311803
-
Naja, csak ezeket nem a nintendo adja.
Mindekőzben egy háromezer forintos játék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt csak most látom...
WTF???
Szerinted én kidobom az őzek közé a műanyag tokot, meg a kis könyvet, ha van benne??? -
De ez szerinted így rendben is van? Főleg, hogy ott a helye a tokban... iszonyú spórolás szaga van ennek és én még azt hittem, hogy a t. seller nyúlta le a könyvet. -
Ááá még nem, retrozni is kevesebb időm jut, mint eddig bármikor, de nyilván az is tervben van. -
Átnéztem, de még a legócskább kiadásba is legalább volt egy nyomtatott lap az irányításhoz... meg megdöbbentem közben, hogy milyen rég vettem dobozos PC játékot, leszámítva persze a From vackait. Mondjuk most, hogy így mondom... egy full alap kiadásom is van a DaS 2-ből kb. 1.5 évvel a megjelenés után vettem, abban is van kis könyv, de ami még durvább, hogy egy fém plakett is járt hozzá ^^
Nem nekem kell ennyire a könyv, hanem annak, aki a 8 éves gyerekének veszi, vagy ne adja ég az asszonynak. Pl. menütérkép, irányítás alapjai nem ártanak, ez kb. filléres tétel. -
Az nem CE volt, anno a sima kiadáshoz adtak levelet, egy pénzérmével és végigjátszás füzetet. Azt hiszem még a CD Projekt-es kiadásban volt így. Nagyon igényes PC-s kiadásokat csináltak, pl az első Mass Effect-hez is, amihez szintén járt novella (alaphoz is). -
EJ off -> Kereső -> "szarjában" -> CTRL+C -> EJ on -> CTRL + V -> Elavult részek cseréje. -> Reakció várása.
:-D -
Amikor a mestert màsolják
Megtiszteltetés uram
(műszakátvétel volt lekéstem)
Más:
A füzetes témára.. Ezer éve megvan a Witcher 2 valami fain "félgyűjtői" verzióm de csak most pakolás közbe néztem mi a rák ez a vastag könyv benne. Végigjátszás könyv wazeg...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.29. 18:11:07 -
Epic szarjában free:
Rayman Legends
Köv heti:
Jotun Valhalla Edition -
Wow már dobozos cuccokhoz sem adnak kisfüzetet?
Utoljára a Gran Turismo 6-ot vettem ps3-ra dobozosan ott mondjuk jól jött a sok órás install meg patchelés mellé. Egy párszor tuti végigolvastam.
PC-re meg a CoD4 GOTY verzát szintén 2017 körül, valami fecni volt abban is még. -
Zóanagyvarázsló #308743 Pedig a Steam ehhez se ír manualt, de tévedhet. -
Pio #308742 Sikerült megkérdeznem valakit, aki a héten vett LM 3-at, kapott mellé (mind LM 3 tematikájú):
- egy plüss kulcstartót
- hűtőmágneseket
- egy A2 körüli méretű posztert -
Xsillione #308741 Strategic Command WWII - WAW a digitális verzió telepítve tartalmazza a manualt és a stratégiai útmutatót, dobozos változatához állítólag van fizikai manual is, következő tagja a sorozatnak pár nap múlva jelnenik meg hasonló felállásban az első VH-hoz. -
Zóanagyvarázsló #308740 Az A Link to the Past megvolt SNES Minin és/vagy máson? -
Zóanagyvarázsló #308739 A LEGfrissebbek közül melyekhez? -
Zóanagyvarázsló #308738 Az idén vásárolt DMC 5-höz és Disco Elysiumhoz Steamen nincs pdf, ahogy az utóbbi esetében GOG-on sem, és a tavaly decemberi Mutant Year Zero: Road to Edenhöz sincs. Az utolsó dobozoshoz, amit vettem (Total War: Warhammer II, 2017), ahhoz még volt, de már retró, hasonlóan a digitális verzióban megmanuálozott 2017-es A Hat in Time-hoz. -
First impressions:
- csodálatosan, gyönyörűen tisztán szólnak a zenék/hangok és ez a Switch érdeme is, szépen szól, még fél hangerőn sincs panaszom.
- kibeqrt jól megcsinálták az upgradet a classic verzáról... úgy értem küllemre, tartalomra, de...
- 60-30-ig mindenféle frémet látok, fix hardver, abszolút nem egy Bayonetta szintű 3D kaszaborgia és mégsem sikerült optimalizálni... nem értem. (Izé értem, megmondtam 4 millió éve már, hogy kevés a vas... de, hogy ehhez is??? WTF???!!!)
- félhomályban ülök zavaróan tükröződik a képernyő, gondolom kell rá venni matt fóliát (vagy van rajta gyárilag, csak én nem látom? ^^)
- ezek a joyconok tönkre fognak menni... egyszerűen túlságosan könnyű és törékeny anyagból van + a kapcsolókon is érződik a spórolás. Vigyázni fogok vele nagyon, de nem igérek semmit, hogy ez 10 címet kibír :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.29. 15:48:46 -
Evoluti0N #308736 Melyikek, azok a játékok, amikhez kaptál matricát vagy kiskönyvet? Nekem megvan kb. az összes nagy exkluzív, a legtöbb dobozosan és semmihez sem járt semmi. -
Pio #308735 Rákérdeztem egy ismerősnél, aki november elején vette a Game Parktól (egészen pontosan november 5-én rendelte és másnap kapta meg) és pont ugyan azt kapta, amit a képen látunk, illetve a szokásos gumicukrot. :) A Game Park oldalán még most is úgy szerepel a termék, hogy "The Legend of Zelda Link's Awakening Switch + AJÁNDÉK".
Ahogy írtam, "amíg a készlet tart". Gondolom annyit csinálnak, hogy a preorderelőknek egészen biztosan jusson, utána osztják, amíg kitart. -
Ezek előrendelői ajándékok voltak.
/azok nem matricák voltak, hanem hűtőmágnesek. Fel is kerültek nálunk is :) -
Sajnos rossztól kérdezed - ha tőlem kérdezed -, mert a dobozos PC-s cuccaimhoz, amiket az utóbbi években vettem, mind járt extra. -
Nekem kb. az összeshez járt valami apróság, akár egy kód, vagy matrica, vagy kiskönyv, bármi. Nintendo specifikus, hogy ott a helye(!) a könyvnek, csak éppen nincs benne. -.- -
Akkor ő pre-order pakkhoz juthatott hozzá. Itt az unboxing (nem az én videóm!), ilyen mindenkinek, aki földi halandó:
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.29. 15:16:45 -
Pio #308730 PH fórumról kitúrtam egy fotót, hogy pontosan mi járt a Link's Awakening mellé:
- Link's Awakeninges törlőkendő
- Link's Awakeninges matricák
- Link's Awakeninges kulcstartó
(a FIFA-s újság nyilván nem a játékhoz jár, hanem reklámújság)
Credits Scholes9 nevű PH usernek.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.11.29. 15:06:53 -
Pio #308729 Ráadásul a dobozos Nintendo day 1 olyan 2-4 ezerrel olcsóbb is szokott lenni Magyarországon, mint más platformok játékai és amíg a készlet tart a legtöbb boltban jár hozzá valami goodie (nintendos plüssfigura, matrica, kulcstartó, póló, toll, hűtőmágnes, ilyesmi)... -
Melyik PC-s játékhoz járt legalább pdf-ben manual utoljára? -
Evoluti0N #308727 És ez miért lenne Nintendo specifikus dolog? Egyik PS4 játékomhoz se járt kiskönyv. Mindegyikben max egy kis papír van az irányítással kapcsolatban. -
A kis könyv csak kacat, hulladék, nem ér semmit.
Közben a fővárosban klímatüntetés, csak szólok...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.11.29. 13:51:48 -
Oké, utánanéztem, nem jár hozzá semmiféle kis könyv. Ott a helye, de nem telt rá 17.000 Ft-ért. (Nekem szerencsére a 2nd hand olcsóbb volt.)
És akkor még csodálkoznak eNmberek, hogy vagyunk páran akik éles kritikával élnek a Nintendo felé. Persze ilyenkor jön a ripost, hogy a kis könyv csak kacat, hulladék, nem ér semmit, bla-bla. Mindezt az EJ topikban, mely arról szólt sokáig, hogy képeket teszünk be a legfrissebb szerzeményünkről. Oookayy -.- -
Első Switch címem... second hand... nem kéne ehhez kiskönyvnek is járni amúgy?
-
Miért kell mindig feltenni ezt a kérdést ?
A válasz alap: Mert az ember nem tudja elviselni,hogy az agyonajnározott kedvence másnak egy moslék szar ezért mindenáron védeni akarja.
De ha ez az emberi dolog nem lenne sosem lenne beszélgetés egy fórumban sem -
Miért kell kiakadni valakinek a szubjektív véleményén? Én nem szeretem a sóskát, pedig vannak, akiknek az a kedvence. Ez ilyen. -
Hát szerintem az én véleményem pont annyit ér mint a tied vagy bárki másé...mivel magyar nyelvü a játék tökéletesen értettem azzal nincs gond.
De ezen nem fogunk összeveszni, halálra untam magam rajta, ez van, engem nem zavar ha ez másnak bejött. -
"Még szerencse hogy a te véleményed nem mérvadó, és nem számit se semmit se"
Nem értem mi van veletek... tiszteljük már a másik véleményét könyörgöm! Azért itt nem kocaplayerek vannak. Ha nem értesz vele egyet, érdemes pontokba szedve leírni, hogy mi az amit te másképp látsz.
Az megvan, hogy jelenleg 5.3/10-en áll a user score-ja Metán? Meta link -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Büszke lehetsz rá hogy végigtoltad,
azért kiváncsi lennék rá hogy milyen Mode-ban toltad ? Offline vagy Online ? Mert ha Offline-ba toltad akkor csak magadra vess persze hogy unalmas, Online Mode-ban annyi feature van hogy minden más Player 30-40 órákat tol bele a játékba és még mindig csak az Epizód 3-ban vannak, és már lvl 200-on vannak, az meg hogy neked nem jött be az egy dolog, gondolom a story-ból egy mukkot nem értettél hogy mi van, az meg hogy csak 3-ast adsz a 10-ból az év egyik legjobb játékára látszik hogy ott hogy komoly gondok vannak. Még szerencse hogy a te véleményed nem mérvadó, és nem számit se semmit se, mert az összes Népszerű Streamer szerint akit szoktam nézni Death Stranding az idei év egyik legjobb játéka. -
Lesz benne böven...szerencsére közben a végére értem.
Igy, hogy már nem toltam mellette a fallen order-t ami egy jó játék, még unalmasabb volt a DS, de összességében büszke vagyok rá, hogy ezt végig tudtam játszani mert ehhez képest a RDR2 hosszú unalmas lovaglásai más megvilágitásba kerültek.
Jó indulattal 3 pontot adok neki de azt is csak kojima múltja miatt. -
npolos #308717 most rendeltem egyet :)
lényeg:
be kell tenni kosárba, számlázási cím legyen előre kitöltve, mert kitöltés közben is elfogyhat:)
néha ráfrissíteni és egyszer csak lesz szabad, ezzel a módszerrel 3.-ra sikerült :) -
Összeseperhették a raktárat, mert tudtam egyet rendelni most. :D -
Sem az xbox (és one), sem ps kontrollerrel én nem tudok mit kezdeni. Már mindet próbáltam. Számomra használhatatlanok, ezért is akartam Steam controllert, de akkor ezek szerint arról meg lecsúsztam... -
Mondjuk én nem találtam, de szerintem nem véletlenül.