Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
De Nightmare-en legalébbis folyamat nekem jönnek, azonnal rámfordulnak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Engem egy is megöl. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nincs semmi nagy finta hajócsatákban. Legnehezebb szinttől eggyel könnyebben játszottam és sosem volt gondom hajócsatával. Ja és nincs túl sok benne. Közel sem egy Black Flags mennyiség. Taktikázni kell, használni a védekezést, nem bemenni ellenséges hajóhad közepébe, menekülni, ha szükséges. A játék egyik legkönnyebb része.
Elindulhatnának kelet felé végre, egy ókori Kína vagy Japán nálam instant buy lenne.

Why so serious?

MerlinW
Dehogy csalnak, csak nem szabad egyszerre többel harcolni, ki kell húzni őket egyesével a tömegből, szemből támadni, fedezéknek használni azokat amelyen éppen töltenek, stb. Jó kis taktikai játék a hajózás, én semmiféle "csalást" nem érzékeltem. Sőt, van egy "bug", ha kiugrasz a hajóból, nem bánt senki, tehát ha nagyon nem megy valami, átúszol a célpontra és lekaszabolsz mindenkit a fedélzeten.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Most az előbb lett meg!!!! 😄

Megvan a 200 legendary cucc.
Minden megvan 100% még Ubi Club-ban is, csak 1 maradt vissza a Hypodrome versenyt (ez külön Ubi trófea, de a legnehezebb amit eddig kellett csinálni) kell megnyernem, az utolsót, és készen is vagyok. 😄

Dzsini
Az Origins i.e. 45 körül játszódik (Kleopátra és Julius Caesar)
Az Odyssey i.e. 430 környékén (Peloponnészoszi háború)

az esélyes, hogy az ókor lesz a harmadik is, de ez alapján belefér kb. minden Róma alapításától bukásáig (pl. egy érdekes környezet lehet a összeomló római birodalom utolsó vergődései a vandálok ellen, a brit szigeteken a hódítások - ha úgy vesszük, hogy Róma és a légiók "kötelező" összetevő a pletykák alapján)

szerk: ha nagyon bátrak, lehetne egy történetet faragni i.sz. 30 környékére a közel-keletre, mondjuk a Földközi tenger keleti partvidékére 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.17. 13:49:30

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Ha nem ünnálló, meg sem lepne egy Odyssey után.
Jah de ne ennyi hajózás legyen mint Odyssey és ilyen fos, hanem mint Origins.

Odyssey-ben a hajók csalnak mint a geci.

IMYke2.0.0.0
Igen, volt arról is szó, hogy Róma rész jön, és arról is, hogy nem önálló, hanem sequel.
Meglátjuk.

//Sz.: Saját vélemény: hajózás már mindegyik részben lesz. PR-fogás.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.17. 13:28:15

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Jah meglátjuk, de Odyssey-t abbahagytam a kuva hajózás miatt, UTÁLOM benne, ha ebbe is lesz akkor skip.

Dzsini
A pletykák arra utalnak, de hivatalos bejelentés még nem volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Én úgy tudom Romába játszódik és Legion alcíme lesz. 😊

Én is rengeteget fotóztam. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.17. 13:25:15

darkSectorxxx
Ja igazad van, most hogy így belegondolok. 😄

Dzsini
Saját kép, AC😮riginsből.
Annyi szép fotóalkalmat ad a játék, már vagy 50 képem van innen-onnan...

Az Odyssey után következő rész (a jelenkori főhős következő története) még nem lett bejelentve.

IMYke2.0.0.0
Az új rész - ami eddig úgy tűnik nem 2020-ban jön, hanem utána - az Origins közvetlen folytatása lesz, Egyiptomban.

//Ha Dzsini saját képet lőtt a gépéről az jó, de én a következő epizódra asszociáltam róla. Az én hibám.

//Szerk.: Természetesen csak a fejlesztők tudják, hogy mennyi igazság van a pletykák mögött - de eddig az Origins-folytatás jár közszájon.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.17. 13:15:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Milyen új AC? Ez a kép az Origins-ből van.

IMYke2.0.0.0
Az új AC lesz...

darkSectorxxx
Jó kis játék mi? 😊

Tinman
A 2. rész árnyéka az 1.-nek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Zseniális cucc amúgy!

A pengető ülő monk egy twilight missionbe megidézett nekem egy 30+ szinttel magasabb enemyt. Levertem, nem volt könnyű, de sikerült. Olyan custom fegyót dobott megőrülök :-D

Nem is költök soha kovácsra... iszonyú mennyiségű pénzem van, de nem használom semmire. Minden potyog ezerrel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Amiket eddig én láttam belőle (vaati, elajjaz) az mind olyan volt, mint akármelyik souls, és pont úgy is haladtak vele. Imádom ezt az épp soron következő fromjáték túlmisztifikálását, aztán persze mindről kiderül, hogy az is "csak" egy soulsbornesekiro 😄
FEARka
Nem lesz már. Ami van az is ilyen "cheat" szerűség, hogy már kezdéskor kapsz kraftoláshoz alapanyagokat.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Dzsini
Assassins Creed: Egyiptomi kirándulás

(nincs spoiler a képen, egy nagy látkép a táj egy részéről)

Scooter
Ahogy látom a The Evil Within 2-höz nem lesz DLC? Erősen agyalok rajta, hogy behúzzam. Igaz még az elsőt tolom. Nem vittem még végig.
Fpocok
Ja igen, akkor kell használni amiakor még ott van. Két halál után már nem használ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Na de várj... elveszítek 60k lelket, mert meghalok. Elég közel van relatív a halál helyszíne. Megyek érte, de béna vagyok és tudatlan, így megint meghalok. Elnyomom a summoners candle-t és szerintem(!) ilyenkor az már nem hoz vissza semmit. Ergo ezt akkor kellett volna elnyomnom, amikor először meghaltam és még kint az amrita/spirit a pályán? Nem jól tudom?

Fpocok
Ilyenkor használd a summoners candle-t.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Hát egy jó 1.5 óra volt, mire visszafarmoltam az elvesztett 60k lelket. Jó nagy barom voltam, mert menthettem volna időben, de greedy voltam és nyomtam tovább felfedezést, meg is lett az eredménye.

Azért aki tolta: Megy az átvezető, hogy ezt a
tengeri Jókait még te sem vagy képes leverni William... erre 2 órával később csapom a fejét a tüzes fejszével... lol :-D

Azok amúgy (amennyire néztem) eléggé megosztó játékok lettek. Sokaknak tetszik, sokan utálják.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.03.16. 18:45:27

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
A New Super Mario Bros 1 és 2. része PAZAR!

Na tessék, csak aludni kellett rá egy napot. Mai nap sikeresen kijátszottam az első Super Mario Brothers-t. Tudtommal a 2 és a 3 már fejlődött irányíthatóság és nehézség terén is. Kíváncsian várom. Az 1-el még kiskoromban játszottam, de az 2-3, illetve az összes azutáni Mario játékok számomra kimaradtak. Sosem volt SNES-em, nem volt se N64-em, se Gamecube-om. Wii-m, meg DS-em meg főleg nem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Esetleg ez hasznos kis olvasni való lehet, legalábbis nekem az volt:

Sekiro beszámoló - angolul

Főleg úgy, hogy megjelenés előtt nem fognak kijönni beszámolók, értékelések. Mondjuk érdekes módon mégis engedték a fentit.
Tinman
Én is így tudom... na de majd a srácok itt jól beszámolnak nekünk nemsokára, hogy milyen a csúcson találkozni ezzel a stílussal.

Tinman
Természetesen lehet. Én vagyok az a marha ebben a játékban, aki halomra hányja a mobokat, majd leesik a szakadékba :-D

Az ottani boss már megfeküdt d.u. Az összes elixírem elment, és 2 mm életcsíkom maradt, de elmondhatom, hogy elsőre levertem. <#vigyor3>

jarlaxxe
Akik játszottak a Sekiro demojával szinte mind azt mondták, hogy nehezebb volt játszani vele mint egy souls játékkal...persze a From aztán megmagyarázta, hogy csak azért mert mindenki ugy akart játszani vele mint az elözö játékaikkal pedig az itt nagyon nem válik majd be.

Tinman az lehet akkor hogy a Niohban a te kariddal találkoztam revenantkènt a bányában aránylag az elején?
Tinman
Tessék elhinni, hogy nevetve meg lehet csinálni Ki Pulse nélkül. :-) A stamina töltődik szépen magától is, csak menj távolabb a zűrtől.

A Sekiro-ban komoly gondban lesznek sokan a parry miatt... a posture rendszer célja egy harcban ugyanis az, hogy az ellenfél megtántorodjon és a végső csapást be tudd vinni... de ez rád is érvényes lesz. Ezt a posture értéket különféle támadásokkal tudod egyre lejjebb vinni. Na most nem bántásból, de ha itt gond a stamina managment, akkor ott a posture managment lesz gond, a parry-ről nem is beszélve, ami ugye a másodperc feléig nyitva hagyott rés, amikor is hárítasz és egy füst alatt visszatámadsz.

A Nioh-ban is lehet dodge-olni, sőt kötelező. Ráadásul jobban is működik a dodge, mint pl. DaS-ban. A Nioh-ban miért nem lehet tervezni? :-) Gyakran van, hogy kifeszítem az íjat, zoomolok és átnézem az utamat, hogy merre menjek, mire figyeljek. Ráadásul később van olyan spirit is, ami a kis minimapon előre jelzi, hogy merre van az ellenfél, ez pl. iszonyat nagy könnyítés... éppen azért, mert jól tudsz tervezni általa.

A Nioh-ban is van stealth kill és természetesen lopakodás is! A backstab-et nagyon hamar feloldhatod a skillek közül!

Ja amúgy a kezdetek óta a nehéz és lassú AXE-el tolom... ha azzal nem gond a bossokat leverni, akkor neked könnyebb kell legyen karddal? Vagy mégsem? Pont azért választottam a fejszét, mert oltári nagyot sebez, ha betalál... én "ritkán" ütök, de ha betalál az nagyon kellemetlen szokott nekik lenni. Már pedig ez a játék úgyis arról szól, hogy vadászod a "réseket a pajzson".

A DaS 3 nekem sajnos kismillió ok miatt nem jött be. 1x letoltam, azóta is felé se szagoltam, a DLC-ket is megvettem, de azt se tudom eszik-e vagy isszák.

Nagyon meg vagyok lepődve, hogy a Sekiro-t többen is egy könnyedebb játéknak gondolják... lesz itt k. anyázás, van egy olyan érzésem. From játék. Sose arról voltak híresek, hogy a játékaik annyira barátságosak lettek volna. Na mindegy, ti tudjátok. Majd én is tolom, kb. 1 év múlva.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.15. 18:49:06

Hidd el én is sajnálom nagyon. Úgy csináltam ahogy írtad. Igazából rájöttem mit kell egy idő után, de nagyjából a fele, néha picit több életerejét tudtam leverni. Aztán megölt, mert elfogyott mindenem és mikor a staminám nagyon lement kaptam egy halálos csapást. Tudom persze a staminát is újra fel lehet tölteni, rögtön ütések után, de nem könnyű mindenre egyszerre figyelni.

Sekiro-tól félek, de talán ott az ment meg, hogy egyrészt nem lesz benne stamina, nincs ami elfogyjon, lehet doge-olni, amíg bírja az újjam, másrészről lehet benne tervezni. Magasabb helyekről megtervezni az útvonalakat, kifigyelni az őröket és ha kell, csendben ninja módjára egy szúrással eltenni láb alól őket.

A boss-ok amiket videókban láttam, persze ott sem kíméletesek, de nem tűntek legyőzhetetlennek. Az új harcrendszer pedig lehet jobban fog feküdni, a hárításban, elég jó vagyok, más játékokban is, meg jók a reflexeim is.

Ha mégse menne, akkor vagy refund lesz, volt már példa, hogy a Steam-en elbíráltak nekem egy 5 órás játékidővel rendelkező kérelmemet, vagy ha valamilyen módon lesz warez, akkor egy próbát teszek azzal, aztán ha úgy látom megy, akkor megveszem, de attól tartok várni kell a törtre és én nem fogom kibírni.

Egyébként miután letöröltem a Nioh-ot, feltettem a Dark Soul 3-at. Mondom mindegy minden alapon, akkor Sekiro-ig ez jó lesz. 10 perc után ment az uninstall. 😄 Borzalmas menürendszer, Nioh után halál gagyi harcrendszer, 21:9 hiánya (Nioh sem támogatja teljesen, de legalább teljes képernyőn tudtam játszani, nem fostos kerettel.) A lelkeket levertem, semmi kihívás, unalmas is volt, aztán kihúztam a kardot a nagyobb fasziból és ellene már nem volt esélyem. Visszatett a pálya elejére, ott meg azt mondtam: Folytassa anyád.

Szóval majd Sekiro.

A hosszú hétvégén meg befejezem a DMC 5-öt.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.03.15. 18:31:33
Tinman
Már, hogy a nyomi
démon a 2 db. vasgolyóval a hajó belsejében?

Írtam, hogy a legtöbb ellenfélnél hagyd, hadd tombolja ki magát... addig elmész, elugrálsz, ha kell védekezel és figyeled mikor van rés, amikor támadhatsz. Nem kell 2323 db. ütést ilyenkor bevinni. Jellemzően 2 belefér, de azonnal el kell onnan takarodnod. Nyilván vannak támadások, melyeket felejtős hárítani, evadelni kell... ehhez meg mondanom sem kell, nem árt a könnyebb páncél. Lesz később olyan boss samurai, akinél ez a rés iszonyú kicsi és a 2 ütés, az inkább fél lesz... chipdmgelni fogod lefelé, mert bedarál, meg one hit killel pillanatok alatt.

De az ugye megvan, hogy ha ez nehéz volt neked, akkor a Sekiro-t nem biztos, hogy teljes áron kéne venned, Day1? Mert, hogy ezt a nehézséget szorozd meg 3-al...

Imi is tök jó, hogy lelkes, de azért rögtön az MMA legkeményebb harcosával kiállni, csak azért mert a lakótelepi sánta Lacikát levertétek, még nem biztos, hogy jó ötlet.

Az imént buktam el 60.000 lelket, de úgy, hogy végig perfektül csináltam egy pályát, max elixir... kb. 1 órája játszottam. Beálltam 2 láda mögé, íjász meg átlőtt a 2 ládán és a lövéstől belezuhantam a vízbe. Quit. Majd holnap folyt köv.

Rajtam meg kifogott az első boss. Egyszerűen nem tudok erre több időt szakítani. Sajnálom pedig. És ugye hiába, ha mégis menne jön a második, harmadik stb. Tényleg jó lenne gyereknek lenni. Akkor ott ülnék előtte egész nap. Így viszont uninstall.
Tinman
Egyetértek. Az derék! Én a Contra-ban talán a feléig voltam képes eljutni gyerekként.

Jó, régen én olyan szinten profi voltam a Contra-ban hogy mesébe illő volt. Egyhuzamba letoltam az összes pályát. Ma meg összeállok egy ismerősömmel és ketten alig tudunk átjutni a második pályára. 😄

Régen, gyerekként sokkal több időnk és türelmünk volt. Manapság, felnőttként ez a két dolog nem igazán van jelen.

Tinman
Ilyenkor vagyok büszke magamra, amikor is olyan 8-9 éves koromban végigtoltam. Olyan szintre fejlődtem benne, hogy reppentem át a pályákon... már csuklóból ment az egész.

Ez is egy tanulható játék... elég időt beletolsz mehetsz speedrunt tolni :-D

Izé... Bomberman 1-et is ilyen korban toltam végig, nem kicsit bütte' voltam magamra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.15. 12:10:53

Próbálom kijátszani az első Super Mario Bros-t és egyszerűen nem megy. Még gyors mentési lehetőséggel sem. A fő ok: 8-3. Ezt a pályát az ördög alkotta, nem tudok túljutni rajta.

Szerintetek gáz hogy ennyire nem megy nekem? És én hívom magam gamernek. 😄

grebber
Sokan vannak sok játékkal ugyanígy.Olyan játék sose volt és soha nem is lesz ami mindenkinek tetszik

Next PC upgrade: 2022

3Error
A kérdés jó.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Azért toltam le őket "kényszeresen", mert 1-1 ilyen beszélgetésbe nem akartam úgy belemenni, hogy fingomsincs'... van... de inkább ne lenne :-D

Tinman
Részemről az öröm, ha azt olvashatom, hogy valaki egy jó játékkal, jól elvan :-)

Ha majd megveszed, szürkéknél 20€ alatt is megoldhatod a Complete-et... annyi nevetve megér.

Én kapunk frontálisan mentem be. Szépen egyesével végeztem velük... volt, hogy millimétereket léptem előre és úgy húztam ki az enemy-t. A backdoort a későbbi felfedezés során persze én is megleltem.

Másikra: Azokat a démonokat kenyérre kenve fogod megzabálni és nem azért, mert a karid lesz erősebb, hanem mert remélhetőleg még jobban ráérzel. Tipp: Néha hagyni kell, hadd tombolja ki magát az enemy... aztán levágni a fejét. :-D

Scooter
Én se! Az első részben agyfaszt kaptam attól a sok ugráló sárga szartól. Ott töröltem és azóta se láttam. <#vigyor1>
Azt érdemes hozzátenni, hogy a járművek megoldását, az AI-t (pontosabban az ellenfeleké jó és szórakoztató, a társaké gyenge és idegölő) és a filmszerű, sztoriközpontú megoldásokat tekintve PC-n is fissnek hatott volna, sőt 2003-ban sem volt elavult. Mindehhez hozzájárult több érdekes fegyver, illetve ellenfél és tapadós gránátok is.

A multihoz meg ugye hozzátartozik a kooperatív kampány (konzolon ez egy gépen a nappaliban is lehetséges volt), sajnos ezt a PC-s verzióból kispórolták. Lényegében a Halo terjesztette el a két fegyverre limitálást és az auto-regent is, csak ami ott működött, azt nem lett volt muszáj szinte mindenbe. A Halo 2 pedig behozott egy kéthősös kampányt és egy jóféle dual-wielded.

Ha valakinek bejött a világa, azt meg tudom érteni, hogy lelkendezett érte. Nekem nem jött be.

A Halo nem tipikus mindenben középszer, langyos lábvíz, mert voltak tényszerűen kiemelkedő megoldásai, túlértékelt húzásai (vagyis amit a rajongók az előbbi kategóriába helyeznek) és vállalhatatlan szintűvé fejlesztett backtrackje. Ez utóbbiról annyit, hogy amikor minden szoba ugyanaz, folyton futkosol vissza medkitért, lőszerért és fegyverért, akkor nem jó poén, ha ezt hatalmasra nyújtják, majd a pálya végén meg kell tenned visszafelé is az utat - mindez önmagában elég ahhoz, hogy a játékos a legmélyebb gyűlöletet érezze a játék iránt. És akkor ott - ettől nem teljesen függetlenül - a híres-hírhedt Flood.

Tagadhatatlan, hogy PC-n kisebb lett volna relevanciája, de oda eredetileg még RTS-nek készült. Egyébiránt az egész a Macen tényező, ezért nem túlságosan ismert Marathon széria szellemi utódja.