Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.12. 13:14:03
Next PC upgrade: 2022
Igen, szándékosan emelem ki a Ninja Gaiden-t, mert senki ne tegyen úgy, mintha a Nioh, vagy a Sekiro itt valami soha nem látott dolgot hozott volna el. A Nioh remekül keveri a NG, Onimusha, Dynasty Warriors, Diablo(!) elemeit, megfejelve némi Souls érzéssel és most ezen a Sekiro se sokat változtat, csak még nyomatékosabban akciójáték lesz.
Egyébként én még most is fenntartom, hogy aki képes kicsit visszazökkenni a múlt játékaiba, az Onimusha 1-2-3-4-el bátran tegyen próbát, annak idején én eléggé szerettem őket. Az első része ráadásul a Parasite Eve és a Resident Evil nyomdokain halad csak japó témában.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.12. 08:33:19
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Click here to get 3% off!"
A kód ~1 percig érvényes. A kosárnál, fizetés előtt aktiválható, érdemes előtte kigépelni textbe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azért nagyon köszi, ettől függetlenül 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
//Csak 22-ig nehogy bemérgesedjek, és még így is megvegyem (sokadszorra ellentmondva magamnak pre-order témában)... <#wilting>#wilting>
//szerk.: Különben is, minden fejlesztőt meg kell becsülni, aki/ami még úgy fejleszt, hogy a Windows 7 ne legyen kirekesztve...
//szerk.2.: CDKeys-ről jelenleg a 3%-os FB-kóddal együtt ~14100 Ft-ból megúszható.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.11. 20:21:22
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát ja, Activision. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A kezdőára alapvetően nem lenne probléma, de azé' eléggé nem pénztárca barát 😊
Szóval bár abszolút nem az én játékstílusom, de akkor is megpróbálom végigvinni. Nem biztos a siker, de jelenleg optimista vagyok. Kitartónak kell lennem. Ez a március most elég pénztárcagyilkosra sikeredett. DMC 5 (elképesztően jó lett, de alacsony fokozaton semmi kihívás nincs benne, remélem a magasabb már jobb lesz), Sekiro, majd hónap végén Operencia: The Stolen Sun. Division meg egyéb dolgok már meg sem említem, de most azt kihagyom. Eleget ügynökösködtem az első résszel, ez meg inkább egy kibővített, fejlettebb változat, nem feltétlenül egy igazi második rész. Esetleg későbbre jó lesz.
Ti hogy álltok Sekiro témában? Azt tudom sokan vagytok, akik szeretik a Soulborne játékokat.
Aztán rájöttem van másik Zelda-ra kihegyezett ás lám a beállítások is ott vannak azokat is szépen használja. Most ellenőrzi éppen a Shadereket az első indítás előtt kicsit sokáig tart. És ez már használ rendesen több magot is az előző 1 magon volt csak hajlandó elindulni...
Így van siker ez működik csak másolni kell ás már megy is 😄 Egyetlen probléma az a 17GB-nyi cucc amit valahogy el kellene juttatnom hozzád.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 19:37:10
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szerintem egyébként 720p/60fps lazán meg kell legyen, de mint írtam a 1080p/60fps is meg lehet viszont talán többször beeshetne, de ez sem biztos. Most nézem megy-e a Zelda simán átmásolt cuccal, de eddig tölti szépen. Megyek eszek valamit aztán megsasolom neked, hogy ez így működik-e.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 18:57:55
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 15:50:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem sem ment.
Ráadásul, kukába való gépem is van --- nem 7700K + / meg 2000+ csodák a 30 FPS-hez 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kb. 1 hónapja szántam rá magam... elment 1 óra az életemből és még mindig trábölsútoltam. Skip.
Gépet meg kb soha nem lehet venni olcsón mert nintendo életbe nem fog esni az ára..
Gondolok itt arra, amikor a DaS 3-ban csak támadott, támadott, támadott, kb. végtelen staminával az ellen... itt meg ha elcseszi a Ki managmentet kifullad és megy is a balta a hátába. Ez milliószor jobb megoldás!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
https://sg.hu/cikkek/jatek/135544/toltheto-a-felujitott-star-wars-episode-i-racer
Szedjétek, mielőtt Disney bácsi is olvassa.
Pedig ott még minden appra kölön kellett screenshot alapján belőni a touch emulációt, meg kézzel bepötyögni a BT párosításhoz a címet, de az legalább működött utána.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Iszonyú nagy fail ebben a játékban, amikor a menüt be kell hozni és rá kell nyomni a quit-re, mert másnap meló. Őrület, hogy ennyi idő elteltével ezt a súlyos hibát nem tudták kijavítani... pfff, száni egy bagázs.
Majd odachi-t próbáld ki, azt tudod használni Axe-szal mert az is STR asszem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.03.10. 20:16:41
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

egyéb finomságok a link mögött - akár hallgatva, akár csak a shownotes-t végigklikkelve
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.10. 13:20:28
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Why so serious?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.03.10. 10:15:54
Egyébként rájöttem miért talált be még nálam ez a cucc ilyen könnyen: Onimusha. Én nagyon szerettem mind a 4 részt PS2-ön és bár rég volt, de néhány elemében visszaköszön az a hangulat és stílus.