Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Igen, közben megtaláltam az ÁSZF-ben, ezért töröltem is az ide vonatkozó hülye kérdésem 😊. (14 napos elállásról szólt)
Köszi, hogy írtál példát, így már látom értelmét.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.03.03. 08:58:44

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Természetesen csak bontatlan aktiválatlan termékre vonatkozik 😊 Én már egyszer kihasználtam, mert rossz terméket rendeltem 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.03. 08:57:27

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Viszonylag könnyű benne előrehaladni, kicsit küzdeni kell a mellék küldikkel, ha a fő szál nem megy és akkor a legerősebb verdával csak sikerül legyűrni azt ami kifogott előzőleg rajtad 😄 Van benne a nagy karika amikor a sziget partján kell végigmenni na az kihívás 😄 Volt régen akkora kockaságom amikor megcsináltam 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.03. 08:55:46

ZsZso
Diablo III: RoS 5999 Ft a MédiaMárktban.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.03.03. 08:55:54

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mooo
Türelmem se sok van,szeretek maximum 2-3x nekifutni egy pályának és nem többször 😊
kigyi
Kíváncsi vagyok hányan próbáltak rá a Resi2 gift linkre eddig ami benne volt a txt-ben legalul 😄

VPN! Semmi sem virágzik fel max a banhullám!

Szabi
újra felvirágzik majd a ruszki kulcs vétele ? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

kigyi
Nem nehéz a játék csak aki kevésbé jó benne annak tovább tart 😊

mooo
És nincs TDU2-höz valami mod amivel állítani lehet a nehézséget?Ritka mód noob vagyok az autóversenyekhez,de azért szeretem őket 😊
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.03.03. 05:19:11
MerlinW
Nem létezik már sem az Eden sem az Atari. Így a weboldal sem. Ettől függetlenül a játék megy és 100+ órányi kikapcsolódást garantál. Szóval szerintem bőven megér 10€-t, annak aki szereti a stílust. Ha support-ot szeretnél, ott a "TDU3" azaz a The Crew.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.03. 01:05:22

[merlinw.org]

zorrobomber

A megjelenés környékén nem volt hozzá megfelelő konfigom, így felé se szagoltam. Mindenesetre ez mindent megmagyaráz, így már értem a mostani 10€-s árat!! Ja, nem!

MerlinW
Mennek a szerverek. Egyébként megjelenés óta számtalanszor volt 5€ alatt a játék. Mikor kiderült az Atari csődje, hónapokig 2-3€ körül árulta mindenki (már megjelenés után 1-2 hónappal). Single-ben el lehet vele lenni, de a TDU-k "MMO"-k, a multi a lényegük.

[merlinw.org]

kill3r21
Egy HL3 bejelentés, nem kicsit borzolná fel a játékvilágot 😄
De szerencsére esélytelen 😄
kigyi
Nem tudom most mi a helyzet majd felmegyek megnézem, de legutóbb még mentek a szerverek.... Igaz tavaly volt még nyáron, de mentek gond nélkül. Amúgy számomra teljesen felesleges a multi mivel az autós barangolós játékokban úgy is magányos farkas vagyok és csak száguldozok mindenfelé 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.02. 22:20:32

Egyáltalán nem singlebe is nagyon jó.

Én anno az első résszel is elvoltam single player-ben. Itt nem ugyanez a helyzet? Mindenféleképpen kell online hogy élvezetes legyen?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
Apropó weeklong deals. TDU2 - 10euro?? Egyrészt, ez az ár mi már? Másrészt, a review-k alapján a szerverek döglöttek, illetve 4 installos securom drm-je van(?). 5 euroért belecsaptam volna a lecsóba, bármennyire is régi, de így...

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Egy T.E.C. 3001 már bejött, de ennyi. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jól van, én meg egyáltalán nem nyertem még. Se a régi, se az új rendszeren. Sőt, mondok jobbat. Pr hete jelentkeztem egy Insurgency-re (SG csoportos felajánlás). Összesen 2 ember jelentkezett rá (én és valaki más), azaz 50-50% esély a nyerésre? Szerintetek megnyertem? <#idiota>

Na nem mintha panaszkodnék, tisztában vagyok vele hogy nem vagyok szerencsés (soha életemben nem nyertem nyereményjátékot a kaparós sorsjegy kivételével).

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Scooter
Bocsi <#miaz>
kigyi
Na menj már mi meg itt csak nézünk ki a fejünből, hogy mi történt miért nem dob semmit a rendszer hát persze mind te nyered.... 😄 lol

Scooter
Akkor én nem szólok semmit. Nekem azóta a 11-dik jött be <#alien>
A FEAR-t inkább hagyjuk. A 3. résszel így is kiherélték az egész szériát. Az első és második résszel boldogan elvagyok (egyik kedvenc játékom), de a harmadik részt a pokolra kívánom mióta kijátszottam. "Szerencsére" azt nem is a Monolith készítette, különben nagyot csalódtam volna bennük.

TBTPumpa
FEAR 4 (Monolith)
Unreal 3 vagy egy Unreal Tournament 2015 (Epic)
Quake 5 (Raven vagy id)
Doom 4 (nem a reboot - id)
Half-Life 3 (Valve)
No One Lives Forever 3 (Monolith - mai grafikával mennyire jól nézne már ki Cate)

Ezekért nem sajnálnám a pénzt (persze ha az eredeti fejlesztőktől származna), mert tudom, hogy bármelyik többet érne, mint az elmúlt évek CoD vagy Battlefield játékai.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sajnos ja.
Egy Fear 4 nagyon jól jönne most.Csak hát a szemét warner láthatóan szarik rá.Csak tudnám akkor miért nem adják el a jogokat ,vevő garantáltan lenne rá( ha más nem a Deep Silver ezt is megvenné 😊 )

UE 4 piaci igények megváltozása miatt lett olyan amilyen.Már minden értelmes cégnek saját engineje van.
De nem kell aggodni UE4-es game is tuti 100 felett lesz majd idővel.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2015.03.02. 18:49:02

TBTPumpa
Amúgy mi van ezekkel?
Semmivel sem állnak elő. Az id még próbálkozik, bár már csak árnyéka önmagának. A Monolith-től is inkább egy jó kis FPS-t néznék (NOLF, FEAR, AvP) már meg szívesen és nem egy Shadow of the Mordor szintű játékot. És hol van a Raven Software?
Vagy a CoD "térhódítása" miatt nem éri meg előállni ilyenekkel? Mert vevő lenne rá az tuti, de mondjuk ide tartozik még a Valve is, aki a 2007-es (már 8 éve miaf...) HL2EP2 óta kussol a Half-Life játékokról.

Komolyan visszasírom azokat az időket, amikor ezektől a fejlesztőktől játékokat kaptunk...
Régen mindenjobbvót! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.02. 18:38:13

Totti5
Sajnos az EPIC semmivel nem állt elő. Ellőtt 2 techdemót, amiből az egyik még csak nem is U4 volt... de abból sem lett semmi.

Unreal Engine 3 - GDC 2011: Samaritan Real-Time Tech Demo

U4 ide vagy oda, az első kurrensgen Unreal motors játék a Batman: Arkham Knight lesz, ami Unreal 3...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.02. 18:30:59

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
OFF

Ehh, sosem nyerek semmit a Steamgiftsen, mióta új a rendszer... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ahogy már elhangzott, már a kezdetektől ez a konstrukció.
Sőt, az Unreal Engine 3 liszensze is bagatell már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
És sehol egy új Unreal játék. A 2007-es UT3 óta kuss van... <#szomoru1>
Jó tudom készül egy új UT játék, de nekem CliffyB csapatától (az igazi Epic-től) kéne egy új Unreal, nem a lelkes modderektől.

De persze az sem véletlen, hogy az Epic sem "készít" Unreal játékot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.02. 18:27:59

Rapid81
Az UE4 licenszelése eddig is ilyen volt. A bevételből kell csengetni. Maga a motor ingyér' van. 😊

Troger911
Lepörgött a Brothers: A Tale of Two Sons kredit. Nagyon jó kis játék volt. Hangulatos, szép, és a történet is rendben volt. Ál konzolos ként nyomtam végig 😊 116 cm-es tv-n, kontrollerrel! Bár a kontrollerhez kellett kicsit mókolni, mert nem ismerte fel a játék. Számomra ez egy kis gyöngyszem volt, 10/10!
Rapid81
Fóliásra gondoltam. 😊 Lvl 5-ből van pár, meg még egyéb, lvl 1-esek. 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem sincs sok:

Láttam ennek sokszorosát is nem egy STEAM-esnél (Level 5).

TBTPumpa
Húsvétkor (1 hónap múlva esedékes) szokott lenni valami kisebb Sale, de a komolyabb a nyári lesz (Summer Sale június tájékán).

MoRT2195
Steamen a tavaszi leárazások mikor várhatóak? AssassIn's Creed 3-ra jól jönne megint egy 75%-os leértékelés. 😊
Látszik hogy nem a Rocksteady csinálta. Igazad van, majd az Arkham Knight.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.03.02. 16:25:08

Rapid81
Nekem van 1. A Dreamfall:Chapters-hez. 😊

DOUBLE INSOMNIA PROMO leárazás GOG_on!

IMYke2.0.0.0
Ha pusztán azt kell nézni, hogy milyen szép, akkor: <#eljen>

MerlinW
Végigjátszottam az Arkham Origins-t. Deathstroke-on kívül nem volt gond, kellemes 30 órás (Enigma datapack-okon kívül minden mellékessel együtt) csihipuhi, közepes történettel. (A két DLC sztori még hátra van).

+ harcrendszer, mint mindig
+ Joker küldetések
+ Mad Hat küldetése
+ Firefly küldetéssorozat
+ Minimum 8-9 órás főszál
+ Szinkron, zenék
+ Rengeteg endgame content, akit ez izgat😊

- Kihalt, már-már unalmas, egyhangú rókabőr város
- Deathstroke 😊
- Sok szálon, sok karakterrel zajlik a történet, mégis egy fordulatoktól mentes céltalan történetet kapunk.

Alapvetően jó játék, nem sajnálom a rá szánt időt, mégis a trilógia leggyengébb része. Az, hogy Arkham City copy/paste, nem probléma, mert ami jól működik az jól működik, de akkor legalább a történetírók erőltessék meg magukat kicsit jobban (Assassin's Creed jelenség). Talán mad az Arkham Knight.

7/10

[merlinw.org]

De most az ilyen 5-ös meg még annál nagyobb szintű kitűzökhöz milyen pénzből szerzitek be a kártyákat? Mert én úgy csinálom, hogy ha egy játék dobál kártyákat és úgy ítélem, hogy abból nem kell kitűző/háttér, akkor azokat a kártyákat eladom, aztán ha játszom olyannal, amiből úgy ítélem, hogy kell kitűző/háttér, akkor abból a pénzből megveszem hozzá a maradék kártyákat.
Tinman
Hát az a Nokia N97 szép időben se volt valami nagy szám soha :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Ez még a januári vásárlásom volt. Sajnos azóta sem volt olyan idő, hogy szebb (világosabb) képet tudjak készíteni róla, így marad az, amit a kibontásakor készítettem.
Ugye sötétben megyek és sötétben érek haza (januárban pedig főleg), lámpafény mellett meg csak ilyet tudok készíteni, viszont a lényeg így is kivehető.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.02. 15:24:28

Voltan
Jaajj, az kurvajó,
Fel is rakom megint otthon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Engem ez nem hoz lázba szerencsére, a kezdetekben még összedobtam pár kitűzőt és még a nyári/téli vásár alatt is egyet-egyet, de inkább mindent eladok és játékot veszek belőle... Csak az a baj, hogy lusta vagyok már kiszedegetni.
Tinman
Passzolom... szerencsére angol lett végül. Nem mondtam le teljesen róla, hogy 1x végigtolom. Anno szvsz majdnem a feléig eljutottam, de olyan unalmas grindfest az egész, hogy nem bírtam és feladtam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én először úgy voltam vele, hogy mi értelme van, tök hülyeség, mostanság meg még mindig 😊