játszani többször egymás után. Miért is ne, ha szórakoztatja az embert?
Fpocok
Nálam a GT sorozatnak az irányítása tetszik, minden másik autós játékban azt keresem.
(erről jut eszembe, ezzel a kártyával még nem néztem meg a 3-4 emus változatát)

darkSectorxxx
Miért is nem?????????
Acsivmentek?

Totti5
Forza/GTnél jobb szim, sokkal kevesebb és igénytelenebb tartalommal😊

Grafban szép ( Forza 5 pályákban-autókban szebb, de a CARS tud napszakot, időjárást ami nagyon látványos )

Kontrollerrel is problémás lesz, ahogy nézem a videókat félmegoldás szinten van ráoptimalizálva. Kormány kell hozzá, ami PCn nem hiszem h nagy probléma lenne beszerezni egy alsókategóriást, ha már valaki autózni akar.

Project CARS - Mercedes 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM @ Barcelona-Catalunya

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De ha valami szórakoztatja, akkor miért ne játszhatná végig újra (sokszor azért jobb is a fokozatosság elve, mely szerint normálon kiismered a játékot, aztán már lehet hardon is megmérettetni)? Ennyi erővel mindent felesleges legnehezebb szintnél alacsonyabban kezdeni.

Sokan jobban szeretik élvezni az atmoszférát, a hangulatot, a történetet és nem rögtön vért pislantva haladni a játékokban.

Sok játékot nem tudsz mondani, ami minden végigjátszásnál totál különböző lenne. Random generált pályás rougelike-ok is tulajdonképpen ugyanazok, csak random vannak összerakva a pályák, a játékmenet semmit nem változik.

Röviden: Nem értek egyet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Hát olyat biztos nem, ami minden végigjátszásnál ugyanaz. (az ilyet alapból legnehezebben kezdjük, hogy sokáig tartson) Nem tudom, hogy a tululó ilyen-e.

Ha pocok nem is én azért érzékeltem a válaszodban az iróniát....<#eplus2><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oké, akkor szerinted mit érdemes újrajátszani nehezebb fokozaton?

Fpocok
Szívesen! Az ember ott segít, ahol tud.<#eljen>

Elég rossz felfogás ez. Ha én szeretek egy játékot 6-7-8 végigjátszást is szokott kapni hiába 4-5-6 órás "CSŐ"

Tehasut
Hoppá, tényleg. Jó, hogy szóltál. Ennek tudatában természetesen nem fogom többször végigjátszani, sőt bottal sem piszkálnám. Köszi, hogy megspóroltál nekem egy csomó időt!
Fpocok
CSőjátékot teljesen felesleges újrajátszani nehezebb fokozaton.

Ha a remastered miatt nem vettél ps4-et nem is lettél rajongó<#idiota>

Tehasut
Na, végeztem a The Last of Ussal és kivégeztem a Left Behind DLC-t is.
10/10. Már ezért az egy játékért megérte megvenni a ps3-mat! Totális rajongó lettem. Még minimum 2 végigjátszás benne van (survivor és grounded nehézségi szinten). Életem egyik legnagyobb hibája lett volna yt végigjátszást nézni.
Abban a pillanatban, ahogy kijön a második része, rohanok ps4-et venni. <#finom>
IMYke2.0.0.0
A hozzászólások közt olvasható: gamepaddel játszott.

Szerk.: Itt is van (Ben Buja a videó feltöltője):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.01. 11:54:20

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Ha jól tudom a Project Cars inkább szimulátor, de kb. úgy, mint egy Gran Turismo, vagy Forza.
Szépnek szép, de majd mindjárt jön Totti és kiábrándít mindenkit, mert ő próbálgatja a bétákat és elég durva dolgokat tapasztal 😄
Egyébként a videót elnézve tuti nem kormánnyal játszottak, bár nfs-en meg burnout szintű árkád autósokon kívül mindenre a kormány a tuti szvsz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.03.01. 11:49:42
zzeN
Mivel szim féleségről beszélünk, ezért kormány nélkül kb. sz*rt sem ér a játék. Biztos el lehet vele szórakozni, de mivel nem Dirt szint, ezért sok értelme nincs.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Scooter
Sajnos ez a hörcsögitisz nagyon fertőző :-P Itt mindenkit kezeltetni kéne :-D
Akkor ez el is dőlt. Jó gamepad-al is. Ennyit erről.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Mivel kijön konzolra is, így biztos irányítható gamepaddal, bár kormánnyal lenne az igazi.

Érdekes én is kérdeztem és van aki írta billel sincs gond + hogy gamepaddal még jobb<#banplz>
Szóval akkor majd ez is csak kipróbálás után dől el.
Bár ez is sokélű dolog mert aki szinte minden autós cuccot (már amit lehet) kormánnyal tol soha nem fogja egy kő egyszerű billes irányításra azt mondani ,hogy jó ergo az ő véleményük semmit sem ér.
Bár ilyen pc-s a QTE nehéz meg xy játéknak (aminek ugyanaz az irányítása mint 3millió másik játéknak) nehéz az irányítása után már semmin nem lepődök meg.

Hónapokkal ezelőtt rákérdeztem a topikjában hogy Xbox 360 kontrollerrel milyen. Azt mondták hogy hagyjam a francba, ez csak kormánnyal lesz jó. Nem tudom mennyi igaz ebből, de hogy elvették a kedvem, az is biztos (nincs kormányom).
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.01. 11:28:01

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Szabi
szimkád

"Nulla tenaci invia est via"

Risenekkel egyedüli gond az nekem csakis a grafikával van lehetne sokkal szebb is<#eljen>
És ahogy ratgab is írta megunhatatlanok.Gothic 3-at is már min 3szor végigvittem warezba megvettem fémtokosan is és most steamre is és amint lesz időm megint végigviszem majd 50+ óra garantált öröm!

Azért a Gothic-Risen vonal harcrendszerét szokni kell. Nem egy megszokott valami és különösebben jónak se nevezném.

IMYke2.0.0.0
Én úgy tudom, hogy arcade.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Hát ha van egy jó történet hozzájuk, párbeszéd lehetőséggel, és esetleg olyan választási lehetőségekkel, amik befolyásolják a játék történéseit, akkor abszolút megunhatatlan. De azért vannak gagyibb RPG-k is... hogy egy nevesebbet mondjuk példaként: Risen. Mondjuk ez sokaknak tetszett, és én se mondom, hogy rossz, több tíz órát beleöltem, de a játék vége felé fogtam magam, kiléptem, és letöröltem. Annyira meguntam, hogy képtelen voltam végig játszani. Mondjuk ezzel inkább az volt a baj azt hiszem, hogy monoton volt a harc a számomra.
Szimulátor vagy árkád? Nagyon szépnek tűnik!

darkSectorxxx
Kíváncsi leszek DC-től szebb lesz-e

IMYke2.0.0.0
Nem az - tényleg úgy van.

Troger911
Köszi! Most kicsit vissza is veszek! Megpróbálok csak a nagyon-nagyon gazdaságos ajánlatoknak bedőlni és követni az elvet, hogy ha nem játszanék vele azonnal, akkor ráér megvenni...
Nem tudom ki, hogy van vele szerintem megunhatatlanok az RPG játékok. Ez is jónak tűnik.

Scooter
Szépen nyomod! Amikor a barátok közé felvettelek még alig volt játékod steam-en, most meg már több van mint nekem ;-)
SR2 több magos processzorokon gyorsabban fut, mint kéne neki, de van rá egy apró programocska, amivel szépen be lehet állítani.

Troger911
Én most itt tartok steam harácsolás ügyileg:

A 300. a Dead Space 2 lett...
TBTPumpa
Hogy ebből csak VPN-est találok, komolyan nemigaz!

Ráadásul még 6 euróval drágább is, mint Steam-en. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Wave of Darkness meglepő módon kevés pénzt kérnek, így 100% hogy sikeres lesz a kickstarter kampányuk! Szeretjük az rpg-ket jöhet!<#eljen>
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.01. 08:23:45

Remélem billentyűzettel lehet majd játszani!

benőmenő
Azért óvatosan az összehasonlításokkal, mert bár a GTA 4 is eléggé ótvaros, de a 30-40 közt ingadozni még mindig játszhatóbb élmény, mint amikor csak 30 és 15 a két lehetséges állapot ala DaS vanilla port.
BTW elvileg a Saints Row 2-nek,is van vmi nyűgje, hogy akkor fut normálisan, ha minél közelebb van a cpu-d órajele a 360-éhoz. Bár ez lehet csak urban legend, még nem próbáltam ki.
Wow, EZ azért eléggé jól néz ki! (Project Cars)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.01. 01:38:41

Kösz. Ez pont nekem való. Én szoktam utoljára elhagyni a munkahelyem, még az ajtókat is én zárom be. Télen, meg néha máskor is, ha tovább maradok, mindig sötétben indulok haza. Pont egy ilyen játék kell, hogy ezentúl nyugodtan dolgozzak. 😄
A 3. résztől kezdve mindegyik GTA epizóddal játszottam (leszámítva a marokkonzolos verziókat). Szerintem is a 4. lett közülük a leggyengébb. Ugyanakkor az 5. rész végigjátszása után úgymond megbocsájtottam nekik. Messzemenően a valaha legjobb GTA lett. Ha nem rontják el a portot, akkor ez lesz a legjobb GTA PC-re is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.02.28. 22:40:47
darkSectorxxx
Basszus.
Ingyen letölthető a játék.

One Late Night

GTA IV kijátszva. Bocsi, de most semmi kedvem ódákat zengeni és regényt írni, úgyhogy csak pár szóban.

Volt egy-pár szórakoztató és kreatív küldetés (Packie-s küldik tetszettek a legjobban), de sajna nagy számban voltak semmilyenek is. Az utolsó küldi előtt még úgy voltam vele hogy adok neki egy 7/10-et.....de aztán jött a küldetés. Te jó isten! Úgy képzeljétek el hogy a procit át kell állítani a feladatkezelőben 1 magra és csak így lehet megcsinálni a helikopteres részt. Direkt utánaolvastam és ez nem csak velem fordult elő. Ez egy gyakori bug a játékban. Hogy csinálhattak ilyen hanyag munkát? Bezzeg konzolon teljesen jól működik. Ennyit arról hogy a Rockstar Games a PC-n vált sikeressé. Ma már úgy tekint erre a platformra mint egy rákos daganatra, annyira leszarja azt. És még azt mondják hogy a Dark Souls portja felháborító, próbáljátok ki ezt, szörnyű. A DaS legalább normálisan fut, ez meg 30 és 40 FPS között ugrál (legalább is nálam).

Na jól van, mindegy. Az utolsó küldetéssel végül 6/10-et adok erre a GTA részre. Eddigi legrosszabb GTA-s élményem. Ezek után már jóval kisebbek az elvárásaim az 5. rész iránt. Azt is majd 2-3 ezer forintért behúzom 1-2 év múlva. Szerencse hogy nem vagyok GTA fan, mert ez a rész nagyon rosszul esett volna.

darkSectorxxx
Gondolom a 8GB az a hang miatt. 😄

Ej, de gyönyörű!!! Megpróbáltam beregisztrálni magam a saintsrow.com-ra, hogy esetleg megnézzem az importálható karaktereket. Erre nem tudok. Hibát ír ki. Utánanéztem a dolognak. 1 éve(!!!!) fennáll a hiba és azóta ígérgetik, hogy csinálnak valamit vele, de még mindig nem jó. Szép hozzáállás.