311803
  • w77d
    ájjáj :S

mennnyibe fájt amúgy?
  • Tinman #2560
    Ne is kérdezd :-(

Zavvi-ról preordereltem a CE-t.
    Meg is jött kifogástalan állapotban csak éppen installálni nem lehet emiatt:

Írtam azonnal Zavvi-nak. Ennek már talán 1 hónapja... azóta 8(!), nyolc, eight levelet váltottam azzal a szájbavert Michael nevű balfax supportos csávóval.

Első 3 reply levélben egyszerűen le sem szartak, mindig azt mondták, hogy vizsgálják az ügyet, meg telepítsem újra a Wint (agyrém) és vegyek egy másik DVD olvasót. Egészen addig ment ez, amíg el nem untam és közöltem velük, hogy EU fogyasztóvédelméhez fordulok és figyelmeztettem őket, hogy Hungary egyelőre még EU tagállam, szóval nem a világ végén vagyunk, ők sem elérhetetlenek számunkra.
    A vicc az, hogy azt sem tudom létezik-e ilyen, de kurvára bejött.

Gyakorlatilag azonnal kaptam választ a levelemre is májkül ráfeküdt a kérdésre, de kiba. értetlen egy ember. Szóval, amikor azt javasolta már, hogy próbáljam ki másik gépbe is /végig pofáztam neki, hogy MAC ONLY FILE SYSTEM van a lemezen/ akkor válaszként egy képernyőmentés sorozatot küldtem el neki a Total Commanderben látható fájlrendszerről.

Na a baromnak csak leesett végre és azt írták, hogy küldjem el az egész pakkot mindenestül vissza, meg a blokkot is a p.k. költségről és küldenek egy másikat meg refundónak'. Egyelőre ezen még rágódok, mert már az ügy elején írtam a Mambagames-nek, hogy szar a lemez, erre visszaírtak, hogy tudnak róla, küldenének egy másikat, ha megadnám a címem. Megadtam. Ennek 3 hete, de se válasz, se Machinarium. FÁKK!
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman bácsi küzd még mindig a MAC verzsönös Machinariummal.
  • w77d
    Srácok ha jól emlékszem volt itt valaki, aki megrendelte a Machinarium játékot... honnan tette és mennyiért?? Illetve volt vele valami kavarodás ha jól emlékszem, kompatibilitási gond... ez hogy is van pontosan??
  • Tinman #2557
    Ezt most én nem is akarom látni
  • IMYke2.0.0.0
    Sírok bazzeg! :) Nekem is a Beyond jön be rettentően!
    Gratulálok!
  • balee4
    Na megjött a csomagom.

Leginkább a Beyond-ért vagyok oda.

• Tinman #2554
  • Tinman #2553
  • Carlos
    Szerintem nemtom. Lehet, hogy 15000-essel fizettem és 1000-as az az 500-as...
  • balee4
    Teljes áron vetted? 12.990 Ft volt, ha jól emlékszem. Emlékszem június 10-én jelent volna meg EU-ban, de 7-én már megjött.
  • Carlos
    Ja. Lehet. Este van már hogy emlékezzek rá.
    Még az a ropogós 500-as is bennevan amit visszaadtak a pénztárnál. Még sose volt összehajtva.
  • balee4
    Nekem is CE-m van SA-ból. (De asszem Limited Edition néven futott)
  • balee4
    Én is ezért vettem meg. Meg így (mivel viszonylag keveset vagyok otthon) bárhonnan elérhető. (leginkább emiatt imádom a steam-t)
  • Carlos
    Hehe...ismerős...Nekem a San Andreas-ból "CE" van.
  • Indigo
    Nekem mindhárom megvan dobozosan (igaz, ebből csak a SA-hoz van térkép és kézikönyv), de megvettem biztonsági másolatnak ^^
  • Carlos
    Ehhh.... Fallout 3. Az lemaradt... álmos vagyok.
  • ffxi
    Megvenném én is. De csak San Andreas érdekel. Önmagába az sem sok a 2000 HUF, de hát most volt COD 4 akció és The Hut-ról is pont most adtam le 1 rendelést. Asszony ki fog nyírni, hogy leapadt a számla :(
  • balee4
    Megvettem én is, annak ellenére, hogy az SA, VC megvan dobozosan, a 3-at pedig tervezem beszerezni. Kihagyhatatlan akció. :)
  • ffxi
    GOTY=game of the year? The melyik game? :)

Leadtam a rendelést, de semmi mél :(
  • Indigo
    Esküszöm, fél éve még én is így voltam vele. Még azon is vonakodtam, ha egy dobozos játékot Steam-en kellett beregisztrálnom... Aztán elkezdtem használni, és kiderült, hogy vannak ennek azért praktikus oldalai is. Például az ilyen őrületes akciók, hogy csak egyet említsek :)
  • Carlos
    Valid!
    Szintén zenész!
  • tommygear
  • Indigo
    Egyéni szoc probléma...
  • Indigo
    Ha tovább böngészel a külföldi oldalak kínálatában, találsz még ilyen "vicces" dolgokat... :)
  • tommygear
    GTA PACK torrent oldalról kb
    doboz nélkül kb ennyire becsülöm a steamet
  • Indigo
    GTA Classics Steamen 2000 Ft! GTA 1 + 2 + 3 + VC + SA. Én lecsaptam rá Igen, ezért szeretjük a Steam-et :)
  • Carlos
    Én a GOTY-ot választottam tesztnek. Rendelés leadása után megjött a mél, hogy fogadtuk, küldjük 3-5 munkanap kábé. De ha 10 nap után se érkezne, akkor forduljak bizalommal a supporthoz.
  • ffxi
    Hát most nem azért, de ki is próbálom. Veszek vmi ocsót, oszt kiderül, hogy megbízható-e. Reg meg volt. Most jön a választás :)
  • Apus
  • Carlos
    Welcome to the Real World!
  • ffxi
    Ez vmi vicc. Ilyen nincs, hát MO-n belül CD galaxis és társai 576, PC döme stb. 1000 HUF/szállításnál kezdődik :S

Ez is vicc. Átszámolva 1600 HUF? :O
  • Carlos
    Neked 15.73 + 0.99 fontba fog kerülni.
  • ffxi
    Uuuh... télleg elnéztem. Nem láttam a lapozót :S

Melyik árat kell nézni? Mert a vastag mellett olyan, hogy: Free Delivery :O
  • Carlos
    Érdemes kérdezősködni előtte, hogy ki rendelt onnan, tapasztalatok, ilyesmik.
    De a nagy nevekkel nem szokott gond lenni: amazon, game.co.uk, meg még itt tudnak gondolom páran pár jó boltot. Én most épp a thehut-ot tesztelem 5200 Ft-os rendeléssel.
  • NHLFAN
    Mindig megbízható helyen kell vásárolni.Hülye magyar szokás,hogy rendelgetnek netről aztán nem veszik át.Én is online áruháznál dolgozom és azért szokott csomag visszajönni.Külföldi online boltban addig szóba nem állnak veled amíg nem fizetsz,de utána aztán villámgyorsan jön a cucc.Nekem is volt már problémám kártyás fizetéssel,szépen besétálsz a bankodba kitöltesz egy lapot és visszaszedik a pénzedet.De ez 400 vásárlásból kb. 2-nél fordult elő.
  • Rowlend
    Vásároltam egy könyvet és majdnem dupla annyit vettek le a kártyámról. De steamről már vásároltam nem egyszer.
  • Atkamon
    Miféle macera?:D Én is évek óta vásárolok netről, és eddig csak a KP-s fizetésekkel volt macera:D
  • Carlos
    Hát évek óta vásárolok interneten és sose volt még gond vele.
    De te tudod. Eleinte énis paráztam, de mostmár el sem tudom képzelni máshogy.
    Sok jótol esel el így...
  • Rowlend
    Bankkártya számot meg biztos hogy nem adom meg. Hidd el tud azzal is macera lenni.