311803
  • IMYke2.0.0.0
    Sacred 2: Fallen Angel teszt - ipon.hu

"A 2004-ben kiadott, sokak szerint a Diablo világát idéző Sacred – a játék nyilvánvaló hibáitól eltekintve – tagadhatatlanul sikeres volt. Nem véletlen, hogy az Ascaron fejlesztőgárdája a folytatás mellett döntött. Ennek eredményeként most előrukkoltak a Sacred 2: Fallen Angel című második résszel. Ezt a pillanatot – megrögzött RPG-s lévén – én magam is izgalommal vártam, hiszen a fejlesztők korábban ígéretet tettek az előzményben mutatkozó hiányosságok korrigálására, és egy sajátos atmoszférájú játék megalkotására. Vajon mennyiben állták a szavukat?

Nem egy klasszikus folytatás

Bizonyos korábbi játékszériáknál már megszokhattuk, hogy az egyes epizódok a játék hátterét adó világ történéseinek időrendi sorrendjében követik egymást. Nos, ez a tétel a Sacred 2 esetében nem egészen helytálló. Az eseményszálak ugyan kapcsolódnak egymáshoz, ám éppenséggel nem folytatásról, hanem – a háttérsztori tekintetében – egyfajta előtörténetről van szó, ami az első rész eseményei előtt jó kétezer évvel játszódik.

Ismét Ancaria titokzatos világában járunk, ahol minden a rejtélyes T-energia körül forog. A fő konfliktus ugyebár az, hogy az alapvetően békés, de az adott helyzetben igencsak harcias Seraphimok (akiket a játékban egyébként lenge öltözékű és formás amazonokként képzeljünk el szárnyakkal) „mágikus aranyukon” megosztoztak az elfekkel. Utóbbiak tudják csak igazán felhasználni a T-energiában rejlő erőt, ám az erre vonatkozó ismereteiket nem nagyon osztanák meg a szeráfokkal. Arról nem is beszélve, hogy tudásukat nem éppen békés célokra fordítanák. A konfliktus adott, és ahogy az lenni szokott, a jó és a gonosz erők – más lények bekapcsolódásával – egymásnak esnek."

• Carlos
    Urak.
    Leírnátok, hogy mi ez a Sacred 2? Csakmert egy ilyen szép cuccot nincs szivem nem megvenni, viszont ha nem mozgat a játék, akkor felesleges!
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, egy "titkos" szigetet miért nem jelölnek...?
  • IMYke2.0.0.0
    4.99 font volt - ahogy a #3028-ban újralinkelte a korábbi képet.
  • nonicks
    térképen a titkos sziget miért nincs jelölve amúgy mennyiért adják az ilyet?
  • IMYke2.0.0.0
    Sacred 2: Fallen Angel - Collector's Edition (immáron nekem is megvan):
    A poszter - térkép itt is megvan.

• IMYke2.0.0.0
    Saint's Row 2 + GTA III + Tomb Raider: AoD (Sold Out)
  • IMYke2.0.0.0
    Grand Theft Auto III

2, Poszter
  • IMYke2.0.0.0
    Grand Theft Auto III

1, Térkép

• IMYke2.0.0.0
    Ehh, túl nagy a kép (12 MP)...

Kicsinyítve:

• Apus
    Szekér kettőre amúgy kiváncsi lennék, valahogy kimaradt nekem, pedig az első részt végignyomtam coopban is, az nagyon tetszett.
  • Kongy
    *1990 Ft-ért...
  • Kongy
    Én sem warezoltam le... EVM-ben vettem meg, nagy kár volt, de végigszenvedtem...
  • grebber
    Legutóbb még ezek voltak a kosarába:

• balee4
    Amúgy miket is vettél?
  • Carlos
    hát ezaz. ez a mi bajunk.
  • IMYke2.0.0.0
    Most legfeljebb az izgatottságtól :)
    A játékokat ki sem bontottam még.
  • Carlos
  • Apus
    de most ne remegjen a kezed fotó közben
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, igaz, meg is nyugodtam.
    Már viszket a tenyerem, és a következő rendelésen gondolkodom - de még kicsit kivárok :)
  • Carlos
    légtérzár?
  • ffxi
    Hűha! Akkor kezdek aggódni, mert nekem már 4.én értesítettek, hogy útra kelt a csomagom. És azóta is tart :(
  • Indigo

Ugye, hogy nem kell annyit parázni
  • Tinman #3018
    Ésmosmilesz? Én legalább nem warezoltam le, nem úgy, mint te... ráadásul szarozod, de azért végigvitted. Értelmes.
  • Apus
    várjuk
  • IMYke2.0.0.0
    Mindjárt sírok, örömömben! Megjött a csomag!
    Épen, sértetlenül vettem ki fél perce mind a 3 játékot a vastag kartondobozból [aminek egyik oldala kicsit benyomódott, de a Collector's Edition, és a többi lemez sem sérült].
    Hú, gyerekek!
    Délután rakok fel képeket :)
  • Kongy
    EMBER! Ezúton is gratulálok! Megvetted minden idők legszarabb Tomb Raider játékát, első kiadásos borítóval! Csak szólok: Curtis meghal a végén, ne örülj.
  • balee4
    Battlefield Bad Company 2-t vettem meg Tescoban 9.990 Ft-ért. Végül a többiről egyelőre letettem.
  • Atkamon
    Nem kell dombornyomott kártya, szinte bármilyen bank/hitelkártya megfelel... :)
  • ratgab
    Van mindenféle (ps3-as, XBox-os)verziójuk raktáron Oblivon: Gotye-ból csak pont pc-s nincs... Nem baj majd még nézegetem hátha lesz nekik.
  • IMYke2.0.0.0
    The Elder's Scrolls: Oblivion Game of the Year Edition - 4590 Ft. (supergamer.hu)
  • ratgab
    Helló!

Nem tudsz valahol magyar honban (mivel nincs dombornyomott kártyám sajnos) Elder Scroll's 4 Oblivion: Game of the year edition-t (ugye ebben benne van a knights of the nine és a shivering isles is ha jól tudom).

Amikor régebben még láttam galaxison, meg 576-on akkor még nem volt rá pénz, most már megvenném, de nem látom sehol.

Előre is köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus! Most kaptam jelzést, hogy elérhető a "The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition" - akkor, amikor a Forint ilyen kaki, és többe kerülne, mint amikor feltettem kívánságlistára... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, már nagyon türelmetlenül várom a csomagomat. A légtérzár - remélem - már nem nagyon érinti a kicsikét.
    [kezét dörzsölő szmájli]
  • balee4
    Valószínűleg magyarítással fogom tolni igen. Shiveringhez, ha jól tudom még nincs, ugye?
  • Tinman #3006
    Magyarítás jóféle lett, ajánlom.
  • Indigo
    Erről is lekéstem, de köszi! Most hogy még jobban olcsósították, kiapadtak a készletek mindenhol. Remélem hamarosan lesz utánpótlás.
  • balee4
    Aha innen, az alap Oblivion megvan első kiadásban, muszáj, hogy meglegyen a kieg is. Amúgy nekem az Oblivion még kimaradt, most akarom elkezdeni.
  • balee4
    Köszi, de inkább újat akarok, a másik meg az, hogy ajándék lesz tesómnak. De persze én is használni fogom. :D
  • Kongy
    Mobillal készített képecske, de az összes eredeti játékom rajta van, kivétel God of War 2, Burnout 3.