Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. résszel én is többet játszottam, de csak a multiplayer miatt. Ott viszont gyakorlatilag tönkretették az íjászokat és a mágusok lettek a fő ütőerő (multiban legalábbis, ahol nem volt akadály a pénz), tehát egyoldalúnak kvázi egyoldalú volt az is (azt hiszem erről már beszéltünk).
A hajókat viszont tényleg nagyon szerettem.
Sőt, még arra is emlékszem, hogy a játék demójában a kő is szerepelt mint nyersanyag (a játékban részben emiatt voltak hatalmas sziklatömbök - amiket ebből kifolyólag csak az öngyilkos törpékkel/goblinokkal lehetett "eltüntetni" 😊).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valójában senki nem veszített semmi kimutathatót, ha nem az abandonware oldalak irracionális rajongója volt. Ami nem kimutatható, hogy mennyi játék válhatott volna azóta freeware-ré, de a régi klasszikusokat szokták a kiadók ingyen osztogatni, sőt a GOG maga is egy felület erre.
A Diablo is akkor éri meg az árát, ha kezdeni akar vele valamit a játékos, nálam tervben van a kooperatív nosztalgia (a D3 is kedvet csinált az elődök újraelővételéhez), ha pontosan tudom is, hogy miben és mennyire elavult.
*A sok platformon való elérhetőség (lassan jönnek konzolokra is) mellett én a zoomot tudom értékelni, a régiekhez nem tudok efféle modról, de számomra nagyon hasznos. Illetve a Planescape esetén nem barmoltak bele a játékba, csak az eredeti alkotó, Avellone egészítette ki a tárgyleírásokat, ami pozitív dolog.
Szvsz meger ennyit mert alapbol is, illetve szamomra is jatektorteneti merfoldko volt. Kb ahhoz hasonlitanam mikor ti meseltek fiatalkori nintendos vagy mas konzolos elmenyekrol.
...ha futna Windows 7-esen, és/vagy nem lenne nagy gépigénye.
Egyelőre elvagyok nélküle, még úgyis, hogy a csajok csinibbek lettek benne--- és a jiggle-jiggle... <#finom>#finom>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.07. 19:04:50
Dead or Alive 6 (VIP zóna) - 34% kedvezmény
Összeg: £36.13 (13400 Ft), szürke oldalakon is drágább <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.07. 19:03:51
A Warcraft 1-nél meglepően magas a nosztalgiafaktor ellenben.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.07. 17:26:15
Next PC upgrade: 2022
#305520 ar nezopont kerdese. egyreszt friss megjelenes ergo full ar, ev vegere tuti lesz -50ben, masreszt hivatalos forrasbol volt usabol rendelheto eredeti cd 120-140 dollarert es kesz. nem steames, hala az eg 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Vietcong jöhetne már új rész vagy remastered vagy bármi.
Diablo GOG
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem való ez erre kicsit sem... fogalmam sincs minek erőltetik. Várj. Rájöttem: $.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindenki másnak pedig kb. élvezhetetlen lesz az 1280x720 felbontású kijelző miatt. A Vive 2160×1200-al is olyan, mintha csirkehálón át kéne nézni mindent.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.03.07. 10:57:06
Need for Speed Payback - 75% kedvezménnyel
Standard - 5 euró
Deluxe - 10 euró
Ennyit talán már megér a Deluxe verzió is. <#hehe>#hehe>
+ Sok minden más is akciós.
Nah, akkor a gatyómba majd Liberót is csomagolok, ha játszom vele 😊
Az mondjuk meglepett benne, hogy már most egy csomó lehetőséget látok benne, amik a Soulsban nyomokban se voltak meg.
Why so serious?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem is értem amúgy a felépítését. Először bedob a mély vízbe, alig magyaráz. Aztán jön egy rendes tutorial egy dojoban! Aztán mész az első komolyabb helyszínre és megint full az alapokat elkezdni taglalni, ahogy haladsz előre :-D
Ez volt a nagy VR bejelentés, amit a N szellőztetett kb. 1 éve már? ATYÉG!<#wilting>#wilting>
Azt nem kell bemutatnod, hogy a N, ha veszett patkányokat árulna, akkor is lennének akik ürülnének neki. Ez egy kicsit olyan, mint a kamu petíció az anyatejes szoptatás vérfertőző voltáról, amit cirka 200k ember teljes komolysággal alá is írt. No meg k. sok laposföldes is vanik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.07. 08:26:40
Why so serious?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van itt valaki aki letolta már Nioh-t?
Soulsok után elég kikönnyített eddig az első nagy helyszínt halál nélkül (az a boss az 0/10-es), aztán utána belementem a vízbe és megfulladtam :-D
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bírtam az új XCOM-ot is, de engem jobban zavartak annak a butításai. Nem azért, mert az MYZ-nél butább (nem az), hanem mert az egyik kedvenc műfajom egyik ősklasszikusának leporolásáról van szó.