311803
-
Sacred 2: Fallen Angel teszt - ipon.hu
"A 2004-ben kiadott, sokak szerint a Diablo világát idéző Sacred – a játék nyilvánvaló hibáitól eltekintve – tagadhatatlanul sikeres volt. Nem véletlen, hogy az Ascaron fejlesztőgárdája a folytatás mellett döntött. Ennek eredményeként most előrukkoltak a Sacred 2: Fallen Angel című második résszel. Ezt a pillanatot – megrögzött RPG-s lévén – én magam is izgalommal vártam, hiszen a fejlesztők korábban ígéretet tettek az előzményben mutatkozó hiányosságok korrigálására, és egy sajátos atmoszférájú játék megalkotására. Vajon mennyiben állták a szavukat?
Nem egy klasszikus folytatás
Bizonyos korábbi játékszériáknál már megszokhattuk, hogy az egyes epizódok a játék hátterét adó világ történéseinek időrendi sorrendjében követik egymást. Nos, ez a tétel a Sacred 2 esetében nem egészen helytálló. Az eseményszálak ugyan kapcsolódnak egymáshoz, ám éppenséggel nem folytatásról, hanem – a háttérsztori tekintetében – egyfajta előtörténetről van szó, ami az első rész eseményei előtt jó kétezer évvel játszódik.
Ismét Ancaria titokzatos világában járunk, ahol minden a rejtélyes T-energia körül forog. A fő konfliktus ugyebár az, hogy az alapvetően békés, de az adott helyzetben igencsak harcias Seraphimok (akiket a játékban egyébként lenge öltözékű és formás amazonokként képzeljünk el szárnyakkal) „mágikus aranyukon” megosztoztak az elfekkel. Utóbbiak tudják csak igazán felhasználni a T-energiában rejlő erőt, ám az erre vonatkozó ismereteiket nem nagyon osztanák meg a szeráfokkal. Arról nem is beszélve, hogy tudásukat nem éppen békés célokra fordítanák. A konfliktus adott, és ahogy az lenni szokott, a jó és a gonosz erők – más lények bekapcsolódásával – egymásnak esnek."
-
Urak.
Leírnátok, hogy mi ez a Sacred 2? Csakmert egy ilyen szép cuccot nincs szivem nem megvenni, viszont ha nem mozgat a játék, akkor felesleges! -
Szerinted, egy "titkos" szigetet miért nem jelölnek...?
-
4.99 font volt - ahogy a #3028-ban újralinkelte a korábbi képet.
-
térképen a titkos sziget miért nincs jelölve amúgy mennyiért adják az ilyet? -
Sacred 2: Fallen Angel - Collector's Edition (immáron nekem is megvan):
A poszter - térkép itt is megvan.
-
Saint's Row 2 + GTA III + Tomb Raider: AoD (Sold Out)
-
Grand Theft Auto III
2, Poszter
-
Grand Theft Auto III
1, Térkép
-
Ehh, túl nagy a kép (12 MP)...
Kicsinyítve:
-
Szekér kettőre amúgy kiváncsi lennék, valahogy kimaradt nekem, pedig az első részt végignyomtam coopban is, az nagyon tetszett. -
*1990 Ft-ért... -
Én sem warezoltam le... EVM-ben vettem meg, nagy kár volt, de végigszenvedtem... -
Legutóbb még ezek voltak a kosarába:
-
Amúgy miket is vettél? -
hát ezaz. ez a mi bajunk. -
Most legfeljebb az izgatottságtól :)
A játékokat ki sem bontottam még.
-
-
de most ne remegjen a kezed fotó közben 
-
Hát, igaz, meg is nyugodtam.
Már viszket a tenyerem, és a következő rendelésen gondolkodom - de még kicsit kivárok :)
-
légtérzár? -
Hűha! Akkor kezdek aggódni, mert nekem már 4.én értesítettek, hogy útra kelt a csomagom. És azóta is tart :( -
Indigo #3019 
Ugye, hogy nem kell annyit parázni
-
Ésmosmilesz? Én legalább nem warezoltam le, nem úgy, mint te... ráadásul szarozod, de azért végigvitted. Értelmes. -
várjuk
-
Mindjárt sírok, örömömben! Megjött a csomag!
Épen, sértetlenül vettem ki fél perce mind a 3 játékot a vastag kartondobozból [aminek egyik oldala kicsit benyomódott, de a Collector's Edition, és a többi lemez sem sérült].
Hú, gyerekek!
Délután rakok fel képeket :)
-
EMBER! Ezúton is gratulálok! Megvetted minden idők legszarabb Tomb Raider játékát, első kiadásos borítóval! 
Csak szólok: Curtis meghal a végén, ne örülj.
-
Battlefield Bad Company 2-t vettem meg Tescoban 9.990 Ft-ért. Végül a többiről egyelőre letettem. -
Nem kell dombornyomott kártya, szinte bármilyen bank/hitelkártya megfelel... :) -
ratgab #3012 Van mindenféle (ps3-as, XBox-os)verziójuk raktáron Oblivon: Gotye-ból csak pont pc-s nincs... Nem baj majd még nézegetem hátha lesz nekik. -
The Elder's Scrolls: Oblivion Game of the Year Edition - 4590 Ft. (supergamer.hu)
-
ratgab #3010 Helló!
Nem tudsz valahol magyar honban (mivel nincs dombornyomott kártyám sajnos) Elder Scroll's 4 Oblivion: Game of the year edition-t (ugye ebben benne van a knights of the nine és a shivering isles is ha jól tudom).
Amikor régebben még láttam galaxison, meg 576-on akkor még nem volt rá pénz, most már megvenném, de nem látom sehol.
Előre is köszönöm -
Basszus! Most kaptam jelzést, hogy elérhető a "The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition" - akkor, amikor a Forint ilyen kaki, és többe kerülne, mint amikor feltettem kívánságlistára... :(
-
Hát, már nagyon türelmetlenül várom a csomagomat. A légtérzár - remélem - már nem nagyon érinti a kicsikét.
[kezét dörzsölő szmájli]
-
Valószínűleg magyarítással fogom tolni igen. Shiveringhez, ha jól tudom még nincs, ugye? -
Magyarítás jóféle lett, ajánlom. -
Indigo #3005 Erről is lekéstem, de köszi! Most hogy még jobban olcsósították, kiapadtak a készletek mindenhol. Remélem hamarosan lesz utánpótlás. -
Aha innen, az alap Oblivion megvan első kiadásban, muszáj, hogy meglegyen a kieg is. Amúgy nekem az Oblivion még kimaradt, most akarom elkezdeni. -
Köszi, de inkább újat akarok, a másik meg az, hogy ajándék lesz tesómnak. De persze én is használni fogom. :D -
Mobillal készített képecske, de az összes eredeti játékom rajta van, kivétel God of War 2, Burnout 3.