311803
-
Igen? Akkor 4 :D -
Értem, teljesen jogos sirám. Már eleve a checkpoint-os rendszer nem a kedvencem, főleg a Max Payne 3 óta... -
Zóanagyvarázsló #308191 Utálom, de lázba nem hoz. Egyszerűen dizájnökörség, mert ezek nem annyira a statisztikáról szólnak, azt a fejlesztők tudhatják enélkül is. Annyira kell tekintettel lenni az "OCD-s maxolókra", hogy egy standard lövöldén nem küldik végig többször fölöslegesen a játékost. A választott megoldás senkinek nem ad pluszt, de egyesektől vesz el, szakított vele a DICE is, és általában mindenki. Ráadásul a BFBC-ben annyira antisoulsosan csal a játékos javára a checkpoint system* hogy még hardon kontrollerrel is atomkönnyű. Persze ez nagyobb gáz, mint az achievementes kavarás, de az utóbbit könnyebb kijavítani.
*Ha rambózol, és megöleted magad úgy, hogy csak egy valakit is megöltél, ő már halott lesz a "respawnodkor". Nem kell magyarázni, hogy ez kb. auto-win, a büntetés inkább az, hogy fizikailag jó eséllyel messze lesz a checkpoint, tehát cammoghatsz a letakarított pályán (a járművek ezen segítenek). -
Nem kell ezt az achievement dolgot olyan komolyan venni. Engem a multis öcsik egyáltalán nem is érdekelnek, mivel szinte nem élek multival. Igaz, most a Destiny 2 kicsit beszippantott, de a WOT után ez az 1 MMO se fogja megváltani nálam a világot. Továbbra is Single párti vagyok. Szóval ez se fog megváltoztani semmit bennem. -
Nekem az Outcast - Second Contact-ban nem sikerült 100%-ra teljesíteni, csak 97%-ra, 1db mellékküldetést miatt. Pedig azt is megcsináltam (beszélni kell Okaar-ban Kyuran-al és beszéltem), mégse lett a végén teljesítve. -
Na de itt is van olyan nézőpont, hogy tényleg nem toltad le easy-n, más meg kifejezetten úgy tolja, hogy sorban a nehézségeket, akkor miért ne lenne megkülönböztetés közöttetek? Lehet hogy ADHD-s vagyok, de nálam tényleg nincs semmi szisztematikusság a "játszásban", egyszerre többszáz játékom van feltelepítve, mindig azzal játszok amivel kedvem van, nincsenek megkötések, leszarom az acsikat, csak azt nézem, hogy adott pillanatban épp jól szórakozom -e. Ha kapok acsit, megnézem miért, és ennyi, ennél többet nem vagyok hajlandó foglalkozni a témával. -
Szívemből szóltál!
Jártam már én is így régen, és fákkoltam szépen.
Manapság csinálom azt, hogy bepróbálom a Hard (régi Normál ugye) nehézséget, és ha nem szívat halálba, akkor úgy megy az adott cím --- ha leszívat, akkor megy az ismerkedős fokozat (Easy, Very Easy) és utána próbálkozom meg a maxolással.
Már ha van egyáltalán nehézségi szint :) -
Nem szó szerint értettem a lehetetlent, hanem, hogy rohadt nehéz megszerezni. -
Zóanagyvarázsló #308185 Én azt utálom az agyzsibbasztó grindot elvárók mellett, amikor végigjátszok legnehezebb szinten egy játékot, és az alacsonyabb szintűeket nem adja meg. Még egy kalandjátéknál (Thimbleweed Park) vagy KJK-feldolgozásnál talán elmegy bizonyos eltérések miatt, de egy Battlefield: Bad Companynél (a PS3-as első résszel jártam így) vicc. -
Jogos ez is.
A multisakat én nem is veszem komolyan.
A single öcsikért képes vagyok harcolni - és ilyenkor akár a 3. végigjátszás sem zavar, vagy a bosszankodás, hogy 20. próbálkozásra sem megy valami... a "teljesítményt" ilyen esetben tudom értékelni.
Multiban a "gyilkolj le 555 human plyrt késsel"-féléket meg nem.
//Mondjuk, most jut eszembe a Sniper Ghost Warrior 3, ahol az akkor még aktív multiban találkoztam néhány játékossal, akikkel együtt "boostoltuk" egymást (ahogy konzolokon, és STEAM Community-ben szoktak öcsikhez keresni társakat a játékosok), és így élmény volt a játék - miközben kifejezetten multis öcsi nem is volt.
//Meg ugye ott volt a GRID 2, vagy nem rég a Painkiller HD.
De alapvetően áll az, amit feljebb írtam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.10.14. 11:26:29 -
Zóanagyvarázsló #308183 Csak ugye lehet egy játéknak a kampány mellé jó multija is, és aki szeret multizni ugyanúgy joggal várhat el érdekes achievementeket a teljesítményéért, mint te. Tehát egy más szemszögből ezzel az erővel ugyanúgy jogos, ha egy multis arc becsalja lázadásból a single achievementjeit.
Azt kívánom ezzel mondani, hogy nézőpont kérdése, ki fölött törünk pálcát. Én próbálom nem ennyire komolyan venni ezt az egész öcsimániát.
-
Nem kellenek - lázadok az olyan öcsik ellen, amiket mások élményét (direkt/nem direkt) elrontó Gipsz Jakabokkal szemben ill együtt kellene "teljesítenem", mert a készítők úgy gondolták.
Egyet tudok érteni a lejjebb leírtakkal (például Tinman, Isti és a többiek). Ettől függetlenül, nem fogok sok-sok órányi önszívatásba néhány olyan cím esetében, ahol tudom, hogy másképp nem tudnám megszerezni azt a pár "teljesítményt".
Hogy a halott multis játékokat már ne is említsem.
A jelenlegi (eddigi) helyzetem azért (volt) szerencsés, mert 2 gép van a közelemben, egy asztalnál --- az olyan öcsiket, amiket így meg tudtam szerezni, azokat meg is szereztem (többnyire kooperatívban). -
Zóanagyvarázsló #308181 Miért kellenek olyan achievementek, melyeket eleve nem is szándékozol teljesíteni? -
Zóanagyvarázsló #308180 Vannak bugos achievementek. És van az Outcast 1.1, abban azért is teljesíthetetlen néhány, mert az 1999-es bugok máig benne vannak a játékban, így az azokhoz kapcsolódók nem szerezhetők meg (vagy nagy mákkal esetleg). Ennek ellenére nem csaltam be őket, bár tudom, hogy valójában teljesítettem őket. A GfWL is vett el tőlem annak idején achievementet a rossz szinkronizáció miatt. -
apropó maraton - érdemes az 1904-es "Olimpia" maratonfutás sztorit elolvasni, egy jobb kabaréval felér (hangban előadva a Checkpoint podcastos társaságtól)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Cuban postman named Andarín Carvajal joined the marathon, arriving at the last minute. After losing all of his money in New Orleans, Louisiana, he hitchhiked to St. Louis and had to run the event in street clothes that he cut around the legs to make them look like shorts. Not having eaten in 40 hours, he stopped off in an orchard en route to have a snack on some apples, which turned out to be rotten. The rotten apples caused him to have strong stomach cramps and to have to lie down and take a nap. Despite falling ill from the apples and taking a nap, he finished in fourth place. -
"Persze max. olyanoknál jó amiket lehetetlen megszerezni"
De nem. Jellemzően nem tesznek egyetlen játékba sem fizikailag, emberileg lehetetlen achievmentet. Achievment = teljesítmény. Elérni valami nehezet, leküzdeni valamilyen kihívást az elsősorban NEM MÁSOKNAK szóló érdem, hanem a saját önbecsülésed, személyiséged fejleszti erősíti. Belecsalni valamit, valahová csak a saját elvárásaid, gerincességed, egyenességed szintjét tolod lejjebb.
Ez pont olyan, mint maratonista nő, aki durván csalt a maratonon. Maratonon. Csalni. He? Ami arról szól, hogy képes vagy rá, vagy sem. Most idehazudom, hogy már teljesítettem... és? Akkor attól mi lesz jobb? Semmi. Ha tényleg teljesítettem, akkor attól egy embernek biztos jobb lesz: nekem. -
Ezt nem tudom, én a Stanley Parable-nél is szabályosan jártam el :) -
Őőő és abban mi a jó, hogy csalással megszerzed? Nem vágom. Én játékkal szeretem megszerezni. Persze max. olyanoknál jó amiket lehetetlen megszerezni, de az ilyen ingyen megszerzésnek sose láttam értelmét, csak, hogy jobban mutasson a profilom. -
Én a multiplayer öcsik nagy %-át minden lelkiismeret furdalás nélkül be szoktam tolni SAM-mel.
Persze, amiket a 2. gépemmel "koop"-ban el tudok érni, azokkal nem csinálom ezt. -
Mindent egyszer tudnak feltalálni, gondolom ezeknek a boss-oknak a jelenléte fanfaktor.
#308169:
Régen használtam kártyára aezt a SAM-et kb egy évig, de nem tudtam más ficsörről.
Annak Sam volt a neve...
#308171:
Chalice-okkal együtt darabszámban több, de azok ilyen meh kategóri a legtöbb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.13. 20:36:26 -
Mihez képest? -
JAAAAAAAAA LOOOL -
Pedig tuti platináztad a BB-t... abban a Chalice bossokkal együtt baromi sok boss van és persze ellenfél is, főleg a DLC-vel együtt. -
Blood egy nagyon egyedi irány összességében. Az egy dolog, hogy nekem a platina ellenére a büdös életben nem lesz már a kedvencem, de elismerem, hogy... izé... hogy milyen jó játék lehetett volna méltó technológia köntösben, nem pedig abban az okádék formában, amin PS4-en kiégeti az ember szemét. -
Te amiről beszélsz az az Idle Master, az futtatja látszólag a játékot és így kipotyognak a kártyák. Egy kicsit más, mint amikor nem elért teljesítményt csalsz bele a játékodba. Ez kicsit olyan aljasság, mint a régi árkád gépeken átírni a toplistát manuálisan, miközben a csúcstartó tényleg egy k. jó játékos volt. Iszonyú alja dolog olyasmivel kérkedni, amit egy programmal "modolsz" bele. -
DaS 3-nál nagyon... DeS, DaS 1, DaS 2, BB.
Az előző részek nagyon sok eredetiséget mutattak, a DaS 3 inkább már csak ezek összessége meg még egy kevés hozzádobva.
Ezeket csak a DeS-ből nyúlta és akkor hol van még a többi...
- Morion Blade
- Strom Ruler
- Irithyll Dungeon egy Tower of Latria copy
- Evangelist = Fat Officials
- Rock Worm
- Vörös szemű lovagok
- Maiden of Black - Firekeeper
- Patches
- Yhorm the Giant - Old Hero
- Firelink Shrine nagyon Nexus feeling
- Eygon & Irina / Astraea & Garland
- Ludex Gundyr gyak. Old King Doran páncéljában
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.13. 17:46:17 -
Nekem az volt, a hype alapján JÓVAL többre számítottam.
(annyit még hozzátennék, hogy nekem ez volt az első - és az utolsó - játék a szériából)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2019.10.13. 16:09:08 -
Az az Idle Master - a SAM olyat tud, hogy kirakja neked egy listába az acsikat, és amelyikre ráböksz, azt megszerzed.
-
Én még ennyi ellenfelet meg Boss-t nem láttam Souls játékban mint a Das 3-ban.
És ilyen változatos moveset-el....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.13. 13:44:37 -
Blood-ban nincs ismétlés, Sekiroban nincs ismétlés? :) -
Mondjuk azt hittem az csak arra jo mintha futtanád a játékot de letennéd kicsibe az ablakát ez mitta nem bannolnak tudtommal ez kártyakifarmolásra volt régen.
Ezzel önnmagában nem csalsz mert annyi hogy maga az ablakàt a játéknak nem kell megnyitnod vagyis a gép terhelésén kivűl semmit nem spórolsz vele :)
De lehet azóta van új fícsőr benne. -
Előző részekre nem igaz ez? -
Nem tudom. Vágják le a pcsm, ha használom. -
A DaS 3 alapjáték rengeteg önismétlés tartalmaz, sokat lop a saját korábbi részeiből, rengeteg item, varázslat, mob, asset recycled, amihez hozzájött, hogy Day1 nagyon el volt tekerve, múltkor betoltam ide egy pár 100 soros hibajavítást, annyira nem állt össze a cucc, nekem nagy csalódás volt akkor. De szerencsére ezen sokat javítottak, így már méltón oda lehet tenni a többi soulsborne cucc mellé, de ettől függetlenül önismétlés cunami.
A DLC-k viszont elég jók... sőt... sokkal jobbak, mint a Scholaré. -
Ja hogy platinára írjátok, azt hittem magára a játékra hogy felfújt semmi. -
Itt lemaradt am valamiről, a Sam-el hogy lehet csalni, azt kivévehogy a háttérben futta exe parancsikonokat? -
A Bloodborne, God of War remekül volt felépítve ha ki akartad platinázni, a DaS 3 nem ilyen. Leírtam mi vele a gond... ott vannak a +3-as gyűrűk a DLC-ben, sima NG-be, te meg mehetsz NG+-ba a +1-esért, ha maxolni akarod. LOL. -
Dark Souls 3
Amire írtad hogy felfújt. -
Itt nem arról van szó, hogy megy-e, vagy nem megy. Kellő idővel nyilván megy, hiszen vagy full offline kifarmolja, vagy PvP-ben gyűjtöget, a gyűrűket meg úgyis megtalálja, ha alapos. Nyilván nem rólad volt szó, hiszen te bevállaltan, becsületesen maxoltál... a csalókról írtam. -
Mit akkor meg? Ezekbe mindegyikbe van min 6 végigjátszás ha nem több.. Dead Space-be tuti több azt csak warezba tolta le annyiszor. Minden évbe elő vannak szedve végigjátszva. Xbox One-on meg vannak bennük acsik így lehet vadászni őket.