311803
-
Most nem érdemes semmit külföldről rendelni, euró is elég szar. -
Reggel betettem a kosárba egy angol cégnél 2 játékot... mire d.u. visszaültem a gép éle, már háromezer valamennyi, hanem négyezer valamennyi lett belőle a frankó forint vs. font mozgás miatt.
Hagytam a francba. -
Mire fel ez a nagy játékvásárlási kényszer. -
Bizony ám :)
Egy Quake 4 társaságában.
-
Imyke ha jól látom márpedig szerintem jól látom éppen egy doom 3-at próbálsz beszerezni vaterán nem ?
-
Legutóbbi vételekrõl képek:
-
sztem lenne helye valahol...viszont szebb a körítés mint maga a játék és engem ez húz vissza benne. -
Ez nekem is kő, akármennyi is lesz. -
Neoncsoves #3153 nekem iiiiissss
-
Nembaj, majd együtt megyünk a hid alá egy laptoppal. :D -
Klaudiáról nem is beszélve :-D -
Elhiszed, hogy ezt leszarom??? Most kivételesen télleg leszarom.
(zsuzsi meg ne tudja mennyibe lesz) -
Kibaszott drága lesz. Pedig jóféle, tényleg!
-
Gratula! Too Human igazán egyedi!
-
Oké, most egy 10 percig nem leszek elérhető én és ez a kép jól elleszünk egymással. HOLY FÁKKK!!!! 
-
aztakurvamindenit ez kell -
-
Úristen!!!
Ezt mindenképpen meg KELL majd venni. Kerül amibe kerül:
-
-
Most egyenlőre úgy áll a helyzet hogy nem lesz PCre. De meglehet hogy húzzák az időt és jövőre vagy utána bejelentik -
Sajnos. Csak ez tart vissza attól, hogy berendeljek pár dolgot.
Lehet találni olcsóbbat is, de ott a kínálat rosszabb is.
-
doggy90 #3140 kíváncsi vagyok mennyi idő múlva jelentik be pc-re (ismét). -
Fájdítsd csak a szívünk... :D -
pszichológiai akció thriller.
csakazéris.
-
ÁÁÁÁÁÁÁ wáááááá , üt rendesen a cucc.
Ezzel az idézettel kezdett amint lement az MS logó, ami már megadta az alap hangulatot:)
"Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni."
A story, teljesen spójler mentesen amit tudni lehetett róla nagy vonalkaban:
"Alan Wake jó nevű író, az eladási listák éllovasa, mellesleg igazi celebritás, a szó “tévéműsorokban nyilatkozok, részegen paparazzit verek” értelmében. Alan-t a játék elején egy alkotói válság kellős közepén találjuk, a tőle megszokott műfajtól (krimi) elrugaszkodó új könyve, a “Departure” két éve készül, lekésett vele minden elképzelhető határidőt, ennek ellenére egy betűt sem képes leírni. A csendes északi kisvárosba, Bright Falls-ba tett látogatás, felesége, Alice ötlete, aki a város nyugalmától remél gyógyírt Alan problémáira és álmatlanságára.
Az első Bright Falls-i estén Alice eltűnik, Alan pedig egy szétroncsolódott autóban tér magához. Az erdőben bolyongva egy papírlapra lel: a saját regényének egyik oldala az, a soha el nem készült, soha meg nem írt “Departure”-é."
Kb ennyit tudok én is 2 órát nyomtam. Műremek eddig, akkora hangulata. Olyan "élethű" és hatásvadász az egész erdőnek a kidolgozása hogy bepissant az ember amikor meghallja a szél süvítését, ekkor teljesen valóságosan elkezdenek a fák levelei, a növények a széltől mozogni, de úgy isten igazából ahogy a valóságban is!, ilyet még nem láttam játékba, ez egészen elképesztő. -
anno még a PC-s piac egyik legnagyobb horror várományosa volt, de aztán bejelentették hogy nem lesz... Előtte meg ment a kedvcsináló, hogy kegyetlen jó hangulat szép grafika profi történet stb... -
Kulturparasztság megkérdezni, hogy mi az az Alan Wake?
(szép meg minden, de milyen játék? Nem nagyon kisérem figyelemmel a konzolos piacot)
p.s.: Ha valaki leírja, hogy pszichológiai akció thriller, azt megtépem.
-
aha rohaggyál elfele. :D máj. 14 a hivatalos megjelenés. :D
PS3-ra sem jön. Prosztó a Microsoft. -
Nem tudjátok h Mo-on lehet még kapni Shadow of the Colossust? Eddig sehol se láttam. Most rám,tört a nosztalgia a ps2-es játékokkal, God of War 3 után a God of War 1-2vel kezdődözz :D -
a megfelelő topikban, várjuk a rivjút:D -
Hát igen... -
rohaggyanak meg hogy az Alan Wake nem jön PC-re... -
Friss ropogós:)
-
A thehut pk-ja a legjobb: 0,99 GBP :D habár nemtom mennyi a szállíthatóság mennyisége :S Eddig 1 gémet rendeltem tőlük. -
Zóanagyvarázsló #3127 A horribilis postaköltség. -
Én mostanában az ebay.co.uk-ről szoktam rendelni, hasonló az amazonhoz, de nekem jobban bejött
Ki lehet fogni olcsóságokat. Az eladók pedig sokkal gyorsabban postáznak, mint pl. a zavvi vagy game.co.uk
Általában £0,99-1,99 a szállítási költség, fizetni PayPal-al kell rendszerint
A héten érkezett egy Godfather II, mindössze £5,24-ért postaköltséggel együtt
-
-
Ja, és a boltoknál, a Europe Zone 3 csomagküldési árakat nézd!
"For our purposes, Europe 3 includes Belarus, Bulgaria, Bosnia Herzegovina, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Estonia, the Faroe Islands, Greenland, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Poland, Romania, Serbia and Montenegro, Slovakia, Slovenia and Turkey. Equally for our purposes, delivery rates are based on your country's location within Europe and not on EU Membership." -
Csak akkor találsz eladó emberkét, ha az van odaírva, hogy used
Mindig keress olyan terméket, aminek az áránál ilyesmi van:
8 new from £9.99 1 used from £9.00
-
De nem értem ahogy nézegetem a játékokta nem különféle cégek küldik hanem emberkék.
Ott van pl stalker fémdobozoásnál 10.99-ért adja 2 csóka.És honnan anyámból szopjam hogy az eredeti stb?
Elég tré ez így marad a zavvi meg a game.co.uk.