311803
  • Tinman #308553
    Kinguinon volt egy fail rendelésem. Nem lehetett aktiválni a cuccot. NEM kértem shieldet (biztosításféle, ha rossz a kulcs), sosem szoktam, se itt, se G2A-n.

Írtam a supportnak, fél nappal később írtak, hogy 2 képet kérnek a hibáról: a, Kód beírva, full desktop látszik. b, Maga az aktiválási hiba.

Fél nap múlva visszaadták a pénzt + 5% bocsánatkérő kupont.
  • Tinman #308552
    https://www.world.blackdesertm.com/Intro/prereg

Ingyé' Black Desert PC online játék. Beregelsz erre a mobilos verzára és megkapod a PC-s verzát is ingyé'. Nem Steam-es.

Szerintem a legszebb MMO, mely valaha létezett... de warning: Nem lesz időd többé (hónapokig, akár 1 évig) másra!
  • grebber
    Flux Caves év végi leárazás!

"Steamen egy dollárért, itch.io-on ingyen vihetitek a játékot!"
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.08. 14:18:53
  • Tinman #308550
    Sajnos arról nem tudok, hogy W10-en, hogy fut, de arról igen, hogy én jól szórakoztam vele anno... izé... cirka 10 éve :-/

Az már egy más kérdés, hogy egy RDR 1-hez képest nyilván vékonka', de az ugye nincs PC-re :-(
  • Scooter
    Próbálta már valaki steam-en a Call of Juarez: Bound in Blood-ot? Win 10-en fut? Olvastam róla elég negatív kritikákat. Mennyire jó játék? Van olyan jó, mint a régi Call of Juarez? Vonz ez a mostani steam-es 2,49€.
  • Dzsini
    Epicen
    Nuclear Throne és Ruiner

jövő héten
    The Messenger
  • MarkBlade
    konzolon jó a játék.. pcre meg majd összerakják.. csodálkoztam volna ha elsőre sikerül minden hogy őszinte legyek. Nem sok játékot tudok mondani ami onlány és elsőre pöcre ment..
  • ToxiMaxi
    Igen, ez igaz de az előfizetéses rendszerben a sok kis szart is belepakolhatják a zsákba és így is sikeres lehet, míg a régi rendszerben minden játéknak a "saját lábán" kellett megállnia.
  • Anonymusxx
    Én a helyedben már rég írtam volna a supportnak..
  • grebber
    Jó lesz..HA sikerült befejezni..ugyanis az optimalizáció is a kész játék ismérve.
  • MarkBlade
    A játék attól jó még hogy szarul indult.. A kettőt összekevered.
  • Scooter
    Ezért se nagyon veszek én külön DLC-ket. Kivétel most a Destiny 2: Forsaken, mert tényleg nagyon tartalmas egy game! Sose hittem volna, hogy egy multira kihegyezett fos ennyire meg fog fogni (multi gyűlölő lévén). Inkább olyan verziókat veszek meg, ami már tartalmaz mindent. Azt is csak akkor amikor már emberi ára van egy akcióban.
    Amúgy tökre igaz amiket leírtál.
  • Voltan
    Igen, van igazság ebben sajna.
  • Gary
    Na igen! Én is csak ránéztem és ott van.
    Biztosan előrébb vagyok a névsorban! :Đ
  • grebber
    Akkor azért nem láttam mivel nekem nincs ilyenem...epekedve várom tovább. Faszt bénázik már az EA szabadnap végig lehetne tolni a BF5-öt azt csak a várakozás van... Promozni rohadtul tudta ezt a kétlépcsős szart az EA de hogy tájékoztatás adna mi a tosz van azt már nem.
  • Gary
    Itt láthatod, hogy ennek a játékosnak Tmpst a neve és alatta, hogy BASIC tagsága van!
    Origin BASIC
  • wantonly
    Oké, ezt nem tudtam. Akkor viszont nekem ez felejtős, nem fogom meghosszabbítani.
  • grebber
    Ez nem probléma ez köztudott ,hogy ms store cuccokra nincs és nem is igen lesz magyarítás (nem is volt)

Metro Exodust pl ezért nem is tolom. Majd a steam-eset magyarítással.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.07. 13:17:19
  • wantonly
    Most épp egy olyan probléma ütköztem a Game Pass-el, hogy nem lehet a magyarításokat telepíteni...
    A játék könyvtárában semmi sem módosítható, nem lehet engedélyezni sem.
  • grebber
    Esetleg egy képet tudsz adni mire gondolsz mert nem értem :(?
  • zorrobomber
    A minőségnek több köze van a digit disztribúcióhoz, mint a DLC-khez. Régen lemezen terjesztették a játékot, így volt egy határidő, ma meg az 1.0 után is arról beszélnek, hogy milyen irányba fejlesztik majd a játékot. Ez az ami igazán nagyot változott. Az embereket fejben még nem sikerült átkalibrálni, így a 0 day vásárlóknak még mindig van hangja, és van akit érdekel is. Persze ezek jogos sirámok, és tudok együtt érezni az emberkékkel, de ettől függetlenül én nem szoktam erőltetni a Day1 game-eket. Most az Outer Worlds egy hihetetlen meglepetés számomra is (hogy az új gépen megy az Xbox app, és még a játék is elég jól fut), és persze találkoztam is bug-al, néha szakadozik/elmegy a hang, amit csak restart hoz vissza.
  • Gary
    Az EA saját asztali kliensében. Az Origin-be kell belépni és ott látszik, a baloldali menüpontok és a nick-ed alatt, hogy milyen membership-ed van (szépenjólmagyarul :Đ)
  • Moby
    A hasonlatot nem értem. Mert amíg csak az M1 meg az M2 volt, addig minőség volt a televíziózásban?
  • grebber
    Azt hittem átment..Miért csökkenne a minőség ha egy GOTY játékot is telibeszarnak? A minőség ma már így sem tényező ,de ez évek óta így van.Ott a másik új game NFS az is egy fos lett bugos szintén szarul fut. Arról nem zeng annyira a net mert nyilván a kutyát se érdekli a game...

A minőség régen abban a korban volt érték amikor semmiféle season pass ,mikro tranzakció, 100 milliárd dlc ami sokszorosa a game árának stb és főleg anno a single cuccok nál volt ez. Mert ha abban az érában szart csináltál véged volt mert nem volt mikrofaszság ami kihúzott volna a pénzügyi csávából. Abban az időben még egy Call of Duty is single kiegészítőt kapott ami kb hosszabb is volt mint az alap game...

Ezt eredményezi a pénzéhség hiába van sok ,meg nyilván tegnapelőttre kell ha nem ölik vissza a fejlesztésbe ,hogy jobb legyen nekünk vásárlóknak akik eltartják a moslék cégeket.

#308529: hogy kell ezt hol van ez?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.07. 12:56:10
  • Gary
    Én sem kaptam levelet, viszont az Origin kliensbe belépve, már hozzáadhatom a BASIC hozzáférésű játékokat a könyvtáramhoz!
    Csak az Uravel-t próbáltam, de azt le is tölti, játszható is! :)
  • Voltan
    Mondjuk az, hogy a RDR2 indulása olyan, amilyen, az nem érv, vagy válasz arra a kérdésre, hogy az előfizetéses rendszerek csökkentik-e majd a játékok minőségét :D

Ez kábé olyan, mint az alábbi párbeszéd:
    -A hotelekben tényleg vacak a tisztaság?
    -Nem, a haverom lakása tök tiszta, minden ragyog.
  • grebber
    Totál nem.

Ott a Red Dead 2 semmiféle előfizetésbe nincs benne és egy kokány moslék szarkupac lett..Szóval ja inkább filléres havi/éves előfizetés mintsem bírka módra előre venni mindent miközben le se szarnak téged akiktől veszed a játékokat.

UI: Game Pass az isten (a munka meg a pokol mivel nincs idő a game passra )
  • ToxiMaxi
    Ez az egyre jobban terjedő előfizetéses rendszer nem gondoljátok, hogy a játékok minőségére is hatással lesz? Olyan ez, mint a kábel előfizetés, amivel kapsz egy halom használhatatlan csatornát, amit kutya nem venne meg, így sokan nincsenek arra ösztönözve, hogy minőséget gyártsanak.
  • Moby
    Egyébként olcsóbb basicről premiumra átállni?
    Engem a basic rohadtul nem érdekel, viszont a fallen order miatt 1 hónap premiumra befizetnék, megvenni nem akarom.
  • Anonymusxx
    Én már megkaptam vagy két napja..
  • Tinman #308523
    Azzal semmi gond, ha valaki kiszáll, mert nem jött be a cucc. Azzal van gond, ha kevés játék után odabiggyeszti a pozitívot. Ez paradoxon. Nem lehet az olyan jó, amit otthagy a játékos és többet rá se néz.
  • Moby
    Nem kaptam meg én sem még, épp ma néztem rá.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.06. 18:20:12
  • grebber
    Semmi. Prohardveren 2 napja írták, hogy elkezdték küldeni a maileket.. Hozzám se jutott még el.
  • benőmenő
    Ezzel a novemberi free Origin Access-el, egyébként mi a helyzet azóta?
    Mert már évek óta 2 faktoros autentikációm van, de egyelőre tuti nincs accessem.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.11.06. 18:10:11
  • Andule
    ahogy lattam Juniusban pl elegge fikaztak a Metro Exodust h winstore-bol nem epp tul jatszhato (nem indul). de ha tippelnem kene akkor gyanitom azota azt megoldottak
  • wantonly
    Már belekóstoltam korábban supernova módban, az elég kemény.

Elsőre az Xbox applikáció elég gyengus, nagyon-nagyon lassú. Persze tudom még béta az egész.
  • zorrobomber
    Miért ne lennének játszhatóak? Az Outer Worlds pedig faszaság, de érdemes Hard-on kezdeni, a Normal piskóta.
  • wantonly
    Teszek egy próbát az Xbox Game Pass PC előfizetéssel, elsősorban mert benne van az Outer Worlds.

Most amúgy kemény 300Ft az első hónap! És azért vannak benne húzós címek.

Meglátjuk mennyire játszhatóak így a játékok. :)
  • Scooter
    Tök jó, hogy a CDkeys-n, mobilon nem lehet módosítani a pénznemet, hogy miben mutassa. Gépen jelenik csak meg a nyelv és pénznem a jobb felső sarokban. A régi oldalon az alján volt, de legalább mobilon is működött. Az is idegesítő, hogy sose jegyzi meg és mindig visszaáll fontra.
  • Scooter
    Tegnap behúztam!